forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Punisher
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 334

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 18/03/2013 : 19:53:30  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by mr murdoc

Ne pozivajte na lov vjestica i ne budite kontradiktorni prema vasim rijecima.
Sve to nece doprinijeti kvaliteti ovoga mjesta.
Trenutno mi izgledate kao rulja sa bakljama koja ide lincovati Frankensteina..a to vjerovatno niste..ili?

Ma uzalud ti je ovo..vidis da je to sve pijano i drogirano..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/03/2013 : 20:02:28  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

Trenutno mi izgledate kao rulja sa bakljama koja ide lincovati Frankensteina..a to vjerovatno niste..ili?

jesu

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 18/03/2013 : 20:27:37  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message
quote:
Originally posted by brni

quote:

pogrešno, pijani je samo jedan

a on je od onih koji bi predložili pomilovanje članovima koji određeni (duži) vremenski period nisu banirani. Npr. neko ima mesec dana kazne, nakon toga mu je došlo iz zegu u vugla pa se primirio. Nakon npr.6 meseci uzornog ponašanja kazna mu se sa mesec dana skrati na 21 dan. Da bi pomilovani došao do nule bilo bi potrebno dve godine ponašanja unutar pravila. Neki vrtiguzi ne bi mogli izdržati toliko, a na mnoge bi to delovalo kao čin dobre volje vođa foruma, što bi doprinelo zdravoj atmosferi u svim njegovim delovima.

Ovako, kada neko bubne priču o trajnom banu, dobija se utisak da su moderatorima krvavi zubi a da nisu svoj stav prema tome ni izazili (nema potrebe)...Ali nekoga će to da dodatno živcira i eto ti belaja

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”

Edited by - PijaniPatak on 18/03/2013 20:37:29
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 18/03/2013 : 20:30:13  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by PijaniPatak

quote:

quote:

pogrešno, pijani je samo jedan

Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 18/03/2013 : 20:49:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
quote:

kiky ti je drag za razliku od vronskog ali obojica potencijalno mogu dobit trajni ban iz istog razloga..di nac zlatnu sredinu..

istina. primjerice, moje pokretanje "političkih" topika bi netko mogao protumačiti (a i tumači se) kao provociranje i raspirivanje vatre, dok se ja uvijek mogu braniti (i branim se) na način da smatram da o takvim temama treba govoriti, da konstantno razmišljam u kakvom se (mračnom) svijetu nalazim, o tome kako kako ga mijenjati, ili u najmanju ruku kako u njemu preživjeti i opstati.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 18/03/2013 : 20:52:01  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
kiky za razliku od vronskog pise samisleno i uziva moju punu podrsku

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 18/03/2013 : 20:58:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

sve potamaniti!

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 18/03/2013 : 21:39:17  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

Ma dobro to stoji no kazem obojica mogu dobit ban iz istog razloga..ka sta si reka kiky pise kvalitetno ali svejedno se kosi s pravilima foruma ka i ono plitko sta stavlja vronski..no da se razumimo ja neman nista protiv vronskog..dapace, njegovi postovi me uvik nasmiju dobro i ne vidim zasto bi mi isli tako ozbiljno ode di ipak virtualno iznosimo svoja misljenja pa banirat nekog trajno..na kraju krajeva nismo pickice neke pa nas toliko sve pogađa..vronski stavi neki clanak i sad ja necu moci spati zbog toga..ma daj..

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 18/03/2013 : 21:41:55  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message
Ko ne moze da ga podnese (ili nekog drugog), "ignore" je mila majka

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 18/03/2013 : 22:05:02  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

quote:

Ma dobro to stoji no kazem obojica mogu dobit ban iz istog razloga..ka sta si reka kiky pise kvalitetno ali svejedno se kosi s pravilima foruma ka i ono plitko sta stavlja vronski..no da se razumimo ja neman nista protiv vronskog..dapace, njegovi postovi me uvik nasmiju dobro i ne vidim zasto bi mi isli tako ozbiljno ode di ipak virtualno iznosimo svoja misljenja pa banirat nekog trajno..na kraju krajeva nismo pickice neke pa nas toliko sve pogađa..vronski stavi neki clanak i sad ja necu moci spati zbog toga..ma daj..

Ja ne kužin kako ti(i još neki) ne vidiš razliku?
Ko ovde piše o tiranju nekoga zbog različitih mišljenja???
Pa ja se u ničemu ne slažen sa dsormazon, izivkon,makikatalinicen, zeljkom,itd...
Bi li njih trajno udaljija?
Ne bi.
Isto tako baš me briga za blesave topice koje vronski otvara .
Ako se dobro sićan ti si tija da se Tuttu izbaci ili da mu se zabrane topici koji su tebi bili besmisleni?
Meni to ne smeta.
Smeta mi kad neko stalno provocira.
Koliki veseljak moraš bit da napišeš da ne želiš da dica čitaju stripove na hrvatskome i da se tako truju?
A ovakvih bisera+osobnih svađa i vriđanja na dičjen nivou imaš čin izađe iz bajboka.

Trenutno po meni baš i nema puno članova koji bi zaslužili trajno izbacivanje ali ih ima.
Ja ću uvik bit za ibacivanje onih koji pretjeruju prije nego za konstantno zaključavanje topica i praktički branjenja ljudima da pričaju o bilo kakvin, pa i političkin temama.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 18/03/2013 : 22:10:49  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
Ma da, za Vronskog je sve tako kako si rekao. Ali da ga se trajno izbaci on bi odmah na svoj portal ubacio ekskluzivu kako je izbačen zbog svog nacionalnog identiteta. Na tu ili slične fore i provocira konstantno.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 18/03/2013 : 22:14:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
quote:
Originally posted by wolf

Ali da ga se trajno izbaci on bi odmah na svoj portal ubacio ekskluzivu kako je izbačen zbog svog nacionalnog identiteta. Na tu ili slične fore i provocira konstantno.

Pa sta? Ko uopste cita tu njegovu Pravdu...

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 18/03/2013 : 22:16:13  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
@NESVRSTANI

Nisam ja tija da se tuttu izbaci, samo da se neke stvari korigiraju vezano za topice koji mi nikako ne idu recimo u stripovski podforum a globinjo je sta iza njega i dozvolilo mu se da otvori..ali ok mozda sam pretjerano reaigira tu jer on je otvoria topic o stripu..to sta ja mislim (ne samo ja nego i 99% foruma) da je taj strip totalno smece i dno dna je drugi par postolov..

Sta se tice provociranja to je jako relativno..netko ne provocira uopce, nekome je to svrha dolaska na forum a netko ima nekakv balans konstruktivnog nacina komunikacije i provociranja..i sad ti podvuci crtu..

Edited by - brni on 18/03/2013 22:16:40
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 18/03/2013 : 22:16:38  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
quote:
Originally posted by Poli

quote:
Originally posted by wolf

Ali da ga se trajno izbaci on bi odmah na svoj portal ubacio ekskluzivu kako je izbačen zbog svog nacionalnog identiteta. Na tu ili slične fore i provocira konstantno.

Pa sta? Ko uopste cita tu njegovu Pravdu...

Pazi da te zbog ove izjave ne tuži, ima on svoje odvjetnike za to
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 18/03/2013 : 22:41:51  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

@NESVRSTANI

Nisam ja tija da se tuttu izbaci, samo da se neke stvari korigiraju vezano za topice koji mi nikako ne idu recimo u stripovski podforum a globinjo je sta iza njega i dozvolilo mu se da otvori..ali ok mozda sam pretjerano reaigira tu jer on je otvoria topic o stripu..to sta ja mislim (ne samo ja nego i 99% foruma) da je taj strip totalno smece i dno dna je drugi par postolov..

Sta se tice provociranja to je jako relativno..netko ne provocira uopce, nekome je to svrha dolaska na forum a netko ima nekakv balans konstruktivnog nacina komunikacije i provociranja..i sad ti podvuci crtu..

Moš podvuć crtu na boldanome

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 18/03/2013 22:43:07
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 18/03/2013 : 22:47:09  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

@NESVRSTANI

Moš podvuć crtu na boldanome

Ma ok kuzim sta oces reci..ali svejedno tu vrstu seciranja jednostavno ne mogu podrzati..jer recimo da netko napravi "neoprostivu" glupost a forumas je koji nam je svima drag..pise konstruktivno otvara kvalitetne topice, aktivan je itd itd..i jedan dan se desi da mu zena nije dala i napravia je glupost u rangu vrnoskog koji je ajmo rec trajno baniran prije toga po novo utvrdenim pravilima..ocemo li se drzat onda da za takve stvari damo trajni ban ili cemo rec ma dobro njemu mozemo oprostit zbog svega dobrog sta je napravia..to dovodi do dvostrukih mjerila i niz popratnih pojava..

Edited by - brni on 18/03/2013 22:47:50
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 18/03/2013 : 22:54:53  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

jer recimo da netko napravi "neoprostivu" glupost i jedan dan se desi...

Nikoga ne bi izbacija za sva vrimena zbog 1-2-3 gluposti kakve god bile.
konstantno rađenje gluposti je nešto drugo.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 18/03/2013 : 22:59:33  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

quote:

Dobro kao sto rekoh dolazimo do seciranja..

Nego samo bi se osvrnia za dosadu, ne znam za tebe ali meni on nije u onoj skupini ljudi koji bi trebali trajno biti banirani..mislim pogledaj zasto je baniran zadnji put..ne vidim zasto iz istih razloga zbog kojih je baniran on taj dan nije banirano jos 10 ljudi..e to me stvarno zivcira..

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/03/2013 : 23:08:47  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
loša moderacija ti je odgovor

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 18/03/2013 : 23:22:31  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

quote:

quote:

Dobro kao sto rekoh dolazimo do seciranja..

Nego samo bi se osvrnia za dosadu, ne znam za tebe ali meni on nije u onoj skupini ljudi koji bi trebali trajno biti banirani..mislim pogledaj zasto je baniran zadnji put..ne vidim zasto iz istih razloga zbog kojih je baniran on taj dan nije banirano jos 10 ljudi..e to me stvarno zivcira..

Zna san da ćeš spomenit dosadu
Pa normalno da bi za trajni ban tribalo secirat. Nemoš čovika bezveze zauvik izbacit.
S ostatkon se slažen.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26037 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 18/03/2013 : 23:23:02  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

Meni je više žalosno da te čitam, stvarno...
Kao balavac sa kime deca iz susedstva ne žele da se igraju.

Mada, ruku na srce, imaš pravo. Da je ovde moderacija kao na većini foruma, leteo bi već posle prvog posta protiv moderatora/admina.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 18/03/2013 23:23:44
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/03/2013 : 23:45:11  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by lwood

Meni je više žalosno da te čitam, stvarno...
Kao balavac sa kime deca iz susedstva ne žele da se igraju.

Mada, ruku na srce, imaš pravo. Da je ovde moderacija kao na većini foruma, leteo bi već posle prvog posta protiv moderatora/admina.

eto ipak imamo nešto zajedničko

Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 19/03/2013 : 09:51:40  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:

I ja bih se osvrnuo na dosadu,ako cemo posteno zasluzio je banovanje bar 15 puta.Vronski je avetinja,dosada je bezobrazan i pokvaren,zajednicka im je mrznja prema komsijskom narodu.Ne znam kome moze biti zanimljivo konstantno pominjanje traktora,barikada,oluja i bljeskova i slicnih stvari koje nisu za zajebanciju.
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12300 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 19/03/2013 : 15:49:45  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message
quote:

quote:

To brni!!! Svima smeta vronski i samo se zale na njega a on jeste da nekad provocira, ali ne radi on to zlonamerno.

Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12300 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 19/03/2013 : 15:54:35  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message
Isto mislim i za dosadu, par puta su ga za dzabe izbacili.

Edited by - going going on 19/03/2013 15:55:27
Go to Top of Page
Page: of 334 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.61 seconds. Snitz Forums 2000