Author |
Topic  |
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
djule
Senior Member

1019 Posts
Member since 09/06/2011 |
Posted - 18/03/2013 : 07:18:25
|
quote: Originally posted by acestroke
U koji se cirkus svastara pretvara, jebote... samo ban za banom, odprilike jedan svaka dva-tri dana... ccc.
Mislim da je nemoguce tamo imati konotacije koje nisu politickog karaktera, bez obzira na topic. Eh... prezivicemo nekako, sta ces.
moguće je ak se držiš nekih normalnih moralnih, etičkih standarda i pravila kulturnog ponašanja.
al ak ideš namjerno otvarat topice samo da nekom drugom digneš tlak, onda naravno nema vajde pa makar koja bila tema... |
Edited by - djule on 18/03/2013 07:19:11 |
 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8336 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 18/03/2013 : 13:40:55
|
quote: Originally posted by split85
Pa dobro pička mu materina je li teško izbacit trajno pet ljudi s foruma?
Pa se onda vrate s drugim nickom... |
 |
|
going going
Advanced Member

Serbia
12300 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 18/03/2013 : 15:21:20
|
Meni je glupost da izbacuju ljude trajno sa foruma. Izgubio bi forum onu svoju draz, svi bi se usrali da ne budu zauvek izbaceni ili bi se stalno pojavljivali sa novim nickovima. Ja naprimer ne mogu da zamislim forum bez dosade i vronskog.
|
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 18/03/2013 : 15:23:03
|
quote: Originally posted by going going
Meni je glupost da izbacuju ljude trajno sa foruma. Izgubio bi forum onu svoju draz, svi bi se usrali da ne budu zauvek izbaceni ili bi se stalno pojavljivali sa novim nickovima. Ja naprimer ne mogu da zamislim forum bez dosade i vronskog.
Ne mogu ni ja bez dosade. Bez vronskog bez problema. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
Posted - 18/03/2013 : 15:23:31
|
quote: Originally posted by wolf
Pa se onda vrate s drugim nickom...
...ne mogu se oni vratiti toliko puta koliko puta mogu biti izbačeni. A trebaš biti totalni frik bez mrvice dostojanstva da bi to uradio (osim ako nije zajebancija u pitanju).
|
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 18/03/2013 : 15:43:45
|
mislim da se može netko vraćat koliko hoće, i opet će toliko puta izletit, jer prokužit će se sve, kad tad. |
"Nothing lasts forever." |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 18/03/2013 : 15:45:29
|
quote: Originally posted by going going
po meni, ako se držiš propisanih pravila foruma, nemaš se zbog čega bojat da ćeš bit izbačen.
u vezi toga da se netko pojavljuje s novim nickom...već sam rekao. |
"Nothing lasts forever." |
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 18/03/2013 : 15:47:30
|
ma, stanite malo na kočnicu vi apologeti trajnog bana. to vam je vrlo delikatno pitanje, koje bi ishitrenom i nesmotrenom provedbom moglo izazvati loše i negativne posljedice, te umjesto smirivanja, još i dodatno rasplamsati pojedinačne strasti... kako se već i znalo dogoditi u prošlosti. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
Posted - 18/03/2013 : 15:58:50
|
quote: Originally posted by PijaniPatak
...ne mogu se oni vratiti toliko puta koliko puta mogu biti izbačeni. A trebaš biti totalni frik bez mrvice dostojanstva da bi to uradio (osim ako nije zajebancija u pitanju).
Ima i takvih. Normalno da se ne mogu vratiti onoliko puta koliko mogu biti izbačeni, ali veći problem je ono što u međuvremenu uspiju napraviti. Neću previše komentirati Tonkine poteze (makar se pokušao prije par dana zakačiti i sa mnom, a što sam uspješno odbio u startu). Jedino što je činjenica da on dijametralno mijenja stavove svakih par mjeseci. Veći problem za ovaj forum je Vronski sa svojim provokacijama koje prilično ciljano prosipa. Dobro, možda ima i gorih ljudi, ali nije na meni davati komentare o njima pošto nisam toliko aktivan u svaštari. |
 |
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
Posted - 18/03/2013 : 16:00:33
|
Osobno isto nisam za trajna isključivanja. Ovih 30 dana za 4.-ti i svaki slijedeći prekršaj trebali bi biti dostatni, barem razumnima. |
 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8336 Posts
Posted - 18/03/2013 : 16:17:30
|
U roku par dana ih se okrije. Stil komunikacije uvik ostane isti.
Neke triba bez milosti izbacit. Na pola godine ili godinu. Pa možda i trajno. |
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 18/03/2013 : 16:37:58
|
a ionako kasnije ljudi jadikuju i pustaju krokodilje suze za ovim permabanovcima
pa se oni vrate jer marko nema kamen od srca
i ponovo lete
etc. |
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 18/03/2013 : 16:44:17
|
quote: Originally posted by lwood
protiv trajnog bana. to je glupost
Zašto?
Meni je bila debilana kad su recimo kiky i stinky bili izbačeni za sva vrimena.
Al kome normalnome bi recimo falija vronski? Jel taj ikad napisa nešto suvislo? Čak ni to nije problem, neka čovik piše pizdarije, ne sramoti nikoga osin sebe. Problem je šta konstantno provocira.
|
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 18/03/2013 : 16:59:31
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Zašto?
Al kome normalnome bi recimo falija vronski? Jel taj ikad napisa nešto suvislo? Čak ni to nije problem, neka čovik piše pizdarije, ne sramoti nikoga osin sebe. Problem je šta konstantno provocira.
Pa upravo si napisa razloge zasto je trajni ban glupost..jer svak moze izletit ode..kiky ti je drag za razliku od vronskog ali obojica potencijalno mogu dobit trajni ban iz istog razloga..di nac zlatnu sredinu..tako da i ja se slazem trajni ban je glupost..ovo dosad je najbolja opcija..iako bi ja uvea da ti se svaki sljedeci ban nakon misec dana povecava za jos jedan misec.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 18/03/2013 17:01:21 |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 18/03/2013 : 17:08:55
|
quote: Originally posted by brni
Zašto?
Pa upravo si napisa razloge zasto je trajni ban glupost..jer svak moze izletit ode..kiky ti je drag za razliku od vronskog ali obojica potencijalno mogu dobit trajni ban iz istog razloga..di nac zlatnu sredinu..tako da i ja se slazem trajni ban je glupost..ovo dosad je najbolja opcija..iako bi ja uvea da ti se svaki sljedeci ban nakon misec dana povecava za jos jedan misec..
Ja nisan nigdi napisa da je meni kiky drag niti da mi nije drag. Kiky i stinky znaju zajebavat, i tu i tamo pretjerat, al dobar dio vrimena su korektni i zanimljivi. Vronski je lik koji je jednostavno... vronski. A koja je razlika kod produživanja bana na misec dana? vronski bi tome slučaju ima 1+2+3+4+5+6+7+8+9+10 miseci, znači sve skupa 55 miseci ili 4.5 godine. vronski nije u stanju 2 dana u komadu izdržat vanka.
Zlatnu sredinu bi tribali nać moderatori u dogovoru sa vlasnikon sitea. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 18/03/2013 : 17:13:31
|
A koja je razlika kod produživanja bana na misec dana? vronski bi tome slučaju ima 1+2+3+4+5+6+7+8+9+10 miseci, znači sve skupa 55 miseci ili 4.5 godine. vronski nije u stanju 2 dana u komadu izdržat vanka.
Pa izgleda puno "demokraticnije".. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16590 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 18/03/2013 : 17:15:09
|
Pa ljude koji rade sranja iznova i iznova treba trajno udaljiti sa foruma, jer ocito nista nisi naucili.  Uostalom, ovo je virtuelni svet, koga zabole za bilo sta... |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8336 Posts
Posted - 18/03/2013 : 17:25:04
|
quote: Originally posted by Caleb
Pa ljude koji rade sranja iznova i iznova treba trajno udaljiti sa foruma, jer ocito nista nisi naucili.  Uostalom, ovo je virtuelni svet, koga zabole za bilo sta...
+1 Nisu izbačeni na ulicu s obiteljima, pa bi trebali bit toleratni i zažmirit na jedno oko.
Napravit jedno dobro čiščenje i gotovo.
Više se ne radi o osobnim uvredama nego o puno večim stvarima. |
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
 |
|
emirem
Advanced Member

10866 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 18/03/2013 : 19:00:23
|
quote: Originally posted by Caleb
Pa ljude koji rade sranja iznova i iznova treba trajno udaljiti sa foruma, jer ocito nista nisi naucili.  Uostalom, ovo je virtuelni svet, koga zabole za bilo sta...
+1 Nisu izbačeni na ulicu s obiteljima, pa bi trebali bit toleratni i zažmirit na jedno oko.
Napravit jedno dobro čiščenje i gotovo.
Više se ne radi o osobnim uvredama nego o puno večim stvarima.
+1 |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 18/03/2013 : 19:41:50
|
Ne pozivajte na lov vjestica i ne budite kontradiktorni prema vasim rijecima. Sve to nece doprinijeti kvaliteti ovoga mjesta. Trenutno mi izgledate kao rulja sa bakljama koja ide lincovati Frankensteina..a to vjerovatno niste..ili? |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
Topic  |
|