Author |
Topic  |
Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17121 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 29/03/2013 : 21:08:46
|
quote: Originally posted by dr strangelove
quote: Originally posted by Kruger
hello
badelj je odigrao osrednje, ali modric je bio gori pa to nitko ne spominje, opet ce bili izgovori kao protiv makedonije za rakitica no sad i nije tako losa situacija posto modric nece igrati, pa ce se ostalim veznjacima otvoriti put, bilo bi realno da u sredini igraju kovacic, badelj i rakitic, no vjerojatno ce ubaciti vukojevica sto opet ne bi bilo lose osim sto je vukojevic buldozer bez mozga i kreativnosti
samir je pokazao svoju ispodprosjecnost, daslva takodjer, mada je u zadrzavanju lopte bio odlican, no u predaji los, nema dobar tajming kada prosljediti loptu mandzukic je bio kstastrofalan
'daslva'; koliko god bio ispodprosjecan, zabijao je kada je bilo najpotrebnije. I ti golovi su nam donjeli više bodova od bilo čijih drugih.
Tako je, da njega nije bilo ne bismo vidjeli Euro 2008, 100%, a ako odemo u Brazil, bit će jedan od najzaslužnijih  |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 30/03/2013 : 15:57:29
|
hello
badelj je odigrao osrednje, ali modric je bio gori pa to nitko ne spominje, opet ce bili izgovori kao protiv makedonije za rakitica no sad i nije tako losa situacija posto modric nece igrati, pa ce se ostalim veznjacima otvoriti put, bilo bi realno da u sredini igraju kovacic, badelj i rakitic, no vjerojatno ce ubaciti vukojevica sto opet ne bi bilo lose osim sto je vukojevic buldozer bez mozga i kreativnosti
samir je pokazao svoju ispodprosjecnost, daslva takodjer, mada je u zadrzavanju lopte bio odlican, no u predaji los, nema dobar tajming kada prosljediti loptu mandzukic je bio kstastrofalan
'daslva'; koliko god bio ispodprosjecan, zabijao je kada je bilo najpotrebnije. I ti golovi su nam donjeli više bodova od bilo čijih drugih.
hm, hm, mozda u memoriji novinara, medjutim asistencije pojedinaca su odlucivale o tome hocemo li ici na neko prvenstvo ili necemo pojedine golove kakve je zabio dasilva zabila bi i moja pokojna baba da se muvala u sesnajstercu, dobro malo pretjerano ali slikoviti receno |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts
Posted - 30/03/2013 : 16:00:21
|
quote: Originally posted by velka031
hello
Tako je, da njega nije bilo ne bismo vidjeli Euro 2008, 100%, a ako odemo u Brazil, bit će jedan od najzaslužnijih 
velka po cemu to? mislim da je olic taj koji je omogucio dasilvi "nespretno" stopanje lopte koja se idealno odbila na sut sto bi to desilva bio u mogucnosti napraviti, odluciti ili preokrenuti da nije sunapadaca ili suigraca??????????????????????????????????????????????? |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29661 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
dr strangelove
Advanced Member

.jpg)
USA
8866 Posts
Member since 26/12/2007 |
Posted - 31/03/2013 : 09:50:50
|
hello
Tako je, da njega nije bilo ne bismo vidjeli Euro 2008, 100%, a ako odemo u Brazil, bit će jedan od najzaslužnijih 
velka po cemu to? mislim da je olic taj koji je omogucio dasilvi "nespretno" stopanje lopte koja se idealno odbila na sut sto bi to desilva bio u mogucnosti napraviti, odluciti ili preokrenuti da nije sunapadaca ili suigraca???????????????????????????????????????????????
koja glupa logika  |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17121 Posts
Posted - 31/03/2013 : 12:38:20
|
hello
velka po cemu to? mislim da je olic taj koji je omogucio dasilvi "nespretno" stopanje lopte koja se idealno odbila na sut sto bi to desilva bio u mogucnosti napraviti, odluciti ili preokrenuti da nije sunapadaca ili suigraca???????????????????????????????????????????????
Ili imaš kratko pamćenje ili toliko ne voliš tog igrača da ne želiš pamtiti, sjeti se kvalifikacija za Euro 2008, pogledaj golove koje je zabio na youtube-u, i nisu mu baš nešto asistirali, čovjek je zabijao isključivo svojim izvrsnim osjećajem za gol, za prostor, za tajming. Gol koji je zabio Walesu isto nije bio neka bajna asistencija, već prije svega njegova izvrsna reakcija, tehnika da se istovremeno i primi lopta i uputi udarac prema golu. Eduardo nakon strašne ozljede nije i nikada neće biti isti igrač, ali ima nos za gol kakav nema nijedan naš napadač, iza Šukera najbolji je strijelac repke, njegov doprinos je neizmjeran, ne možeš to osporiti, ma koliko ga ne volio. |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17121 Posts
Posted - 31/03/2013 : 17:47:08
|
quote: Originally posted by Zlotvor
@velka - zar je moguće da dosad nisi skužia razlog Duduovog podcjenjivanja?
Ne želim vjerovati da je to razlog...   Podcjenjuje i Modrića, a on mi baš ne izgleda "različit"...
|
 |
|
djule
Senior Member

1019 Posts
Member since 09/06/2011 |
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13086 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29661 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
solar
Moderator

.jpg)
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts
Posted - 05/04/2013 : 00:04:06
|
ess, velka, moram ti to rec jer si razuman lik ili se ne razumijes u nogomet ili si pomalo glup desilva je jednako zasluzan za golove koliko bi bila i moja pokojna baba ( pretjerano receno, ali slikovito ) moja baba se nikad previse nije razumjela u nogomet, ali ni u postizanje golova, ali da joj je netko rekao da trckara oko sesnajsterca imala bi odlican osjecaj za gol i pregled igre ako bi se nasla u situaciji da joj to suigraci omoguce O.K, rekao sam ovo pomalo cinicno, 2008 desilva nicim nije zasluzio ono za sto ga ti cjenis jer njegovi osjecaji za gol ovise o drugima, postoje napadaci koji su izvaredni samo za pospremanje vec izradjenih i pripremljenih prilika, a od tih napadaca se ni ne ocekuje neka pretjerana procjena i reakcija, a to ti je detupko, trckaralo kojem se pruzi prilika, kao pritiv velsa, bude u prilici imati osjecaje za gol i loptu, a on ih nema tvoje precizno izrecitirano bajsno sjajno se svodi na to da je u stvari na izvrsnu olicivu asistenciju dasilva nepretno primio loptu i odbila se tako kako se odbila i omogucila mu da se dogodi idealno i zabije gol oprosti, ali ponovicu ili se ne razumijes u nogomet ili si neigrao, dasilva je vrlo nespretno ustopao loptu i sretno mu se odbila na sut, da ju je spretno ustopao ne bi se dogodilo to sto se dogodilo, a treba bi se iskazati izvarednim ustopavanjem lopte, ali desilva je imao srece sa svojom nepretnoscu
|
Edited by - Kruger on 05/04/2013 00:10:16 |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts
Posted - 05/04/2013 : 00:06:49
|
Ne želim vjerovati da je to razlog...   Podcjenjuje i Modrića, a on mi baš ne izgleda "različit"...
vidio sam u zadnjem kolu njegovu izvarednu asistenciju protivnickom igrcu za gol, a kad si uzmemo da ga ni realovi igraci nisu prozvakali ...? |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17121 Posts
Posted - 05/04/2013 : 14:18:35
|
vidio sam u zadnjem kolu njegovu izvarednu asistenciju protivnickom igrcu za gol, a kad si uzmemo da ga ni realovi igraci nisu prozvakali ...?
Nisi se izjasnio oko podcjenjivanja Dudua, barem ne u ovom postu  Ok, Modrić oscilira, to je jasno, ja mislim da je on igrač koji ima mjesta u Realu, i ne mislim da ga valja uspoređivati s Ozilom, drukčiji su tip igrača, Modrić nije klasični play, iako to može igrati, bolji je kao povučeniji vezni ali sa ipak više slobode nego što je ima u Realu. Bit će bolji kada prođe pripreme, to je sigurno. |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts
Posted - 06/04/2013 : 20:44:51
|
podcjenjivanje dudua?????, u cem sam ga ja to podcjenio a da nije istina 2008 godine ga nije bilo na prvenstvu, hvala dragom bogu, klasnic se tada iskazao, nije nam desilva nedostajao, istakla se cijela b postava, cak i c postava najlosiji su bili modric i niko kovac, niko kovac jer je te 2008 godine trebao napuniti 37 godina i nije se motoricki i fizicki iskazao s obzirm na kojoj je poziciji igrao modric je ionako izgubljen menadzerski slucaj u igrackom smislu, ali u novcanom smislu vrlo znacajan
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts
Posted - 06/04/2013 : 20:51:23
|
velka sad ti tu objasnjavas i istces oscilacije modric a zamisli kad je pokrivac pogrijesio protiv lyona u ligi prvaka, razapinjali su ga, ali pokrivac je igrao protiv lyona s prosjecnim europskim klubom modric je nacinio slicnu pogresku igrajuci u vrhunskom klubu porotiv prosjecne momcadi, dakle to govori o njegovoj ispodprosjecnosti menadzerska se mafija potrudila u medijijima opravdati njegovu ispodprosjecnosti, jer mogu platiti medijski prostor, pokrivac iza sebe nema menadzerske magnate pa da ga opravdavaju |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17121 Posts
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts
Posted - 07/04/2013 : 00:23:57
|
pa i nije, mesi u argentinskoj repki i ne pokazuje bog zna sto, pretpostavljam da se ni ti kao ni ja nisi iskazao u isprodprosjecnom nogometu sto opet govori o mnogocemu, mislim na mesija ni ja ni ti ( pretpostavljam ) nismo imali prilike upoznati megamenadzera
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 09/04/2013 : 11:35:18
|
napravio sam svoju dužnost što se tiče avatara i potpisa, samo ne znam, jel se dovoljno dobro vidi koje na slici? |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 09/04/2013 : 11:51:03
|
quote: Originally posted by tinton
napravio sam svoju dužnost što se tiče avatara i potpisa, samo ne znam, jel se dovoljno dobro vidi koje na slici?
Dobro je tintone, zadovoljan san   |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
Topic  |
|