forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Punisher
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 334

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 07/03/2013 : 19:56:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:
Originally posted by mr murdoc

Danas nitko nije izbacen..kakva fjaka

Kao sto je stari cowboy Curly rek'o: "Day ain't over yet."

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 07/03/2013 : 20:04:43  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
@murdoc & ace

Lešinari...

Wtf?
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 07/03/2013 : 20:20:31  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Vidis , vidis, jos ima nade

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26036 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 07/03/2013 : 20:24:24  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Ajmo dosta je više baljezgarija.

Slobodni ste da prestanete da pišete ovde. Spamfest je na budala.com.
Hvala na razumevanju.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 07/03/2013 : 20:48:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Hvala na razumevanju.

Kakav šamar, kakvo metenje
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 07/03/2013 : 22:29:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
dsormaz me zamolio da ovo stavim ovdje

"Nemam nikakve veze s forumašem koji se registrirao kao Maki-Mostar, niti se krijem pod tim nickom. Stvarno je degutantno gledati sve one lažne optužbe i konstrukcije vezane uz to, pogotovo što sad nisam u mogućnosti obraniti se od istih. Molim da me se više ne dovodi u nikakvu vezu s time."

mada mislim da je to rjeseno
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 07/03/2013 : 23:02:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Sto je to cudno na ovom forumu ( svaka cast iznimkama ) ali ljude se ismijava i napada kada nisu na forumu. A kad se ovi vrate onda ti isti ljudi " nestanu " s foruma.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 07/03/2013 : 23:04:46  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
A ima i takvih koji kad su banirani odu na neke druge forume blatit "provokatore"..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 07/03/2013 : 23:27:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

"Nemam nikakve veze s forumašem koji se registrirao kao Maki-Mostar, niti se krijem pod tim nickom. Stvarno je degutantno gledati sve one lažne optužbe i konstrukcije vezane uz to, pogotovo što sad nisam u mogućnosti obraniti se od istih. Molim da me se više ne dovodi u nikakvu vezu s time."

mislim da sam ja tu najvise kriv. bio sam uvjeren da je on u pitanju bio nakon onoga prvog posta u topiku o smrti Hugota, ali sam kasnije vidio da sam se prevario. Evo jos jednom dsormazu isprika ako cita, a ako ne, molim te prenesi mu Krugeru.
PS: ja i dsormaz smo inace na suprotnim stranama, ali sada kada sam u krivu moram mu se izvinuti. Inace nije moj nacin da nekoga napadam a da se ne mze obranti.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 07/03/2013 : 23:34:47  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

quote:

mislim da sam ja tu najvise kriv. bio sam uvjeren da je on u pitanju bio nakon onoga prvog posta u topiku o smrti Hugota, ali sam kasnije vidio da sam se prevario. Evo jos jednom dsormazu isprika ako cita, a ako ne, molim te prenesi mu Krugeru.
PS: ja i dsormaz smo inace na suprotnim stranama, ali sada kada sam u krivu moram mu se izvinuti. Inace nije moj nacin da nekoga napadam a da se ne mze obranti.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 07/03/2013 : 23:36:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
hehe cekao sam te:) ali znas i sam da kada sam se bio sa tobom posvadjao, nisam nastavljao razgovor o nasoj svadji dok nisi bio odbaniran.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 08/03/2013 : 01:06:09  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:
Originally posted by brni

A ima i takvih koji kad su banirani odu na neke druge forume blatit "provokatore"..

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 08/03/2013 : 11:52:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by wele

quote:
Originally posted by brni

Mozes misliti koliko je postao proziran i dosadan da cak ni mene ne moze isprovocirati
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 08/03/2013 : 16:10:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

quote:

ma sve ok, on to sigurno prati, pa ce procjeniti, mislim da te razumije, ne trebas se s tim opterecivati, ostali bi trebali porazmislititi,
ti se prvi ponudio izvinjenje i shvatio poresku, a ostali koji su se ogrijesili izjavivsi da je dsormaz miki mostar kako im volja
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 08/03/2013 : 18:14:01  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 08/03/2013 : 19:16:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
murdoce, langzam, ipak maloje langzam nije za zgoreg
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 09/03/2013 : 10:30:25  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26036 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 09/03/2013 : 10:48:35  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Ja rekoh nešto. Dosta spama i koještarija. Hvala.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 09/03/2013 : 11:46:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Hvala na razumevanju.

nema te stranice
šta lažeš?
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 09/03/2013 : 12:13:04  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 11/03/2013 : 20:00:52  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
gle čuda manhunter mi opet zatvoria topic.
al naravno nema on ništa protiv mene .
u zadnjih misec dana od 5 topica koje je zaključa 3 su bila moja.
naravno,čista slučajnost

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 11/03/2013 : 20:04:24  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

naravno,čista slučajnost

De ne pizdi..mene je isterao zbog fiktivnog lika kojeg jos zovu bog ..par puta..pa opet pisem.

Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 11/03/2013 : 20:08:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
ne možete vi zatvoriti onoliko političkih topika, koliko ih mi možemo otvoriti!

urgiram na sve da i dalje nastave u tom tonu... da pričaju o koeriji, americi, tuđmanu, titu, jadranki kosor, imperijalizmu, kapitalizmu, komunizmu, jadu, bijedi, prevari, pohlepi, obmani, iluziji, crkvi, mafiji, unutarnjem i vanjskom dugu, prošlosti, sadašnjosti i budućnosti... neka bijemo i tučemo međusobno različita stajališta, sve je to zdravo, jer se time jačamo, učimo i izgrađujemo... sve je to vježba za jak i postojan duh, na možebitnom (zajedničkom) rješenju i putu prema izlazu iz ovog nemogućeg i neodrživog stanja.
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 11/03/2013 : 20:26:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message
quote:

quote:

naravno,čista slučajnost

De ne pizdi..mene je isterao zbog fiktivnog lika kojeg jos zovu bog ..par puta..pa opet pisem.

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 11/03/2013 : 20:40:26  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

quote:

naravno,čista slučajnost

Umra sam..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page
Page: of 334 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.7 seconds. Snitz Forums 2000