Author |
Topic |
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 01/02/2013 : 18:30:42
|
quote: Originally posted by lwood
nisi svatia šta želin reč. odakle ti pravo da osuđuješ nekoga (u ovom slučaju repere) zbog toga jerbo ti se to ne sviđa? jel te neko tira da slušaš 2 pac-a?
ispadaš školski primjer nekog političkog licemjera ,bez uvrede.
nisi ni ti mene, ja govorim ovde o porukama koje šalju svojim naricanjem..evo konkretno eminem kad psuje svoju majku... ja smatram da to može štetit mladom i neodgojenom čovjeku- nikakvu korist u tome nevidim...al de, ja sam otovren za dijalog..prosvetli me- koja je skrivena poruka... ? |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 01/02/2013 : 18:32:39
|
quote: Originally posted by mr murdoc
quote: Originally posted by KRAS
quote: Originally posted by dosada
Morrison nijepsoval majku, dapače
iako u stvari u pjesmi The End Jimmy ne pjevao o stvarnim roditeljima, vec je to metafora!
Da.jebal je metaforu , pa opet ostaje..trenutak izrecene intonacije koji me navodi da o tome i dalje razmisljam..nakon svih tih godina....jos uvijek propitujem. Doorsi su moj teren..tu nemas sanse.
Morison, jel bogati, jel to onaj što je skončo u kadi od igle...
Vidim nisi nikad procitao obducijski izvjestaj..a polako vjerujem da toga puno procitao nisi.
igle nije bilo ni u tragovima.... |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 01/02/2013 : 18:33:22
|
Vidim nisi nikad procitao obducijski izvjestaj..a polako vjerujem da toga puno procitao nisi. [/quote]
šta sam ja pročitao a šta nisam, to ti nemožeš znati, možeš samo naklapati... no, al kolko znam, morison je skončo svoj život sa drogom..jel tako ? neznam, možda grešim, zato pitam |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47169 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 01/02/2013 : 18:33:37
|
nisi svatia šta želin reč. odakle ti pravo da osuđuješ nekoga (u ovom slučaju repere) zbog toga jerbo ti se to ne sviđa? jel te neko tira da slušaš 2 pac-a?
nisi ni ti mene, ja govorim ovde o porukama koje šalju svojim naricanjem..evo konkretno eminem kad psuje svoju majku... ja smatram da to može štetit mladom i neodgojenom čovjeku- nikakvu korist u tome nevidim...al de, ja sam otovren za dijalog..prosvetli me- koja je skrivena poruka... ?
a ti misliš da svi koji slušaju eminema psuju majku? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 01/02/2013 : 18:35:04
|
quote: Originally posted by Tonka24
I onda ti nekome govoris o zlu?? Nisu tebi djeca bogatstvo, vec nisi sposoban pojebati a da ne napravis djete. Eto to je.
nikad nestavljam kurton nit ga vadim...to je moja parola... |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 01/02/2013 : 18:36:45
|
a ti misliš da svi koji slušaju eminema psuju majku?
ne, al nevidim razlike između eminema i turbofolka |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 01/02/2013 : 18:38:12
|
quote: Originally posted by Tonka24 Ja da zivim kao ti pomogao bi drugome od svog viska. Eto tu je razlika izmedu tebe i mene.
da, i razilka između nas je još u tome kaj ti nemaš čime pomoći drugima (osim da istovariš cement i sl.). Najbliže si da, osim fizički, nekom pomogneš nekim savjetom, ali tu eventualno imaš neki citat iz Biblije ili autobiografije Kristijana Golubovića. Tebi pomažem ukoliko želiš slušati da nekaj postaneš i imaš prilike pošteno zaraditi neku lovu, ali to ne buš mogel ako ne prihvatiš moj savjet da se školuješ/educiraš malo. S trenutnim sposobnostima i znanjem nemaš baš nekih velih mogućnosti...sam si odgovori na pitanje koliko sam u pravu?
i ne, nemam ja love (plača mi je 5500 a ženina 2500, pa prosudi kakva je to lova) samo svoju glavu kojom mislim! |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 01/02/2013 : 18:39:25
|
Totalno krivo koncipiran topic..ono ispada da se Tonka divi tupacu samo zbog toga sta je ovaj bija neki gangster..i onda dođe ekipa sa svojom psihoanalizom i soli Tonki pamet..Tonka drugi put otvori topic u glazbenom podforumu, tako ces dati do znanja da cijenis njega kao glazbenika i njegov glazbeni opus..
Ma serem, i tamo bi te dosli zlostavljat.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47169 Posts
Posted - 01/02/2013 : 18:39:54
|
I onda ti nekome govoris o zlu?? Nisu tebi djeca bogatstvo, vec nisi sposoban pojebati a da ne napravis djete. Eto to je.
nikad nestavljam kurton nit ga vadim...to je moja parola...
to ti nije pametno zbog boleština |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 01/02/2013 : 18:40:50
|
Morrison nijepsoval majku, dapače
iako u stvari u pjesmi The End Jimmy ne pjevao o stvarnim roditeljima, vec je to metafora!
Da.jebal je metaforu , pa opet ostaje..trenutak izrecene intonacije koji me navodi da o tome i dalje razmisljam..nakon svih tih godina....jos uvijek propitujem. Doorsi su moj teren..tu nemas sanse.
U Densmoreovoj "biografiji" Doorsa ima o kome je pjeval...
Hmm..John Densmore je puno toga za novac uradio..biografije, The Doors of The 21st Century projekt.. Mislis li stvarno da je John ikad usao u Jimmovu glavu..i don't think so. |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 01/02/2013 : 18:40:56
|
Jebote jel moguce da ste natukli 5 strana gluposti.Ne vredi,koji god topik da se otvori mora biti sjeban spamom.Stvarno neverovatno. Ajde da se vratimo na temu ljudi. Sta mislite o njegovom odnosu sa Bigijem?Meni se to pljuvanje nije svidjalo iako sam bio veliki postovalac 2Pac-a.Bigi mi je takodje bio ok. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 01/02/2013 : 18:41:23
|
nisi ni ti mene, ja govorim ovde o porukama koje šalju svojim naricanjem..
kras nije te lako shvatit kad je tvoj predhodfni korak neshvacen...znači prouke koje šaljemo nekom umjetnošću se shvaćaju uprenosenom a ne doslovnom značenju. Problem je kaj ih ti shvaćaš doslovno.... |
|
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 01/02/2013 : 18:42:04
|
ne, al nevidim razlike između eminema i turbofolka
Naravno da ne vidis |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
|
Tonka24
Advanced Member
14718 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 01/02/2013 : 18:43:27
|
nikad nestavljam kurton nit ga vadim...to je moja parola...
A vidim, onda karas glupave cure |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47169 Posts
Posted - 01/02/2013 : 18:43:28
|
to ti nije pametno zbog boleština
ne jebem bolesne...
aha,golim okom vidiš viruse |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 01/02/2013 : 18:43:49
|
quote: Originally posted by mr murdoc Hmm..John Densmore je puno toga za novac uradio..biografije, The Doors of The 21st Century projekt.. Mislis li stvarno da je John ikad usao u Jimmovu glavu..i don't think so.
nisi čital....uglavnom ne govori Dens o tome, vec neki drugi lik (nisam se trudil zapamtiti ime)!
@okiboki, ma Doorsi su bolji |
|
Edited by - dosada on 01/02/2013 18:44:16 |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 01/02/2013 : 18:45:07
|
ne, al nevidim razlike između eminema i turbofolka
Naravno da ne vidis
naravno da nevidim, kad je glupost i jedno i drugo, nema razlike |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 01/02/2013 : 18:46:04
|
quote: Originally posted by brni
Totalno krivo koncipiran topic..ono ispada da se Tonka divi tupacu samo zbog toga sta je ovaj bija neki gangster..i onda dođe ekipa sa svojom psihoanalizom i soli Tonki pamet..Tonka drugi put otvori topic u glazbenom podforumu, tako ces dati do znanja da cijenis njega kao glazbenika i njegov glazbeni opus..
Ma serem, i tamo bi te dosli zlostavljat..
ne bi, i sam prije sat vremena ovo napisal...par strana iza! Glazbeni pdf i rasprava o galzbi, ovak je svaštara...evo ja sam pišem ovdje o nekoliko tema (s murdocom jedno, krasom drugo, tonkom treče) |
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 01/02/2013 : 18:46:32
|
Inace volim citati ovakve topice..ne znam puno o repu i tupacu ali sam se radova nekakvoj konstruktivnoj raspravi..takoder zanimaju me okolnosti vezano za njegovu smrt..dosta je tu teorija zavjere itd.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 01/02/2013 : 18:46:55
|
to ti nije pametno zbog boleština
ne jebem bolesne...
aha,golim okom vidiš viruse
jebem samo udate, sa njima je najmanje problema i nemaju boleščuge..a ove kojima djecu pravim- te su mlade seljanke- neprskane i neiskvarene |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 01/02/2013 : 18:49:33
|
quote: Originally posted by mr murdoc Hmm..John Densmore je puno toga za novac uradio..biografije, The Doors of The 21st Century projekt.. Mislis li stvarno da je John ikad usao u Jimmovu glavu..i don't think so.
nisi čital....uglavnom ne govori Dens o tome, vec neki drugi lik (nisam se trudil zapamtiti ime)!
@okiboki, ma Doorsi su bolji
Dobri su Doorsi,volim ja i njih.Volim ja svu muziku koja je dobra.Volim i narodnjake ako su dobri,tipa Toma Zdravkovic,Silvana Armenulic i jos dosta toga.Rep sam slusao ranije kad sam bio mladji ali volim da poslusam i dan danas. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14718 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 01/02/2013 : 18:49:38
|
quote: Originally posted by Tonka24 Ja da zivim kao ti pomogao bi drugome od svog viska. Eto tu je razlika izmedu tebe i mene.
da, i razilka između nas je još u tome kaj ti nemaš čime pomoći drugima (osim da istovariš cement i sl.). Najbliže si da, osim fizički, nekom pomogneš nekim savjetom, ali tu eventualno imaš neki citat iz Biblije ili autobiografije Kristijana Golubovića. Tebi pomažem ukoliko želiš slušati da nekaj postaneš i imaš prilike pošteno zaraditi neku lovu, ali to ne buš mogel ako ne prihvatiš moj savjet da se školuješ/educiraš malo. S trenutnim sposobnostima i znanjem nemaš baš nekih velih mogućnosti...sam si odgovori na pitanje koliko sam u pravu?
i ne, nemam ja love (plača mi je 5500 a ženina 2500, pa prosudi kakva je to lova) samo svoju glavu kojom mislim!
Jooooojjjj pa kako da ti se zahvalim, dali zelis da posaljem pismo u Vatikan da te proglase blazenim? ma gle mozes ti imati skola, para, pameti, tatica, ali nikad neces kao ja karati mladu, zgodnu, skolovanu, bogatunku... usput koja ce zaradivati tri puta vise od tebe, pa ce i mene uzdrzavati Bi li htio da ja tebi dam par savjeta? |
|
|
Topic |
|