Pomagajte.. Davno sam gledao film, i ne znam puno detalja.. Znam da dvojica ljudi dođu na neku farmu i dočeka ih jedan čovjek. Odigraju partiju pokera i oni izgube i ne mogu mu platiti i on ih zadrži na farmi i ne da im da je napuste, čini mi se da ih prisili da rade za njega, pokušavaju pobjeći pola filma. To je sve što se sjećam
Pomagajte.. Davno sam gledao film, i ne znam puno detalja.. Znam da dvojica ljudi dođu na neku farmu i dočeka ih jedan čovjek. Odigraju partiju pokera i oni izgube i ne mogu mu platiti i on ih zadrži na farmi i ne da im da je napuste, čini mi se da ih prisili da rade za njega, pokušavaju pobjeći pola filma. To je sve što se sjećam
Možda neko prepozna. Kratak film, crno-beli, američki, kamera se kreće ulicama velikog grada, mislim da je NY, preko toga ide poetična naracija u voiceoveru, sećam se da se pojavljuje neki lik koji prodaje hot-dogove na uličnom štandu. Pokušavam već dugo da se setim imena autora, ali bez uspeha. Mislim da mu je većina filmova u sličnom stilu.
Nije mi Maddin pao na pamet, gledao sam neke njegove dugometražne, ali mi se čini da ipak nije on. Ostalo mi je u sećanju da je ovaj reditelj snimao isključivo kratke filmove.
Ovako midlim da je bio film pred nekih cca desetak godina. Znam da je krimić i da žena šeće šumum, a progoni je neki tim na biciklu s kukuljicom. I mislim da je glavi detektiv bio Sherlock Homes il tako nešto. Moguće je da je to bila serija, ali ne s epizodama već je koncept bio da svaka priča bude film.
Ovako midlim da je bio film pred nekih cca desetak godina. Znam da je krimić i da žena šeće šumum, a progoni je neki tim na biciklu s kukuljicom. I mislim da je glavi detektiv bio Sherlock Homes il tako nešto. Moguće je da je to bila serija, ali ne s epizodama već je koncept bio da svaka priča bude film.
je to ti je sherlock holmes i to je bila verzija sa Jeremy Brettom a zvala se kao i priča The adventure of Solitary Cyclist
Znači isto žena šeće i isto je tip progoni na biciklu s kukuljicom, ali se na kraju ispostavi da taj tip ima mislim rane i uništeno lice iz nekog rata i da živi pod zemljom u nekakvom skrovištu punom tunela u šumi. Isto tako mislim da joj je bio momak il tako nešto. I u igri je više policajaca.
Sad je film na hepiju, neki stari vestern, poznat mi je ali se ne secam naziva. Mislim da je ovaj glavni glumac Glen Ford. On trazi zenu i sina koji su oteli Apaci. Mislim da se film zove ,,Oguljeni pistolj" ili tako nesto nisam siguran... Ako neko zna...
Sad je film na hepiju, neki stari vestern, poznat mi je ali se ne secam naziva. Mislim da je ovaj glavni glumac Glen Ford. On trazi zenu i sina koji su oteli Apaci. Mislim da se film zove ,,Oguljeni pistolj" ili tako nesto nisam siguran... Ako neko zna...
Film je vjerojatno iz sedamdesetih, možda je noviji, možda stariji. Mislim da je bio na engleskom. O obitelji koja se raspadne, klinci (dva brata?) završne u nekom domu gdje su uvjeti grozni (obriju im i glave?). Ako se dobro sjećam, klinci kasnije izlaze iz doma (imaju samo oca), ali to više nisu isti ljudi.
Film je vjerojatno iz sedamdesetih, možda je noviji, možda stariji. Mislim da je bio na engleskom. O obitelji koja se raspadne, klinci (dva brata?) završne u nekom domu gdje su uvjeti grozni (obriju im i glave?). Ako se dobro sjećam, klinci kasnije izlaze iz doma (imaju samo oca), ali to više nisu isti ljudi.
vjerojatno nije ali ovo tvoje me podsjetilo na AFTER THE PROMISE
vjerojatno nije ali ovo tvoje me podsjetilo na AFTER THE PROMISE
Najprije sam pomislio da ćeš napisati "Lepa Zelda" ;)
Ovo sam gledao od polovice nakon ponoći u studentskom domu na bosanskoj televiziji, u društvu nekoliko studentica. Mislim da je riječ o talijanskom filmu. Snimljen crno-bijelom tehnikom (?). Kasne sedamdesete (?). Seoski ambijent. Sve puno degeneričnih likova.