Author |
Topic |
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
Posted - 22/04/2013 : 23:05:48
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
quote: Originally posted by bjelolasica
Jerry kako ide preuređivanje?
Dobro, moraš se uvijek natezati s majstorima, ali na to sam već odavno naviknuo.
Šta ima kod tebe, kako zdravlje?
Gura nekako. Kako supruga je li sve u redu s trudnoćom? |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7265 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 28/04/2013 : 20:39:09
|
Bjelolasica, da u pravu je tvoja cura, baš su ti neka pederkasta pitanja... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Posted - 28/04/2013 : 21:00:03
|
quote: Originally posted by DeeCay
Bjelolasica, da u pravu je tvoja cura, baš su ti neka pederkasta pitanja...
Ne znam baš komentirali smo neke udate muškarce
Ajd barem reci jesu čemu novi NN stripovi |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
Edited by - bjelolasica on 28/04/2013 21:00:32 |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Posted - 01/05/2013 : 12:46:26
|
Pošto se ovaj sticky pomalo ugasio vrijeme je da ga malo oživimo.
Bijeg s Crvenog planeta (7,8,7,8) Unatoč tome što sama priča nije nešto pretjerano inovativna bio sam pomalo iznenađen njezinom tečnošću jer sam se baš ufurao u priču tako da sam tek na str. 60 shvatio da se ovo lako čita. Sve u svemu jedna lagana kriminalistička priča s primjesom emocija. Nadam se da je kraj priče najava za neka nova uzbuđena u NN svijetu.
Moram priznati da je gospodin Danijel Kuzmić napisao vrlo zanimljiv tekst o gradu pa čak bi rekao da sam imao osjećaj kao da čitam rad od štovanog člana ovog foruma, DeeCay -a
Zamka na 30. katu (6,6,8,7) Priča pretrpana akcijom koja me malo posjeća na film "Umri muški" (Bruce Willis, Alan Rickman), ali na kraju se sve prebrzo odvija te bi priča vjerojatno bila bolja da ju je radio Medda koji bi se posvetio više emocionalnom aspektu. |
Edited by - bjelolasica on 01/05/2013 23:06:00 |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38008 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7265 Posts
Posted - 01/05/2013 : 23:12:09
|
Moram priznati da je gospodin Danijel Kuzmić napisao vrlo zanimljiv tekst o gradu pa čak bi rekao da sam imao osjećaj kao da čitam rad od štovanog člana ovog foruma, DeeCay -a
Nije ti to Dee, on je malo grublji s riječnikom na forumu. Ovaj gospodin Kuzmić je baš ulickan s riječima. |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Posted - 01/05/2013 : 23:21:48
|
Nije ti to Dee, on je malo grublji s riječnikom na forumu. Ovaj gospodin Kuzmić je baš ulickan s riječima.
Da i sada vidim da sam se s tim tipom preko gmaila dopisivao. |
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7265 Posts
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Posted - 02/05/2013 : 23:35:44
|
Državni neprijatelj (10,10,10,10) Uff, ako postoji priča u NN univerzumu koja zahtjeva poznavanje kontinuiteta onda je to ova. Pojavljuju se likovi iz NN SD 2, NN SD 5, NN SD 8, NN LIB 25c. I ovdje Serra lijepo vodi svoju pripovijest i dokazuje svoju genijalnost jer nije napravio običnu krim priču "smjestili su mu", već uvjerljivo vodi Nathana kroz sve opasnosti da bi na kraju u zadnjoj vinjeti ipak ostavio mogućnost nastavka. |
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7265 Posts
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Posted - 07/05/2013 : 23:10:55
|
Topic se dobro uskiselio. Još koji dan, pa idemo radit rusvaj s mojim idejama. Da malo prodrmam Neverovce.
U petak stavim svoje mišljenje o AA9, pročitao sam je prije svih, al sam ljen pisati |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38008 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
|
emirem
Advanced Member
10814 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 10/05/2013 : 15:58:37
|
Ima li vijesti kad će nova LIB tura?
Stani,kud si navr'o? Tek izasli, a ti...nezasitnice! |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17811 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 12/05/2013 : 22:19:52
|
Evo, premda nas je uvijek strah da nesto ne iskrsne sto bi nam moglo omesti planove, ovo su nase sljedece dvije ture:
Prva:
Nathan Never 47 Nathan Never specijalac 12 Tex 56 Dylan Dog 9 & 10 Mister No 60
Druga:
Zagor 11-14
Prva bi trebala biti vani krajem ovog ili pocetkom sljedeceg mjeseca, a druga 15-ak dana iza toga.
bome udariše po natanu ko ludi :D |
Utabanim stazama ocaja! |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 12/05/2013 : 23:13:08
|
Iliti AA LIB 9: Zločin i kazna - Izravnavanje računa - Budući životi
Zločin i kazna by Tintori/Bormida
Pravi ženski strip sa ženskim protagonistkinjama... Em su autorice, em glavnu ulogu ima seksipilna i iznimno dobro građena agentica May. I da, žensko je i njezina glavna neprijateljica Rena Leblanc, poznata iz prijašnjeg nastavka (vidi AA #6). I jedna i druga bore se kakti za naklonost jednog muškarca, May jer je bivši, a Rena očito ne može funkcionriati bez svog brata. S obzirom na ženski dio kreatora/likova, iznenađen sam količinom akcije, ludim vožnjama po autoputu, akcijskih sekvenci u lunaparku, te zatim borbama u virtualnom svijet i unutar cyberprostora! Tintorica je očito pravi SF fani nije joj stran nijedan vid dotičnog žanra...
Izravnavanje računa by Vietti/Mutti
Nekako sam ima osjećaj da je ova epizoda malo duža od ostalih (ko ima volje neka provjeri broj stranica); a isto se kao i prijašnja priča o May nadovezuje na Lukeovu priču iz AA 8 (Povratak kući). I jedan i drugi radili su u tandemu Vietti i Mutti i obje se bave Mr. Alfinim planom s Lukeom. Moram priznati da je Vietti već oko sage Alfa pripremio teren za agente Lukea Sandersa i Andya havillanda (već prema prijašnjim epizodama iz AA dobivamo hint zašto je Andy imao deformiranog klona). Tek sad se vidi šira slika. Lijepo građenje kontinuiteta. Zanimljivi likovi - plaćenica Logan koja nemilosrdno ubija, a voli djecu; enigmatični Wolfe koji istražuje svoju ljudskost i ljudsku prisnost, ultradebeli boss mafije Tsun Lao; zatim Mr Alfa koji očito ima neki plan s Lukeom i nekako su osobno povezani. Mutti se puno poboljšao od inicijalnih epizoda, a na momente kao da se vraća na stare staze. Malo su scene izrazito detaljne, ispolirane i s nijansama sive, a nekad ima onaj stari grublji stil. Epizoda s mnogo materijala. Baš mi se dopala...
Budući životi by dvojac Cordone/Lisiero & Jacomelli
U biti zgodna pričica na granici (ne)mogućeg... A budući da znam kako su ovaj dvojac okorjeli trekkeri, ima nešto tu u epizodi od onih silnih epizoda koje se poslužile sličnom poantom. neću pričati o čemu je riječ, budući da bi to bio spoiler. Uglavnom, svidjela mi se priča; ništa naročito, ali ima tu nešto. ;) Priča je sigmnudocentrična i dešava se nakon sage Alfa (odnosno Siggyja muče odeđeni događaji iz tog razdoblja) |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 12/05/2013 : 23:14:47
|
Pa kolko sam vidio po forumu Dade su veliki NN fanovi tako da nas se smješe sretni dani
Isto tako NN ima najvjerniju bazu fanova; uglavnom kupe odmah i sve... Neki su primjerci već pri kraju kako se može vidjeti na njihovoj stranici. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 12/05/2013 : 23:17:50
|
quote: Originally posted by bjelolasicaMoram priznati da je gospodin Danijel Kuzmić napisao vrlo zanimljiv tekst o gradu pa čak bi rekao da sam imao osjećaj kao da čitam rad od štovanog člana ovog foruma, DeeCay -a
Pa zar si ti mislio da se iza mog virtualnog avatara/nicka ne krije neko "pravo" ime? |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Posted - 12/05/2013 : 23:26:42
|
Pa kolko sam vidio po forumu Dade su veliki NN fanovi tako da nas se smješe sretni dani
Isto tako NN ima najvjerniju bazu fanova;uglavnom kupe odmah i sve... Neki su primjerci već pri kraju kako se može vidjeti na njihovoj stranici.
Kao i novci u mojem novčaniku Gdje je Jerry da mu zavalim
jedan puljubac zahvalnosti |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 12/05/2013 : 23:38:39
|
lasice, ne upucavaj se oženjenom čovjeku... |
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7265 Posts
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Posted - 12/05/2013 : 23:44:27
|
Pa zar si ti mislio da se iza mog virtualnog avatara/nicka ne krije neko "pravo" ime?
Da, ali sam cijelo vrijeme vjerovao da si ti neki dobri striček s bradom koji muku muči s mojim reckama pa ih onda prosljedi DeeCay-ju
lasice, ne upucavaj se oženjenom čovjeku...
Ma kad vidim ovaj avatar u kojemu Nathan skida opasač |
|
|
Topic |
|