Author |
Topic  |
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 02/03/2013 : 22:54:18
|
Lep dan danas Polako sve dolazi na svoje mesto sto se tice vaterpola.Ja sam ubedjen da cemo mi posle ove sezone ponovo vladati srpskim a i svetskim vaterpolom.Mlada ekipa sa puno talenta i potencijala koja tek treba da pokaze sta zna.Ovi vestacki projekti vec najavljuju propast ali zato institucija svetskog vaterpola ostaje vecno.Ne moze nista na silu! Sto se tice fudbala ok to deluje.Ne preterano dobra igra ali sasvim dovoljno za laganu pobedu.Posle odgledane utakmice i nase i komsijske ja sam ubedjen da smo mi za klasu kvalitetniji i da smo za klasu ispred svih u Srbiji.Ako se neke nefudbalske stvari ne umesaju uzimamo 25-u titulu bez da se pomucimo. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 02/03/2013 : 22:57:11
|
Боки, мислиш да ћемо бити прваци у ватерполу?
Што се тиче фудбала, верујем да Звезда сутра губи, можда евентуално откину бод. Него, што се игра на Врачару? |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 02/03/2013 : 23:35:29
|
quote: Originally posted by Caleb
Боки, мислиш да ћемо бити прваци у ватерполу?
Што се тиче фудбала, верујем да Звезда сутра губи, можда евентуално откину бод. Него, што се игра на Врачару?
Tesko ali ko zna.Ovo je mlada ekipa koja ima ogroman potencijal i koja raste iz dana u dan.Kako smo igrali na pocetku sezone ovo je skroz druga prica.Vujasinovic izrasta u vrhunskog trenera.E sad kao i svaka druga mlada ekipa ima padova ali verujem da ce ih ova pobeda dodatno motivisati i podici.Ne bi me iznenadilo ni da osvoje titulu ali i da ne osvoje nije propast sveta.Sa ovakvom bazom vladacemo jos 100 godina.To je jedino sto u vaterpolu moze da prodje i da te odrzi,omladinska skola. Sto se tice fudbala s obzirom da je dolaskom Stojadinovica Zvezda zaratila sa Stojicem verujem da ce Rad da kida.Sigurno nece skinuti gace.Ne znam kakvi su sad,dva najbolja igraca su im otisla ali verujem da ce ih posteno namuciti. Rad igra na Vracaru sve utakmice visokog rizika.navidno njihov stadion nije bezbedan. |
 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12052 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Posted - 03/03/2013 : 00:00:27
|
Наслов као створен за поновна прозивања. 
Циганска посла, а наши људи у екипи |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 03/03/2013 : 02:00:46
|
Наслов као створен за поновна прозивања. 
Циганска посла, а наши људи у екипи
Vapenski je kriv 100%.On nije nas |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Posted - 03/03/2013 : 02:32:35
|
quote: Originally posted by okiboki Tesko ali ko zna.Ovo je mlada ekipa koja ima ogroman potencijal i koja raste iz dana u dan.Kako smo igrali na pocetku sezone ovo je skroz druga prica.Vujasinovic izrasta u vrhunskog trenera.E sad kao i svaka druga mlada ekipa ima padova ali verujem da ce ih ova pobeda dodatno motivisati i podici.Ne bi me iznenadilo ni da osvoje titulu ali i da ne osvoje nije propast sveta.Sa ovakvom bazom vladacemo jos 100 godina.To je jedino sto u vaterpolu moze da prodje i da te odrzi,omladinska skola. Sto se tice fudbala s obzirom da je dolaskom Stojadinovica Zvezda zaratila sa Stojicem verujem da ce Rad da kida.Sigurno nece skinuti gace.Ne znam kakvi su sad,dva najbolja igraca su im otisla ali verujem da ce ih posteno namuciti. Rad igra na Vracaru sve utakmice visokog rizika.navidno njihov stadion nije bezbedan.
Да, ватерполо екипа има одличну подлогу. Вујке је људина пре свега, биће то све како треба. Нека остану и Звезда и Раднички на окупу, мада било би лепо да и они развију своје школе које ће изнедрити нове репрезентативце, али тешко да ће то моћи преко ноћи.
Не знам какав је Рад, али видећемо сутра. Звезда је стварно просек и требало би да има доста проблема са екипама овој СУПЕР лиги. Видећемо. Лепо би било сутра да киксну. |
|
 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12052 Posts
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 03/03/2013 : 13:13:19
|
quote: Originally posted by wesskowaz
Otisli im Luka, Kojic, Causic. Oslonili se jos vise na decurliju.
Daj Boze da gresim.
Pa da.Tri najbolja igraca. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 03/03/2013 : 13:17:41
|
quote: Originally posted by okiboki Tesko ali ko zna.Ovo je mlada ekipa koja ima ogroman potencijal i koja raste iz dana u dan.Kako smo igrali na pocetku sezone ovo je skroz druga prica.Vujasinovic izrasta u vrhunskog trenera.E sad kao i svaka druga mlada ekipa ima padova ali verujem da ce ih ova pobeda dodatno motivisati i podici.Ne bi me iznenadilo ni da osvoje titulu ali i da ne osvoje nije propast sveta.Sa ovakvom bazom vladacemo jos 100 godina.To je jedino sto u vaterpolu moze da prodje i da te odrzi,omladinska skola. Sto se tice fudbala s obzirom da je dolaskom Stojadinovica Zvezda zaratila sa Stojicem verujem da ce Rad da kida.Sigurno nece skinuti gace.Ne znam kakvi su sad,dva najbolja igraca su im otisla ali verujem da ce ih posteno namuciti. Rad igra na Vracaru sve utakmice visokog rizika.navidno njihov stadion nije bezbedan.
Да, ватерполо екипа има одличну подлогу. Вујке је људина пре свега, биће то све како треба. Нека остану и Звезда и Раднички на окупу, мада било би лепо да и они развију своје школе које ће изнедрити нове репрезентативце, али тешко да ће то моћи преко ноћи.
Не знам какав је Рад, али видећемо сутра. Звезда је стварно просек и требало би да има доста проблема са екипама овој СУПЕР лиги. Видећемо. Лепо би било сутра да киксну.
Parama koje su ulozili u ove timove koji ce trajati jednu eventualno dve sezone su mogli da osnuju i ojacaju omladinske skole i da prave bazu za buducnost.Jebiga,nekom je vaznija jedna sezona od buducnosti kluba.Nisam ja protiv toga da se ulaze u druge klubove ali sam protiv toga da tim kao sto je Partizan bude poslednja rupa na svirali.Da se nenormalne pare daju klubovima koji nisu nikad nista bili u vaterpolu ili jos gore da se osnivaju novi klubovi pa da s u njih trpa novac.Zato me je toliko i obradovala ova pobeda.Pobedio je sistem,pobedio je vaterpolo. |
 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12052 Posts
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12052 Posts
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
|
miros
Average Member

Serbia
732 Posts
Member since 07/04/2008 |
Posted - 03/03/2013 : 18:58:50
|
Konačno smo imali i malo sreće!Zaslužili smo je!Stare boljke su se ponovo ispoljile u igri,ali smo ovaj put pokazali karakter!!! P.S.Dođi ovde Elesare da se iživljavaš, da brišeš postove, da vređaš, da Partizan nazivaš i kockastim klubom! |
 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12052 Posts
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Posted - 03/03/2013 : 19:06:43
|
quote: Originally posted by wesskowaz
quote: Originally posted by dosada
za danas novo osvježenje-CEDEVITA!
Ako danas ne overimo ovakvu Cedevitu, onda treba da batalimo kosarku. Andric suspendovam, Ilievski ne igra, Centri, verovali ili ne, veci krsh od nasih.
zaboravil si ključnu slabost Cedevite, a to je nesposobni Aco Petrović. Otkad je on trener prestal sam i pratit Cedevitu (valjda bu otišel jednom), akoliko vidim nižu same poraze...tak im i treba kad su poterali Maljkovića (:
...naravno još jedan poraz  |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Posted - 03/03/2013 : 19:10:39
|
Ал невероватно да је ово Цедевити, ко зна који по реду меч, да после солидног вођства током већег дела меча, све упропасти у последњим секундама. Цибона у купу, МЗТ, сад ми, било је ту још пар ситуација. Ми тотално незаслужено добили, ал јбг. |
|
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Posted - 03/03/2013 : 19:11:57
|
Ал невероватно да је ово Цедевити, ко зна који по реду меч, да после солидног вођства током већег дела меча, све упропасти у последњим секундама. Цибона у купу, МЗТ, сад ми, било је ту још пар ситуација. Ми тотално незаслужено добили, ал јбг.
Aco Petrović, i sve je jasno...da vam bar kojim slucajem postane trener  |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
 |
|
miros
Average Member

Serbia
732 Posts
Member since 07/04/2008 |
Posted - 03/03/2013 : 19:16:34
|
Zvezdaši kada žele da nam napakoste govore o Tuđmanu kao predsedniku kluba,da smo osnovani u Zagrebu, a moderator sa Darkvuda je napisao da smo citiram "LOPOVSKI-PLAČLJIVSKI-KOCKASTI KLUB".MISLIM DA DALJE NE TREBA OBJAŠNJAVATI! |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Posted - 03/03/2013 : 19:22:55
|
quote: Originally posted by dosada
Ал невероватно да је ово Цедевити, ко зна који по реду меч, да после солидног вођства током већег дела меча, све упропасти у последњим секундама. Цибона у купу, МЗТ, сад ми, било је ту још пар ситуација. Ми тотално незаслужено добили, ал јбг.
Aco Petrović, i sve je jasno...da vam bar kojim slucajem postane trener 
Ко зна, после година силних повика "Ацо Србине", можда се и то деси. |
|
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
Topic  |
|