Author |
Topic |
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10364 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 03/02/2013 : 20:06:00
|
quote: Originally posted by Tonka24
Postovani modovi evo malo posla: pogledajte malo videa od legende foruma Djulea.
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=40029&whichpage=138
Ili ce se i preko ovoga proc?
djule se zajebava i Tuđman se spominje u sportskom a ne političkom kontekstu. Kakvo crno izbacivanje? To šta tebe peče to šta piše je tvoj problem. Ako leti djule neka leti i izivko, on je prvi spomenija crkvu, hdz, i ostalo.
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
djule
Senior Member
1019 Posts
Member since 09/06/2011 |
Posted - 03/02/2013 : 20:18:28
|
tužibaba reza, dobiš komad mesa.
a sad ozbiljno, lijepo se može pratit rasprava, u kom kontekstu, sve je crno na bijelo.
evo kaj je napisao tonka meni(samo da napomenem da nisam jedini forumaš kome je prijetio):
"Stari moj lika triba polit benzinom i zapalit po cemu sve pljuje... nastavi li ovako neko ce mu naci ID pa mu nece biti lako..."
|
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 03/02/2013 : 20:19:21
|
Nije stvar jednom,dva puta pa i tri nego konstantno... ja sam nedavno otvorio topic o Crkvi Mladjo mi je presao preko toga... alizamisli da svako malo otvaram topice o Crkvi... kao sto ovaj spominje tudmana, crkvu ovog onog. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47364 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 03/02/2013 : 20:25:35
|
Nije stvar jednom,dva puta pa i tri nego konstantno... ja sam nedavno otvorio topic o Crkvi Mladjo mi je presao preko toga... alizamisli da svako malo otvaram topice o Crkvi... kao sto ovaj spominje tudmana, crkvu ovog onog.
pusti sad crkvu,vratimo se na konkretnu stvar;ove dvi yutub snimke koje je stavia. ne znan po kojoj osnovi bi triba dobit ban zbog toga? iskreno ne znan jel se igdi i ikad dogodia slučaj da nekakav predsjednik neke države minja ime nogometnog klupa? i još dobacuje s pozornice ljudima da su zavedeni? za takav redikulizam nikad čuja nisan.
ps. ako neko zna za koji takav slučaj neka ga napiše pa me razuvjeri |
narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
djule
Senior Member
1019 Posts
Member since 09/06/2011 |
Posted - 03/02/2013 : 20:26:47
|
Nije stvar jednom,dva puta pa i tri nego konstantno... ja sam nedavno otvorio topic o Crkvi Mladjo mi je presao preko toga... alizamisli da svako malo otvaram topice o Crkvi... kao sto ovaj spominje tudmana, crkvu ovog onog.
u čem je problem?
tuđman je spomenut nakon kaj je izivko ga spomenuo. svaki forumaš koji čita tu raspravu vidi se da je to bila zajebancija i sprdanje, al tebi kao i neke druge stvari u životu, a i o životu nisu jasne.
buš me opet polijao benzinom ili imaš neku drugu metodu? |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 03/02/2013 : 21:21:10
|
taman se svojevoljno rijesis nekoliko iskompleksiranih likova i na forumu zavlada neka atmosfera bez izbacivanja....trebalo bi to ipak razbiti tonkim promatranjem. S njim stvarno puno toga ne štima i njegovo egzistiranje na ovom forumu se svodi na tragikomične upise, uvrede i prijetnje. Možda bi bilo vrijeme da se stane na kraj ovim prijatnjama!? Kaj misliš mladjo? |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
Edited by - dosada on 03/02/2013 21:22:27 |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 03/02/2013 : 21:33:25
|
quote: Originally posted by dosada
taman se svojevoljno rijesis nekoliko iskompleksiranih likova i na forumu zavlada neka atmosfera bez izbacivanja....trebalo bi to ipak razbiti tonkim promatranjem. S njim stvarno puno toga ne štima i njegovo egzistiranje na ovom forumu se svodi na tragikomične upise, uvrede i prijetnje. Možda bi bilo vrijeme da se stane na kraj ovim prijatnjama!? Kaj misliš mladjo?
a možda momak podsvjesno traži pomoć...ko zna šta njega mori u životu, n |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47364 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47364 Posts
Posted - 04/02/2013 : 20:27:43
|
i sve je bilo divno krasno i bajno dok nisu spomenuti boljševici šta je očito pogodilo nekog u nekoj stranci |
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 04/02/2013 : 20:35:54
|
quote: Originally posted by lwood
pazi ti ovo zatvoren topic zbog navodne politike.
pa toga je i bilo i realno kršila su se pravila
ali meni ostaje nejasno zakaj se toleriraju prijetnje poljevanjem benzinom i sl.....zakaj se zbog toga članovi ne izbacuju? Kome je to u interesu da prođe lišo? |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25614 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8589 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 04/02/2013 : 21:16:33
|
quote: Originally posted by manhunter
Pa izbacio sam ga, šta još treba?
Da izbaciš i ostale flejmere koji liju benzin zadnjih par dana u svaštari.. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47364 Posts
Posted - 05/02/2013 : 00:45:51
|
quote: Originally posted by lwood
pazi ti ovo zatvoren topic zbog navodne politike.
pa toga je i bilo i realno kršila su se pravila
ali meni ostaje nejasno zakaj se toleriraju prijetnje poljevanjem benzinom i sl.....zakaj se zbog toga članovi ne izbacuju? Kome je to u interesu da prođe lišo?
realno krše se i u drugim topicima pa boli koga kita. zanimljivo kako se neke stvari dopuštaju |
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47364 Posts
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 10/02/2013 : 19:43:26
|
svima koji su sudjelovali na onim topicima u svaštari (ja sam zaključao zadnji a kolege prva dva) - Kraš će biti udaljen sa foruma, ali ovdje nije problem najveći u njemu nego u vama drugima kolegama forumašima koji se date isprovocirati i navući u raspravu te izreći teme i mišljenja koja su u potpunoj suprotnosti sa pravilima te stoga riskirati da vas se udalji sa foruma, a zapravo ste samo izazvani. I što dobijamo? Udaljen je glavni provokator ali i hrpa dobre ekipice koja se nije mogla suzdržati od nedozvoljenih komentara (Bagi, Zlotvor, Djule i ostali) ili ponovo otvara već zaključane teme što je isti za udaljavanje (Dosada). sada će biti udaljen samo pokretač problema ali ja Vas stvarno lijepo molim za ubuduće - ne nasjedajte na provokacije jer ćete samo dobiti to da ćete biti udaljeni sa foruma.
A to je upravo ono što neki za vas žele. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 10/02/2013 : 19:54:55
|
Ok..imas pravo mladjo..iako mislim da ne bi tribalo nikog banirat..ili sve koji su sudjelovali..ovi KRAS je tipican provokator koji nista drugo na ovom forumu ne radi nego provocira i jos udara po najnizim strastima..i da nitko nama nije kriv sta se damo navuc na provokacije njegove pa ulazimo u rasprave..ne kazem da sam ja cvijece, dapace, ali za razliku od njega ja bar nesto konstruktivno i radim na ovom forumu dok je cila bit njegovog egzistiranja ovdje provociranje..takvi nam uopce ne trebaju..zato mislim da se svastara triba ukinit..sport nikako ali svastara svakako..on onda gubi smisao..KRAS i njemu slicni..svastara je razlog zasto je on tu.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 10/02/2013 : 19:59:58
|
mladjo, ovo moje otvaranje teme s Krasovom kućom i nije bilo otvaranje zaključane teme (bar ja tak nisam to povezal) vec čisto sam ga otvoreno pital jedno pitanje koje on poteže vec duže vrijeme, a na jednoj zaključanih tema ga je opet spomenul. Stalno se kurči s tom kućom pa rekoh da vidimo u čemu je stvar, ali naravno ikakav smisleniji odgovor nisam dobil (:
Ali kad sad ponovo pogledam moglo se to protumačiti ovak kak si i ti protumačil ;)
Usvako slućaj potpuno opravdano zaključani sve teme i dobra reakcija oko izbacivanja. Kamo sreće više takvih pravovremenih i dobrih reakcija! |
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 10/02/2013 : 20:07:10
|
ma kakvo ukidanje brni, samo ovakve pravovremene reakcije i to je to!
A vjerovatno si u pravu..ma sad kad bolje razmislim svoje djelovanje cu ogranicit naravno samo na americki podforum, par topica u sportu i kad nesto zanimljivo bude u filmskom..mislim da je to najbolje rijesenje..triba kroz samodisciplinu se rijesit nekih stvari.. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 10/02/2013 : 20:14:43
|
ajde, ajde ne ograničavaj se!
p.s. i da ti ne odgovaram na PM kad vec piskaram tu...za Usagija placas tekilu kad dojdem u Vodice ;)
Dogovoreno..popit cemo mi i koju litru domaceg.. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47364 Posts
|
manhunter
Moderator