forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Punisher
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 334

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 05/03/2013 : 15:08:55  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:
Originally posted by brni

Tonka ..razmisli malo jbg..

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 05/03/2013 : 15:09:32  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 05/03/2013 : 15:11:06  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message
quote:
Originally posted by dosada

ispod pojasa!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 05/03/2013 : 15:42:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:

quote:

Postovani, bacite pogled na topic ... trulez donjeg dijela foruma.

Hvala!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 05/03/2013 : 15:43:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by djule

quote:

ispod pojasa!

Ja sam njemu napisao u drugom topicu nesto sto nece biti ispod pojasa, vec za njegovo dobro.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 05/03/2013 : 16:08:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by djule

quote:
Originally posted by Tonka24

- Tonka24 (6)- 30 dana. Direktne pretnje članovima foruma. Ističe 03.03.2013.

Molim da se ovo preimenuje, da ljudi ne bi mislili da nekome prijetim.

Mislim stvarno jadno Djule na incjativu Brnija preko PM-a koji ga upozorava da mu ja ozbiljno prijetim, kuka ovdje i veliki Manhunter bez da imalo promucka glavom mene izbacuje.

"Stari moj lika triba polit benzinom i zapalit po cemu sve pljuje... nastavi li ovako neko ce mu naci ID pa mu nece biti lako... "

Pitam se koji bi sud ovo shvatio kao prijetnju. Ovo uopce nije prijetnja. A on meni napise da sam udaljen zbog direktne prijetnje clanovima foruma. Tamo Brni otvara zabranjene topice, zabrnjuje clanovima da pisu, glumi forumskog policajca i nikome nista. Netko na forumu ima potpis Cirkus. com, odgovarao bi ovdje

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 05/03/2013 : 16:18:11  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:

quote:

quote:

Hvala!

trulež, ti kopaj po truleži. Mene trulež zanima koliko i ti! Uostalom, i ovo malo kaj tu napišeš je vec previše za mene....

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 05/03/2013 : 16:20:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Hvala!

trulež, ti kopaj po truleži. Mene trulež zanima koliko i ti! Uostalom, i ovo malo kaj tu napišeš je vec previše za mene....

Steta za tebe
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 05/03/2013 : 16:24:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Pece me savjest ako ne vidis, ja sam dobar covjek zelim ti samo iskeno pomoci. Pa evo da se ne bavis forumskim trulezom kad vec moras svojim.
Razumijem te u potpunosti.

Postovani dr.sc.prof. Dosada!
Vidim da stalno spominjes sto si ti meni rekao na PM, spominjes sto radis ti i tvoja zena, meni dijelis savjete, nazivas me svakakvim imenima, takoder i druge forumase.
Sad cu ja tebi reci sto mislim o tebi javno.
Dakle ti si meni dosao na pm i poceo spominjati neku srednju skolu, bla bla bla...
Dakle ja iman srednju obrtnicku i srednju tehnicku skolu, trenutno sam na pravnom fakultetu prva godina.
Eto samo za tebe, tako da znas.
Dakle ja mislim da si ti jedna jako iskompleksirana osoba, koja ima potrebu svrstavati ljude u ladice... profesori, doktori, pravnici, privatni poduzetnici... Sto je po meni nedopustivo za covjeka tvoje profesije.
Takoder mislim da je nasa drzava tu di je upravo zbog ljudi poput tebe ( barem ono sto vidim po forumu ) koji uce druge ljude, bilo cemu u zivotu. Iskreno zao mi je takvih koje ti ucis.
Takoder zao mi je tebe zbog takvog " nezahvalnog " posla koji obavljas.
Vidim cesto diskutiras koga treba izbaciti, kako treba raditi na forumu, tko je kakav, itd itd... evo moj prijateljski savjet jer vidim da ti treba pomoc. Nisam strucan ali pocmi od necega, mozda bi bilo dobro da potrazis strucnjaka i kazes mu sto te muci zbog cega si tako ogorcen na ljude, zbog cega svrstavas ljude u ladice i zbog cega imas potrebu provocirati ljude.
Dakle moj savjet ti je da potrazis bolji posao od sadasnjega i da ( kad vec spominjes, prije tridesetak dana ) da svojoj zeni potrazis bolji posao.
Jer i sam tvrdis da si pun ideja, znanja i kreativnosti.
I za kraj odi u punisher, malo baci pogled na listu banovanih, znas tko je koliko banovan, tko je prvi na listi i zbog cega.
Kad to prostudiras, vejruj mi prestat ces prozivati druge.
Rijesit ces barem 25% osobnih problema.

S postovanjem Tonka 24.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 05/03/2013 : 16:31:48  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
Tonka, da mi se čitaj tvoje gluposti čital bi ih....ovak mi to možeš to napisati i rukom pa zalijepiti na ulazna vrata i opet bu ishod isti. Čak i da mi prijetiš polijevanjem benzina moral bi razmislit hoću li i ne to pročitati....

p.s. ajd ne "truju" svojim glupostima bas svaku temu na kojoj se pojaviš. Imaš svoj trulež, otvori još koju temu, zabavljaj djulu, brnija i ostale kojima si smiješan ali neke teme ostavi svojeg prisustva!

Edited by - dosada on 05/03/2013 16:33:48
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 05/03/2013 : 16:39:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:

Tonka, da mi se čitaj tvoje gluposti čital bi ih....ovak mi to možeš to napisati i rukom pa zalijepiti na ulazna vrata i opet bu ishod isti. Čak i da mi prijetiš polijevanjem benzina moral bi razmislit hoću li i ne to pročitati....

p.s. ajd ne "truju" svojim glupostima bas svaku temu na kojoj se pojaviš. Imaš svoj trulež, otvori još koju temu, zabavljaj djulu, brnija i ostale kojima si smiješan ali neke teme ostavi svojeg prisustva!

Hvala Bogu ne posjecujes teme koje ja posjecujem.
I ajde nemoj mazati oci ljudima, svi znaju da ti dolazis na forum samo zbog svada i provokacija.
Sad kad smo si rekli sve odpedalaj provocirati nekog drugog. Ili imas ... khm... previse posla.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 05/03/2013 : 16:42:32  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
ti nekaj rekel? A kaj?

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 06/03/2013 : 16:33:35  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
dosada namjerno napravia da ga izbace samo da pretekne vronskog po broju kazni

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 06/03/2013 : 16:35:58  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
Trenutni poredak izbačenih po misec dana:

1.dosada 11
2.vronski 10
3.tumen 7

4. kras,tonka,lwood 6

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 06/03/2013 : 17:18:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

A valjda ima i nebroj filmova za pogledati pa mu i treba neki "jaci razlog" da se kloni pecija za neko vrijeme.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 06/03/2013 : 17:19:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

Znaci, zanimljivije ce biti takmicenje za trece mjesto. Tu bi se mogli dobri oznojiti... sta kazes lwoode? ;D

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 06/03/2013 : 19:09:22  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Poli

Znaci, zanimljivije ce biti takmicenje za trece mjesto. Tu bi se mogli dobri oznojiti... sta kazes lwoode? ;D

bogami iman žestoku konkurenciju

Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 06/03/2013 : 22:21:50  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
Ala jes opak ovak maki/dsormaz jeba nam svima majku...Ja hajvana u pičku materinu...

Wtf?
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 06/03/2013 : 22:27:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
mislim da nije dsormaz u pitanju vec jedan drugi clan. mislim da se moram ispricati dsormazu kada se vrati.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 06/03/2013 : 22:34:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
bravo mamlaze, sam si sve rekao i dobro napisao, nije to dsormaz
ti bi se bagi trebao ispricati dsormazu
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 06/03/2013 : 22:37:15  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

mislim da nije dsormaz u pitanju vec jedan drugi clan. mislim da se moram ispricati dsormazu kada se vrati.

Ako nije dsormaz onda je njegov desničarski brat blizanac...Šala mala...Nema se dsormaz šta ljutiti ništa loše nije napisano o njemu na topic-u od rahmetlije Chaveza...A maki...Ma ko mu jebe mater...

Wtf?
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 06/03/2013 : 22:40:24  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

A šta sam ja to loše rekao njemu pa da se ispričavam? Nastavio sam zajebanciju na zadanu temu,nisam čak ni odgovorio na primitivne ispade od štatijaznamkogaveć makija majkojepca...Dsormaz je kolateralna šteta...

Wtf?
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 06/03/2013 : 22:41:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

Naravno da nije dsormaz, uzimanje rezervnih nikova nije njegov stil..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 06/03/2013 : 22:43:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

znam i sam sada, i krivo mi je zbog zajebancije. Mislim da dsormaz nije osoba koja se skriva iza drugih nickova.
Nazalost nadam se da nisam u pravu na koga mislim da je iza toga nicka jer sam i o toj osobi imao misljenje da je musko koje ce stajati iza svojih rijeci a ne se skrivati.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 06/03/2013 : 22:48:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
dsormaz nije

ako mozes javi mi na pm na koga sumnjas, ja blage veze nemam tko je to
Go to Top of Page
Page: of 334 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.66 seconds. Snitz Forums 2000