forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Django Unchained
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 13

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 03/02/2013 : 22:01:27  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Ma, meni rap uopste nije smetao, ionako smo u 21. vjeku i nigdje ne pise da moze u westernima biti samo takva i takva muzika, plus sto je tarantino u pitanju. Mozda ce sve skupa biti klasiqi poslije nekih 20-30 godina.

kamo srece da je i više tzv. nespojive muzike ubacil u film, umjesto kaj precesto kopiral originalne špageti teme. Počevši od uvodne pjesme

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38131 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 03/02/2013 : 22:12:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Ali kad je prejebena!!

Stari ima nos da iskopa odlicne stvari koje se rijetko tko jos sjeca, osim onih "pravih", true fanova. Ili receno drugacije, dobre stvari ponese siroj masi, a neke podsjeti.

Ok, ovde te stuca posto si vezan na origi, zato i kazem da neke samo podsjeti ili u tvom slucaju, iznervira.

Ma, odlicna pjesma i odlicna verzija, daleko bolja stvar od bilo koje druge na soundtracku, plus sto je "nosilna". Ma, mora biti.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 03/02/2013 : 22:57:38  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
misliš da sam ljubitelj "originalnog", ma ni blizu...daleko najprecijenjeniji vestern uz Sedmoricu. I Tarantinov film je bolji od Corbuccijevog!

Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4328 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 03/02/2013 : 22:58:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada
quote:
Originally posted by Cromwell
Razočaran sam, daleko je to od Reservoir dogsa, Pulp Fictiona i Basterdsa

i Kill Billa!

Možda. :) Pokušao gledat nekoliko puta i odustao nakon pol sata.

quote:
Originally posted by Poli

Ma, meni rap uopste nije smetao, ionako smo u 21. vjeku i nigdje ne pise da moze u westernima biti samo takva i takva muzika, plus sto je tarantino u pitanju. Mozda ce sve skupa biti klasiqi poslije nekih 20-30 godina.

Meh, nigdje ni ne mora pisat ali meni je osobno pokvarilo ugođaj.
To mi je ko da gledam Good morning Vietnam 2 sa Sodom- Ausgebombt soundtrackom

Bok, kako si.
Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 04/02/2013 : 08:50:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
btw, ima trunk scene, ako gledamo na trunk scene, kao nesto iz tog kuta, ne nuzno iz prtljaznika :D

There can be only one, me!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38131 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 04/02/2013 : 09:11:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by maddox031

btw, ima trunk scene, ako gledamo na trunk scene, kao nesto iz tog kuta, ne nuzno iz prtljaznika :D

Koja scena, ne sjecam se. Ali da je bas iz tog ugla, znaci kamera iznutra prema vani.

Edited by - Poli on 04/02/2013 09:11:49
Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 04/02/2013 : 10:05:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
kada django visi naopacke, pri kraju filma - ja bi rekao da je to to

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38131 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 04/02/2013 : 10:45:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

hmmm...

Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 04/02/2013 : 16:44:12  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Ja mislim da ima trunk scene, ono kad Brunhilda gleda iz one kutije za kaznjavanje na gore i vidi onu dvojicu, mislim da je tad bio Trunk scene.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38131 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 04/02/2013 : 18:22:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Hm, na to sam i ja pomislio, ali se secam samo pogleda od gore, kada je poliju vodom. Naravno, mogao je biti na tren i "njezin pogled prema njima/prema suncu"... ali ga se ne secam.

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 04/02/2013 : 18:26:10  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
http://imgur.com/l8Jy692

da se ne zamarate bezveze

Edited by - dosada on 04/02/2013 18:33:40
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38131 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 04/02/2013 : 18:35:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Hm, zapravo i nije trunk u pitanju ali ok, pogled kamere je... No, po meni to nije to.

Ali mi je ovo zabavno. :D http://www.cracked.com/article_20279_if-django-was-10-times-shorter-100-times-more-honest.html

Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 04/02/2013 : 22:01:19  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Izvrstan film! Uživancija za gledati.
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2236 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 05/02/2013 : 10:33:04  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by solar

Definitivno odličan film, gotovo 3 sata su mi proletila.

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 05/02/2013 : 13:09:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PAJDO

quote:
Originally posted by solar

Definitivno odličan film, gotovo 3 sata su mi proletila.

upravo to :) vrijeme je proletilo

Go to Top of Page

eskov
Starting Member

2 Posts

Member since 01/02/2013

Posted - 07/02/2013 : 18:07:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit eskov's Homepage  Send eskov a Private Message  Reply with Quote
Ne shvatam zbog čega se toliko prepirete oko žanra i onog šta je QT htio postići filmom?

Svako ima neko svoje viđenje toga i o tome ne vrijedi uopće raspravljati, bolje bi bilo da uživate u filmu nego da se oko toga zamarate :)

Inače, moje mišljenje je da je film odlično urađen i veoma dobro prihvaćen od strane publike. Zanimljiva priča, dosta neobična, i što je najvažnije nije nešto što je već viđeno.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 07/02/2013 : 18:36:05  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by eskov
Inače, moje mišljenje je da je film odlično urađen i veoma dobro prihvaćen od strane publike.

to nije mišljenje vec činjenica

i sad mi je jasno zakaj ti je čudno kad se vodi neka rasprava

Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 12/02/2013 : 11:26:09  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
pogledal ga sinoć. dobar soundtrack, waltz i di caprio odlični, film tarantinovski zabavan, međutim za mene previše oko nekih stvari banalan, više na tragu machetea u nekim trenucima.

tarantino moj izbor:

1. RD
2: PF
3. IB
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10236 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 14/02/2013 : 01:01:36  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Meh, nigdje ni ne mora pisat ali meni je osobno pokvarilo ugođaj.
To mi je ko da gledam Good morning Vietnam 2 sa Sodom- Ausgebombt soundtrackom

Vrtin neki svoj thrash metal mix zadnjih dana u autu, i ovo znan dva-tri puta zaredon pustit.

Šta se filma tiče pogleda san pola, ostatak sutra.
Zasad jedina ozbiljna zamjerka soundtrack.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4328 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 14/02/2013 : 21:36:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Uf uz trešeriju se troši više benzina
A I OPASNO JE!

Al da, drago mi je da je još netko zamjerio soundtrack. Sad me zanima što ćeš reč kad pogledaš do kraja.

..danas sam baš imao kratku raspravu sa par frendova sa čijim se filmskim ukusom uglavno slažem.
U vezi Djanga se složili nismo! Još ću na kraju to morat gledat drugi put .
Malo mi ide to sve na živce jer imam osjećaj da iz nekog razloga Tarantino kod ljudi ima dosta (previše?) kredita.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 15/02/2013 : 09:35:16  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
ne moraš gledat drugi put, nema tu materijala za višekratno gledanje. Samo zabava (bla, bla, bla), i ako ti odgovara takva zabava onda gledaj ali nekaj novo da tu ima kaj se ne vidi na prvo gledanje....toga nema!

Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4328 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 15/02/2013 : 11:43:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Ma ne u tom smislu. ;) Trebam pogledat opet tak da sustavno iskritiziram svaku stvar koje me zasmetala, promakla ili koju zaboravih.

ofkors da film nije dubok, to se vidi na prvu

Bok, kako si.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10236 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 15/02/2013 : 12:18:12  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Al da, drago mi je da je još netko zamjerio soundtrack. Sad me zanima što ćeš reč kad pogledaš do kraja.

Nisan dovoljno kompetentan da kažen da je film dobar ili loš, ali meni se definitivno od svih Tarantinovih filmova ovaj najmanje sviđa.
Kill Bill mi je recimo na prvo gledanje bija totalno bezveze, al na drugo gledanje mi je baš lega, i o njemu san nakon početnog razočarenja prominija mišljenje.
Djanga uopće neman namjeru ponovo gledat osin možda jednog dana na televiziji u nedostatku neke kvalitetnije zabave.

Ništa me nije posebno oduševilo u ovome filmu.
Je, Waltz je odličan(Bolji u IB), DiCaprio vrlodobar, Jackson interesantan, al ostatak glumačke postave uključujući Miami Vicea više-manje ajme majko.
Tarantino ima običaj iz đubra izvuč nekoga glumca i instantno mu vratit popularnost, al meni je Don Johnson izrazito bezvezan.
Glazba ka baren meni jedan od zaštitnih znakova Tarantina, u ovome filmu čista 0.
Koliko god morbidno zvučalo, nasilje u Tarantinovin filmovima mi je uglavnon totalno cool, a ovde mi je sve nekako isforsirano.
Bez obzira šta su oni o tome poprilično razglabali, ja nisan uspija skužit razlog zašto ne doć kod DiCaprija, reć "Mi oćemo "oštećenu" crnkinju i platit ćemo za nju 5-10-12000$"
Mislim, DiCaprio je biznismen, zašto odbit dobru lovu za robinju koja vridi 300$.
Zadnji fajt mi je komedija, a zadnja scena kad djeva plješće svom junaku tragedija.

Toliko.
Za nešto opširnije bi tribalo opet pogledat film, al neću.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

sinister
Average Member

Bosnia and Herzegovina
699 Posts

Member since 10/04/2004

Posted - 15/02/2013 : 17:43:12  Show Profile Show Extended Profile  Send sinister a Private Message  Reply with Quote
Pa valjda je jasno zašto nisu mogli tek tako doći i tražiti Broomhildu od Candiea. Jest on biznismen, ali i veliki egoista i vidjeli smo kako tretira robove. Baš bi im dao Broomhildu i još im slavlje napravio povodom ponovnog susreta. :)

Inaće, film je bio upravo ono što sam i očekivao, zabavana eksploatacija. Vidim da je nekima i soundtrack bezveze, meni opet odličan, a pogotovo ona scena gdje svira 2Pac, bolju pjesmu ne bih mogao zamisliti.

Don't regret the rules I broke, when I die bury me in smoke.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 15/02/2013 : 17:48:47  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sinister
Vidim da je nekima i soundtrack bezveze, meni opet odličan, a pogotovo ona scena gdje svira 2Pac, bolju pjesmu ne bih mogao zamisliti.

pa zato kaj je jedino taj rap ili hip hop (kaj je vec) jedino dobro i svježe, ostalo je kopija samih špageta. Znači ovaj put se nije ni potrudil dati svoj pečat glazbi filma, kak to inače dela. Jednostavno je film nazval Django i počel istom glazbenom temom kao i Corbucci, jel to ideja?

Go to Top of Page
Page: of 13 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.45 seconds. Snitz Forums 2000