Moze, moze! Ali ovaj je kupljen, da ne bi bilo zabune. Inace prije nekoliko mjeseci probavao sam razne fontove i na kraju uvijek dosao nazad na ovaj. Neki su mi previse super hero stil, neki indy fontovi mi nisu dovoljno citki. Ovaj mi je bas onako, po mjeri, dobar za gotovo svaku vrstu stripa. Ipak je Jim Leejev.
Dosta je bilo odmora.Nastavljamo dalje.Ipak sam se odlucia da je najbolje da ja rucno unosim tekst,dijelom zato da ne moram gnjavit Igora da unosi tekst posto covik ima i svojih obaveza a dijelom i zato sta mi se cini da moj rukopis savrseno odgovara mom crtezu:).Tako da evo sve od pocetka plus nova tabla. Tabla br.1 Tabla br.2 Tabla br.3
Šalamala Ali samo zbog fonta nisi trebao sve ponavljati. Druga je stvar kada se ovo bude štampalo (a ne sumljam da hoće!) Ma nema veze, nije to toliko ni važno- samo pići dalje Inače, svaka čast! Stvarno si neumoran i pun odličnih priča! Boje su mi baš dobro sjele. Odlično vođeno i sve sjajno zaokruženo.
Usput, ne mogu ne primjetiti kako si se ovdje malo i potrudio oko jelena.
Daj, daj, daj ne kaki ! Kakav Igman, kakvo zalutanje! Ti si taj koji nas sve okuplja ovdje i vuče da i mi nešto radimo! A što se tiće veličine, broj otvaranja topica i izdatih stripova sve pokazuje !
Daj, daj, daj ne kaki ! Kakav Igman, kakvo zalutanje! Ti si taj koji nas sve okuplja ovdje i vuče da i mi nešto radimo! A što se tiće veličine, broj otvaranja topica i izdatih stripova sve pokazuje !
Pusti broj topica ,gledajmo kvalitetu,kad vidim tvoje slike od Kate i kad onda pogledam svoje"table" osjecam se postidjeno.