forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Tupac Amaru Shakur
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 01/02/2013 : 18:30:42  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

nisi svatia šta želin reč. odakle ti pravo da osuđuješ nekoga (u ovom slučaju repere) zbog toga jerbo ti se to ne sviđa?
jel te neko tira da slušaš 2 pac-a?

ispadaš školski primjer nekog političkog licemjera ,bez uvrede.

nisi ni ti mene, ja govorim ovde o porukama koje šalju svojim naricanjem..evo konkretno eminem kad psuje svoju majku... ja smatram da to može štetit mladom i neodgojenom čovjeku- nikakvu korist u tome nevidim...al de, ja sam otovren za dijalog..prosvetli me- koja je skrivena poruka... ?
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 01/02/2013 : 18:32:39  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:
Originally posted by KRAS

quote:

quote:
Originally posted by dosada

Morrison nijepsoval majku, dapače

iako u stvari u pjesmi The End Jimmy ne pjevao o stvarnim roditeljima, vec je to metafora!

Da.jebal je metaforu , pa opet ostaje..trenutak izrecene intonacije koji me navodi da o tome i dalje razmisljam..nakon svih tih godina....jos uvijek propitujem.
Doorsi su moj teren..tu nemas sanse.

Morison, jel bogati, jel to onaj što je skončo u kadi od igle...

Vidim nisi nikad procitao obducijski izvjestaj..a polako vjerujem da toga puno procitao nisi.

igle nije bilo ni u tragovima....

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 01/02/2013 : 18:33:22  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vidim nisi nikad procitao obducijski izvjestaj..a polako vjerujem da toga puno procitao nisi.
[/quote]

šta sam ja pročitao a šta nisam, to ti nemožeš znati, možeš samo naklapati... no, al kolko znam, morison je skončo svoj život sa drogom..jel tako ? neznam, možda grešim, zato pitam
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47169 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 01/02/2013 : 18:33:37  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

nisi svatia šta želin reč. odakle ti pravo da osuđuješ nekoga (u ovom slučaju repere) zbog toga jerbo ti se to ne sviđa?

nisi ni ti mene, ja govorim ovde o porukama koje šalju svojim naricanjem..evo konkretno eminem kad psuje svoju majku... ja smatram da to može štetit mladom i neodgojenom čovjeku- nikakvu korist u tome nevidim...al de, ja sam otovren za dijalog..prosvetli me- koja je skrivena poruka... ?

a ti misliš da svi koji slušaju eminema psuju majku?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 01/02/2013 : 18:35:04  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

I onda ti nekome govoris o zlu??
Nisu tebi djeca bogatstvo, vec nisi sposoban pojebati a da ne napravis djete. Eto to je.

nikad nestavljam kurton nit ga vadim...to je moja parola...
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 01/02/2013 : 18:36:45  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message  Reply with Quote
quote:

ne, al nevidim razlike između eminema i turbofolka
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 01/02/2013 : 18:37:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
al de, ja sam otovren za dijalog

Definicija 'oksimorona'

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 01/02/2013 : 18:38:12  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ja da zivim kao ti pomogao bi drugome od svog viska. Eto tu je razlika izmedu tebe i mene.

da, i razilka između nas je još u tome kaj ti nemaš čime pomoći drugima (osim da istovariš cement i sl.). Najbliže si da, osim fizički, nekom pomogneš nekim savjetom, ali tu eventualno imaš neki citat iz Biblije ili autobiografije Kristijana Golubovića. Tebi pomažem ukoliko želiš slušati da nekaj postaneš i imaš prilike pošteno zaraditi neku lovu, ali to ne buš mogel ako ne prihvatiš moj savjet da se školuješ/educiraš malo. S trenutnim sposobnostima i znanjem nemaš baš nekih velih mogućnosti...sam si odgovori na pitanje koliko sam u pravu?

i ne, nemam ja love (plača mi je 5500 a ženina 2500, pa prosudi kakva je to lova) samo svoju glavu kojom mislim!

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 01/02/2013 : 18:39:25  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Totalno krivo koncipiran topic..ono ispada da se Tonka divi tupacu samo zbog toga sta je ovaj bija neki gangster..i onda dođe ekipa sa svojom psihoanalizom i soli Tonki pamet..Tonka drugi put otvori topic u glazbenom podforumu, tako ces dati do znanja da cijenis njega kao glazbenika i njegov glazbeni opus..

Ma serem, i tamo bi te dosli zlostavljat..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47169 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 01/02/2013 : 18:39:54  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nisu tebi djeca bogatstvo, vec nisi sposoban pojebati a da ne napravis djete. Eto to je.

to ti nije pametno zbog boleština

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 01/02/2013 : 18:40:50  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Morrison nijepsoval majku, dapače

iako u stvari u pjesmi The End Jimmy ne pjevao o stvarnim roditeljima, vec je to metafora!

Da.jebal je metaforu , pa opet ostaje..trenutak izrecene intonacije koji me navodi da o tome i dalje razmisljam..nakon svih tih godina....jos uvijek propitujem.
Doorsi su moj teren..tu nemas sanse.

U Densmoreovoj "biografiji" Doorsa ima o kome je pjeval...

Hmm..John Densmore je puno toga za novac uradio..biografije, The Doors of The 21st Century projekt..
Mislis li stvarno da je John ikad usao u Jimmovu glavu..i don't think so.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 01/02/2013 : 18:40:56  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Jebote jel moguce da ste natukli 5 strana gluposti.Ne vredi,koji god topik da se otvori mora biti sjeban spamom.Stvarno neverovatno.
Ajde da se vratimo na temu ljudi.
Sta mislite o njegovom odnosu sa Bigijem?Meni se to pljuvanje nije svidjalo iako sam bio veliki postovalac 2Pac-a.Bigi mi je takodje bio ok.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 01/02/2013 : 18:41:23  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

nisi ni ti mene, ja govorim ovde o porukama koje šalju svojim naricanjem..

kras nije te lako shvatit kad je tvoj predhodfni korak neshvacen...znači prouke koje šaljemo nekom umjetnošću se shvaćaju uprenosenom a ne doslovnom značenju. Problem je kaj ih ti shvaćaš doslovno....

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 01/02/2013 : 18:42:04  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Naravno da ne vidis

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 01/02/2013 : 18:42:22  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message  Reply with Quote
quote:

ne jebem bolesne...
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14718 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 01/02/2013 : 18:43:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A vidim, onda karas glupave cure
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47169 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 01/02/2013 : 18:43:28  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ne jebem bolesne...

aha,golim okom vidiš viruse

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 01/02/2013 : 18:43:49  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Hmm..John Densmore je puno toga za novac uradio..biografije, The Doors of The 21st Century projekt..

nisi čital....uglavnom ne govori Dens o tome, vec neki drugi lik (nisam se trudil zapamtiti ime)!

@okiboki,
ma Doorsi su bolji

Edited by - dosada on 01/02/2013 18:44:16
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 01/02/2013 : 18:45:07  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Naravno da ne vidis

naravno da nevidim, kad je glupost i jedno i drugo, nema razlike
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 01/02/2013 : 18:46:04  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

Totalno krivo koncipiran topic..ono ispada da se Tonka divi tupacu samo zbog toga sta je ovaj bija neki gangster..i onda dođe ekipa sa svojom psihoanalizom i soli Tonki pamet..Tonka drugi put otvori topic u glazbenom podforumu, tako ces dati do znanja da cijenis njega kao glazbenika i njegov glazbeni opus..

Ma serem, i tamo bi te dosli zlostavljat..

ne bi, i sam prije sat vremena ovo napisal...par strana iza! Glazbeni pdf i rasprava o galzbi, ovak je svaštara...evo ja sam pišem ovdje o nekoliko tema (s murdocom jedno, krasom drugo, tonkom treče)

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 01/02/2013 : 18:46:32  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Inace volim citati ovakve topice..ne znam puno o repu i tupacu ali sam se radova nekakvoj konstruktivnoj raspravi..takoder zanimaju me okolnosti vezano za njegovu smrt..dosta je tu teorija zavjere itd..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 01/02/2013 : 18:46:55  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

ne jebem bolesne...

aha,golim okom vidiš viruse

jebem samo udate, sa njima je najmanje problema i nemaju boleščuge..a ove kojima djecu pravim- te su mlade seljanke- neprskane i neiskvarene
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 01/02/2013 : 18:49:03  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message  Reply with Quote
quote:

A vidim, onda karas glupave cure

i čupave
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 01/02/2013 : 18:49:33  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

nisi čital....uglavnom ne govori Dens o tome, vec neki drugi lik (nisam se trudil zapamtiti ime)!

@okiboki,
ma Doorsi su bolji

Dobri su Doorsi,volim ja i njih.Volim ja svu muziku koja je dobra.Volim i narodnjake ako su dobri,tipa Toma Zdravkovic,Silvana Armenulic i jos dosta toga.Rep sam slusao ranije kad sam bio mladji ali volim da poslusam i dan danas.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14718 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 01/02/2013 : 18:49:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Ja da zivim kao ti pomogao bi drugome od svog viska. Eto tu je razlika izmedu tebe i mene.

da, i razilka između nas je još u tome kaj ti nemaš čime pomoći drugima (osim da istovariš cement i sl.). Najbliže si da, osim fizički, nekom pomogneš nekim savjetom, ali tu eventualno imaš neki citat iz Biblije ili autobiografije Kristijana Golubovića. Tebi pomažem ukoliko želiš slušati da nekaj postaneš i imaš prilike pošteno zaraditi neku lovu, ali to ne buš mogel ako ne prihvatiš moj savjet da se školuješ/educiraš malo. S trenutnim sposobnostima i znanjem nemaš baš nekih velih mogućnosti...sam si odgovori na pitanje koliko sam u pravu?

i ne, nemam ja love (plača mi je 5500 a ženina 2500, pa prosudi kakva je to lova) samo svoju glavu kojom mislim!

Jooooojjjj pa kako da ti se zahvalim, dali zelis da posaljem pismo u Vatikan da te proglase blazenim? ma gle mozes ti imati skola, para, pameti, tatica, ali nikad neces kao ja karati mladu, zgodnu, skolovanu, bogatunku... usput koja ce zaradivati tri puta vise od tebe, pa ce i mene uzdrzavati
Bi li htio da ja tebi dam par savjeta?
Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000