forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Filmska razočaranja
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19694 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 27/06/2013 : 12:12:47  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Koji filmovi su vas, od kojih ste očekivali više, razočarali? U zadnje, vrijeme po mogućnosti.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 27/06/2013 : 12:38:33  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message  Reply with Quote
Uglavnom blockbusteri. Neki filmovi koje sam ugasio nakon 20-30 minuta gledanja: Sherlock Holmes 2, zadnji Pirati s kariba, onaj s vampirima što svjetlucaju, Tri mušketira 3D, Ivica i Marica lovci na vještice.... ne pada više ni jedan na pamet.

Uglavnom dam svakom filmu šansu, ali ako me odbije u prvih pola sata gasim. To su razočaranja :).

Isto k'o što knjigu zagasim nakon 50 strana ako je loša.

itsyourworldyoucanchangeit
Go to Top of Page

sinister
Average Member

Bosnia and Herzegovina
699 Posts

Member since 10/04/2004

Posted - 27/06/2013 : 12:52:06  Show Profile Show Extended Profile  Send sinister a Private Message  Reply with Quote
Zar si očekivao više od ovih navedenih filmova?

Što se tiće razočarenja, trenutno se mogu sjetiti Warm Bodies i The Incredible Burt Wonderstone. Posebno ovaj Warm Bodies, smaračina žešća, a vidim nahvaljen pravo. Sjetit ću se još kojeg.

Don't regret the rules I broke, when I die bury me in smoke.
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 27/06/2013 : 13:11:35  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sinister

Zar si očekivao više od ovih navedenih filmova?

Ma nisam očekivao prosvjetljenje, ali malo opuštanja mozga nakon radnog dana...

itsyourworldyoucanchangeit
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 27/06/2013 : 13:22:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
eternal sunshine of the spotless mind
nemoguće misije
oceanovih 11, 12, 13, 14 i 15

Edited by - supermark on 27/06/2013 13:23:00
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 27/06/2013 : 13:25:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

mislim da si do trećeg nastavka već mogao skužiti da ne očekuješ previše

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 27/06/2013 : 13:49:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dr strangelove

quote:

mislim da si do trećeg nastavka već mogao skužiti da ne očekuješ previše

hoćemo 16-icu u kino ići gledati?
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 27/06/2013 : 13:51:54  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ovaj film te je razocara..

Meni je taj film genijalan..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 27/06/2013 : 13:59:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:

Ovaj film te je razocara..

Meni je taj film genijalan..

jedan od najdosadnijih ikad
zato me i razocarao jer je dosta ljudi genijalan
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 27/06/2013 : 14:19:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
The Princess Bride
Barry Lyndon
A Streetcar Named Desire
V for Vendetta
No Country for Old Men
The Wizard of Oz
Fargo
Requiem for a Dream
Oldboy
Apocalypse Now

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

Felagund
Average Member

Croatia
872 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 27/06/2013 : 14:22:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message  Reply with Quote
Mislim da mi je Dylan Dog bio jedno od najvecih racocaranja u zadnjih par godina. Nisam ni ocekivao sad neko remek djelo, ali sam se nadao da ce bit bar solidan film za prikratit si posljepodne, a ne smece koje nema apsolutno nikakve veze sa DD-om.

Sve je relativno (E = mc^2)

Edited by - Felagund on 27/06/2013 14:22:52
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 27/06/2013 : 14:41:40  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
The Dark Knight Rises i Prometej, od oba sam prošle godine očekivao puno.

@dr strangelove: sve nekako, ali ovi filmovi?

Barry Lyndon
Oldboy
Apocalypse Now

Fak...
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 27/06/2013 : 14:45:42  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by swamp thing

Barry Lyndon
Oldboy
Apocalypse Now

Fak...

Ja bi jos dodao No Country for Old Men pa i Requiem for a Dream..odlicni filmovi..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 27/06/2013 : 15:22:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by swamp thing

Barry Lyndon
Oldboy
Apocalypse Now

Fak...

Kubrick mi je uz Kurosawu najdraži redatelj tako da su i kriteriji za njegove filmove ipak puno veći.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 27/06/2013 : 15:28:42  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Dottore, i ja sam sokiran tvojim izborom!

Sto se tice razocarenja, sta ja znam, u posljednjih nekoliko godina me slabo koji film razocarao, vecinom zato sto sam znao otprilike sta me ceka. Najkasnije poslije Superman returns sam spreman na sve.
Evo nekoliko naslova iz glave koji su ipak uspjeli:
The Grudge 3 (ogoroman kvalitetni pad u odnosu na prethodna dva dijela)
Lincoln (mnogo dosadniji nego sto sam ocekivao)
30 Days of Night 2: Dark Days
The Last Airbender
Little Fockers
Hangover 2 (treci dio onda logicno nije ni bio iznenadjenje)
Amazing Spider-Man
A good day to die hard
...
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 27/06/2013 : 15:38:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Felagund

Mislim da mi je Dylan Dog bio jedno od najvecih racocaranja u zadnjih par godina. Nisam ni ocekivao sad neko remek djelo, ali sam se nadao da ce bit bar solidan film za prikratit si posljepodne, a ne smece koje nema apsolutno nikakve veze sa DD-om.

Dellamorte Dellamore je pravi Dylan. Ovog nisam ni htio gledati tako da se nisam mogao ni razocarati.

A daleko najveca razocaranja ikad su mi drugi matrix i drugi pirati s Kariba.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19694 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 27/06/2013 : 15:39:21  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
ja sam htio spomenuti Lincolna poput Kinga, malo ej reći da sam očekivao fenomenalan film, a dobio nešto bezveznjikavo. Spomenuti moram i Svećenikovu djecu, to je čini mi se to u zadnjih godinu dana jer od filmova nekih ne očekujem puno.

Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 27/06/2013 : 15:52:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Meni je tvoja lista šokantnija od moje.

Naravno da će na listi najvećih razočarenja biti klasici. Od njih ipak očekujem da će biti odlični pa kad nisu onda me razočaraju. Ono što mene čudi je što si ti očekivao od tih filmova koje si nabrojao? Kletva 3? Umri muški 5? A ni ostali nisu puno bolji. Lincoln? Pa čim vidiš da film radi Spielberg očito je da će napraviti neku patetičnu hagiografiju.
Tvoji su filmovi prije sa liste najgorih filmova, a ne sa liste najvećih razočaranja.

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17818 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 27/06/2013 : 15:55:30  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
i mene je beri lindon razočaro

morao bih ga ponovno gledati ipak je prošlo više od 10 god

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19694 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 27/06/2013 : 15:57:51  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Naravno da će na listi najvećih razočarenja biti klasici. Od njih ipak očekujem da će biti odlični pa kad nisu onda me razočaraju. Ono što mene čudi je što si ti očekivao od tih filmova koje si nabrojao? Kletva 3? Umri muški 5? A ni ostali nisu puno bolji. Lincoln? Pa čim vidiš da film radi Spielberg očito je da će napraviti neku patetičnu hagiografiju.
Tvoji su filmovi prije sa liste najgorih filmova, a ne sa liste najvećih razočaranja.

pa gle oko Lincolna se slažem s njim, ja sam očekivao jako puno, niej svaki Spielberg loš...

Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 27/06/2013 : 16:07:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:

quote:

pa gle oko Lincolna se slažem s njim, ja sam očekivao jako puno, niej svaki Spielberg loš...

Naravno da nije svaki loš, ali frajer nije režirao dobar film više od desetljeća. A Lincoln je Amerima nezahvalna tema kada dižu u nebesa lika koji je pobio preko 600 tisuća sunarodnjaka jer mu je falilo radne snage. Karikirano rečeno. Da je izgubio rat sada bi bio ratni zločinac.

Go to Top of Page

sretan
Average Member

593 Posts

Member since 16/11/2012

Posted - 27/06/2013 : 16:12:29  Show Profile Show Extended Profile  Send sretan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Naravno da će na listi najvećih razočarenja biti klasici. Od njih ipak očekujem da će biti odlični pa kad nisu onda me razočaraju.

Baš smo neki dan raspravljali o tome kako pojam klasik uopće ne govori puno o samoj kvaliteti filma. Bezbroj je klasika koji nisu uopće nikakva remek-djela, već samo dobri filmovi.

p.s. Apocalypsa je najbolji prikaz ratnog pakla na jednom filmu. Teško da ga je moguće bolje prikazati, ali OK!

Edited by - sretan on 27/06/2013 16:13:10
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 27/06/2013 : 16:13:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Naravno da će na listi najvećih razočarenja biti klasici. Od njih ipak očekujem da će biti odlični pa kad nisu onda me razočaraju.

to je i meni bilo, pa usuđujem se reći nerijetka pojava, da gledam neki kakti klasik pa se razočaram. čovjek na kraju baš i skuži kak ti filmovi koji su toliko uzdizani do neba ustvari ne valjaju. ali ja uvijek kažem: "Treba bit spreman na sve".

u tom smislu, što se tiče filmskih razočaranja, osobno ih nisam doživio mnogo. jer živim jednostavno u uvjerenju da uvijek ne treba ništa očekivat od nekog filma.

od ovih koji me jesu razočarali, već su dosta njih spomenuti.

nastavci Pirati s Kariba. prvi film mi je bio odličan, ovi ostali (mislim na iduća dva nastavka, treći nisam gledao) ništa više od prosjeka. "Mrtvačeva škrinja" nije ništa drugo nego reklama za idući dio. film ima hrpetinu nepotrebnih i totalno glupih scena i komotno se mogao srezat na sat i 20 minuta cirka i moglo je bit sasvim ok. trećeg nastavka se pravo ni ne sjećam.

Posljednji Airbender mi nije bio razočaranje jer sam znao da je film masovno popljuvan, tako da što sam očekivao, to sam i dobio.

Hangover 2 - čista kopija jedinice. ništa drugo osim pokušaj zarade na originalu.

ja bi od razočarenja ipak istaknuo Spider-Mana 3. razloge vjerojatno znate.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19694 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 27/06/2013 : 16:15:29  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by tinton

quote:

quote:

Naravno da nije svaki loš, ali frajer nije režirao dobar film više od desetljeća. A Lincoln je Amerima nezahvalna tema kada dižu u nebesa lika koji je pobio preko 600 tisuća sunarodnjaka jer mu je falilo radne snage. Karikirano rečeno. Da je izgubio rat sada bi bio ratni zločinac.

dobro, znam, ali kako volim temu građanskog rata u americi (i ovo sve za to vrijeme) sam očekivao više - film je u najmanju ruku ispao gledljiv.

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 27/06/2013 : 16:17:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
No Country for Old Men
Matrix trilogy
American Beauty
Slumdog Millionaire
The Reader
Usual Suspects (pogotovo ako se gleda vise nego jednom, onda se stvarno moze vidit koliko je glupo)

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 27/06/2013 : 16:18:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sretan

quote:

Baš smo neki dan raspravljali o tome kako pojam klasik uopće ne govori puno o samoj kvaliteti filma. Bezbroj je klasika koji nisu uopće nikakva remek-djela, već samo dobri filmovi.

p.s. Apocalypsa je najbolji prikaz ratnog pakla na jednom filmu. Teško da ga je moguće bolje prikazati, ali OK!

Klasike najviše volim i praktički njih samo gledam. I naravno onda da će mi najveća razočaranja biti klasici! Mislim da se tu nemaš s čim ne složit.

Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.89 seconds. Snitz Forums 2000