forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Radnički nogometni klub Split
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 49

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 06/05/2013 : 15:14:51  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
Dear tinton, u vezi onog zbog čega se već dugo nadmudrujemo... pa stojimo pola-pola. Naime, raspitao sam se u vezi one licence za Europa-ligu i točno je da imaju licencu za pretkola ali ako se plasiraju po skupinama, što naravno neče, opet će morat nastupat po nekim selima (Dugopolje, Dugobabe, Piškovina...), a ne u svom gradu. Ovo je konačan podatak, ne moraš mi odgovarat. MSBlueberry
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 06/05/2013 : 16:07:20  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
stadion u Dugopolju odlično izgleda

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 06/05/2013 : 16:35:31  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MSBlueberry

Dear tinton, u vezi onog zbog čega se već dugo nadmudrujemo... pa stojimo pola-pola. Naime, raspitao sam se u vezi one licence za Europa-ligu i točno je da imaju licencu za pretkola ali ako se plasiraju po skupinama, što naravno neče, opet će morat nastupat po nekim selima (Dugopolje, Dugobabe, Piškovina...), a ne u svom gradu. Ovo je konačan podatak, ne moraš mi odgovarat. MSBlueberry

ali hoću, dobro onda smo raščistili - za pretkola imaju za skupine nemaju

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 11/05/2013 : 19:52:58  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
2:0 vodi Dinamo na poluvremenu, Maksimir broji četiri čovjeka i dva psa

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 11/05/2013 : 20:59:03  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Treba biti fer i priznati da je Dinamo bio mnogo bolji pogotovo bez Križanca i Ercega, žao mi je za onu savršenu priliku Barabana i glupi drugi gol ali u redu, Split je igrao grozno i odavao se dojam kao da igra samo Rebić, nikako ne želim znati šta će biti ako stvarno ode u Dinamo, zadržali treće mijesto jer je Rijeka izgubila, no Hajduk igra još s Lokomotivom i ako pobijedi izjednačit će se snama, a mi ćemo protiv teške Istre morati bez Rebića, Europa je nažalost jedva dohvatljiva

Go to Top of Page

dnevni boravak
Senior Member

Croatia
1033 Posts

Member since 26/07/2008

Posted - 12/05/2013 : 21:12:25  Show Profile Show Extended Profile  Send dnevni boravak a Private Message  Reply with Quote
Upravi nevalja ni Vulić, haha

http://www.hrsport.net/vijesti/461252/nogomet-maxtv-prva-liga/split-u-potrazi-za-novim-trenerom-zoran-vulic-postao-bivsi/

I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away
I'm working on a dream And I know it will be mine someday......
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 16/05/2013 : 16:13:05  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Sablić nas vodi protiv Istre, bez Rebića teško, no utakmica u Kninu je nadam se nečemu poslužila, trebatće nam i sreća

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17117 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 18/05/2013 : 00:27:10  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Nije valjda da Split bez Rebića ne može dobiti Istru?
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 18/05/2013 : 09:42:43  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Može, no pitanje je hoće li? Vidjet ćemo Istra sama po sebi nije loša momčad, mogla bi nas neugodno iznenaditi ipak nadam se da neće, a kako sam shvatio Split ima šanse i da na kraju završi drugi

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 19/05/2013 : 00:22:28  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8334 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 19/05/2013 : 05:46:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
Bolje, liga se smanjuje,a da kojim slučajem uđu u europu bilo bi panike oko ostanka iduće sezone.
A Goran Sablić nije trener. Možda za pionirski sastav.

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 20/05/2013 : 22:17:52  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
Tužan kraj sezone za Split, ali ne i iznenađenje. Bez tri igrača i ozljeda Bellea odmah na početku, Split zaista nemože nikog tuč, napokon ima tanku klupu. Sa tom tankom klupon trener je prisiljen dobre igrače sa njihove pozicije stavljat, radi krpanja rupa, na drugu poziciju koja im ne odgovara... pa se onda događa što se događa. Šteta, u jednom meču su uništili cilu sezonu. Još bi nešto rekao..., jeli neko primjetia ove čudne rezultate u zadnjim kolima klubova koji se bore za opstanak? Meni se čini da ova sezona traje još 4-5 kola, da bi Zadar, Inter, Cibalija i Zagreb završili u Ligi UEFA-e... toliko iznenada pobjeđuju!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 26/05/2013 : 17:00:36  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
danas se ide za europu - gledao sam na ex yu tipovanje topicu, ama baš nitko ne misli da ćemo mi tući Zadra, svi su stavili ili x ili 1

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 26/05/2013 : 19:59:54  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
odmah sam znao da postoji mogućnost da nas u europi nema, ali da će nas europe koštati nepostojeći penal, to nisam ni pomislio

svaka čast Splite na odličnoj sezoni, zaslužio si Europu, ali eto, vačjda ćeš sljedeće godin e biti još jači, bez obzira na Rebića

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 26/05/2013 : 20:14:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
juhuuuuuu:) Rijeka:) Forza Fiume:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 26/05/2013 : 20:27:02  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
koliko puta ste nas dobili?

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 26/05/2013 : 20:30:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

nismo smjeli:) da nema brace mozda bi i smjeli dobijati:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 26/05/2013 : 21:07:07  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
Jesam li iznenađen? Ne. Opet ista priča, a bojim se da bi ovo preskakanje Europe moglo postati navika. Prošli put za malo, ovaj put zbog Istre i kupovine Rijeke kod Zagreba. Iduči put vjerovatno nečemo ni bit u ovoj prilici, jer će liga bit jača a Split će ostat bez važnih igrača, šteta. Dakle, i za godinu dana imačemo isti zaključak.
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 26/05/2013 : 21:22:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
kako kupovine Rijeke kod Zagreba? ajd budi malo realan. pa zna se da je zadar kupio proslo kolo pobjedu i ovo kolo. Sta ne cendras kod brace sto su prodali Evropu kao i proslo kolo Rijeka. Po tebi je realno da je Zadar dobio proslo kolo u gostima Rijeku? A sada doma izjednacio je varanje? Pa valjda je jasno da je oboje kupljeno.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 26/05/2013 : 21:27:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
zapravo mislio sam da si stvarno pametan jer si do ovoga posta imao super pametne postove, ali ocigledno je da nitko ovdje ne vidi dalje od onoga sto im serviraju mediji. zao mi je sto ti rapliciram na te glupe fore o sportovima jer samo sjebane narode poput nas moze to zanimati dok nas prave siromasnima. Kruha i igara!!

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 26/05/2013 : 22:05:18  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mamlaz

quote:
Originally posted by tinton

nismo smjeli:) da nema brace mozda bi i smjeli dobijati:)

jadan talijan siromašak? nije da ste ove godine potrošili najviše u cijeloj ligi , pčlus još i Šarbini sada? A Mutombo, Gabrić i Vanucci nisu ni igrali praktički

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 26/05/2013 : 22:17:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
jbg moze se:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 26/05/2013 : 22:20:31  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
pa šta onda Slavka i Jozu prozivaš?

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 26/05/2013 : 23:05:02  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mamlaz

zapravo mislio sam da si stvarno pametan jer si do ovoga posta imao super pametne postove, ali ocigledno je da nitko ovdje ne vidi dalje od onoga sto im serviraju mediji. zao mi je sto ti rapliciram na te glupe fore o sportovima jer samo sjebane narode poput nas moze to zanimati dok nas prave siromasnima. Kruha i igara!!

L

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 27/05/2013 : 16:00:29  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
http://www.rnksplit.hr/novosti/paracki-banovic-mi-je-nakon-utakmice-priznao-da-ga-nisam-ni-dotakao!.aspx

Go to Top of Page
Page: of 49 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.36 seconds. Snitz Forums 2000