Author |
Topic |
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19694 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 27/06/2013 : 12:12:47
|
Koji filmovi su vas, od kojih ste očekivali više, razočarali? U zadnje, vrijeme po mogućnosti.
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 27/06/2013 : 12:38:33
|
Uglavnom blockbusteri. Neki filmovi koje sam ugasio nakon 20-30 minuta gledanja: Sherlock Holmes 2, zadnji Pirati s kariba, onaj s vampirima što svjetlucaju, Tri mušketira 3D, Ivica i Marica lovci na vještice.... ne pada više ni jedan na pamet.
Uglavnom dam svakom filmu šansu, ali ako me odbije u prvih pola sata gasim. To su razočaranja :).
Isto k'o što knjigu zagasim nakon 50 strana ako je loša. |
itsyourworldyoucanchangeit |
|
|
sinister
Average Member
Bosnia and Herzegovina
699 Posts
Member since 10/04/2004 |
Posted - 27/06/2013 : 12:52:06
|
Zar si očekivao više od ovih navedenih filmova?
Što se tiće razočarenja, trenutno se mogu sjetiti Warm Bodies i The Incredible Burt Wonderstone. Posebno ovaj Warm Bodies, smaračina žešća, a vidim nahvaljen pravo. Sjetit ću se još kojeg. |
Don't regret the rules I broke, when I die bury me in smoke. |
|
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 27/06/2013 : 13:11:35
|
quote: Originally posted by sinister
Zar si očekivao više od ovih navedenih filmova?
Ma nisam očekivao prosvjetljenje, ali malo opuštanja mozga nakon radnog dana... |
itsyourworldyoucanchangeit |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 27/06/2013 : 13:22:23
|
eternal sunshine of the spotless mind nemoguće misije oceanovih 11, 12, 13, 14 i 15 |
Edited by - supermark on 27/06/2013 13:23:00 |
|
|
dr strangelove
Advanced Member
USA
8866 Posts
Member since 26/12/2007 |
Posted - 27/06/2013 : 13:25:04
|
quote: Originally posted by supermark
oceanovih 11, 12, 13, 14 i 15
mislim da si do trećeg nastavka već mogao skužiti da ne očekuješ previše |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Posted - 27/06/2013 : 13:49:44
|
quote: Originally posted by dr strangelove
oceanovih 11, 12, 13, 14 i 15
mislim da si do trećeg nastavka već mogao skužiti da ne očekuješ previše
hoćemo 16-icu u kino ići gledati? |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 27/06/2013 : 13:51:54
|
eternal sunshine of the spotless mind
Ovaj film te je razocara..
Meni je taj film genijalan.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Posted - 27/06/2013 : 13:59:06
|
quote: Originally posted by brni
eternal sunshine of the spotless mind
Ovaj film te je razocara..
Meni je taj film genijalan..
jedan od najdosadnijih ikad zato me i razocarao jer je dosta ljudi genijalan |
|
|
dr strangelove
Advanced Member
USA
8866 Posts
Posted - 27/06/2013 : 14:19:44
|
The Princess Bride Barry Lyndon A Streetcar Named Desire V for Vendetta No Country for Old Men The Wizard of Oz Fargo Requiem for a Dream Oldboy Apocalypse Now |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
|
|
Felagund
Average Member
Croatia
872 Posts
Member since 01/10/2010 |
Posted - 27/06/2013 : 14:22:37
|
Mislim da mi je Dylan Dog bio jedno od najvecih racocaranja u zadnjih par godina. Nisam ni ocekivao sad neko remek djelo, ali sam se nadao da ce bit bar solidan film za prikratit si posljepodne, a ne smece koje nema apsolutno nikakve veze sa DD-om. |
Sve je relativno (E = mc^2) |
Edited by - Felagund on 27/06/2013 14:22:52 |
|
|
swamp thing
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
Posted - 27/06/2013 : 14:41:40
|
The Dark Knight Rises i Prometej, od oba sam prošle godine očekivao puno.
@dr strangelove: sve nekako, ali ovi filmovi?
Barry Lyndon Oldboy Apocalypse Now
Fak... |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 27/06/2013 : 14:45:42
|
quote: Originally posted by swamp thing
Fak...
Ja bi jos dodao No Country for Old Men pa i Requiem for a Dream..odlicni filmovi.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
dr strangelove
Advanced Member
USA
8866 Posts
Posted - 27/06/2013 : 15:22:12
|
quote: Originally posted by swamp thing
Fak...
Kubrick mi je uz Kurosawu najdraži redatelj tako da su i kriteriji za njegove filmove ipak puno veći. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 27/06/2013 : 15:28:42
|
Dottore, i ja sam sokiran tvojim izborom!
Sto se tice razocarenja, sta ja znam, u posljednjih nekoliko godina me slabo koji film razocarao, vecinom zato sto sam znao otprilike sta me ceka. Najkasnije poslije Superman returns sam spreman na sve. Evo nekoliko naslova iz glave koji su ipak uspjeli: The Grudge 3 (ogoroman kvalitetni pad u odnosu na prethodna dva dijela) Lincoln (mnogo dosadniji nego sto sam ocekivao) 30 Days of Night 2: Dark Days The Last Airbender Little Fockers Hangover 2 (treci dio onda logicno nije ni bio iznenadjenje) Amazing Spider-Man A good day to die hard ... |
|
|
Mord
Advanced Member
Croatia
3134 Posts
Member since 20/10/2001 |
Posted - 27/06/2013 : 15:38:52
|
quote: Originally posted by Felagund
Mislim da mi je Dylan Dog bio jedno od najvecih racocaranja u zadnjih par godina. Nisam ni ocekivao sad neko remek djelo, ali sam se nadao da ce bit bar solidan film za prikratit si posljepodne, a ne smece koje nema apsolutno nikakve veze sa DD-om.
Dellamorte Dellamore je pravi Dylan. Ovog nisam ni htio gledati tako da se nisam mogao ni razocarati.
A daleko najveca razocaranja ikad su mi drugi matrix i drugi pirati s Kariba. |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19694 Posts
Posted - 27/06/2013 : 15:39:21
|
ja sam htio spomenuti Lincolna poput Kinga, malo ej reći da sam očekivao fenomenalan film, a dobio nešto bezveznjikavo. Spomenuti moram i Svećenikovu djecu, to je čini mi se to u zadnjih godinu dana jer od filmova nekih ne očekujem puno. |
|
|
|
dr strangelove
Advanced Member
USA
8866 Posts
Posted - 27/06/2013 : 15:52:14
|
quote: Originally posted by King Warrior
Meni je tvoja lista šokantnija od moje.
Naravno da će na listi najvećih razočarenja biti klasici. Od njih ipak očekujem da će biti odlični pa kad nisu onda me razočaraju. Ono što mene čudi je što si ti očekivao od tih filmova koje si nabrojao? Kletva 3? Umri muški 5? A ni ostali nisu puno bolji. Lincoln? Pa čim vidiš da film radi Spielberg očito je da će napraviti neku patetičnu hagiografiju. Tvoji su filmovi prije sa liste najgorih filmova, a ne sa liste najvećih razočaranja. |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17818 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19694 Posts
Posted - 27/06/2013 : 15:57:51
|
Naravno da će na listi najvećih razočarenja biti klasici. Od njih ipak očekujem da će biti odlični pa kad nisu onda me razočaraju. Ono što mene čudi je što si ti očekivao od tih filmova koje si nabrojao? Kletva 3? Umri muški 5? A ni ostali nisu puno bolji. Lincoln? Pa čim vidiš da film radi Spielberg očito je da će napraviti neku patetičnu hagiografiju. Tvoji su filmovi prije sa liste najgorih filmova, a ne sa liste najvećih razočaranja.
pa gle oko Lincolna se slažem s njim, ja sam očekivao jako puno, niej svaki Spielberg loš... |
|
|
|
dr strangelove
Advanced Member
USA
8866 Posts
Posted - 27/06/2013 : 16:07:48
|
quote: Originally posted by tinton
Naravno da će na listi najvećih razočarenja biti klasici. Od njih ipak očekujem da će biti odlični pa kad nisu onda me razočaraju. Ono što mene čudi je što si ti očekivao od tih filmova koje si nabrojao? Kletva 3? Umri muški 5? A ni ostali nisu puno bolji. Lincoln? Pa čim vidiš da film radi Spielberg očito je da će napraviti neku patetičnu hagiografiju. Tvoji su filmovi prije sa liste najgorih filmova, a ne sa liste najvećih razočaranja.
pa gle oko Lincolna se slažem s njim, ja sam očekivao jako puno, niej svaki Spielberg loš...
Naravno da nije svaki loš, ali frajer nije režirao dobar film više od desetljeća. A Lincoln je Amerima nezahvalna tema kada dižu u nebesa lika koji je pobio preko 600 tisuća sunarodnjaka jer mu je falilo radne snage. Karikirano rečeno. Da je izgubio rat sada bi bio ratni zločinac. |
|
|
sretan
Average Member
593 Posts
Member since 16/11/2012 |
Posted - 27/06/2013 : 16:12:29
|
quote: Originally posted by dr strangelove Naravno da će na listi najvećih razočarenja biti klasici. Od njih ipak očekujem da će biti odlični pa kad nisu onda me razočaraju.
Baš smo neki dan raspravljali o tome kako pojam klasik uopće ne govori puno o samoj kvaliteti filma. Bezbroj je klasika koji nisu uopće nikakva remek-djela, već samo dobri filmovi.
p.s. Apocalypsa je najbolji prikaz ratnog pakla na jednom filmu. Teško da ga je moguće bolje prikazati, ali OK! |
Edited by - sretan on 27/06/2013 16:13:10 |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 27/06/2013 : 16:13:09
|
Naravno da će na listi najvećih razočarenja biti klasici. Od njih ipak očekujem da će biti odlični pa kad nisu onda me razočaraju.
to je i meni bilo, pa usuđujem se reći nerijetka pojava, da gledam neki kakti klasik pa se razočaram. čovjek na kraju baš i skuži kak ti filmovi koji su toliko uzdizani do neba ustvari ne valjaju. ali ja uvijek kažem: "Treba bit spreman na sve".
u tom smislu, što se tiče filmskih razočaranja, osobno ih nisam doživio mnogo. jer živim jednostavno u uvjerenju da uvijek ne treba ništa očekivat od nekog filma.
od ovih koji me jesu razočarali, već su dosta njih spomenuti.
nastavci Pirati s Kariba. prvi film mi je bio odličan, ovi ostali (mislim na iduća dva nastavka, treći nisam gledao) ništa više od prosjeka. "Mrtvačeva škrinja" nije ništa drugo nego reklama za idući dio. film ima hrpetinu nepotrebnih i totalno glupih scena i komotno se mogao srezat na sat i 20 minuta cirka i moglo je bit sasvim ok. trećeg nastavka se pravo ni ne sjećam.
Posljednji Airbender mi nije bio razočaranje jer sam znao da je film masovno popljuvan, tako da što sam očekivao, to sam i dobio.
Hangover 2 - čista kopija jedinice. ništa drugo osim pokušaj zarade na originalu.
ja bi od razočarenja ipak istaknuo Spider-Mana 3. razloge vjerojatno znate. |
"Nothing lasts forever." |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19694 Posts
Posted - 27/06/2013 : 16:15:29
|
quote: Originally posted by tinton
pa gle oko Lincolna se slažem s njim, ja sam očekivao jako puno, niej svaki Spielberg loš...
Naravno da nije svaki loš, ali frajer nije režirao dobar film više od desetljeća. A Lincoln je Amerima nezahvalna tema kada dižu u nebesa lika koji je pobio preko 600 tisuća sunarodnjaka jer mu je falilo radne snage. Karikirano rečeno. Da je izgubio rat sada bi bio ratni zločinac.
dobro, znam, ali kako volim temu građanskog rata u americi (i ovo sve za to vrijeme) sam očekivao više - film je u najmanju ruku ispao gledljiv. |
|
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
dr strangelove
Advanced Member
USA
8866 Posts
Posted - 27/06/2013 : 16:18:00
|
quote: Originally posted by sretan
quote: Originally posted by dr strangelove Naravno da će na listi najvećih razočarenja biti klasici. Od njih ipak očekujem da će biti odlični pa kad nisu onda me razočaraju.
Baš smo neki dan raspravljali o tome kako pojam klasik uopće ne govori puno o samoj kvaliteti filma. Bezbroj je klasika koji nisu uopće nikakva remek-djela, već samo dobri filmovi.
p.s. Apocalypsa je najbolji prikaz ratnog pakla na jednom filmu. Teško da ga je moguće bolje prikazati, ali OK!
Klasike najviše volim i praktički njih samo gledam. I naravno onda da će mi najveća razočaranja biti klasici! Mislim da se tu nemaš s čim ne složit. |
|
|
Topic |
|