Nisam još u biti čitao fantasy u stripu, posebice u Bonelliju (osim Horde zla i pokojeg sličnog izleta u te vode, i dakako prvog Dragonera), pa sam u biti i nekako skeptičan glede serijala na mjesečnoj bazi.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Ali, zar treba da sumnjamo da će ovoga neko vrlo brzo da se do'vati?
Iskreno, ne vidim ko bi od ozbiljnijih izdavaca (pouzdanih i relativno brzih) mogo Svi su vec "prebukirani" s milion izdanja. Mozda Padora? Njih bih voleo da vidim u akciji, da pokazu da su ozbiljan igrac. Dosad su super, ali su ipak sve to kraci serijali, evo prilike da se dokazu
Dragonero broj nula! U Bonelliju se okreću nekim novim strategijama promocije svojih izdanja, tako će se podijeliti 40.000 primjeraka nultog broja Dragonera na Multiplayer.it Edizioni, Gamestop trgovinama (najveći lanac prodavaonica video igara) i Internacionalnom salonu knjiga u Torinu!
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Dizajn mi se baš i ne sviđa, ali jedva čekam uzeti ovaj strip u ruke!
Slažem se. Naslovnica je nekako infantilna, izgleda poput nekog trash fantasya iz 80-ih. Možda Dragonero to i je. S druge strane, naslovnica nultnog broja je fenomenalna, šarena, dinamična i moderna, izgleda poput neke videoigre. Baš ono što Bonelliju treba da privuče nove, mlađe čitatelje. Brojim dane do ovoga.
I meni je naslovnica nultog, besplatnog broja bolja od prvog, a bome i dizajn. Manje je ponekad vise. Svaka cast Bonelliju za novu direkciju: fantasy serijal, SF serijal u boji, mjesecni autorski serijal...