Author |
Topic |
Bruce Wayne
Senior Member
Serbia
1060 Posts
Member since 03/09/2008 |
Posted - 09/06/2013 : 19:35:49
|
Izdavač: Arkona
Ilustraciju za naslovnicu je radio Max Bertolini, Geto je uradio aplikacije na zadnjoj naslovnici, redizajn logoa je uradio Milan Ilić.
Prva knjiga ima 324 strane sa pregradnim naslovnicama u boji i na sjajnom papiru. Unutrasnje naslovnice su originalne Castellinijeve za mesecnu seriju. Prva knjiga sadrzi prve tri naslovnice ukljucujuci i nultu za "broj nula". Izaci ce i manji tiraz sa tvrdim koricama - HC.
Da napomenemo, ovo nije grande ristampa vec trobroj (odnosno cetvorobroj) sa zajednickom naslovnicom koja je koriscena za italijansku GR. Sve price su kompletne a sadrze i "City News", "Svet Natan Nevera" i "Alfacom" iz redovne edicije (naravno tamo gde ih ima jer da napomenem da istih nema u italijanskoj GR kao sto nema ni pregradnih naslovnica). Format je original Bonelli.
Očekuje se u prodaji za oko dve nedelje. :)
|
Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.
|
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 09/06/2013 : 19:40:06
|
E sad ćete me zahebati! Teško da ću ovo propustiti.
Edit: sad će erupcija oduševljenja Deeja, Jerryja i ostalih svaki čas! |
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
Edited by - Johnny Difool on 09/06/2013 19:41:28 |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38059 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
cerichus
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1615 Posts
Member since 01/02/2007 |
Posted - 09/06/2013 : 20:39:32
|
Ovo izgleda opako, ali imam već Libellusovo izdanje, a nisam baš toliki freak da dupliram izdanja pa da i ovo ispratim. Priključiću se od nekog broja ako zaživi. U svakom slučaju čestitke i sretno! |
Elvis has just left the building! |
|
|
brko17
Junior Member
Croatia
387 Posts
Member since 30/08/2011 |
Posted - 09/06/2013 : 20:51:05
|
Imam izdanje SD i Libellusovo, treci komad ne hvala, a i naslovnica mi se uopce ne svidja. Svakako sve najbolje izdavacu, sretno |
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4741 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 09/06/2013 : 21:39:19
|
Fino, fino. Nadam se da će ovo proširiti "popularnost" NN-a. I ovo se svakako uzima, da se nađe u kolekciji i u trećem obliku. |
Go kneel and weep
|
|
|
going going
Advanced Member
Serbia
11867 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 09/06/2013 : 21:48:03
|
Koja je cena?
Ako je od 1200 do 1800 dinara mogu da ispratim ovo izdanje, ako je veca cena, pored svih ostalih izdanja koje pratim, necu moci ovo da ispratim. Odlicna naslovna strana! Zelim svu srecu izdavacu !
|
Edited by - going going on 09/06/2013 22:22:55 |
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7267 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 09/06/2013 : 22:03:22
|
quote: Originally posted by Johnny Difool
Edit: sad će erupcija oduševljenja Deeja, Jerryja i ostalih svaki čas!
Pa što se tiče Jerryja i nije neko oduševljenje. Nisam toliki fanatik da dupliram izdanja. Čak što više, najradije bih da Nathan samo ubrzano izlazi, makar sva izdanja bila raskupusana.
Što se tiče ovog izdanja, izgleda za svaku pohvalu, ali skepticizam s ritmom izlaska je i dalje vrlo velik. Živi bili, pa vidjeli. Bilo bi dobro kad bi se ovim izdanjem pridobio još koji novi NN fan. |
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7267 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 09/06/2013 : 22:04:36
|
quote: Originally posted by King Warrior
Najbolja naslovnica koju sam ikad vidjeo u jednom Bonelli izdanju!
Pa i red je onda da mu daš priliku. Nije sve u Zagoru. |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
www2
Senior Member
Croatia
1048 Posts
Member since 11/02/2009 |
Posted - 09/06/2013 : 22:22:23
|
Buduci da sam od Libellusa odustao zbog njiovih preniskih cijena ako ovo ikad dođe do trenutnog Libellusovog broja svakako uzimam.....naravno treba i ovdje vidjeti cijenu |
|
|
Bat Baterton
Average Member
Serbia
782 Posts
Member since 10/08/2010 |
Posted - 09/06/2013 : 22:33:58
|
quote: Originally posted by going going
Koja je cena?
Ako je od 1200 do 1800 dinara mogu da ispratim ovo izdanje, ako je veca cena, pored svih ostalih izdanja koje pratim, necu moci ovo da ispratim. Odlicna naslovna strana! Zelim svu srecu izdavacu !
Ti ga baš pretera :) 1200 je plafon plafona za mene lično, a i to mi je previše da bih pratio. |
Edited by - Bat Baterton on 09/06/2013 22:34:44 |
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Posted - 09/06/2013 : 23:02:15
|
quote: Pa što se tiče Jerryja i nije neko oduševljenje. Nisam toliki fanatik da dupliram izdanja. Čak što više, najradije bih da Nathan samo ubrzano izlazi, makar sva izdanja bila raskupusana.
Što se tiče ovog izdanja, izgleda za svaku pohvalu, ali skepticizam s ritmom izlaska je i dalje vrlo velik. Živi bili, pa vidjeli. Bilo bi dobro kad bi se ovim izdanjem pridobio još koji novi NN fan.
Apsolutno se slažem. Ja ću odlučiti kad izdanje uzmem u ruke, no budući da poznajem sebe vjerujem da ću uzeti makar prvi broj, u krajnjem slučaju tek tako da ga imam. Nastavak će vjerujem ponajviše ovisiti o dojmovima i intenzitetu izlaženja, ali otvoreno sumnjam da ću nastaviti. Ne pada mi na pamet odustajati od pouzdanog LL-a, koji ipak ima vrlo slab ritam, osobito u odnosu na Texa. No što je - tu je. |
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
IGMAN2
Senior Member
2421 Posts
Member since 08/05/2003 |
Posted - 09/06/2013 : 23:15:48
|
quote: Originally posted by Bruce Wayne
Ilustraciju za naslovnicu je radio Max Bertolini, Geto je uradio aplikacije na zadnjoj naslovnici, redizajn logoa je uradio Milan Ilić.
Prva knjiga ima 324 strane sa pregradnim naslovnicama u boji i na sjajnom papiru. Unutrasnje naslovnice su originalne Castellinijeve za mesecnu seriju. Prva knjiga sadrzi prve tri naslovnice ukljucujuci i nultu za "broj nula". Izaci ce i manji tiraz sa tvrdim koricama - HC.
Svaka čast Arkona ! Pokažite onim amaterima iz Libellusa kako se to radi! Kažem 'amaterima', da ih ne zovem nekim gorim imenima!
Arkona može dobiti originalne Castellinijeve naslovnice, a Libellus Dado & Dado nas godinama vuku za nos da to nije moguće
Naravno, tu su i 'City news' koji nas upučuju u Neverov svijet, a koje su iz Libellusovog 'savršenog' izdanja izbačene
|
|
|
emirem
Advanced Member
10816 Posts
Member since 18/01/2010 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 09/06/2013 : 23:37:46
|
quote: Originally posted by IGMAN2
Arkona može dobiti originalne Castellinijeve naslovnice, a Libellus Dado & Dado nas godinama vuku za nos da to nije moguće
Nije ti mmmmmožda palo na pamet da to ima neke veze s tim što Serđo Boneli sada više nije među živima? |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29373 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 09/06/2013 : 23:46:12
|
quote: Originally posted by IGMAN2
quote: Originally posted by Bruce Wayne
Svaka čast Arkona ! Pokažite onim amaterima iz Libellusa kako se to radi! Kažem 'amaterima', da ih ne zovem nekim gorim imenima!
Naravno, tu su i 'City news' koji nas upučuju u Neverov svijet, a koje su iz Libellusovog 'savršenog' izdanja izbačene
Da, osim što su amateri, još su i škrti. Potpuno je jasno da je puno jeftinije naručiti od De Angelisa tri nove naslovnice napravljene samo za njihovo izdanje, nego uzeti stare Castellinijeve. |
Trouble will find me |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 10/06/2013 : 00:01:39
|
Dobro je što se NN širi diljem regiona, bar će ga više ljudi upoznati. Samo što je došao tek dvadesetak godina prekasno. Ovo bi (meni) bilo fora da je izašla davnih dana, a danas već kad imam dvije verzije nema mi smisla kupovati još jedno. NO zato se nadam da će privući i oduševiti druge. Onima koji budu prvi put čitali zavidim! Baš me interesiraju kakve budu reakcije sad, ipak je ovo stariji serijal, neke stvari više nisu aktualne ko nekad... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Posted - 10/06/2013 : 00:05:08
|
Ma ja se svejedno kladim da nećeš odoljeti kupiti barem prvi broj. Kao i ja, uostalom. Onako, makar tek reda radi da ga imaš. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 10/06/2013 : 00:07:46
|
quote: Originally posted by Johnny Difool
Ma ja se svejedno kladim da nećeš odoljeti kupiti barem prvi broj. Kao i ja, uostalom. Onako, makar tek reda radi da ga imaš.
Ma da, prvi broj ću uzeti sigurno, ali dalje neću...
btw. meni su super ove moderne Maxove naslovnice, ima čovjek smisao. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Member since 29/12/2008 |
Posted - 10/06/2013 : 00:34:35
|
Odlično, sada kada konačno imamo i ove stare Kastelinijeve naslovnice, mogu da batalim izdanja Slobodne Dalmacije i Ludensa.Uzimaću i dalje i Libelus, ali kolekcija Nejtan Nevera nije ona prava ako nema i Kastelinijevih naslovnica i svega onoga što je uvod samom stripu.Ionako nikako nisam mogao da skupim sve brojeve Ludensa i SD-a, a da su lepo očuvani, a i sve to štrči pored Libelusove kolekcije, ovako će sa Arkonom sve to zajedno mnogo lepše izgledati. Samo da uhvate neki iole normalan ritam, ne mora to uopšte brzo da izlazi, ali bitno je da izađe, a ne da nemamo nikakvih vesti mesecima.
Inače, ovo na slikama lepo baš izgleda, ostaje da vidimo kako je i unutra. Što se tiče cene, mislim da će biti ok, ako je suditi po 2 Superbuka koja su ranije izašla. |
|
|
Topic |
|