forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 NBA
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 180

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 19/06/2013 : 11:36:14  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

Ako nešto ne podnosim kod vrhunskih sportista to su sebični, gordi, napuvani.
Džordan je i imao pravo da bude takav, lažni Džordan ne.

Jeli ti ovdje mislis na Jamesa..Lebron James je igrac koji ima svoj stil igre i kroz godine je izgradia vlastitu karizmu..i ka sta je reka veliki Oscar Robertson Lebron James nije nikakav Jordan vec je on igrac koji igra na svojoj razini ka sta je Jordan igra na svojoj..

Ako nekome mozemo zaljepiti epitet laznog Jordana to je Kobe Bryant..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 19/06/2013 : 11:39:03  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

ako miami osvoji, james je mvp finala, bez ikakvih dilema
ne ostvaruje se triple double učinak u finalnoj seriji tako često

Apsolutno..i to ne jedan vec dva..ocekujem u zadnjoj jos jedan triple double sa 40+ poena..

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6226 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 19/06/2013 : 11:49:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

Jeli ti ovdje mislis na Jamesa..Lebron James je igrac koji ima svoj stil igre i kroz godine je izgradia vlastitu karizmu..i ka sta je reka veliki Oscar Robertson Lebron James nije nikakav Jordan vec je on igrac koji igra na svojoj razini ka sta je Jordan igra na svojoj..

To je taj tip igrača - lažni Džordan (kao i Brajant).
Sila, sila i samo sila. Nema elegancije u igri kao, recimo, kod Duranta, Dankana, pa i Vejda.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 19/06/2013 : 11:54:17  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sila, sila i samo sila. Nema elegancije u igri kao, recimo, kod Duranta, Dankana, pa i Vejda.

Pa Brajant je elegantan igrac bas poput Jordana samo nikad nije bija timski igrac i vođa ka sta je bija Michael..i ne kuzim otkad je elegancija dokaz necije kosarkaske kvalitete..da slazem se s tobom James nije neki elegentan lik i ako cemo ga komparirati sa Jordanom on je u stvari los ball handler..i to mu nije jedina mana..i zamisli uz sve mane koje ima on je daleko najbolji kosarkas u galaksiji..

Edited by - brni on 19/06/2013 11:54:59
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6226 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 19/06/2013 : 12:03:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa Brajant je elegantan igrac bas poput Jordana samo nikad nije bija timski igrac i vođa ka sta je bija Michael..i ne kuzim otkad je elegancija dokaz necije kosarkaske kvalitete..da slazem se s tobom James nije neki elegentan lik i ako cemo ga komparirati sa Jordanom on je u stvari los ball handler..i to mu nije jedina mana..i zamisli uz sve mane koje ima on je daleko najbolji kosarkas u galaksiji..

Stvarno ne želim da ovo postane jedna od večitih rasprava ko je bolji i da li je bolji.
Ne sviđa mi se igra Lebrona Džejmsa, kao što mi se ne sviđa ni Kristijana Ronalda ili Mesija. Čak ni Dražena Petrovića nisam voleo zbog svog stila.
Možda, i samo možda, trenutno je Lebron Džejms najbolji individualac, ali takve igrače ne volim (oduševim se potezom, ali ne i samim igračem kada ga posmatram u celini i u sklopu ekipe).

Još dosta bih mogao pisati o tipovima sportista i zašto nisam oduševljen takvim karakterima, ali to će gurnuti celu temu u pogrešnom smeru, a pritom će i meni izbaciti iz kursa (jer, jelte, već predviđam u kom tonu se nastavlja rasprava).

Tako da nema potrebe, nećeš me ubediti da popustim, kao što neću ni ja tebe.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 19/06/2013 : 12:11:22  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Možda, i samo možda, trenutno je Lebron Džejms najbolji individualac, ali takve igrače ne volim (oduševim se potezom, ali ne i samim igračem kada ga posmatram u celini i u sklopu ekipe).

Još dosta bih mogao pisati o tipovima sportista i zašto nisam oduševljen takvim karakterima, ali to će gurnuti celu temu u pogrešnom smeru, a pritom će i meni izbaciti iz kursa (jer, jelte, već predviđam u kom tonu se nastavlja rasprava).

Tako da nema potrebe, nećeš me ubediti da popustim, kao što neću ni ja tebe.

Ali ti ocito ne gledas Jamesa kako igra..pa on je jedan od najnesebicnijih igraca danas..koliko puta se ja iznerviram kad ide dodat umisto da napravi ono sta mora - zabije poen..i koliko je puta isa sisti na klupu a falia mu je samo jedan broj do triple doublea..njemu je na pravom mistu pobjeda i da suigrace cini boljima..a na koji nacin ce to napraviti mu je manje bitno..tako da u stvari to mu je zajednicko sa Jordanom samo sta je Jordan to radia na drugaciji nacin..on je svoje naslove osvaja kao izraziti scorer ali je isto tako diza svoje igrace na vecu razinu..

I nista ja tebe ne ubjedujem..imas svoje misljenje i ja to postujem..samo mi je malo nepravedno da se za Jamesa govori da je sebican kad je svima jasno da je on daleko od toga..zivia..

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8198 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 19/06/2013 : 13:05:47  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

nitko nije kao jordan
to svi znaju, osim možda malonea
kobe mu je najsličniji po stilu igre,ali lijepit mu epitet lažnog jordana jednostavno nije fer
tip je ludilo od igrača, u nekim stvarima jednako atraktivan, možda i atraktivniji od jordana
i osvojio je čovjek 5 naslova

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 19/06/2013 : 13:21:13  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

kobe mu je najsličniji po stilu igre,ali lijepit mu epitet lažnog jordana jednostavno nije fer
tip je ludilo od igrača, u nekim stvarima jednako atraktivan, možda i atraktivniji od jordana

Pa po meni si je za to Kobe sam kriv..totalno je iskopira Jordana i po stilu igre a i po ponasanju..ono slavljenje titula sa nabrajanjem sta je radia i Jordan pa visoko podignuta ruka sa stisnutom sakom kad zabije kljucni poen itd..jednostavno nije izgradia svoju karizmu (ka sta je James recimo) nego je osta u onoj "fenomenalan ali ce uvik biti iza Jordana"..to se Jamesu nece lipit jer je jednostavno on Lebron James i ljudi ce u buducnosti mozda trazit novog Jamesa..nitko nece reci evo novi Kobe iz cistog razloga sta smo prije njega sve vidili od Jordana u tom stilu igre..

No da se razumimo Kobe je vanserijski igrac sto god neko reka..

Edited by - brni on 19/06/2013 13:22:05
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 19/06/2013 : 15:29:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
quote:

nitko nije kao jordan
to svi znaju, osim možda malonea

Malone se namerno salio nego nasi mediji nisu preneli celu raspravu. Lik je s juga Amerike i baš je veseo čova

LeBron je jedan od najnesebičnijih igrača u ligi, tu nema rasprave. Šut mu je i dalje klimav, ume da previše razmišlja, ali kad govorimo o pregledu igre, malo mu je ravnih u NBA. A Kobe je vrhunski igrač ali za razliku od LeBrona koji je instinktivno timski igrač, ovaj to nije pa to ume da iritira (Phil je sve to lepo opisao u svojoj knjizi "Last Season").

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 19/06/2013 : 15:58:04  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Mozemo slobodno reci da je Duncan u ovoj seriji bija Jamesova mala kujica..

Edited by - brni on 19/06/2013 15:58:32
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 19/06/2013 : 16:00:06  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Pogleda sam sad ponovno utakmicu..puno vise se sudilo na stetu Miamia nego Spursa..

Ali s obzirom na ulog mozemo reci da je sudenje bilo dobro..

Edited by - brni on 19/06/2013 16:00:59
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8198 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 19/06/2013 : 16:35:01  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pogleda sam sad ponovno utakmicu..puno vise se sudilo na stetu Miamia nego Spursa..

Ali s obzirom na ulog mozemo reci da je sudenje bilo dobro..

nisam brojao na čiju štetu je više išlo, ali ja sam primjetio dva ili tri svirana faula na parkeru koji uopće nisu postojali
a nisu svirali ni ono ginobilijevo odgurivanje
ali bilo je i na njihovu štetu nekoliko nesviranih faula
sve u svemu, previše grešaka

Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 20/06/2013 : 08:14:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
http://espn.go.com/nba/playoffs/2013/story/_/id/9404692/nba-finals-2013-chris-bosh-miami-heat-fans-watch-game-home

Kakva su bruka ovi likovi iz Majamija. 7th nation army my ass

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 20/06/2013 : 10:07:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
James je u suštini skroz dobar lik i to mu je povremeno najveći problem.
Toliko je uviđajan da se ne nameće ispred Wadea i Bosha,uvijek ih nastoji uključit u igru.
U većini slučajeva ne forsira svoje poene već razigrava,ima viziju o igri,urođeni talent....nije play naravno.Jedino mu je Oscar Robertson sličan,nitko više.

Međutim,protiv Spursa nije stalno na najvišem nivou...meni djeluje kao da je povremeno umoran.Treba agresivnije ići na ulaze,plus ga Popović zajebaje s tim ostavljanjem na šutu s distance...čisti "mind games" a tu je Pop majstor.
Pusta ga da šuta,uzeo mu je ulaz i kreaciju,samim time Lebron je u nedoumici jer njegov instinkt je uvijek ulaz ili dodavanje suigraču za otvorenu tricu.
Pop ga tjera da bude sebičan što je inteligentan potez.

Čudi me da Spolestra češće ne zaigra petorku:James na playu,Allen,Miller,Battier i Bosh.U obrani ionako često čuva Parkera.
Par puta je bilo nešto slično i Spursi onda nisu mogli biti zgusnuti,maximalno su rašireni zbog tri odlična tricaša što ostavlja Jamesa 1 na 1 i prostoru za lagane ulaze pod koš.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7334 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 20/06/2013 : 14:48:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Odavno nisam s toliko nestrpljenja očekivao jednu NBA utakmicu kao ovu noćas. Ajmo se malo poigrati, da vidimo kakve su vaše prognoze bez obzira na simpatije prema jednom od ovih klubova:

- bit će gusto, ipak Miami dobiva
- bit će gusto, ipak će presuditi iskustvo San Antonija
- Miami će zgaziti dvocifrenom razlikom
- Miami će puknuti, San Antonio uvjerljivo dobiva
- overtime, a tada sam Bog zna...
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 20/06/2013 : 15:42:18  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
ona ekipa ekipa koja bu imala ovakvog majstora nosi pobjedu

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31438 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 20/06/2013 : 15:43:18  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Miami će zgaziti dvocifrenom razlikom!

P.S: Meni je svejedno tko će dobiti, oduvijek navijam za Spurse, ali mi je James turbo simpatičan, pa neka pobjedi bolji, realno bojim se da su Spursi svoju priliku prokockali, iako nikad ne treba otpisati Spurse! Serija je čudna, teško je prognozirati, ali eto mislim kako će noćas ipak Heat slaviti, i to uvjerljivo!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 20/06/2013 : 15:46:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
bit ce gusto, ali ipak pobjedjuje SA

iskustvo, bolja klupa, bolji trener ;)

There can be only one, me!
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8198 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 20/06/2013 : 17:29:33  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Miami će zgaziti dvocifrenom razlikom!

P.S: Meni je svejedno tko će dobiti, oduvijek navijam za Spurse, ali mi je James turbo simpatičan, pa neka pobjedi bolji, realno bojim se da su Spursi svoju priliku prokockali, iako nikad ne treba otpisati Spurse! Serija je čudna, teško je prognozirati, ali eto mislim kako će noćas ipak Heat slaviti, i to uvjerljivo!

a ja evo prognoziram skroz suprotno
spursi dobijaju s desetak razlike

Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4115 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 20/06/2013 : 19:03:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
Miami dobiva sa 6 razlike!
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5479 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 20/06/2013 : 22:19:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
Na zalost Majami dobija
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7334 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 20/06/2013 : 22:23:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Ja razmišljam kao i tex2. Moglo bi se ponoviti nešto slično kao i kod zadnje utakmice finala prošle godine kad je Heat razvalio Oklahomu. Mislim da Spursi nemaju više snage, morali su dobit šestu utakmicu i tu je njihovim nadanjima kraj.
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 20/06/2013 : 23:16:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
Ditto. Iako se nadam scenariju koji predvidja ken2

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 20/06/2013 : 23:20:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Predvidjam Miami pobjedu, 94:86

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 20/06/2013 : 23:34:47  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
ma dobijaju Spursi, teško, al dobijaju

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page
Page: of 180 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.48 seconds. Snitz Forums 2000