Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Djole
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/ZZCP.gif)
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 21/03/2013 : 13:49:28
|
Rik Grajms je običan policajac u bezličnom američkom gradiću. Ali kada se nakon ranjavanja Rik budi iz višenedeljne kome, otkriva da je ljudsku civilaziciju uništio užas o kome nije mogao ni da sanja - beskonačne horde zombija. U svtu u kome mrtvi hodaju a čovečanstvo je ugrožena vrsta, Rik i mala grupa preživelih moraju da pokušaju da i sami ne postanu živi mrtvaci - kako bukvalno, tako i gubljenjem sopstvene ljudskosti.
Legendarni serijal Roberta Kirkmana, koji je postigao planetarni uspeh i pre nego što je po njemu počela da se snima jedna od trenutno najgledanijih TV serijal - konačno se vraća na naše tržište...
Okružen mrtvima će imati mekokoričeno izdanje, kao i manji broj tvrdokoričenih primeraka.
![](http://www.darkwood.co.rs/assets/images/izdavastvo covers/OM1naslovnica.jpg)
![](http://www.darkwood.co.rs/assets/images/izdavastvo covers/OM1korica.jpg)
144 strane, B5, crno-belo.
Nemrtvi privju:
http://www.darkwood.co.rs/assets/files/pdfdownloads/okruzenmrtvima001privju.pdf
Mekokoričene cene:
Promotivna: 586,50 dinara - važiće dva meseca Finalna: 690,00 dinara - ne zaboravite da imate mogućnost plaćanja u tri rate!
Tvrdokoričene cene:
Promotivna: 891,00 dinar - važiće dva meseca Finalna: 990 dinara - ne zaboravite da imate mogućnost plaćanja u tri rate!
|
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
manhunter
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
![](AvatarUpload/maximus.jpg)
Switzerland
25762 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 21/03/2013 : 14:08:54
|
Rešiću se amerikanskih trejdova sa zadovoljstvom i uzimam ovo...
Može zamena 1 za 1? ;) |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 21/03/2013 : 15:43:27
|
Opa, otkud ovo? Ugodno iznenađenje, a baš sam se pitao tko će početi s Walking dead...![](icon_smile_approve.gif) |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
talicnitom
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](AvatarUpload/33-0.jpg)
Serbia
439 Posts
Member since 12/10/2006 |
Posted - 21/03/2013 : 15:53:49
|
Moze li se znati broj odstampanih primeraka u tvrdokoricenom izdanju? Mene vise interesuje izdanje u tvrdom povezu a vidim da se navodi da je u pitanju manji broj. |
|
Zlix
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/153443 (1).jpg)
Serbia
1873 Posts
Member since 20/03/2006 |
Posted - 21/03/2013 : 15:54:11
|
quote: Originally posted by DeeCay
Opa, otkud ovo? Ugodno iznenađenje, a baš sam se pitao tko će početi s Walking dead...![](icon_smile_approve.gif)
Pa već dva meseca se priča o ovome. Ne pratiš. ![](icon_smile_tongue.gif) |
IG: @bricktoygrapher |
Edited by - Zlix on 21/03/2013 15:54:42 |
|
feka82
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](avatars/w601093938605.5151.jpg)
Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
Member since 03/01/2008 |
Posted - 21/03/2013 : 15:58:21
|
quote: Originally posted by DeeCay
Opa, otkud ovo? Ugodno iznenađenje, a baš sam se pitao tko će početi s Walking dead...![](icon_smile_approve.gif)
iznenadjujes nas deecay ti kao takav veliki stripofil nisi upucen da ovako nesto ce se pojaviti na ovim prostorima , svasta ![](icon_smile_wink.gif) |
feka |
|
Johnny Difool
Advanced Member
![](AvatarUpload/Trg maršala Tita 1.jpg)
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 21/03/2013 : 16:00:30
|
I što ću sad![](icon_smile_question.gif) ![](icon_smile_question.gif) ![](icon_smile_question.gif)
S američkim trejdovima sam dogurao do broja 16, i nekako mi se ne da prestati.
S druge strane, ne sumnjam da je i ovo Darkwoodovo izdanje izvrsno napravljeno, i rado bih ga imao.
Znam: kad vidim je li DW formatom identičan Amerima, ako jest kako koji broj iziđe tako ću Amere mijenjati Srbima ( ).
Hebi ga, strah me je da se jednog dana iz ne znam kojih razloga ne pokajem što sam prekinuo s Amerima.
Edit: Promotivna cijena za SC je otprilike 60-ak kn, što jest manje od 120 u Algoritmu i 90-ak na Amazonu, ali ipak nije onih 35 o kojima se pričalo prije nekoliko tjedana.
Nije da prigovaram, samo konstatiram. |
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
Edited by - Johnny Difool on 21/03/2013 16:04:07 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 21/03/2013 : 16:12:54
|
quote: Originally posted by Zlix Pa već dva meseca se priča o ovome. Ne pratiš. ![](icon_smile_tongue.gif)
Zadnja dva mjeseca sam malo izvan glavnih tokova... Ali ovo je prava službena najava i to uočih na vrijeme, sve prije tiskanja stripa su samo priče i govorkanja!![](icon_smile_big.gif) |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 21/03/2013 : 16:16:58
|
quote: Originally posted by manhunter Može zamena 1 za 1? ;)
Može, jedan trejd za jedan kompendijum. ![](icon_smile_big.gif)
quote: Originally posted by talicnitom
Moze li se znati broj odstampanih primeraka u tvrdokoricenom izdanju?
150, ako se ne varam, ne sećam se tačno.
quote: Originally posted by Johnny Difool Znam: kad vidim je li DW formatom identičan Amerima, ako jest kako koji broj iziđe tako ću Amere mijenjati Srbima ( ).
Malo je manji.
quote: Originally posted by Johnny DifoolEdit: Promotivna cijena za SC je otprilike 60-ak kn, što jest manje od 120 u Algoritmu i 90-ak na Amazonu, ali ipak nije onih 35 o kojima se pričalo prije nekoliko tjedana.
Pretplatna cena je bila 490 dinara. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
Johnny Difool
Advanced Member
![](AvatarUpload/Trg maršala Tita 1.jpg)
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 21/03/2013 : 16:19:05
|
To bi onda bilo 50-ak kn. Hvala na odgovoru, nisam toliko detaljno pratio najave. |
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
DKoor
Senior Member
![](AvatarUpload/marvin64.jpg)
Croatia
1593 Posts
Member since 18/12/2006 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 21/03/2013 : 16:24:05
|
Nope, ima razlika po pitanju likova i njihovih sudbina. Da ne spojlujem. |
Edited by - Djole on 21/03/2013 16:24:38 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kurdy.jpg)
Croatia
10506 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 21/03/2013 : 16:27:05
|
quote: Originally posted by DKoor
Pročitao sam preview, serija doslovno prati strip, sa scenom ili dvije više...
Niti blizu. Al to ćeš morat otkrit sam![](icon_smile_wink.gif) |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
star-duster
Junior Member
![](AvatarUpload/av-1209.jpg)
Serbia
445 Posts
Member since 11/06/2011 |
Posted - 21/03/2013 : 16:37:36
|
quote: Originally posted by Johnny Difool
To bi onda bilo 50-ak kn. Hvala na odgovoru, nisam toliko detaljno pratio najave.
Kuna je znatno jača od 10 dinara, tako da ta cena ipak nije 50-ak kuna, već osetno manje. Čak je manja i od spomenutih 35 kuna. Izvor: http://coinmill.com/CSD_HRK.html#CSD=490 Jedino što će više koštati u vašim stiparnicama, baš kao što i HR izdanja ovde kod nas koštaju više nego u svojoj zemlji.
quote: Originally posted by DKoor
Pročitao sam preview, serija doslovno prati strip, sa scenom ili dvije više...
Jooooj... Taj preview je otprike sve što se poklapa između serije i stripa. :) Kasnije će se mnogo toga razlikovati - drugačiji razvoj radnje, neki sasvim različiti likovi, a različite sudbine likova koji se javljaju i u seriji i u stripu itd.
Ukratko - serija podnošljiva, sa velikim oscilacijama u tempu i kvalitetu, a strip je odličan (dobro, i kod njega dolazi do malog pada u kvalitetu, ali mnooogo kasnije).
Darkwoodovo izdanje me veoma privlači, i pored činjenice da već imam 8 HC knjiga TWD (dakle, kao 16 trejdova). |
|
DKoor
Senior Member
![](AvatarUpload/marvin64.jpg)
Croatia
1593 Posts
Member since 18/12/2006 |
Posted - 21/03/2013 : 17:03:00
|
Ma znam to, samo malo trolam ![](icon_smile_big.gif) Nisam 1st-hand upućen već mi je Acestroke rekao da je strip puuno bolji od serije, ali eto zaista se pogodilo da je taj početak gotovo isti kao u seriji. Jedva čekam da to držim u rukama, TWD mi je uz Game of Thrones omiljena serija u posljednjih godinu dana a s obzirom da je strip bolji od serije to je onda "must have for me"... |
Moje aukcije u prodaji |
|
goksi
Senior Member
Serbia
1957 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
Obi-wan
Advanced Member
![](AvatarUpload/Obi-wan 2(1).jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 21/03/2013 : 17:25:41
|
Jedan od mojih top 10 stripova, preporuka svima. ![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile.gif) Iako imam prekrasno USA HC izdanje, kupovat ću i ovo (pa ću odlučiti koje zadržati, možda oba). Nešto što sam, valjda najviše priželjkivao da se izda i zbog čega sam počeo kupovati stripove na Amazonu...
|
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
Andrej
Senior Member
![](AvatarUpload/images(181).jpg)
Croatia
1562 Posts
Member since 15/03/2010 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Picture 1.jpg)
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
Zlotvor
Advanced Member
![](AvatarUpload/šuker.gif)
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
going going
Advanced Member
![](AvatarUpload/x43qkm.jpg)
Serbia
11913 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 21/03/2013 : 18:35:20
|
Ovo se uzima odmah!!! E al pitanje je sad: da li HC ili SC? Ne znam da li cu izdrzati finansijski HC posto vec uzimam Perle u HC. Verovatno cu SC.
|
|
Kum Ruzvelt
Junior Member
![](AvatarUpload/images[8].jpg)
357 Posts
Member since 03/09/2011 |
Posted - 21/03/2013 : 19:10:21
|
quote: Originally posted by Andrej
Kad će sljedeća tura tu do nas,pa da ugrabim Konana i ovo:) ?
Bice ti to sve na aukcijama... |
|
Andrej
Senior Member
![](AvatarUpload/images(181).jpg)
Croatia
1562 Posts
Member since 15/03/2010 |
Posted - 21/03/2013 : 19:57:11
|
quote: Originally posted by Kum Ruzvelt
quote: Originally posted by Andrej
Kad će sljedeća tura tu do nas,pa da ugrabim Konana i ovo:) ?
Bice ti to sve na aukcijama...
Ma znam,ali rađe ja malo protegnem noge do striparnice![](icon_smile.gif) |
"War will cease when we refuse to fight" |
|
Zagor12
Advanced Member
![](AvatarUpload/page (4) - kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 21/03/2013 : 20:09:43
|
Koliko kvalitetnih Amera u zadnje vrijeme... A cijena od pedesetak kuna je vrlo povoljna! Essential Marvel, Y:The Last Man, Swamp Thing, Kriminal i sada i The Walking Dead... Uživancija. |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
Oki
Advanced Member
![](AvatarUpload/vampire_008.jpg)
Croatia
5346 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 21/03/2013 : 20:46:51
|
Nisam gledao seriju,ali ona početna scena stripa u bolnici me podsjeća na onaj engleski film "28 dana". Nešto su mnogo krhki i lomljivi ovi zombiji u stripu...? |
Edited by - Oki on 21/03/2013 20:47:53 |
|
Friki
Junior Member
![](avatars/cep_portrait_05.jpg)
Croatia
477 Posts
Member since 23/12/2010 |
Posted - 21/03/2013 : 21:12:45
|
quote: Originally posted by Zagor12
Koliko kvalitetnih Amera u zadnje vrijeme... A cijena od pedesetak kuna je vrlo povoljna! Essential Marvel, Y:The Last Man, Swamp Thing, Kriminal i sada i The Walking Dead... Uživancija.
Istina, ovih zadnjih par mjeseci traje renesansa što se tiče američkog mainstream stripa. Uživajmo dok ide ...
---------- Spiderman figurica - idealan rođendanski poklon ! http://www.stripovi.com/aukcije/spiderman-olovna-figurica/6513735/
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|