forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Natan Never Biblioteka 1
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 09/06/2013 : 19:35:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote

Izdavač: Arkona

Ilustraciju za naslovnicu je radio Max Bertolini, Geto je uradio aplikacije na zadnjoj naslovnici, redizajn logoa je uradio Milan Ilić.

Prva knjiga ima 324 strane sa pregradnim naslovnicama u boji i na sjajnom
papiru. Unutrasnje naslovnice su originalne Castellinijeve za mesecnu
seriju. Prva knjiga sadrzi prve tri naslovnice ukljucujuci i nultu za
"broj nula". Izaci ce i manji tiraz sa tvrdim koricama - HC.

Da napomenemo, ovo nije grande ristampa vec trobroj (odnosno cetvorobroj) sa
zajednickom naslovnicom koja je koriscena za italijansku GR. Sve price su
kompletne a sadrze i "City News", "Svet Natan Nevera" i "Alfacom" iz
redovne edicije (naravno tamo gde ih ima jer da napomenem da istih nema u
italijanskoj GR kao sto nema ni pregradnih naslovnica).
Format je original Bonelli.

Očekuje se u prodaji za oko dve nedelje. :)

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 09/06/2013 : 19:38:59  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
ne me jebat :O
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 09/06/2013 : 19:40:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
E sad ćete me zahebati!
Teško da ću ovo propustiti.

Edit: sad će erupcija oduševljenja Deeja, Jerryja i ostalih svaki čas!

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...

Edited by - Johnny Difool on 09/06/2013 19:41:28
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38059 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 09/06/2013 : 19:42:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

a i 1. april je vec prosao :D

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 09/06/2013 : 19:55:53  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote

Ne mogu vjerovati!
Dal mene ovo netko zaj***va

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 09/06/2013 : 20:25:07  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
oooou jeeeaa

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 09/06/2013 : 20:32:55  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Najbolja naslovnica koju sam ikad vidjeo u jednom Bonelli izdanju!
Go to Top of Page

cerichus
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1615 Posts

Member since 01/02/2007

Posted - 09/06/2013 : 20:39:32  Show Profile Show Extended Profile  Send cerichus a Private Message  Reply with Quote
Ovo izgleda opako, ali imam već Libellusovo izdanje, a nisam baš toliki freak da dupliram izdanja pa da i ovo ispratim. Priključiću se od nekog broja ako zaživi. U svakom slučaju čestitke i sretno!

Elvis has just left the building!
Go to Top of Page

brko17
Junior Member

Croatia
387 Posts

Member since 30/08/2011

Posted - 09/06/2013 : 20:51:05  Show Profile Show Extended Profile  Send brko17 a Private Message  Reply with Quote
Imam izdanje SD i Libellusovo, treci komad ne hvala, a i naslovnica mi se uopce ne svidja. Svakako sve najbolje izdavacu, sretno
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 09/06/2013 : 21:19:52  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Naslovnice pomalo greystormovske. : )
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4741 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 09/06/2013 : 21:39:19  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
Fino, fino. Nadam se da će ovo proširiti "popularnost" NN-a.
I ovo se svakako uzima, da se nađe u kolekciji i u trećem obliku.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 09/06/2013 : 21:48:03  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Koja je cena?

Ako je od 1200 do 1800 dinara mogu da ispratim ovo izdanje, ako je veca cena, pored svih ostalih izdanja koje pratim, necu moci ovo da ispratim. Odlicna naslovna strana!
Zelim svu srecu izdavacu !

Edited by - going going on 09/06/2013 22:22:55
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7267 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 09/06/2013 : 22:03:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Edit: sad će erupcija oduševljenja Deeja, Jerryja i ostalih svaki čas!

Pa što se tiče Jerryja i nije neko oduševljenje. Nisam toliki fanatik da dupliram izdanja. Čak što više, najradije bih da Nathan samo ubrzano izlazi, makar sva izdanja bila raskupusana.

Što se tiče ovog izdanja, izgleda za svaku pohvalu, ali skepticizam s ritmom izlaska je i dalje vrlo velik. Živi bili, pa vidjeli. Bilo bi dobro kad bi se ovim izdanjem pridobio još koji novi NN fan.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7267 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 09/06/2013 : 22:04:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Najbolja naslovnica koju sam ikad vidjeo u jednom Bonelli izdanju!

Pa i red je onda da mu daš priliku. Nije sve u Zagoru.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 09/06/2013 : 22:16:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
renesansa u stripovskoj srbiji! :)
Go to Top of Page

www2
Senior Member

Croatia
1048 Posts

Member since 11/02/2009

Posted - 09/06/2013 : 22:22:23  Show Profile Show Extended Profile  Send www2 a Private Message  Reply with Quote
Buduci da sam od Libellusa odustao zbog njiovih preniskih cijena ako ovo ikad dođe do trenutnog Libellusovog broja svakako uzimam.....naravno treba i ovdje vidjeti cijenu
Go to Top of Page

Bat Baterton
Average Member

Serbia
782 Posts

Member since 10/08/2010

Posted - 09/06/2013 : 22:33:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Bat Baterton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

Koja je cena?

Ako je od 1200 do 1800 dinara mogu da ispratim ovo izdanje, ako je veca cena, pored svih ostalih izdanja koje pratim, necu moci ovo da ispratim. Odlicna naslovna strana!
Zelim svu srecu izdavacu !

Ti ga baš pretera :) 1200 je plafon plafona za mene lično, a i to mi je previše da bih pratio.

Edited by - Bat Baterton on 09/06/2013 22:34:44
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 09/06/2013 : 23:02:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
quote:
Pa što se tiče Jerryja i nije neko oduševljenje. Nisam toliki fanatik da dupliram izdanja. Čak što više, najradije bih da Nathan samo ubrzano izlazi, makar sva izdanja bila raskupusana.

Što se tiče ovog izdanja, izgleda za svaku pohvalu, ali skepticizam s ritmom izlaska je i dalje vrlo velik. Živi bili, pa vidjeli. Bilo bi dobro kad bi se ovim izdanjem pridobio još koji novi NN fan.

Apsolutno se slažem.
Ja ću odlučiti kad izdanje uzmem u ruke, no budući da poznajem sebe vjerujem da ću uzeti makar prvi broj, u krajnjem slučaju tek tako da ga imam.
Nastavak će vjerujem ponajviše ovisiti o dojmovima i intenzitetu izlaženja, ali otvoreno sumnjam da ću nastaviti.
Ne pada mi na pamet odustajati od pouzdanog LL-a, koji ipak ima vrlo slab ritam, osobito u odnosu na Texa.
No što je - tu je.

Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2421 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 09/06/2013 : 23:15:48  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Wayne

Ilustraciju za naslovnicu je radio Max Bertolini, Geto je uradio aplikacije na zadnjoj naslovnici, redizajn logoa je uradio Milan Ilić.

Svaka čast Arkona !
Pokažite onim amaterima iz Libellusa kako se to radi!
Kažem 'amaterima', da ih ne zovem nekim gorim imenima!

Arkona može dobiti originalne Castellinijeve naslovnice, a Libellus Dado & Dado nas godinama vuku za nos da to nije moguće

Naravno, tu su i 'City news' koji nas upučuju u Neverov svijet, a koje su iz Libellusovog 'savršenog' izdanja izbačene

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10816 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 09/06/2013 : 23:15:52  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
cool!

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 09/06/2013 : 23:37:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by IGMAN2

Arkona može dobiti originalne Castellinijeve naslovnice, a Libellus Dado & Dado nas godinama vuku za nos da to nije moguće

Nije ti mmmmmožda palo na pamet da to ima neke veze s tim što Serđo Boneli sada više nije među živima?

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29373 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 09/06/2013 : 23:46:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by IGMAN2

quote:
Originally posted by Bruce Wayne

Svaka čast Arkona !
Pokažite onim amaterima iz Libellusa kako se to radi!
Kažem 'amaterima', da ih ne zovem nekim gorim imenima!

Naravno, tu su i 'City news' koji nas upučuju u Neverov svijet, a koje su iz Libellusovog 'savršenog' izdanja izbačene

Da, osim što su amateri, još su i škrti. Potpuno je jasno da je puno jeftinije naručiti od De Angelisa tri nove naslovnice napravljene samo za njihovo izdanje, nego uzeti stare Castellinijeve.

Trouble will find me
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 10/06/2013 : 00:01:39  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Dobro je što se NN širi diljem regiona, bar će ga više ljudi upoznati. Samo što je došao tek dvadesetak godina prekasno. Ovo bi (meni) bilo fora da je izašla davnih dana, a danas već kad imam dvije verzije nema mi smisla kupovati još jedno. NO zato se nadam da će privući i oduševiti druge. Onima koji budu prvi put čitali zavidim! Baš me interesiraju kakve budu reakcije sad, ipak je ovo stariji serijal, neke stvari više nisu aktualne ko nekad...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 10/06/2013 : 00:05:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Ma ja se svejedno kladim da nećeš odoljeti kupiti barem prvi broj.
Kao i ja, uostalom. Onako, makar tek reda radi da ga imaš.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 10/06/2013 : 00:07:46  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Ma ja se svejedno kladim da nećeš odoljeti kupiti barem prvi broj.
Kao i ja, uostalom. Onako, makar tek reda radi da ga imaš.

Ma da, prvi broj ću uzeti sigurno, ali dalje neću...

btw. meni su super ove moderne Maxove naslovnice, ima čovjek smisao.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 10/06/2013 : 00:34:35  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message  Reply with Quote
Odlično, sada kada konačno imamo i ove stare Kastelinijeve naslovnice, mogu da batalim izdanja Slobodne Dalmacije i Ludensa.Uzimaću i dalje i Libelus, ali kolekcija Nejtan Nevera nije ona prava ako nema i Kastelinijevih naslovnica i svega onoga što je uvod samom stripu.Ionako nikako nisam mogao da skupim sve brojeve Ludensa i SD-a, a da su lepo očuvani, a i sve to štrči pored Libelusove kolekcije, ovako će sa Arkonom sve to zajedno mnogo lepše izgledati.
Samo da uhvate neki iole normalan ritam, ne mora to uopšte brzo da izlazi, ali bitno je da izađe, a ne da nemamo nikakvih vesti mesecima.

Inače, ovo na slikama lepo baš izgleda, ostaje da vidimo kako je i unutra.
Što se tiče cene, mislim da će biti ok, ako je suditi po 2 Superbuka koja su ranije izašla.
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000