ODlična mi je ova zadnje epizodica... baš nekako spaja sve serijale i doktore, to je prava pripremaa za obljetnicu, koliko 50 godina? Jel to sad novi Dr. za stalno, ili će bit samo za ovaj specijal?
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Tizer na kraju je odličan a epizoda je solidna, plus su pojavljivanja starih reinkarnacija i Paternoster Row gang. Doktor postaje sve mračniji i od kad nema Pondovih za barem mali comic relief, oni su dobrodošli.
A što se tiče tizera mislim da će biti samo za specijalac povodom pedesete godišnjice (možda, ali samo možda se bude provlačio kroz 8. sezonu), uz povratak 10. Doktora. Internet je pun teorija, nadamo se najboljem.
Neka. Takva je priroda serije i ne vidim razloga pravit drame oko toga. Smith je meni bio najbolji od ovih novih Doktora, pogotovo u petoj i šestoj sezoni i baš me zanima kakav će biti ovaj novi.
od ove prve trojice tennant mi je najbolji doktor...
btw, pogledao danas Victory of the Daleks, povratak Daleka po milijunti put (dosadni su vise..) uzasno losa epizoda... mrzim kad totalne nelogicnosti frcaju na sve strane zar je to serija za petogodisnju djecu?!
Redovito se barem jednom godišnje pojavljuju takve informacije s nevjerojatnim otkrićima i to gotovo redovito u Afričkim zemljama. Evo sada je Etiopija, u šestom mjesecu je to bila Sierra Leone, prije nje Zambia ....
Nitko sretniji od mene da je to istina ali BBC redovito to opovrgava, možda nešto krije od fanova ali mislim da nema razloga za time.
E, ludilo, jesu li to mlada Jodie Foster i Leonard Nimoy na nekima od scena?! Nevjerojatno kako se ovo našlo, i to na drugom kraju svijeta, izgubljene epizode...
U Nigeriji je pronađeno devet epizoda s pustolovinama drugog Doktora, Patricka Troughtona.
Riječ je o serijalima iz pete sezone, The Enemy of the World i The Web of Fear. Iako je The Enemy of the World sada kompletiran (samo je treća epizoda bila sačuvana), serijalu The Web of Fear još uvijek nedostaje jedna epizoda.