Author |
Topic  |
djule
Senior Member

1019 Posts
Member since 09/06/2011 |
Posted - 31/01/2013 : 21:44:05
|
mora netko takvima kao što si ti stati na kraj...Neznaš se ni oprat, zmazan si, prljav, smrdiš, neškolovan i lažeš!kad ne budem na stripovikom prebiću te ko mačku! |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 31/01/2013 : 21:44:26
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Ma nabijem i tebe i ovaj stripovikom skupa sa onim... onim... Šunjićem što ti je dao prostor da lažeš.

|
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 31/01/2013 : 21:46:07
|
quote: Originally posted by djule
mora netko takvima kao što si ti stati na kraj...Neznaš se ni oprat, zmazan si, prljav, smrdiš, neškolovan i lažeš!kad ne budem na stripovikom prebiću te ko mačku!
   |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 31/01/2013 : 21:47:10
|
Mozemo mi svi srati ovdje i po 1000 drugih portala. Ali covjek je zmaj, zavarava cijeli narod tj radi budalu od naroda, jebe mater kome stigne i usput trpa depove novcima. Nema sto kralj. Jedan je Zdravko Mamić... takav se ne rađa dva puta. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 31/01/2013 : 21:49:19
|
quote: Originally posted by Tonka24
Mozemo mi svi srati ovdje i po 1000 drugih portala. Ali covjek je zmaj, zavarava cijeli narod tj radi budalu od naroda,
Ne zavarava on cijeli narod..da zavarava onda bi maksimir bija pun u LP..vidili smo one ocajnicke pokusaje s miljom za pun stadion..ne zavarava on vise nikoga ali nije ga ni briga..i bez zavaravanja nastavlja punit džepove..ima politicko zaleđe i jebe ga se.. |
Edited by - brni on 31/01/2013 21:49:56 |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 31/01/2013 : 21:50:27
|
Tako su neki i za DrIVU govorili. Eno ga sad u Remetincu cvitara po rešetkama. Tu i tamo ga Čedo izvede do Općinskog i eto. U slobodno vrime pravi goblene. Pravi renesansni čovik... |
Trljam ruke. |
 |
|
djule
Senior Member

1019 Posts
Posted - 31/01/2013 : 21:59:35
|
Mozemo mi svi srati ovdje i po 1000 drugih portala. Ali covjek je zmaj, zavarava cijeli narod tj radi budalu od naroda, jebe mater kome stigne i usput trpa depove novcima. Nema sto kralj. Jedan je Zdravko Mamić... takav se ne rađa dva puta.
sinoć si ga vređal,a sad je kralj, zmaj...
nazovimo bandita pravim imenom... |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 31/01/2013 : 21:59:37
|
quote: Originally posted by brni
Mozemo mi svi srati ovdje i po 1000 drugih portala. Ali covjek je zmaj, zavarava cijeli narod tj radi budalu od naroda,
Ne zavarava on cijeli narod..da zavarava onda bi maksimir bija pun u LP..vidili smo one ocajnicke pokusaje s miljom za pun stadion..ne zavarava on vise nikoga ali nije ga ni briga..i bez zavaravanja nastavlja punit džepove..ima politicko zaleđe i jebe ga se..
Ja vidim ovdje " tj " ne znam da li ti vidis. Taj " tj " sluzi zato jer mi se nije dalo brisati... |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 31/01/2013 : 22:00:51
|
Mozemo mi svi srati ovdje i po 1000 drugih portala. Ali covjek je zmaj, zavarava cijeli narod tj radi budalu od naroda, jebe mater kome stigne i usput trpa depove novcima. Nema sto kralj. Jedan je Zdravko Mamić... takav se ne rađa dva puta.
sinoć si ga vređal,a sad je kralj, zmaj...
nazovimo bandita pravim imenom...
Sory buraz ali moram   Pa normalno da je kralj kad radi ovo sto radi i niko mu nista ne moze. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 31/01/2013 : 22:04:25
|
quote: Originally posted by brni
Ne zavarava on cijeli narod..da zavarava onda bi maksimir bija pun u LP..vidili smo one ocajnicke pokusaje s miljom za pun stadion..ne zavarava on vise nikoga ali nije ga ni briga..i bez zavaravanja nastavlja punit džepove..ima politicko zaleđe i jebe ga se..
Ja vidim ovdje " tj " ne znam da li ti vidis. Taj " tj " sluzi zato jer mi se nije dalo brisati...
Bez obzira na taj tj. (pise se s tockom ) ja ne vidim koga on pravi budalom..kompletan navijacki puk osim par dupelizaca ga je odjeba..nitko vise ne ferma dva posto taj dinamo..a jedino sta cujes na utakmici je par onih golobradih sta visu Mamicu cigane odlazi iz svetinije..ja stvarno ne znam koga on to radi budalom..Torcida navija za svoj klub kakav god da bija i malo je se tice situacija u kakvoj su Boysi..a on je samo produkt jednog razdoblja krive hrvatske politike 90-tih..i nije on jedini..takvih u Hrvatskoj nazalost ima koliko hoces..evo ti jedan koji je bija na celu Hajduka - Nadan Vidošević.. |
Edited by - brni on 31/01/2013 22:06:00 |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 31/01/2013 : 22:08:36
|
Aha, pise se sa tockom... nisam znao morat cu preupitati prijatelja Google  Ok, ok krivo sam se izrazio, ne radi on nikog budalom, on misli da ljude radi budalom jer da ne misli tako ne bi izjavljiva sto izjavljuje. Samo ipak mu moram priznati jedno a to je da je vrhunski strucnjak kako prodati igraca za veliki novac. To samo on moze. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 31/01/2013 : 22:13:39
|
Aha, pise se sa tockom... nisam znao morat cu preupitati prijatelja Google  Ok, ok krivo sam se izrazio, ne radi on nikog budalom, on misli da ljude radi budalom jer da ne misli tako ne bi izjavljiva sto izjavljuje. Samo ipak mu moram priznati jedno a to je da je vrhunski strucnjak kako prodati igraca za veliki novac. To samo on moze.
On je trgovac..to mu je struka..on se s tim bavi od pamtivjeka..za vrime rata je sverca duanima i sla ih deckima na bojisnicu, kasnije stiropor, odjeca itd itd..da je na njegovom mistu covik koji je sportas a ne trgovac on bi sa ovim igracima koji su bili u kadru zadnjih 7-8 godina igra LP puno uspjesnije nego Mamic a mislim da bi samim time zaradia i vecu lovu.. |
Edited by - brni on 31/01/2013 22:14:22 |
 |
|
djule
Senior Member

1019 Posts
Posted - 31/01/2013 : 22:16:08
|
Aha, pise se sa tockom... nisam znao morat cu preupitati prijatelja Google  Ok, ok krivo sam se izrazio, ne radi on nikog budalom, on misli da ljude radi budalom jer da ne misli tako ne bi izjavljiva sto izjavljuje. Samo ipak mu moram priznati jedno a to je da je vrhunski strucnjak kako prodati igraca za veliki novac. To samo on moze.
jako vrhunski. kak je zdravko prošel u devedesetima u segesti i osijeku?
tolko o velikom trgovcu.
ima političko zaleđe i bandić mu financijski drži štangu, jakog li trgovca |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
|
djule
Senior Member

1019 Posts
|
djule
Senior Member

1019 Posts
Posted - 31/01/2013 : 22:18:10
|
Jbg brajo neko i to mora ;) Sto se ti nisi bavio svercem za vrime rata... aha bio si moje godiste nisi ni mogao 
ne, ne mora neko. postoji moral, etika, obraz... nije neka dvojba, ili si bandit ili si čovjek... |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 31/01/2013 : 22:19:07
|
jako vrhunski. kak je zdravko prošel u devedesetima u segesti i osijeku?
tolko o velikom trgovcu.
ima političko zaleđe i bandić mu financijski drži štangu, jakog li trgovca
Tako je..on samo puni svoje džepove sto i nije tesko s obzirom kako si je poslozia figure na stolu..i naravno te figure dobiju dobar dio kolaca.. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 31/01/2013 : 22:28:29
|
Jbg brajo neko i to mora ;) Sto se ti nisi bavio svercem za vrime rata... aha bio si moje godiste nisi ni mogao 
ne, ne mora neko. postoji moral, etika, obraz... nije neka dvojba, ili si bandit ili si čovjek...
Hm da, da sam ovo stavia sa strane sigurno sada ne bi naviga..i sigurno bi na onom korumpiranom Pomorskom fakultetu u Splitu diplomira puno prije nego sta jesam..no tija sam posteno polozit Matematike (za razliku od 80% studenata, srica pa su prije godinu dana potirali tog kretena) iako sam ima love za platit..no danas se ja mogu mirne duse pogledat u ogledalo..netko ce rec da sam budala, kreten kako god no meni to nesto znaci..isa sam glavom kroz zid i izgubia sam na to puno zivaca, para i prije svega vrimena ali za sebe mogu reci da sam casno i posteno zavrsia svoj fakultet..a ako se mladi danas dive ovakvom šljamu tipa Mamić onda nam svima jadna majka.. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 31/01/2013 : 22:48:11
|
ne, ne mora neko. postoji moral, etika, obraz... nije neka dvojba, ili si bandit ili si čovjek...
Hoces reci ili ti se pruzi prilika ili ne, ajde ajde svi smo mi krvavi ispod kože, necemo o banditima i moralima. |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 31/01/2013 : 22:58:27
|
nismo mi svi isti...dalje necu ali s takvima pout tonke društvo sigurno korača u propast, a koliko bu trajala ta propast ostaje nam da vidimo. Problem je u tome kaj je tonka polako večina našeg društva, ali riješili smo se šljama iz prošlog sistema, riješit čemo se šljama i sanaderovog sistema.
Brni, znaš da nisi sam i jedini i to je ono kaj veseli ;) |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 31/01/2013 : 23:04:59
|
quote: Originally posted by dosada
Brni, znaš da nisi sam i jedini i to je ono kaj veseli ;)
Da znam, ima nas srecom.. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 31/01/2013 : 23:40:18
|
nismo mi svi isti...dalje necu ali s takvima pout tonke društvo sigurno korača u propast, a koliko bu trajala ta propast ostaje nam da vidimo. Problem je u tome kaj je tonka polako večina našeg društva, ali riješili smo se šljama iz prošlog sistema, riješit čemo se šljama i sanaderovog sistema.
Nazalost nase je drustvo odavno propalo i iskvarilo se do krajnjih granica i to ubrazno otkada ovakvi profesorcici kao ovaj dosadni dosada gmizu iz podruma. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 31/01/2013 : 23:42:08
|
I nemoj vise vamo dolaziti odi prodaji krumpire, zatvori se u podrum bilo sto samo da te ovdje ne vidim... jer slabo mi je cim vidim tvoj avatar a kamoli sto drugo. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 31/01/2013 : 23:49:10
|
Jos nesto, o ti mudri profesore koji si rijesio sanadera, o ti oslobodioce ovog napacenog naroda... Molim te nemoj me spominjati, jer sramota me ako neko vidi da s tobom protipkam jedno slovo. Molim te budi tako dobar i ako neces osloboditi ove ljude od svoje neizdrzive dosade, barem oslobodi mene... dosadnjakovicu dosadni. |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
Topic  |
|