Zaista pomalo cudan izbor koji ubada u oci izmedju svih ostalih postova ovdje. Jasno mi je da ti se epizoda mozda nije posebno dopala, ali ipak reci da je medju tri najgore...Sta ja znam, zaista cudan ukus.
Sad se cekaju reakcije Zagorovaca koji smatraju ovog junaka svetim. C,c,c
Nema smisla reagirati na izjave tipa koji ima Sarumana u avataru – ne vjerujem da je to slučajno. : )
Ace, tvoj naslov zagorologa me podsjeća na onu jednu epizodu Seinfelda gdje se Seinfeldov zubar preobratio na židovstvo samo da može bacati židovske fore. Tako i ti… doktorirao si i sada možeš nesmetano bacati fore na račun Zagora. : )
Sad se cekaju reakcije Zagorovaca koji smatraju ovog junaka svetim. C,c,c
Nema smisla reagirati na izjave tipa koji ima Sarumana u avataru – ne vjerujem da je to slučajno. : )
Ace, tvoj naslov zagorologa me podsjeća na onu jednu epizodu Seinfelda gdje se Seinfeldov zubar preobratio na židovstvo samo da može bacati židovske fore. Tako i ti… doktorirao si i sada možeš nesmetano bacati fore na račun Zagora. : )
Zaista pomalo cudan izbor koji ubada u oci izmedju svih ostalih postova ovdje. Jasno mi je da ti se epizoda mozda nije posebno dopala, ali ipak reci da je medju tri najgore...Sta ja znam, zaista cudan ukus.
Ne znam , meni je priča katstrofa, možda sam nenačitan, to mi možeš reći, ali isto tako mi se može reći da sam objektivan, te ću jednako tretirati i Bureta i Sclavija bez obzira što je prvi na lošijem glasu, a čudan jesam, pa nebi čitao stripove da nisam
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Može ti biti i dobra i loša, eventualno i nabolja, ali držati je najgorom mi je nekako nelogično.
Ne pored (eto i da odgovorim na topic) Noćne more na moru, buba ubica (kukci ubojice, je li) i krvavog pisma...mislim, ove epizode trebaš biti specijalni genije da ih napišeš, ponudiš i još gore, dobiješ od izdavača zeleno svetlo da se to izbaci na kioske
Može ti biti i dobra i loša, eventualno i nabolja, ali držati je najgorom mi je nekako nelogično.
Ne pored (eto i da odgovorim na topic) Noćne more na moru, buba ubica (kukci ubojice, je li) i krvavog pisma...mislim, ove epizode trebaš biti specijalni genije da ih napišeš, ponudiš i još gore, dobiješ od izdavača zeleno svetlo da se to izbaci na kioske
Eto, meni je gora i od Kukaca i od More, jer su mi one bile djelomično zabavne plus se manje očekuje od stripova koji su na lošem glasu, Eventualno je gura Krvavo pismo, a što se tiče Kukaca i More, eto ja volim Cassara, čudan li sam?
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Ali ne pita se koje "kultne" epizode su najgore, ili koje su diskutabiln jesu li ili nisu precenjene, nego uopšte u celom serijalu koja epizoda je dno dna
Devil se meni sviđa, ali objektivno govoreći ima nekih momenata koji su definitivno nenadjebivi crtež ako ništa drugo
Ali ne pita se koje "kultne" epizode su najgore, ili koje su diskutabiln jesu li ili nisu precenjene, nego uopšte u celom serijalu koja epizoda je dno dna
Znas kako, organizam vremenom odbacuje lose epizode, takva je priroda stvari. A opet, ova Maska zivi duboko ukorenjena. Tu priduzijem i Ludog Hakarama, citao sam ga pre dve godine ponovo, stvarno neponovljiva epizoda . Al Hakaram za godinu dve ce biti potpuno zaboravljen, Maska nece.
Demonska maska uživa kultni status, tako će uvijek biti, potpuno zasluženo što se mene tiče... Posebno zbog crteža. Shvaćam da se nekima ne sviđa i to je sasvim ok.
Bilo koji u kojem Zagor sprječava bandu zločestih bjelaca kojima je jedini cilj da natjeraju indijance da iskopaju ratnu sjekiru i krenu u još jedan rat protiv istih......znači cca 150 komada
The sea was angry that day, my friends - like an old man trying to send back soup in a deli.