forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Top 10 2012. godine
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 20/01/2013 : 16:09:12  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:
Originally posted by dosada

ok evo potrudil sam se malo više informirati o navedenim filmovima i vidim da sam mašio za Beyond. Za za Avengers sam se odmah ogradil kad sam napisal 9 od 10. Ostalo su da drame! Pogotovo Chronicle koja je samo ubačena u svijet ZF-a...
A kaj je pobugu Le prenom nego drama-komedija???

stvarno loša forma...od devet filmova koje nisam pogledal za jedan sam fulal žanr (Beyond the Black Rainbow) i to ocjenjujući po plakatima koje si postavil, s obzirom da me ti filmovi ni u ludilu ne zanimaju!

Le prenom je tipicna francuska komedija, a i Superclassico je vise komedija nego drama...dakle..losa forma

Nego, daj ti nama nekoliko sa tvoje liste 2012

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 20/01/2013 : 16:10:37  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
kad ti to tak dobro znaš izvagati (više ovo nego ono) onda nema sumnje da jesam!

p.s. i ne, ne zanima me kak to neka "klasicna" komedija (znaci humor se ne svodi na ironiju kao npr. u filmovima s Clintom) može ne bit drama....

p.p.s. i sad vec imamo raspon od 2010. do 2013. po naslovima koji se spominju na ovoj temi. Stvarno je rastezljiva ta 2012. :)))

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 20/01/2013 : 16:12:36  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

kad ti to tak dobro znaš izvagati (više ovo nego ono) onda nema sumnje da jesam!

p.s. i ne, ne zanima me kak to neka "klasicna" komedija (znaci humor se ne svodi na ironiju kao npr. u filmovima s Clintom) može ne bit drama....

p.p.s. i sad vec imamo raspon od 2010. do 2013. po naslovima koji se spominju na ovoj temi. Stvarno je rastezljiva ta 2012. :)))

Pa mnogi su mislili da ce biti konacna, valjda zato

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7251 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 20/01/2013 : 20:48:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Evo ja cu se voditi imdb-om pa staviti samo one filmove kod kojih stoji 2012. Za sada top 10 izgleda ovako:

1.Amour
2.Cloud Atlas

I bez nekog posebnog redoslijeda:

Looper
Argo
Life of Pi
The Dark Knight Rises
Skyfall
The Avengers
Silver Linings Playbook
Désordres

S tim da me cekaju Moonrise Kingdom, Les Miserables, Lincoln, Django Unchained, Beasts of the Southern Wild, The Master, Anna Karenina, Barbara, i jos hrpa toga...

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9378 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 20/01/2013 : 21:24:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Moonrise Kingdom
Safety not guaranteed
Brave
Death of a superhero
The Angels' Share
Dredd
Avengers
Wild Bill
Ted
The Dark Knight Rises

Mada brdo toga nisam gledao a za neke nisam siguran koliko spadaju u 2012.

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 20/01/2013 : 23:47:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Ne moraju biti produkcije iz 2012., mogu i iz godine ili čak dvije ranije ali da su prikazivane ili na kino-repertoarima ili na DVD-u u 2012., ili da su prošle godine bili aktualni na festivalima i revijama.

Jasno da je ono što se otvorilo u siječnju ili veljači prošle godine bilo (i) produkcija iz 2011., baš kao što je recimo Schleinzerov Michael iz 2011. u Hrvatsku distribuciju krenuo tek u studenom 2012.

Ili recimo da je netko lani u kinu ili na DVD-u pogledao neki češki, rumunjski, nizozemski, marokanski ili tko zna čiji film iz 2010., ali ga se osobito dojmio.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...

Edited by - Johnny Difool on 20/01/2013 23:48:23
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 21/01/2013 : 11:32:35  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote

bio sam skeptik, pa me je prijatno iznenadio

slatko me nasmejao

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 01/03/2013 : 04:05:56  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Ma kakav Amour i Cloud Atlas… Moji kandidati su Američka pita i Ted. : )

Django – Najbolji! IMDb ga svrstava pod 2012-u, pa sam ga i ja stavio na svoju listu.

21 jump street – Odlična komedija, koja je sa nekoliko fora isparodirala akcijski žanr do maximuma.

Prometheus – Svi su ponovno htjeli dosadne xenomorphe, dobili smo nešto puno bolje i grandioznije. Film koji postavlja teška i zanimljiva pitanje - »Origins of humanity« pitanja.

American Pie: The Reunion – toplo složen nastavak i povratak najboljih/najdražih likova franšize.

Cabin in the woods – predobro poigravanje horor žanrom.

Dredd – moj stripovski kandidat. Brutalan, krvav, odličan… Die Hard u Dredd univerumu.

Argo – solidan i zabavan, ali mišljenja sam da je pokupio Oscare zbog slabe konkurencije.

Iron Sky – nacisti sa mjeseca u indy budžet izdanju. Toliko neozbiljan i blesav da mi je drag.

Ted – R-rated komedija u izdanju plišastog medvjedića. What's not to like…

EDIT:

Uff, zaboravio sam na "Flight". Fenomenalan film, stavljam ga odmah iza Djanga na "top 2012" ljestvici. Zemeckis me uvijek pogodi (Contact i Forrest Gump su mi 3 i 5 na top 5 ljestvici).

Edited by - nagor on 01/03/2013 04:14:08
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4287 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 01/03/2013 : 11:52:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Nisam ih ne znam kak puno pogledao al eto

1. The Grey
2. Beasts of the Southern Wild
3. Dredd
4. Moonrise Kingdom
5. The Avengers
6. Teddy Bear
7. Looper
8. Chronicle
9. Cloud Atlas
10. Life of Pi

Hobit mi je (začudo) također dobro sjeo ali ne želim ga stavljat na listu zbog jeftine i neozbiljne digitalije. To se ponajprije odnosi na izvedbu trolova i goblina. Žalosno loše

Bok, kako si.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 01/03/2013 : 13:21:12  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
da, pogotovo je žalosno kad vidiš kak to izgleda u jednom Hobbitu a kak u Pijevom Životu. Mnogi bi mogli učit na Ang Leejevom primjeru!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

d.r.p
Senior Member

1598 Posts

Member since 09/08/2007

Posted - 01/03/2013 : 14:04:24  Show Profile Show Extended Profile  Send d.r.p a Private Message  Reply with Quote
Nisam baš siguran šta je iz koje godine(2011,12),ali ono što je ostavilo neki utisak je:

A Royal Affair
10 Timer Til Paradis
Paradise: Love
Dupa dealuri
The Master
Holy Motors
Rust And Bone
The Grey
To Rome With Love
The Woman in Black
Go to Top of Page

Felagund
Average Member

Croatia
871 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 01/03/2013 : 16:53:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message  Reply with Quote
quote:

da, pogotovo je žalosno kad vidiš kak to izgleda u jednom Hobbitu a kak u Pijevom Životu. Mnogi bi mogli učit na Ang Leejevom primjeru!

Smatram da je Life of Pi zasluzeno dobio oskara za kinematografiju, ali ja bih oskara za efekte ipak dao Avengersima (mozda zato sto sam fanboy).

Sve je relativno (E = mc^2)
Go to Top of Page

natural_error
Starting Member

Croatia
92 Posts

Member since 21/02/2013

Posted - 09/03/2013 : 18:34:35  Show Profile Show Extended Profile  Send natural_error a Private Message  Reply with Quote
1. Amour

2. Tabu

3. Moonrise Kingdom

4. Django Unchained

5. The Dark Knight Rises

6. Argo

7. Zero Dark Thirty

8. The Perks of Being a Wallflower

9. The Imposter

10. Skyfall

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic