Author |
Topic |
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 10/04/2013 : 02:05:57
|
quote: Originally posted by Darth Ivan
quote: Originally posted by Mali_Mate
povremeno bude tako (mozda i stalno al rijetko gledam kako te ikone uopce izgledaju... bacim pogled samo ako bude problema)
zato sam i pitao kad sam vidio...jer ne znam oće li htjet raspakirat s obzirom na drugačiji izgled.
Izgled tih osdtalih ikona je nebitan. Za provjeru cijele arhive dovoljno je prvu u nizu otvoriti WinRAR-om i pokrenuti test. Na isti način se i raspakira. |
|
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik
Croatia
2065 Posts
Member since 18/03/2006 |
Posted - 10/04/2013 : 10:23:18
|
quote: Originally posted by Shaner
Ajd kad sam vec tu da i ja pitam za preporuku
jel ima ko preporucit neki suvremeniji RPG (suvremeno jednako od danas pa unazad 5-6 godina)
konzola: PC
ne zelim: action RPG ala Diablo (ili bilo sta sta je port s konzole pa da su kontrole ko u Assasin's Creedu)
popularnije stvari ala: TES: Oblivion, Skyrim, Dragon Age, Witcher 1 & 2, ME 1,2,3, NN 2 i add-onovi sam ili odigrao ili odjebao na racun nemanja vremena
dankešen
Izasao Baldur's Gate: Enhanced Edition pred 6 mjeseci.
http://en.wikipedia.org/wiki/Baldur's_Gate:_Enhanced_Edition
Baldur's Gate nisam volio ni kad je tek izasao
eno mi stoji na kompu vec mjesecima.... prosao cetvrtinu igre i ne mogu se prisilit da igram dalje
e sad, da neko napravi Planescape Torment Enhanced verziju.... |
http://matanovogumno.blogspot.com |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 10/04/2013 : 11:11:01
|
Au kako nisi volio Baldur's gate! To je legenda! Planescape torment ima možda bolju priču, ali je kraći i nešto ograničeniji svijet od Baldur'sa... Doduše inferiorniji je grafički i igrački od dvojke sigurno...
Kakav je ovaj Enhanced Baldur's? Ima li novih stvari i podzapleta ili je to stara igra u novom ruhu? Bacio pogled i vidim da ima, hm, morat ću ovo zaigrati... već sam jednom prošao stariju Enhanced verziju koja je imala i originalni Baldur i Expansion pack: Tales of.. u sebi. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik
Croatia
2065 Posts
Posted - 10/04/2013 : 11:58:01
|
quote: Originally posted by DeeCay
Au kako nisi volio Baldur's gate! To je legenda! Planescape torment ima možda bolju priču, ali je kraći i nešto ograničeniji svijet od Baldur'sa... Doduše inferiorniji je grafički i igrački od dvojke sigurno...
Kakav je ovaj Enhanced Baldur's? Ima li novih stvari i podzapleta ili je to stara igra u novom ruhu? Bacio pogled i vidim da ima, hm, morat ću ovo zaigrati... već sam jednom prošao stariju Enhanced verziju koja je imala i originalni Baldur i Expansion pack: Tales of.. u sebi.
a eto,
u vrime kad je izasa Fallouti su mi imali bolji gejmplej i bolju pricu
taman tad nekad je izasa i Final Fantasy VII koji je ima spektakulraniju grafiku i bolju pricu (a i zanimljiviji gejmplej)
cak je i TES: Daggerfall, unatoc svim bugovima i random bizarnostima koji su cinili gejmplej zajebanim imao bolju pricu i bolji svijet od BG-a (meni)
kasnije mi je prica BG-a postajala sve bedastija i bedastija, doso je NWN koji je imao bolju grafiku itd...
dvojku nisam nikad igrao doduse (kao ni ekspanzije osim Tales of the Sword Coasta)
+ u BG-u se vise-manje moralo igrat straightforward heroja jer je "tamna strana" bila prakticki neigriva i tako... |
|
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7432 Posts
Member since 24/09/2012 |
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik
Croatia
2065 Posts
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 10/04/2013 : 18:17:28
|
quote: Originally posted by wolf
Izgled tih osdtalih ikona je nebitan. Za provjeru cijele arhive dovoljno je prvu u nizu otvoriti WinRAR-om i pokrenuti test. Na isti način se i raspakira.
onda je to to.
ja sam pomislio da ono, budući da neke win rar arhive izgledaju tak kak bi trebale izgledat (imaju onaj svoj simbol iliti ikonicu), a one neke nemaju, da je možda stvar kod mene u kompu, ili je taj možda koji je to radio nekaj sjebao kaj se tiče imenovanja datoteka i raspoređivanja u dijelove.
samo me onda zanima: kak ćeš otvorit te bijele datoteke?
trebao bi ti u tom smislu ponudit onu opciju "open with". |
"Nothing lasts forever." |
Edited by - Darth Ivan on 10/04/2013 18:18:27 |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 11/04/2013 : 00:18:47
|
Stvar je u tome da Windoze sve arhive s nastavkom do .r29 prepoznaju kao RAR arhive, ali one od r30 nadalje vide kao nepoznate. Iskreno, ni ja ne znam zašto je to tako.
Uvijek se otvara ona prva koja ima nastavak .rar, a onda pomoću CRC algoritma povezuje ostale u cjelinu. |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Posted - 11/04/2013 : 01:06:09
|
quote: Originally posted by wolf
Stvar je u tome da Windoze sve arhive s nastavkom do .r29 prepoznaju kao RAR arhive, ali one od r30 nadalje vide kao nepoznate. Iskreno, ni ja ne znam zašto je to tako.
upravo je u tome i fora
baš zato i pitam |
|
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik
Croatia
2065 Posts
Posted - 17/04/2013 : 12:02:04
|
Bioshock Infinite
nisam daleko dosao (jedno 2-3 sata gejmpleja) pa jos nemam neki poseban dojam
world-building sjajan; Columbia jebeno izgleda (izgledala bi vjerojatno bolje na UltraHigh settings al' moj kompjuter neće dalje od High, a i to s mukom)
gejmplej - retardirano jednostavan (barem na normal težini)... već mi pomalo ide na kurac (ko što mi je išlo i u Oblivionu i u Skyrimu) ova defaultna postavka za kretene di ti strelice pokazuju kud trebaš ić da se slučajno ne izgubiš. Rant mode on: šta se desilo s dobrom starom Doom-filozofijom u kojoj se znalo tumarat hodnicima satima jer nisi imao pojma di nac plavi kljuc za plava vrata (je, je star sam)
priča: nemam šta pametno reć, rano je još. Atmosfera jezivo-bizarna, kud će i kako će dalje ostaje da se vidi.
cool faktor: Nisam posebno veliki fan steampunka, al izgleda da je osim među SF-ičarima in i među gejmerima
replay value: Ne virujem da će mi se dat. Ne zanima me 'moraš skupit sve' princip. Tako igram jedino 2d arkade |
|
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik
Croatia
2065 Posts
|
emirem
Advanced Member
10824 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 24/04/2013 : 16:01:30
|
Ja bacio kosarku vani na pola sata covjece milina....sunce,vjetric....
Bidujem za "arkham city" ali hocu da koristim ove fine dane dosta mi zime....taman ce PS4 |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Posted - 24/04/2013 : 16:09:11
|
quote: Originally posted by Tonka24
DA li netko zna zašto igra ne želi promjeniti rezoluciju? Riječ je o warcraft 3 ??
na šta točno misliš kad kažeš ne želi?
Nmjestim rezoluciju i onda piše " pričekajte 15 sekundi, željena rezolucija će biti postavljena ". Odbroji i promjeni rezoluciju više nije 800x600 nego 1200x800 ali ostane rezoluija na tih 800x600 i tako za koju god se rezoluciju opredjeliš. |
|
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik
Croatia
2065 Posts
Posted - 24/04/2013 : 17:40:27
|
DA li netko zna zašto igra ne želi promjeniti rezoluciju? Riječ je o warcraft 3 ??
Nmjestim rezoluciju i onda piše " pričekajte 15 sekundi, željena rezolucija će biti postavljena ". Odbroji i promjeni rezoluciju više nije 800x600 nego 1200x800 ali ostane rezoluija na tih 800x600 i tako za koju god se rezoluciju opredjeliš.
nemam zapravo nikakvu ideju
mozda los rip
možda drajveri od grafičke
možda nekompatibilnost igre i OS-a
probaj skinit neki drugi W3 pa vidit oce ti radit tamo
Ako imas original svejedno probaj skinit odnekud |
|
|
Grujah.
Advanced Member
Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik
Croatia
2065 Posts
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Posted - 24/04/2013 : 23:51:36
|
Nmjestim rezoluciju i onda piše " pričekajte 15 sekundi, željena rezolucija će biti postavljena ". Odbroji i promjeni rezoluciju više nije 800x600 nego 1200x800 ali ostane rezoluija na tih 800x600 i tako za koju god se rezoluciju opredjeliš.
nemam zapravo nikakvu ideju
mozda los rip
možda drajveri od grafičke
možda nekompatibilnost igre i OS-a
probaj skinit neki drugi W3 pa vidit oce ti radit tamo
Ako imas original svejedno probaj skinit odnekud
A nema veze hvala ti ipak na odgovoru... izgleda da ću se morati zadovoljiti minimalnom rezolucijom... |
|
|
Deki86
Average Member
Croatia
849 Posts
Member since 07/02/2006 |
Posted - 28/04/2013 : 13:28:49
|
Prešao sam igru Medievil na PSX-u. Odlična igrica, odlična kombinacija zabave platformi zagonetki i akcije! Davno sam ju bio igrao, ali tek sada sam ju prešao do kraja. Preporučujem svima. |
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Posted - 28/04/2013 : 16:05:01
|
quote: Originally posted by Deki86
Prešao sam igru Medievil na PSX-u. Odlična igrica, odlična kombinacija zabave platformi zagonetki i akcije! Davno sam ju bio igrao, ali tek sada sam ju prešao do kraja. Preporučujem svima.
Igra mog djetinjstva. Jedna od najdražih mi i najboljih igara. TOP10. Odigram je tu i tamo ponovno, svakih godinu-dvije. |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Posted - 28/04/2013 : 16:30:44
|
quote: Originally posted by Deki86
Prešao sam igru Medievil na PSX-u. Odlična igrica, odlična kombinacija zabave platformi zagonetki i akcije! Davno sam ju bio igrao, ali tek sada sam ju prešao do kraja. Preporučujem svima.
to imaš Plejku ili si igrao preko emulatora? |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Posted - 28/04/2013 : 16:31:28
|
quote: Originally posted by Windwalker
Igra mog djetinjstva. Jedna od najdražih mi i najboljih igara. TOP10. Odigram je tu i tamo ponovno, svakih godinu-dvije.
a no1 ti je ziher...Crash |
|
|
Topic |
|