Svaka 3 mjeseca po jedan broj nekog stripa?!?! Pa i nije tako strašno, mogli bi i rjeđe. Pretpostavljam dok ne rasprodaju ono što je tiskano još prije godinu dana, dakle ovo i trećeg Martina. Njega ćemo dobiti krajem rujna, i to će biti to.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Mislim da ce vam trebati bar sest meseci do godinu dana redovnog izlazenja da bi ste uverili kupce da ste ozbilja firma. Ovako sve deluje kao poslednji trzaji na samrti.
Nisi se okrenula, zato nisi videla igrale su sene.
Ovo mi liči na sovjetsku propagandu pred raspad komunizma: "Jači smo nego ikada, zid će stajati večno, bla bla bla....."
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Čuo sam da je ritam izlaženja poput Ludensovog-Zagor Giganta: svakih 18 mjeseci jedan broj ,, za točno 7OO godina obožavatelji će moći kompletirati prvih 5OO brojeva Agarthi-Zagora
44 godine Alan Forda u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Puna podrška sa moje strane, naviše zbog Zagija (kad sam weeeee): konačno da se pojavi neka izdavačka kuća koja je objavila broj jedan koji je broj jedan sa punih sto i trideset strana broja jedan i naslovnicom prvog broja jedan. Da ne govorim o tome da su skenovi odlični (od Zagora smem da tvrdim najbolji u cb varijanti), uvez odličan i format identičan originalu. Sretno Agarti! Mnoga nam leta ustrajali!
Evo na njihovom forumu uvjeravaju da će krenuti sad s novim zamahom, živi bili pa vidjeli... Ja se isto nadam samo da dovrše Dixa i SL, za ostalo nemam neke nade previše..