forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 740

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 27/03/2013 : 19:49:43  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
ok, moj greh,moj greh, moj slatki greh. :-)
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 27/03/2013 : 19:50:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
djule, nemoj to tako shvacati, nista strasno, svi mi katkad pogrijesimo
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 27/03/2013 : 19:51:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Zbog raniji doprinosa forumskoj zajednici dobivaš oprost

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 27/03/2013 : 19:52:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
t k o ?
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 27/03/2013 : 19:57:23  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
yo

evo, za moj slatki greh, malo offtopica da đuskamo

a, sad povratak na repku
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 27/03/2013 : 20:15:32  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
http://www.jutarnji.hr/hrvatska-ce-na-novoj-fifinoj-ljestvici-biti-cetvrta-reprezentacija-svijeta-/1093521/

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17122 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 27/03/2013 : 20:25:55  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

hello kakav perisic, zar ti ne govori puno toga da ga je konjina olic istisnuo iz prvih 11 u wolsburgu
olic je staro kljuse ali odlican igrac, petric je staro kljuse ali odlican igrac, klasnic je takodjer starac ali vanserijski igrac

koliko ti imaš godina ako su ti 33-godišnjaci stara kljusad?
Šalim se, dobri smo u napadu, nema mjesta za mnoge dobre igrače!
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17122 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 27/03/2013 : 20:47:54  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
http://www.jutarnji.hr/pogledajte-incident-na-presici-igora-stimca---sto-radite-ovdje--vi-niste-navijaci-hrvatske--/1093517/

Da, nisu oni hrvatski navijači, oni koji su potegli do Walesa kako bi bodrili Mamićevu prćiju...
Eto što se događa kada netko dirne u Mamićevog igrača.

Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 27/03/2013 : 21:32:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:

hello kakav perisic, zar ti ne govori puno toga da ga je konjina olic istisnuo iz prvih 11 u wolsburgu
olic je staro kljuse ali odlican igrac, petric je staro kljuse ali odlican igrac, klasnic je takodjer starac ali vanserijski igrac

Ne pratim nešto puno njemačku ligu, ali čini mi se da sam negdje pročitao da su i ozljede utjecale na Perišićevu formu.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 27/03/2013 : 21:36:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:

hello bravo ti si primjetio da je mandzukic lose odigrao

ne vidim argument zasto je badelj isgrao los ( jednako kao protiv makedonije rakitic )

Badelj je igrao loše zato jer je imao nekoliko opasno izgubljenih lopti i nekoliko krivih dodavanja u kratkom razdoblju. Defanzivno nemam baš nekih velikih zamjerki. Jednostavno vidilo se da nije koncentriran i da je dosta nuvjerljiv i nesiguran. Nadam se da će opet doći u jesensku formu.

www.vangogh.hr
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 27/03/2013 : 22:07:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hello

Ne pratim nešto puno njemačku ligu...

Zato san ja tu

quote:

...ali čini mi se da sam negdje pročitao da su i ozljede utjecale na Perišićevu formu.

Jesu, ali to nije glavni razlog. Wolfsburg je skupa momčad koja igra ispod razine koja se od nje očekuje. Na pozicijama ofanzivnih veznjaka (krila) di bi Perišić triba igrat je jaka konkurencija, a Olićeva prekomanda na livo krilo (di je, usput budi rečeno, sjajno odigra) samo mu otežava situaciju.
On se sjeba što je uopće odlazia iz Borussije i to pogotovo na onakav način.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 27/03/2013 : 22:15:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

quote:

Ne pratim nešto puno njemačku ligu...

Zato san ja tu

quote:

...ali čini mi se da sam negdje pročitao da su i ozljede utjecale na Perišićevu formu.

Jesu, ali to nije glavni razlog. Wolfsburg je skupa momčad koja igra ispod razine koja se od nje očekuje. Na pozicijama ofanzivnih veznjaka (krila) di bi Perišić triba igrat je jaka konkurencija, a Olićeva prekomanda na livo krilo (di je, usput budi rečeno, sjajno odigra) samo mu otežava situaciju.
On se sjeba što je uopće odlazia iz Borussije i to pogotovo na onakav način.

Pa u Borussiji je bio rezerva i nije bilo naznaka da bi se nešto moglo promjeniti. Očekivao je sigurno da će u novom klubu biti u prvih 11. Ipak vjerujem da će ipak postati jedan od glavnih igrača jer kvalitetu sigurno posjeduje, samo nek se malo ugleda na Olića.
A i plaćen je skupo da bi bio na klupi.

www.vangogh.hr
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 27/03/2013 : 22:19:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa u Borussiji je bio rezerva i nije bilo naznaka da bi se nešto moglo promjeniti.

Netočno. Bia je starter u prvim utakmicama sezone i dobiva je minutažu u skoro svakoj utakmici u Bundesligi. Kad uzmeš u obzir ko mu je konkurencija - to je odlično. Igra je u društvu 3 reprezentativca i što bi on tija još? Moga je napredovat - nije tia. Pusti što je Štimac mlia i što su pisali dežurni izbornici, siutacija u Borussiji nije bila tako mračna ka što su je mediji napumpali.

Što se tiče ovog s Olićem... Slažen se. I ne samo za Perišića nego za svih. Svako bi se triba ugledat na njega, čovik ima neslomljiv duh...

Trljam ruke.

Edited by - Zlotvor on 27/03/2013 22:25:07
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 27/03/2013 : 22:50:26  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pa u Borussiji je bio rezerva i nije bilo naznaka da bi se nešto moglo promjeniti.

Netočno. Bia je starter u prvim utakmicama sezone i dobiva je minutažu u skoro svakoj utakmici u Bundesligi. Kad uzmeš u obzir ko mu je konkurencija - to je odlično. Igra je u društvu 3 reprezentativca i što bi on tija još? Moga je napredovat - nije tia. Pusti što je Štimac mlia i što su pisali dežurni izbornici, siutacija u Borussiji nije bila tako mračna ka što su je mediji napumpali.

To je to.

Inače:

Očekujem slijedeće:

Zlotvor avatar Zdravko Mamić, potpis AAJJJMOOOOOOOOOO
Leonid avatar Barcelonin grb, potpis ono meskeunblabla, nek ti supermark točno napiše
tinton avatar Slaven Žužul, potpis "triba li šta piturat?"
Tonka avatar Hajdukov grb, potpis "Mamiću cigane odlazi iz svetinje"

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 28/03/2013 01:25:45
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 27/03/2013 : 22:53:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
hello

badelj je odigrao osrednje, ali modric je bio gori pa to nitko ne spominje, opet ce bili izgovori kao protiv makedonije za rakitica
no sad i nije tako losa situacija posto modric nece igrati, pa ce se ostalim veznjacima otvoriti put, bilo bi realno da u sredini igraju kovacic, badelj i rakitic, no vjerojatno ce ubaciti vukojevica sto opet ne bi bilo lose osim sto je vukojevic buldozer bez mozga i kreativnosti

samir je pokazao svoju ispodprosjecnost, daslva takodjer, mada je u zadrzavanju lopte bio odlican, no u predaji los, nema dobar tajming kada prosljediti loptu
mandzukic je bio kstastrofalan
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 27/03/2013 : 23:17:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Jere, imaš čast izabrat sliku

EDIT: za Leonida san siguran kako će održat rič ako izgubi
tintona nema na forumu od "ubistvenog vica" koji je premijeru triba imat prvog aprila, a Tonka... Kog si se đavla s njim kladia? Više je baniran nego na forumu

Trljam ruke.

Edited by - Zlotvor on 27/03/2013 23:24:29
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 27/03/2013 : 23:22:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
velka

pa imamo dobrih starih igraca, covjek od 33 godine je pomalo star za vrhunski nogomet, eto olic se ne da, kao ni petric ni klasnic, pa ni simunic koji je usao u trdestpetu
izmedju olica i petrica je razlika od godinu dana i nekih cetri mjeseca, a klasnic je tu izmedju mada blizi olicu
da silva je napunio tridesetu, u zadnje vrijeme ne pokazuje puno, ali je jos uvjek tu i on se lagano prikljucuje simunic-olic-klasnic-petric grupi
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17122 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 27/03/2013 : 23:24:37  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Vezni red je živnuo ulaskom Kovačića, a Olić bi trebao igrati u svakoj utakmici u prvih 11, bez obzira koliko su efikasni ostali napadači u svojim klubovima, njegov doprinos i duh nema nitko. Možda Mandžukić donekle, no jučer je bio najgori na terenu (uz kriminalnog Badelja)... Sad je pitanje, nije li teški ritam Bundeslige razotkrio Badeljevu fizičku inferiornost, čovjek je jednostavno neprepoznatljiv, protiv istog tog Walesa je u Osijeku odigrao izvrsno. Mislim da Badelj i Sammir više neće igrati zajedno nijednu utakmicu kao starteri, osim ako cijenjeni izbornik nije potpuni kreten.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 27/03/2013 : 23:52:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
sto se tice olica on moze igrati i u vezi ali na krilu, s obzirom da je popunjavao rupe i vracao se u obranu ( a i nije mu to prvi put i u HSV-u je znao odraditi zahtjeven zadatke vezne linije )
kovacic je definitivno vanserijski igrac, O.K. mozda pretjerujem, ali mislim da vec pomalo pokazuje naznake

vidim u dosta toga se slazemo, ali sto se tice badelja ne
badelj je grijesio, ali i modric je katastrofalno grijesio pa ga gotovo nitko ne proziva, a i smjesno je usporedjivati samira sa badeljom

sam je vlahovic kao komentator na poluvremenu prozvao veznu liniju kao veznu liniju koja ostavlja dosta prostora, ali nije imao muda prozvati modrica koji je bio katastrofalan i glavni krivac
ulaskom kovacica modric je dobio igraca koji je spreman cuvati ledja modricu i biti opasan za protivnika, s dujmovicem i vukojevicem toga nema, oni su sposobni cuvati ledja modricu ali nisu previse opasni za protivnika, a eksperiment sa rakiticem i badeljem je propao

vidim mnogi prozivaju lovrena, valjda za penal
u slucaju corlukinog zutog i lovrenovog penala dogodila se ista situacija, stoperi su morali biti korektori pogreske iz vezne linije ucinili su to kako su znali, corluka je imao srecu da se ta pogreska dogodila vise prema centru igralista pa je to napravio van sesnajsterca, a lovren nije bas imao toliko srece jer se pogreska dogodila blize nasem golu
mozda grijesim u tome kolika je bila razlika izmedju corlukine i lovrenove korekcije, volio bi da me netko ispravi ako grijesim, jer ti detalji su vrlo bitni ako zelimo nekog suditi

Edited by - Kruger on 27/03/2013 23:55:06
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 28/03/2013 : 00:15:30  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jere, imaš čast izabrat sliku

EDIT: za Leonida san siguran kako će održat rič ako izgubi
tintona nema na forumu od "ubistvenog vica" koji je premijeru triba imat prvog aprila, a Tonka... Kog si se đavla s njim kladia? Više je baniran nego na forumu

Bilo koja slika glave, sam izaberi.
Kako misliš za Leonida ako izgubi?
Izgubija je isto ka i svi koji su se kladili

tinton se možda i vrati.
Tonku san navuka

supermark je ispa mudriji od svih vas

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 28/03/2013 : 00:17:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Nije supermark mudriji nego je samo pizda

Meni je ovo ionako zajebancija - da si mi reka da stavin Jandrokovića na avatar ja bi to napravia, boli me...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/03/2013 : 00:18:50  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

Meni je ovo ionako zajebancija - da si mi reka da stavin Jandrokovića na avatar ja bi to napravia, boli me...

ipak ne moraš bit baš toliko deguntantan

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 28/03/2013 : 00:20:11  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Meni je ovo ionako zajebancija

Mudar je jer nije dovodija u pitanje moju kompetenciju
Pa nego šta je nego zajebancija

Doduše, kad malo bolje promislin i nije neka zajebancija ovo šta nan trio ŠMŠ radi od reprezentacije.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 28/03/2013 : 00:22:05  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Meni je ovo ionako zajebancija

Mudar je jer nije dovodija u pitanje moju kompetenciju
Pa nego šta je nego zajebancija

Doduše, kad malo bolje promislin i nije neka zajebancija ovo šta nan trio ŠMŠ radi od reprezentacije.

Da ovo je postala totalna smijurija..jbt ne znam koji mi se vise gadi..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 28/03/2013 : 00:26:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Nego, reci mi koja ti se sličica više sviđa:
Ova ili ova?

Trljam ruke.
Go to Top of Page
Page: of 740 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.36 seconds. Snitz Forums 2000