forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 TULUM STRIPADŽIJA! - svi na Interliber!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 116

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 12/05/2013 : 19:48:34  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Prvo 3D kazalište

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 12/05/2013 : 21:34:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
vu torek

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 12/05/2013 : 22:15:53  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Daj spajdi partibrejkeru!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8583 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 12/05/2013 : 22:46:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Je, je, Spajdi je partibrejker, a ti bunaru taštine javi dal ti treba neki broj od Futura ili da ih uvalim Mladji. I da, ak dolaziš dofuraj mi stripove koje sam ti posudio još 2011.
Unaprijed zahvaljujem

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 12/05/2013 : 23:23:01  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

quote:

Je, je, Spajdi je partibrejker, a ti bunaru taštine javi dal ti treba neki broj od Futura ili da ih uvalim Mladji. I da, ak dolaziš dofuraj mi stripove koje sam ti posudio još 2011.
Unaprijed zahvaljujem

Pa kaj ti ja mogu kad stalno moraš zavirivati iza svakog kamenčića diljem države? Pa ostave profesionalce nek se bave time... Btw. već sam ti dvaput nosio stripove i vraćao ih doma jer ni ti nisi došao na susret. zadnji put na susretu u Sesvetama, poznatijem kao i SUS! To može posvjedočiti konobar koji je zabunom gore stavio šalice za kavu...

I reci koje brojeve nudiš i u kakvom su stanju? Da mi ne uvališ neke nedostojne moje veličine!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8583 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 13/05/2013 : 10:23:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa kaj ti ja mogu kad stalno moraš zavirivati iza svakog kamenčića diljem države? Pa ostave profesionalce nek se bave time... Btw. već sam ti dvaput nosio stripove i vraćao ih doma jer ni ti nisi došao na susret. zadnji put na susretu u Sesvetama, poznatijem kao i SUS! To može posvjedočiti konobar koji je zabunom gore stavio šalice za kavu...

I reci koje brojeve nudiš i u kakvom su stanju? Da mi ne uvališ neke nedostojne moje veličine!

Pa ja nisam ni reko da ću doć u Sesvete. Nit je rečeno kojim povodom u Sesvete ni kod koga niti išta. A nejde mi se do Sesveta da bi popio dvije pive.
Uglavnom, od kad sam u Zg ekipa mi masovno vraća stripove (za koje sam skroz zaboravio), tak da se moram rješavat viška jer nemam mjesta na policama i cijelo vrijeme moram preslagivat te vražje romane na istima, a knjige su mi više-manje po kutijama. Ja bum dofural Future, 1. Zagora (zadržat ću samo epizode iz serijala Odabrane priče od VČ) i 4 stara Mr. Noa od LMS-a pa ko oće nek uzme il baci u smeće.

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8583 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 13/05/2013 : 10:36:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by fikus

Kao što si i sam rekao, jedino rješenje je da ga uvališ mladji.

mladji ga uvalim svaki put, već mi je neugodno..

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 13/05/2013 : 10:47:04  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
paro, postao si staro čangrizavo gunđalo... Još malo ni mladjo ti neće da ti da mu ga uvališ, a on je kao uvijek otvoren za primanje.
A što se tiče prijevoza na SUS, fikus uvijek rado pokupi dečke s ulice da ih za provoza u svom malom autiću velikih proporcija. Jel tako fikus, pokupio bi čak i Pareka?

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8583 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 13/05/2013 : 11:08:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
A što se tiče prijevoza na SUS, fikus uvijek rado pokupi dečke s ulice da ih za provoza u svom malom autiću velikih proporcija. Jel tako fikus, pokupio bi čak i Pareka?

Reko mi je Zlotovor da nije problem ić u Sesvete s fikusom, neg je problem povratak, kad si fikus popije i odvrne YMCA da trešti u autu, a ti cijelo vrijeme misliš da te vozi doma. No dobro, još par tjedana i Zlotvor je gotov s terapijom.

A i dalje niko nije odgovoril. Kod kog se išlo u Sesvete, kojim povodom i tak?
U Sesvete idem samo na svadbe...ili ak Spajdi napravi tulum sa simpatičnim promiskuitetnim, guzatim prijateljicama (koje se ne odazivaju na Toni ili Robi).

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 13/05/2013 : 12:05:21  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Pa zato jer je taj birc prekoputa Spajdija... U njegovu čast i njemu jednostavnije.

Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4528 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 13/05/2013 : 15:44:14  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Ja ću doć. Možda zakasnim sat vremena, jer imam nogomet.
Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1324 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 13/05/2013 : 16:07:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
Dolazim.

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 13/05/2013 : 17:53:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Most lajkli se sinjamo

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 13/05/2013 : 22:06:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
Jooj kaj kopliciraš Paro :)

ovdjejetrebaodoćitekstaljecenzuriranodstranemoderatora

tak tak sam više puta rekao da je meni utorak rezerviran za zvjezdice

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 13/05/2013 : 22:10:38  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
... Severinu, Jelenu Rozgu i tako to...

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 13/05/2013 : 22:18:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Evo, evo...

signare - lat. označiti, zabilježiti, primijetiti;

sinjati - dal. primijetiti (se), vidjeti (se), uočiti (se);

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 13/05/2013 : 22:21:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
quote:

... Severinu, Jelenu Rozgu i tako to...

ma kakvi...

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 13/05/2013 : 22:22:23  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Uletio mi je jedan domjenak u 6 pa možda malo zakasnim

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 13/05/2013 : 23:14:22  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Ajde File, vrijeme je da završiš više tu srednju.Pa u četrdesetima si čovječe...

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8583 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 14/05/2013 : 00:32:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Spiderman

Jooj kaj kopliciraš Paro :)

A lako je tebi pričat. Ti pređeš cestu i s ekipom piješ sok, a ja imam 2. opcije. Ili imam 2 dana jahanja do Sesveta ili mogu ić s fikusom i na povratku jahat fikusa...jbte takve opcije..

Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4528 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 14/05/2013 : 12:44:52  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
ali zadnji put nije niko dobio?
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 14/05/2013 : 14:54:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro
A lako je tebi pričat. Ti pređeš cestu i s ekipom piješ sok, a ja imam 2. opcije. Ili imam 2 dana jahanja do Sesveta ili mogu ić s fikusom i na povratku jahat fikusa...jbte takve opcije..

a i meni je problem doći u pivnicu onda... doduše utorak mi je rezerviran za druge stvari.

i da... stvarno se ne vidimo večeras.

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8583 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 15/05/2013 : 00:39:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Čim sam se pojavio Zlotvor mi baca kompliment kak sam smršavio, fikus se odmah prikelji s izjavom da sam zgodniji neg prije.
Ostatak večeri sam s teškom mukom bio primoran odjebavat njihove ulete, tak da s nekima nisam ni stigo malo više popričat.

Šalu na stranu, bilo mi je drago nakon tolko vremena opet vidjet neke legendarne likove

EDIT: A Spajdi se nije pojavio zato kaj se nekaj nafuril

Edited by - paro on 15/05/2013 00:42:55
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 15/05/2013 : 00:41:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
i meni je bilo drago gledat zgodne komade na mjestu gdje sam ja bio a nije pivnica :P

Edit: Spajdi se nije nafuril nego eto utorkom sam na drugoj strani kaj nema veze sa stripovima.

Moj strip
Moje aukcije

Edited by - Spiderman on 15/05/2013 00:49:22
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47169 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/05/2013 : 00:50:38  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
moran jednom posjetit te vaše čuvene purgerske orgije

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page
Page: of 116 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000