forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 NATHAN NEVER
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 574

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17810 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 15/02/2013 : 13:51:09  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
žalosno
nema se šta reći
ovo odgovara samo onima kojima je NN na 5. mjestu da ne pobjegne puno s naovim knjigama

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 15/02/2013 : 14:26:59  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

žalosno
nema se šta reći
ovo odgovara samo onima kojima je NN na 5. mjestu da ne pobjegne puno s naovim knjigama

Ni meni NN ne kotira u prva tri, ali sada kad sam se napalio na njega (hvala Jerry) ne mogu dočekati nove epizode

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10814 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 15/02/2013 : 14:33:18  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

quote:
Originally posted by emirem

Pa zar "ukradena sjecanja" nisu zadnji gigant?
Ne pratim SBE sta im izlazi pa mi ovo nova info...

emireme, emireme, u medjuvremenu su jos 3 izasla.

Sad sam malo prochachkao NN sajt na Sbe i sjetio se da sam to vidio prosle godine ono sa New Alamo a i jos jedan izasao...
Ne pratim toliko sta ima od novih izdanja,gledao sam par puta redovne kakve su price,a i da vidim onu jad od asteroida Arga jel ima jos onih tipu-tipu

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2236 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 15/02/2013 : 19:03:21  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

quote:
Originally posted by zeljko

žalosno
nema se šta reći

Ni meni NN ne kotira u prva tri, ali sada kad sam se napalio na njega (hvala Jerry) ne mogu dočekati nove epizode

Čuo sam da su zadnja dva LL Nathana pred rasprodajom (zahvaljujući nižoj nakladi) tako da bi vjerovatno ubrzo trebale nove knjige (moja pretpostavka).
Meni je Nathan prošlu godinu skočio među prva tri (uz kolor zagija i pilota) tako da i ja čekam sa zanimanjem nove knjige

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

Dermentor
Average Member

Croatia
689 Posts

Member since 14/06/2010

Posted - 15/02/2013 : 21:20:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Dermentor a Private Message  Reply with Quote
Ide novi Nathan sledeći tjedan vjerovatno, tiskara je obavila svoj posao :))))
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10814 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 15/02/2013 : 21:44:46  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dermentor

Bas gledao libellusov forum, ali nisam nista nasao ni rijeci..
Ti si dobro informiran!

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Dermentor
Average Member

Croatia
689 Posts

Member since 14/06/2010

Posted - 15/02/2013 : 22:05:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Dermentor a Private Message  Reply with Quote
Insajderski info, idu i dva texa i Mister NO...
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 15/02/2013 : 22:12:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PAJDO

[Čuo sam da su zadnja dva LL Nathana pred rasprodajom (zahvaljujući nižoj nakladi) tako da bi vjerovatno ubrzo trebale nove knjige (moja pretpostavka).

To ti nema neke veze sa samom prodajom Nathanovih izdanja. Jednostavno, Libellusovci guraju svoj ritam, znači podjednako guraju junake (osim Nicka Raidera koji ide sporijim ritmom), pa kako koji dođe na red.

Poznata je činjenica da je jedan od vlasnika Libellusa veliki Nathanov obožavatelj, ali to se, nažalost, i ne vidi u vidu njegovog protežiranja.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 15/02/2013 : 22:14:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dermentor

Bravo tiskara, znači ide NN 45.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 15/02/2013 : 22:43:26  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Nacionalna i Sveučilišna Knjižnica.

http://www.nsk.hr/

Ovdje se nalazi registar i arhiv svih tiskovina (ili barem većine njih) objavljenih u Hrvatskoj.

Od Bushida prenosim, a ovo je od mene za one iz Bih-a koji slabije poznaju kompjutere
1 Di Clemente, Paolo Nathan Never: Na granicama uma / knjiga 2013

2 Jacomelli, Fabio Nathan Never: Vjetrovi rata / knjiga 2013

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!

Edited by - bjelolasica on 15/02/2013 22:45:56
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10814 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 15/02/2013 : 22:51:23  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
A NN5?

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 15/02/2013 : 23:01:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

1 Di Clemente, Paolo Nathan Never: Na granicama uma / knjiga 2013

2 Jacomelli, Fabio Nathan Never: Vjetrovi rata / knjiga 2013

E ovo je ekskluziva. Znači, osim knjige br. 45 izlazi i GIG 13. Odlično! Evo i bjelolasica postaje sve korisniji.
Go to Top of Page

djuna
New Member

Serbia
213 Posts

Member since 20/07/2004

Posted - 15/02/2013 : 23:08:37  Show Profile Show Extended Profile  Send djuna a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

A NN5?

Bolje 46 nego 5.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 15/02/2013 : 23:56:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Kad smo već u slinama za skorašnje nove knjige evo da prebacim jedan stariji post iz Libellusovog foruma u kojem su u kratkim crtama predstavljene sljedeće knjige iz regularne serije. Sve bolje od boljeg slijedi u serijalu. Tko to više dočekati:

quote:
Knjiga br. 45:

Ova prva knjiga započinje s Viettijevom dvodijelnom epizodom "Venti di guerra". Vidimo prve konkretne naznake orbitalnih ratova, terorističke napade, političke malverzacije, puno starih likova u epizodi. Izgleda prava poslastica, a i po UBC-u ima odlične ocjene. Nakon dvodijelne slijedi epizoda "Ombre dal passato", također s odličnim ocjenama. To je u biti nastavak odličnog almanaha "Mladi dani Nathana Nevera" u kojem se opet pojavljuju Nathanovi stari prijatelji iz policije.

Knjiga br. 46:

Ovo je u biti najveća poslastica koju imamo za čitati nakon Sage Alfa. Riječ je čak o trodijelnoj Serrinoj epizodi "Nemico pubblico" i s obzirom na Libellusov način izlaženja epizoda potrefilo se da će sve 3 biti u istoj knjizi. U ovoj epizodi Nathan je lažno optužen za trostruko ubojstvo i to sve pod krinkom političkih malverzacija. Ocjena je 90 % na UBC-u, a čini mi se da će ovdje biti i neki nagovještaji raspada veze s Hadijom.

Knjiga br. 47:

Prva epizoda je Viettijeva "Codice Zero". Još jedna odlična punokrvna gradska epizoda nakon velikih događanja iz prethodne 3.
Nakon nje slijedi "Vita artificiale", Ostinijeva epizoda, a kad je on u pitanju, ne može se pogriješiti. Zanimljivost je da prvi put vidimo epizodu u redovnoj seriji koja je nacrtana ženskom rukom. Riječ je o Patriziji Mandanici.
I konačno, treća epizoda je "Legittima difesa", briljantna epizoda odličnog dvojca Secchi/Calcatera. Što prenijeti iz UBC-a: briljantan Secchijev scenarij i briljantan Calcaterin crtež. Ništa više!
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8249 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 16/02/2013 : 10:49:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:
U ranu zoru 16. veljace (hm, i nije bas zora vise) vrijeme je za nove najave.

Ovaj put rijec je o cetiri nove knjige - Texu 53 i 54, Nathanu 45 i Mister Nou 59 - a buduci da nam je sinoc onaj asteroid bio tako prokleto blizu (vraca li se to mozda Asteroid Argo?![cool] ) naravno da najave ovaj put zapocinjemo od Nathana.[smile]

Dakle, u 45. Nathanovoj knjizi (izvorne epizode 132-134) polako se zahuktava frka s orbitalnim postajama (dvodijelna epizoda Vjetrovi rata / Orlovsko gnijezdo), a bit ce tu i nekih recidiva iz proslosti (Johnny Stockhausen - bacite pogled na pricu “Mladi dani Nathana Nevera” koja je objavljena u nasemu drugom almanahu).

Epizode su:

Vjetrovi rata (Stefano Vietti / Fabio Jacomelli)
Orlovsko gnijezdo (Stefano Vietti / Fabio Jacomelli)
Duhovi proslosti (Bepi Vigna / Romeo Toffanetti)

Knjiga je tiskana u nakladi od 300 primjeraka, a sto se cijene tice ona ce tijekom prva dva mjeseca (ili preciznije: do 21.4.2013.) biti 128, a potom 160 kuna (nakon 21.4.2013.).

A evo i kako to izgleda:

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10814 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 16/02/2013 : 12:58:51  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by split85

[quote] buduci da nam je sinoc onaj asteroid bio tako prokleto blizu (vraca li se to mozda Asteroid Argo?![cool] )

Ne dao Bog nit jedno ni drugo...bolje redovni pa da idu maxi NN...

Go to Top of Page

Rick
Average Member

Serbia
900 Posts

Member since 21/01/2009

Posted - 16/02/2013 : 15:05:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Rick a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ove mi Giardove naslovnice počinju sve sličiti na isti kalup. Sve čekam da eksplodira s nekom ekstra dobrom, ali sve se svodi na solidno, ali ništa posebno.

Pa on i jeste solidan crtač, ali ne nešto iznad toga. Što se mene tiče, Natan zaslužuje znatno boljeg.

"Duh Sa Sekirom nikada nije zaista napustio Darkwood. I dalje pazi na svoje kraljevstvo i nasledje. I ponekad se javi, kao pozdrav, ili opomena, kako kome."
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 16/02/2013 : 17:45:39  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Prenosim s LIB foruma

quote:
Taman sam mislio pohvaliti tiskaru na izvrsno obavljenom poslu kad... ..dvadesetak stranica je isparilo, desetak se dva puta ponavlja.

Edited by - bjelolasica on 16/02/2013 17:48:31
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4740 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 16/02/2013 : 17:49:14  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
Da, baš čitao knjigicu i odjednom skužim da sam na 85. stranici, a sve do minute bio na šezdesetima. Mislio sam iznijeti neke dojmove večeras, ali ovo me totalno izbacilo iz takta...

Go kneel and weep
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 16/02/2013 : 17:50:20  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Pa nije valjda tako cijela naklada

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17810 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 16/02/2013 : 17:52:29  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
ja odrona majko moja a baš sam se obradovao

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10814 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 16/02/2013 : 22:06:53  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Prekinuta stranicna numeracija..da ja "dan meteorita" ne bi bio iznenadjen...

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 16/02/2013 : 23:07:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drogsy

Da, baš čitao knjigicu i odjednom skužim da sam na 85. stranici, a sve do minute bio na šezdesetima. Mislio sam iznijeti neke dojmove večeras, ali ovo me totalno izbacilo iz takta...

Ma daj nam ispričaj šta se desilo do šezdesete.

A jesi požurio, a tragedija je veća kad znaš da je sutra nedjelja i da ne možeš zamijeniti primjerak.
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4740 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 17/02/2013 : 00:32:26  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma daj nam ispričaj šta se desilo do šezdesete.

A ono, malo se ubija zemljine važne osobe, malo orbitalne; netko očito namjerno želi izazvati rat. Priča je ful ozbiljna i fino natrpana tekstom te zahtijeva nešto veću koncentraciju pri čitanju. Vietti u elementu, Jacomelli (pobrk'o ga s Casciolijem) ispočetka sterilan, prestatičan i dodatno unakažen pretjeranom digitalijom, ali nakon određenog vremena sasvim pristojan.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38005 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 17/02/2013 : 08:56:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

I naslovnica giganta broj 16.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page
Page: of 574 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.04 seconds. Snitz Forums 2000