Uh, mislim da sam u zaostatku već par brojeva s kupovanjem, a s čitanjem barem 8 brojeva!
ha ha, ja ih kupujem sinu ali ih NITI NE OTVARAM !!
zamjerio mi se Miki u djetinjstvu s onim "nastaviće se" + slabašna tjelesna građa a bori se protiv "divova" itd itd ... Svi brojevi u ZS/LMS koji su mi nedostajali po numeraciji od 1980-1991. su bili jedino Mikiji, ha ha
44 godine Alan Forda u HRKARTOFFELN u pripremi
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
sjećam se da sam prije kad bih pročitao strip,čitao i kutak za kolekcionare i tamo bih često naletio da neko traži ''topovi govore''... izgleda da je bio jako popularan i tražen strip,barem u to vrijeme.
Miki je blagi užas ako tražiš nešto "dublje", a odličan za mozak na pašu prije spavanja ili na wc-u. Blekove Essegesse priče čitam po par stranica dnevno, pa se to otegne na dva mjeseca. Cedroni, Mitton, Amouriq, to se već da čitati. Yu Blek, užas (da prostite). Mark je od te ekipe nekako najlakši za probaviti, vjerojatno zato što sve stane u 66 stranica.
Miki je blagi užas ako tražiš nešto "dublje", a odličan za mozak na pašu prije spavanja ili na wc-u. Blekove Essegesse priče čitam po par stranica dnevno, pa se to otegne na dva mjeseca. Cedroni, Mitton, Amouriq, to se već da čitati. Yu Blek, užas (da prostite). Mark je od te ekipe nekako najlakši za probaviti, vjerojatno zato što sve stane u 66 stranica.
tako je... MARK je odličan jer je kratak BLEK najbolji (Mitton) tek dolazi, sad smo tog Cedronija valjda kraj.. MIKI je dobar crtež ali naivne pričice.....klozet,plaža ili par stranica umjesto Helexa pre spavanja...to su mjesta za čitanje tih junaka...meni su dragi zbog nostalgije a i cijena 25 kuna za 300 stranica skoro je sasvim ok.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Gdje TrOMISLAWSKI pa propustio... Znači, dok se to pokupi iz HR i SLO, bit će u Mostaru 9-ka krajem mjeseca. Usput, koliko je ovaj broj to bio na kioscima.... da oni to nisu odlučili preoblikovati Mikija u tromjesečno izdanje?
meni se čini da je neko i spomenuo da miki već par brojeva ide svaka tri mjeseca...mada i nije to toliko strašno,jer ako ćemo gledati i ostale junake u toj formi,(blek,mark i PSDZ + ostali junaci tipa bella i bronco,tim i dasti),miki je najkraći serijal od svih tako da i sa ovim tempom od 4 godišnje,će završiti kao i ostali....
meni se čini da je neko i spomenuo da miki već par brojeva ide svaka tri mjeseca...mada i nije to toliko strašno,jer ako ćemo gledati i ostale junake u toj formi,(blek,mark i PSDZ + ostali junaci tipa bella i bronco,tim i dasti),miki je najkraći serijal od svih tako da i sa ovim tempom od 4 godišnje,će završiti kao i ostali....