forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 GNK DINAMO
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 588

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 01/03/2013 : 02:15:19  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Kakve sad veze ima koji klub hrvatskiji kad govorimo o tome da je Hajduk u ovoj utakmici tesko ostecen, odnosno nije mu suden penal koji je ocigledan..i o kakvoj opterecenosti dinamom vi pricate..pa hajduka u prosjeku gleda 12 000 ljudi ovu sezonu..protiv Istre je bilo 20 iljad..jedini ko prati HNL je Torcida a samo zbog fanaticne ljubavi naspram Hajduka..jednostavno mi ne mozemo bojkotirat klub zbog ove kaljuze od lige jer ga nikad nismo u povijesti bojkotirali (osim onog derbija)..jedino sto nas veze je to sta je dinamov problem i nas problem tj. svih klubova u ligi..dakle vruhska HNS-a..i normalno da poistovjecujes hegemoniju jednog covjeka sa Dinamom ili bolje receno sa GNK..klub ciji je predsjednik ujedno i glavni covjek HNS-a koji odreduje ko sudi, ko ce biti predsjednik a ko izbornik reprezentacije..klub koji mora na pocetku kradama osigurat dovoljnu bodovnu razliku kako bi na prijelaznom roku mogao nesmetano prodavat najbolje igrace (primjer Kovacic) i onda se do kraja setat u prvenstvu da bi igrao LP koja ce mu posluzit kao najveci izlog za prodaju igraca kako bi mogao puniti džepove svoje obitelji..klub koji u ovoj ligi ima svoju B ekipu na stetu svih ostalih klubova u ligi..itd itd..tako da ne znam o cemu vi pricate..a 45 i 91 ostavite za neke druge forume..hvala bogu retarda za tu temu cete sigurno naci..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 01/03/2013 : 08:03:03  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by xilrion

meni se čini da je hajduku jedino u životu bitno pobjeda protiv dinama. nije mi jasna ta mržnja... u tako maloj zemlji. da nema dinama hajduk bi čini se prestao postojat. što se tu želi dokazat? možda koji je hrvatskiji klub? tko je bolji, jači, pošteniji? dalmatinski dišpet? dalmatinci mrze purgere kao da su sami vragovi dok ovi za njih ne mare ni pol posto. uprava dinama je u kurcu i dinamovi navijači jasno pokazuju nezadovoljstvo ne posjećivanjem utakmica i spontanim bojkotom ali čemu za svaku nepravdu kriviti dinamo? usudio bi se reći da neki više mrze dinamo nego što vole hajduk. meni to nema smisla. demantirajte me slobodno, možete me i izvrijeđat ali takav dojam je tu kod nas u zg.

joj, demagogije...

jebote, pa to je nogomet, to je rival, normalno da ga se treba mrzit. iskreno, draži mi je partizan neg hajduk. koji kurac sad tražit izlike?

ovakva demagogija mi je najgora, kao "svi smo mi hrvati, malo nas je i držimo se skupa". ili ono još odvratnije "navijat ću za hajduk/dinamo u europi samo" - gluposti.

nitko sretniji od mene da hajduk izvuče šelburn ili debrecen pa da ga ovi naguze, pa to je rivalitet, to je nogomet i treba vadit mast u svakom mogućem trenutku
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 01/03/2013 : 10:27:44  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by djule

quote:

meni se čini da je hajduku jedino u životu bitno pobjeda protiv dinama. nije mi jasna ta mržnja... u tako maloj zemlji. da nema dinama hajduk bi čini se prestao postojat. što se tu želi dokazat? možda koji je hrvatskiji klub? tko je bolji, jači, pošteniji? dalmatinski dišpet? dalmatinci mrze purgere kao da su sami vragovi dok ovi za njih ne mare ni pol posto. uprava dinama je u kurcu i dinamovi navijači jasno pokazuju nezadovoljstvo ne posjećivanjem utakmica i spontanim bojkotom ali čemu za svaku nepravdu kriviti dinamo? usudio bi se reći da neki više mrze dinamo nego što vole hajduk. meni to nema smisla. demantirajte me slobodno, možete me i izvrijeđat ali takav dojam je tu kod nas u zg.

joj, demagogije...

jebote, pa to je nogomet, to je rival, normalno da ga se treba mrzit. iskreno, draži mi je partizan neg hajduk. koji kurac sad tražit izlike?

ovakva demagogija mi je najgora, kao "svi smo mi hrvati, malo nas je i držimo se skupa". ili ono još odvratnije "navijat ću za hajduk/dinamo u europi samo" - gluposti.

nitko sretniji od mene da hajduk izvuče šelburn ili debrecen pa da ga ovi naguze, pa to je rivalitet, to je nogomet i treba vadit mast u svakom mogućem trenutku

Apsolutno.
Boli me k... za Dinamo, i guštan u svakome njihovome porazu.
Nema ništa slađe nego sportski pobjedit rivala pa se naslađivat.
Ali "ukrast" pa se izrugivat je dno dna.

A ova demagogija koju se pokušava prodat mi se gadi.
Pazi ti jadnih purgera, Dalmatinci ih mrze, a oni Dalmatince toliko vooole. BUHUHUHU
Jebi ga, sa nekin ljudima se ni uz najbolju volju nemožeš složit kad će tamo di zdrav razum vidi neregularnost(Ne samo ovaj penal, on je kap u moru) vidit rivalstvo i mržnju.

Šta bi Antun Nalis u malome mistu reka:
"Ti si djule antinarodni i antidržavni elemenat na svome mistu", a ovi padobranci koji masturbiraju na titule i naslađuju se sa 56 titula u nizu me podsjećaju na Kramera is Seinfilda kad se cili ponosan falija kako je najjači karataš u svojoj grupi dok nisu skužili da se tuče sa dicon od 10 godina.

Još nešto.
Ipak Dinamo ne mrzin, laga bi da mi je imalo drag, al za razliku od ovih koji "poštuju" Hajduk i njegove navijače, ja Dinamo ka drugi najveći hrvatski klub poštujen bez navodnika.
Samo, za mene Dinamo i GNK nisu ista dva kluba.
GNK istinski mrzin i želin mu sve najgore, Dinamu ne.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 01/03/2013 10:33:29
Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3032 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 01/03/2013 : 14:10:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message  Reply with Quote
nisam mislio na ovu utakmicu već općenito. i ja sam se više pitao, a ne tvrdio i to namjerno provokativno i cinično. da vidim reakcije onih koji shvaćaju o čemu pričam i onih koji ne shvaćaju, dakle da me neki hajdukovac razuvjeri ili mi objasni o čemu se tu zapravo radi jer nisam ja jedini koji tako misli. uglavnom, čuo sam što sam htio čuti. čak i uvrede koje nisu utemeljene i u krajnju ruku su nepotrebne. ali nije bitno tko šta misli o meni. ako nekoga to veseli, neka...

i još jednom ponavljam, veselio sam se pobjedi dinama kao i stotine tisuća njegovih navijača iako sam bio svjestan činjenice da je hajduk oštećen. u to nema sumnje. zar me to čini nekakvom zlom osobom ili nepoštenjakom? i nisam se rugao nikome nego sam znao šta slijedi i ispričao sam se ako sam nekoga uvrijedio.. i da je dinamo na isti način bio oštećen hajdukovci bi slavili i tu nema diskusije. svi koji tvrde suprotno su dvolični i nepošteni. iskreno, ja bi volio da se utakmica ponovi i tko god da pobijedi imao bi moje iskrene čestitke.

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 01/03/2013 : 15:03:50  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

nisam mislio na ovu utakmicu već općenito. i ja sam se više pitao, a ne tvrdio i to namjerno provokativno i cinično. da vidim reakcije onih koji shvaćaju o čemu pričam i onih koji ne shvaćaju, dakle da me neki hajdukovac razuvjeri ili mi objasni o čemu se tu zapravo radi jer nisam ja jedini koji tako misli. uglavnom, čuo sam što sam htio čuti. čak i uvrede koje nisu utemeljene i u krajnju ruku su nepotrebne. ali nije bitno tko šta misli o meni. ako nekoga to veseli, neka...

i još jednom ponavljam, veselio sam se pobjedi dinama kao i stotine tisuća njegovih navijača iako sam bio svjestan činjenice da je hajduk oštećen. u to nema sumnje. zar me to čini nekakvom zlom osobom ili nepoštenjakom? i nisam se rugao nikome nego sam znao šta slijedi i ispričao sam se ako sam nekoga uvrijedio.. i da je dinamo na isti način bio oštećen hajdukovci bi slavili i tu nema diskusije. svi koji tvrde suprotno su dvolični i nepošteni. iskreno, ja bi volio da se utakmica ponovi i tko god da pobijedi imao bi moje iskrene čestitke.

Nikad tebi ništa neće bit jasno dok se ne naučiš stvari sagledavat iz različitih kuteva i ka univerzalno mjerilo budeš koristija samo svoju perspektivu.
I kako onda da ti onda ja ili bilo koji drugi hajdukovac objasni išta.
Di si ti naša vriđanje u ovome topicu?
Ti si čak koliko-toliko OK, vidi onoga bisera oakpehu šta trabunja.
Dalmatinci mrze purgere?
Nisi se možda zapita postoji li realan osnov za to, mada je mržnja prejaka rič?
Iz vlastitog iskustva ti mogu reć da u jednakoj mjeri koliko dalmatinci mrze purgere, purgeri mrze dalmatince. Možda čak i više.
Jesi li kad živija i radija u Splitu da uopće možeš vuć paralele?
Jel mi želiš reć da ne živin u centraliziranoj državi?
Možeš li ti meni objasnit zašto ja evo od slijedećeg tjedna pa do lita moran 3 dana tjedno dolazit radit u Zagreb. Zašto moja firma nemože nać posla ovde nego poslove može nać samo u Zagrebu?
Zašto se moj prijatelj koji radi u Ericssonu isti posal koji radi u Splitu mora priselit 3 miseca u Zagreb, ostavit ženu i dicu da bi zaradija par tisuća kuna više koje mu tribaju jer mu žena u Splitu već godinu i po dana nemože nać posal?
zašto moj prijatelj odvjetnik koji zastupa firme već 6 miseci živi na relaciji Zagreb-Varaždin-Split s tin da u se u Split samo dođe javit ženi i ditetu.
Zašto moj prijatelj koji radi u H1 zadnjih 4 miseca samo vikendon dolazi doma?
Iman ti primjera koliko oćeš.
Jel tvoj odgovor možda da smo linčine?

A koji su tvoji razlozi da "mrziš" Dalmatince?
Kmečimo kažeš?
Interesantno.

Šta se nogometa tiče, još manje znan način kako da ti išta objasnin.
Jebi ga tebi je to kmečanje, al meni zdrav razum brani da gol Lokomotive iz zaleđa, pa penal suđen na 20 metare u Rijeci, penal na Krstanoviću iz prve utakmice, i ovaj najfriškiji primjer budu slučajni.
Nisi se nikad pretpostavljan zapita kako se nikad ovakav niz "slučajnih" grešaka ne događa GNK-u?

Triban li te sitit šta je bilo kad je jedan put Hajduku sviran "sumnjivi" penal na Poljudu. Sumnjiv samo ako je Calello odjedanput posta vratar.
Za taj jedan kako se u konačnici pokazalo čist ko suza penal ste organizirali fakin Otvoreno.
Jesi li možda gleda onu lakrdiju od izbora za predsjednika HNS-a?
Jesi čuo kako ti gazda jebe majku Zorku jer ne može utišat opoziciju(BTW isto smeće)?

E sad...
Svako sa zrnon zdravog razuma, a takvih je u hrvatskoj nažalost jako malo neće mrzit Štefa iz Zapruđa.
Šta su Štef ili xilirion krivi?
Ništa.
Zašto bi ih mrzija?
Pa nije mi Štef centralizira državu, i meni je Štef drag.
Ali kad mi se Štef na ovakvu situaciju smije u facu, zaslužuje šamarčinu.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 01/03/2013 15:15:32
Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3032 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 01/03/2013 : 15:43:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message  Reply with Quote
evo zadnji put: ja sam se ispričao ako je izgledalo da se rugam, to je bila zajebancija btw. a ovakav post (ovaj zadnji od Nesvrstanog) sam htio da mi se napiše. hvala.

Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3032 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 01/03/2013 : 15:59:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message  Reply with Quote
nisam mogao odoljeti:

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 01/03/2013 : 20:23:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI
Možeš li ti meni objasnit zašto ja evo od slijedećeg tjedna pa do lita moran 3 dana tjedno dolazit radit u Zagreb.

napokon neka korist od zagreba
obavezno mi se javi...inače,potpisujem jeru...kako ću mrzit zagreb i purgere...nemam srca za to...dinamo mi se gadi zbog načina kako uništava hajduka i hnl...mrziti?šta je to?
kad vi dinamovci skužite šta je rivalitet,možda i shvatite neke stvari...čim si kontra dinama,mrziš ga

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 01/03/2013 : 23:41:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

Da pobjedi se ne gleda u zube kad npr. ti ekipa pobjedi sa jednom sansom na utakmici a protivnik stvori 7-8 mrtvaca i ne uspije zabiti..ali pobjediti onakvom nakaradnom i bezocnom kradom, mislim ne znam kako netko moze s tim biti zadovoljan..i nemojmo se zavaravati..onom pobjedom dinamo nije potvrdia prvo mjesto..potvrdia ga je davno prije..ovo je bila samo demonstracija moci Mamic & co..

zaboravljas jednu malu sitnicu, da je sudac isljucio vrsaljka i dosudio penal, to jos uvjek ne znaci da bi hajduk zabio gol, mozda bi cak i dobio

prije vrsaljkovog padanja ispred suta i dodirivanja lopte na njemu je ucinjen prekrsaj, i sto sad, da je sudac iskljucio vrsaljka i dosudio penal ostetio bi dinamo i pomogao hajduku
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 02/03/2013 : 01:04:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo
inače,potpisujem jeru...

Samo da pozdravim coveka koji ima isti nadimak kao ja. Bilo mi zanimljivo da vidim, redak je nadimak

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 02/03/2013 : 10:59:15  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

prije vrsaljkovog padanja ispred suta i dodirivanja lopte na njemu je ucinjen prekrsaj, i sto sad, da je sudac iskljucio vrsaljka i dosudio penal ostetio bi dinamo i pomogao hajduku

Ma kakav prekrsaj..Vrsaljko je izjavia da se poskliznia i slucajno balun udria rukom..ako pogledas snimku dobro se vidi da se s namjerom bacia na nju..nema govora o prekrsaju..nije ovo balet jebote..

Edited by - brni on 02/03/2013 10:59:59
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 02/03/2013 : 12:15:36  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ma kakav prekrsaj..Vrsaljko je izjavia da se poskliznia i slucajno balun udria rukom..ako pogledas snimku dobro se vidi da se s namjerom bacia na nju..nema govora o prekrsaju..nije ovo balet jebote..

ma nisi ga valjda ozbiljno shvatil

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 02/03/2013 : 12:58:42  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

quote:

quote:

jbg dogodi se..

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 02/03/2013 : 13:04:14  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
samo kad popiješ ;)

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 02/03/2013 : 16:51:04  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

quote:
inače,potpisujem jeru...

Samo da pozdravim coveka koji ima isti nadimak kao ja. Bilo mi zanimljivo da vidim, redak je nadimak

Na čiji nadimak misliš?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 02/03/2013 : 20:46:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:
inače,potpisujem jeru...

Na čiji nadimak misliš?

Pretpostavio sam da je globinjo tebe oslovio sa Jera (zbog imena). Kontam znate se pa te tako zove ili je i on pretpostavio za nadimak?

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 02/03/2013 : 21:13:20  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:
inače,potpisujem jeru...

Na čiji nadimak misliš?

Pretpostavio sam da je globinjo tebe oslovio sa Jera (zbog imena). Kontam znate se pa te tako zove ili je i on pretpostavio za nadimak?

Ma sve ok.
Samo, nije Jera nego Jere.
I nije nadimak nego ime.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 02/03/2013 : 22:43:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 02/03/2013 : 23:00:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by dosada

quote:

quote:

jbg dogodi se..

pa tako su izjavili celnici dinama, pa prema tome treba im vjerovati

ja bi se ovaj put slozio sa celnicima dinama iako se cesto ne slazem s njihovim izjavama

vrsaljko je izjavio da nije namjerno dotakao balun, ti izvrces podatke koje je iznio sam vrsaljko, to jest ti ih iznosis onako kakve bi ti zelio cuti
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 02/03/2013 : 23:03:58  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

pa tako su izjavili celnici dinama, pa prema tome treba im vjerovati

Toj ciganiji virovat..

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 02/03/2013 : 23:10:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
nekom se mora, nisu ni vlastodrsci iz ajduka bolji, pa im ti vjerujes, a sto ako vlastodrsci hajduka nisu u pravu a oni iz dinama jesu?
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 02/03/2013 : 23:13:21  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

nekom se mora, nisu ni vlastodrsci iz ajduka bolji, pa im ti vjerujes, a sto ako vlastodrsci hajduka nisu u pravu a oni iz dinama jesu?

Ma ne virujem ja nikome..samo svojim zdravim ocima..a one su jako dobro registrirale sta se desilo u derbiju..cisti penal za Hajduk i iskljucenje Vrsaljka..Znaci da iz dinama daju priopcenje da ti Zoki Mamic guzi zenu ti bi odma povirova?

Edited by - brni on 02/03/2013 23:16:32
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 02/03/2013 : 23:20:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
moje zdrave oci kazu drugacije, oli to oci ne mogu govoriti pa ce biti da su moje oci vidjele drugacije od tvojih ociju, kao i oci mnogih ljudi
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 02/03/2013 : 23:21:35  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Moje su oci vidile ovo..sad ne znam sta su vidile tvoje oci..jedino ako ne zivis u Sjevernoj Koreji..onda te shvacam..

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 02/03/2013 : 23:25:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
ali mi se nismo razisli oko toga da li je bilo doticanja lopte
nitko ne tvrdi da nije bilo doticanja lopte
samo jedni tvrde da nije bilo namjernog doticanja lopte, kao i sam vrsaljko, a jedni tvrde da je bilo namjerno
Go to Top of Page
Page: of 588 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.95 seconds. Snitz Forums 2000