forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Koji film ste danas ukrali/kupili/dobili/posudili
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 41

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 16/06/2013 : 21:46:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

to su kino verzije, a ne produžene...
i njihova je cijena blu ray izdanja upravo 125 kuna, ista ona po kojoj ih ti imaš (dobro jedan je bil 10 ali rabljeni) na dvd-u!
http://www.zavvi.com/blu-ray/lord-of-the-rings-box-set/10054843.html

trenutno koliko vidim kod nas više nema produženih verzija na dvd-u (:

evo, na američkom amazonu su na dvd-u:
http://www.amazon.com/The-Lord-Rings-Picture-Extended/dp/B000654ZK0

a na bd-u osjetno jeftinije:
http://www.amazon.com/The-Lord-Rings-Fellowship-Extended/dp/B007ZQAKHU/ref=pd_cp_mov_3

tak da gotovo nema govora o tome kak je dvd puno povoljniji od bd-a, čak i da kvalitetu zanemarimo

U svakom slučaju sretno sa prodajom...

Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi!
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12920 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 17/06/2013 : 03:56:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nivox

quote:
Originally posted by Mr. Bushido

Gdje si kupio ovo i za kolko para ?

U Algoritmu, svaki me došao 50 kuna.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 17/06/2013 : 16:10:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
u kojem Algoritmu, ima više Algoritama.

u Zagrebu ih ima 3, ima jedan u Osijeku, Splitu, Dubrovniku...

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12920 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 17/06/2013 : 17:16:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

Zapravo, u Zagrebu ih ima 4, a u Osijeku 2.

Što se tiče Star Trek DVD-a, ima ih u zagrebačkom Avenue Mallu, a ima ih i u Gajevoj, i Maksimirskoj.

Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 17/06/2013 : 17:23:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message  Reply with Quote
quote:

U Algoritmu, svaki me došao 50 kuna.

ok, tenx

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 17/06/2013 : 17:47:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Zapravo, u Zagrebu ih ima 4, a u Osijeku 2.

u Osijeku ih 2 ima? nisam znao...

a u Zagrebu...da, tog četvrtog sam zaboravio, u King Crossu.

a kakav je taj u Maksimirskoj što se tiče izbora filmova? jel on negdje ko ovaj u King Crossu (tamo sam bio, i znam da taj ima podosta slab izbor filmova) ili ova druga dva?

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12920 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 17/06/2013 : 22:56:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

a kakav je taj u Maksimirskoj što se tiče izbora filmova? jel on negdje ko ovaj u King Crossu (tamo sam bio, i znam da taj ima podosta slab izbor filmova) ili ova druga dva?

Trgovina u Maksimirskoj prilično je manja od onih u Gajevoj ili Avenue Mallu, tako da je i ponuda filmova manja.

Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 18/06/2013 : 19:10:25  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 23/06/2013 : 19:12:44  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
prije par dana stiglo (i to u roku od 50-tak sati poslano iz Kanade)!
prvi 3D BD u kolekciji:

i nadogradnja vec postojećeg DVD-a s novim dodacima:

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 24/06/2013 : 19:06:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message  Reply with Quote
quote:

prvi 3D BD u kolekciji:

Ajde objasni zaostalom sakupljaču DVD-a kak to izgleda kad gledaš taj 3D BD doma ?

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12920 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 24/06/2013 : 19:29:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

prvi 3D BD u kolekciji:

Ajde objasni zaostalom sakupljaču DVD-a kak to izgleda kad gledaš taj 3D BD doma ?

Koliko sam shvatio, da bi mogao gledati 3D filmove potreban ti je televizor koji ima podršku za 3D sliku. Također, trebaš i posebne 3D naočale.

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12920 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 24/06/2013 : 20:05:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
Presitna je slika, a nema veće. Uglavnom, piše Oktavijan Miletić - Amaterski filmovi II.

A ovo je moj prvi blu-ray.

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 24/06/2013 : 20:13:31  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

ne znam još, ali vjerojatno jako dobro ukoliko je film vizualna poslastica.
quote:
Koliko sam shvatio, da bi mogao gledati 3D filmove potreban ti je televizor koji ima podršku za 3D sliku. Također, trebaš i posebne 3D naočale.

i BD uređaj...za sad!
Toshiba vec ima telkače koji nude 3D sliku bez naočala i to je ono kaj čekam. Osobno se nikak ne mogu naviknut na naočale tak da još uvijek nisam gledal ikaj od 3D-a duže od par minuta!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32401 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 24/06/2013 : 20:37:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
Ovo je moja kolekcija.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 25/06/2013 : 10:22:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

ivan_micic
Senior Member

Croatia
2352 Posts

Member since 19/12/2007

Posted - 25/06/2013 : 10:34:14  Show Profile Show Extended Profile  Send ivan_micic a Private Message  Reply with Quote
Di si nasao arlington road?
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 25/06/2013 : 14:58:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
e ljudi, kak se vama da davet tolike pare za te filmove?

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 25/06/2013 : 16:13:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
U videoteci, "trajna posudba" za 10 kn.
Dok ne nađem bolje...

Edit: u videoteci King na Remizi, da ne bude dvojbe.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...

Edited by - Johnny Difool on 25/06/2013 16:14:16
Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 25/06/2013 : 22:36:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ne znam još, ali vjerojatno jako dobro ukoliko je film vizualna poslastica.
quote:

i BD uređaj...za sad!
Toshiba vec ima telkače koji nude 3D sliku bez naočala i to je ono kaj čekam. Osobno se nikak ne mogu naviknut na naočale tak da još uvijek nisam gledal ikaj od 3D-a duže od par minuta!

zanimljivo...

Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 26/06/2013 : 22:09:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message  Reply with Quote
quote:

Koliko ti ih još fali?
Ja imam 6 od 12.

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12920 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 26/06/2013 : 22:27:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Koliko ti ih još fali?
Ja imam 6 od 12.

Imam The Wrath of Khan, The Search for Spock, The Voyage Home, The Undiscovered Country, First Contact, Insurrection i novi Star Trek.

Iskreno, nisam baš siguran hoću li i ostale kupovati. Rado bih kupio The Motion Picture, ali čini se da ga više nema nigdje. Kupit ću Star Trek Into Darkness, kada izađe. Ostale sam gledao, slabi su mi, i nemam ih baš želju imati u svojoj kolekciji.

Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 26/06/2013 : 22:55:40  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
The motion picture Director's Edition mi je jedan od najdrazih filmova u kolekciji, pogotovo jer je to jedino izdanje s restauriranom verzijom i poboljsanim efektima, posto su genijalci pri restauraciji radili poboljsanja u rezoluciji manjoj od 1080p tako da je ovaj film na Blu rayu izdan samo u staroj verziji, a ako zele director's edition na blu rayu morali bi raditi sve ispocetka. OK, to je radjeno 2000. godine, DVD je bio u zamahu i nisu mogli pretpostaviti Blu ray, ali steta za propustenu priliku...

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

sretan
Average Member

593 Posts

Member since 16/11/2012

Posted - 26/06/2013 : 23:28:02  Show Profile Show Extended Profile  Send sretan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dante

The motion picture Director's Edition mi je jedan od najdrazih filmova u kolekciji, pogotovo jer je to jedino izdanje s restauriranom verzijom i poboljsanim efektima, posto su genijalci pri restauraciji radili poboljsanja u rezoluciji manjoj od 1080p tako da je ovaj film na Blu rayu izdan samo u staroj verziji, a ako zele director's edition na blu rayu morali bi raditi sve ispocetka. OK, to je radjeno 2000. godine, DVD je bio u zamahu i nisu mogli pretpostaviti Blu ray, ali steta za propustenu priliku...

Bez brige, uskoro bude sigurno restaurina na (barem) 4K, jednostavno to je filmska baština!
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 27/06/2013 : 18:58:44  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Ma sumnjam da ce tako skoro ako ikada, nema nikakvih najava, to je skup sport. Iz Paramaounta su rekli da ce se eventualno odvaziti na tako nesto ako prodaja originalne kino verzije na Blu rayu bude dobra. Naravno, velika vecina fanova je to odbila i ne zeli to kupiti jer ceka director's cut, i eto ti zatvorenog kruga

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts

Member since 03/06/2012

Posted - 03/07/2013 : 17:48:18  Show Profile Show Extended Profile  Send sergej773 a Private Message  Reply with Quote
Kupio Gladiator produzeno izdanje...
Go to Top of Page
Page: of 41 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.37 seconds. Snitz Forums 2000