Author |
Topic  |
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 27/06/2013 : 22:36:42
|
Razočarali vas Django unchained, Inglorious basterds, Avengers, Forest Gump, Deer Hunter, Prometheus, Pitch black, Slumdog millionaire, Usual suspects, No country for old men, Amazing Spider-man, Fargo, Solaris, Matrix, Dune, Inception, Shutter Island...
Pa šta ste očekivali od tih filmova? |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 27/06/2013 22:39:22 |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 27/06/2013 : 22:45:55
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Razočarali vas Django unchained, Inglorious basterds, Avengers, Forest Gump, Deer Hunter, Prometheus, Pitch black, Slumdog millionaire, Usual suspects, No country for old men, Amazing Spider-man, Fargo, Solaris, Matrix, Dune, Inception, Shutter Island...
Pa šta ste očekivali od tih filmova?
pa nabrojani su uglavnom filmovi od kojih se nešto očekivalo - da ne govorimo da ih je pola izvrsno (Django, Basterds, Hunter, Millionare, Matrix) |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 27/06/2013 : 22:46:09
|
To se i ja pitam... Vjerojatno visoka razina očekivanja, a filmovi su sasvim normalni? |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 27/06/2013 : 22:48:02
|
pa naravno da ce ih razocarati ti kvalitetni filmovi koliko vas sranje moze razocarati kad naprijed vec znate da je sranje? :) |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 27/06/2013 : 22:48:28
|
Meni je palo na pamet Top gun i Dirty Dancing, svi godinama pričaju o tome kakve bezvremenske ljubavne priče, generacije su ludjele za ovim filmovima, šizili ljudi za glavnim likovima i glumcima, a to su zapravo filmovi s primitivnim scenarijima i papirnatim likovima. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 27/06/2013 : 23:09:23
|
Ovo je ko onaj topic "Precjenjeni bandovi"... nakon nekog vremena ćemo spomenut svaki spomena vrijedan film. Sve je loše i sve je precjenjeno. Još ćemo se i posvađat. : )
Precjenjeni i loši filmovi su sljedeći: Inception, The Dark Knight, Dark Knight rises, Donnie Darko, No Country for Old Men (općenito svaki Coen brothers film mi pršti pretencioznošću), Road to Perdition, Cloud Atlas, The Royal Tenenbaums (općenito Wes Anderson)...
Za "Apokalipsu danas" bi trebali uvesti zakon da se ne smije prvo gledati redux verzija. Apokalipsa je zaslužila biti na vrhu. I odkud ste mi izvukli Forresta Gumpa. Top Gun? Ultimate 80e film. : )
|
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 27/06/2013 : 23:18:33
|
To samo dokazuje kako neki filmovi koji su inspirirali generacije zbog nečega ili nekoga, nekoj drugoj generaciji ne znače uopće ništa, ili ne funkcioniraju na isti način danas. I olako se mogu proglasiti lošim filmovima.
Kako neki filmovi budu veliki hit kad izađu, kasnije bivaju zaboravljeni; a puno ih je bilo napadano i kritizirano da bi s vremenom postali kultni. Ima raznih slučajeva.
A i topic je dobro postavljen, filmovio koji su vas razočarali, a ne koji su loši filmovi po vama. |
Edited by - DeeCay on 27/06/2013 23:27:03 |
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 27/06/2013 : 23:32:44
|
Filmovi koji su nas razočarali su nam uglavnom i loši. Tim više kad vidimo da ih svi slave i hvale.
Kao što rekoh, da nas je više na forumu, prije ili kasnije bi se spomenuo svaki poznatiji film. Tako to ide. To je ta univerzalna potreba za nekom individualnošću na uštrb mišljenja večine.
Kome je ovdje dobar Twilight? Vjerojatno nikome. Ali to ne mijenja činjenicu da će milijuni današnjih tinejdžera slaviti taj film do svoje smrti. Kao što ja slavim Titanic. : ) |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 27/06/2013 : 23:34:54
|
što smo očekivali...pa ovako: Milijunaš s ulice je proglašen najboljim filmom 2008. godine. a ono što sam ja dobio je...lijek za nesanicu    |
"Nothing lasts forever." |
 |
|
dr strangelove
Advanced Member

.jpg)
USA
8866 Posts
Member since 26/12/2007 |
Posted - 27/06/2013 : 23:36:24
|
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by dr strangelove
Ono što mene čudi je što si ti očekivao od tih filmova koje si nabrojao? Kletva 3? Umri muški 5? A ni ostali nisu puno bolji.
Nasi ukusi su definitvno susta suprotnost. Ja cijenim dobre horror i akcione filmove, dok ti cini mi se za dobar film priznajes samo one koji su u crno-bijeloj tehnici.  Grudge 1 + 2 su odlicni filmovi, medju najboljima svoje vrste. Umri muski je uvijek bila dobra zabava, do ovog zadnjeg dijela koji je uzasno naporan, dosadan i los. To govorim kao covjek koji voli sve vrste filmova, ne odbacujem nista jer pripada odredjenom zanru, ili jos gore, ako je u boji. 
Da parafraziram izjavu o crncima: Ja nemam ništa protiv filmova u boji. Neki od mojih najboljih filmova su filmovi u boji  |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
 |
|
Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts
Member since 06/07/2009 |
Posted - 28/06/2013 : 11:24:25
|
quote: Originally posted by Darth Ivan
što smo očekivali...pa ovako: Milijunaš s ulice je proglašen najboljim filmom 2008. godine. a ono što sam ja dobio je...lijek za nesanicu   
Što se toga tiče, postoji film napravljen izravno za takve situacije: http://www.imdb.com/title/tt0284020/ |
Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!! |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 28/06/2013 : 11:32:05
|
quote: Originally posted by Darth Ivan što smo očekivali...pa ovako: Milijunaš s ulice je proglašen najboljim filmom 2008. godine. a ono što sam ja dobio je...lijek za nesanicu   
Meni je Milijunaš bio baš dobar. A i svijet je vidio indijske slumove kakvi oni jesu, tako da je korist dvostruka. Ne znam kakva je bila konkurencija te godine i jel bilo boljih filmova, no uopće se ne optrećujem time. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 28/06/2013 : 11:36:16
|
quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by Darth Ivan što smo očekivali...pa ovako: Milijunaš s ulice je proglašen najboljim filmom 2008. godine. a ono što sam ja dobio je...lijek za nesanicu   
Meni je Milijunaš bio baš dobar.
+1 |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
sretan
Average Member

593 Posts
Member since 16/11/2012 |
Posted - 28/06/2013 : 11:41:33
|
Meni je Milijunaš bio baš dobar. A i svijet je vidio indijske slumove kakvi oni jesu, tako da je korist dvostruka. Ne znam kakva je bila konkurencija te godine i jel bilo boljih filmova, no uopće se ne optrećujem time.
Istina, a umjetnosti je namjenjena uloga promotora. Puno bi manje ljudi bilo upoznato sa slamovima bez tog filma. A s druge strane ima neke tehničke odlike koji ga čine posebnijim, i to ne samo iz te godine. A sama priča je malo čudo kakvo se ne događa baš svaki dan. Tako da cjelokupno gledajući film ima mjesto na kojem se nalazi sasvim zasluženo. |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 28/06/2013 : 16:42:40
|
quote: Originally posted by tinton
Meni je Milijunaš bio baš dobar.
+1
Odličan film. Iznad očekivanja. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 28/06/2013 : 16:43:59
|
quote: Originally posted by nagor
Filmovi koji su nas razočarali su nam uglavnom i loši. Tim više kad vidimo da ih svi slave i hvale.
Kao što rekoh, da nas je više na forumu, prije ili kasnije bi se spomenuo svaki poznatiji film. Tako to ide. To je ta univerzalna potreba za nekom individualnošću na uštrb mišljenja večine.
Kome je ovdje dobar Twilight? Vjerojatno nikome. Ali to ne mijenja činjenicu da će milijuni današnjih tinejdžera slaviti taj film do svoje smrti. Kao što ja slavim Titanic. : )
Pogledao prva dva Twilight sage i odlični su mi.  |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 28/06/2013 : 16:53:16
|
quote: Originally posted by nagor
Kome je ovdje dobar Twilight? Vjerojatno nikome. Ali to ne mijenja činjenicu da će milijuni današnjih tinejdžera slaviti taj film do svoje smrti. Kao što ja slavim Titanic. : )
Pogledao prva dva Twilight sage i odlični su mi. 
promjeni nick u Leia  |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Posted - 28/06/2013 : 19:15:20
|
Meni je Milijunaš bio baš dobar. A i svijet je vidio indijske slumove kakvi oni jesu, tako da je korist dvostruka. Ne znam kakva je bila konkurencija te godine i jel bilo boljih filmova, no uopće se ne optrećujem time.
meni je film bio...totalni kaos.
zašto?
narativna struktura je katastrofa. film se non-stop vrti između flashbacka i radnje u sadašnjosti. frajer odgovara na pitanje...flashback iz njegovog života da saznamo otkud on zna odgovor na dotično pitanje. i totalno sam se zbunio.
još dvije stvari:
zašto se onaj voditelj kviza ponaša ko totalni idiot?
zašto je majka naslovnog lika ubijena? jel zato što on ne bi inače znao odgovor na pitanje u kvizu? |
"Nothing lasts forever." |
Edited by - Darth Ivan on 28/06/2013 19:24:12 |
 |
|
Cromwell
Advanced Member

Croatia
4512 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 28/06/2013 : 19:17:33
|
quote: Originally posted by King Warrior Pitch black je super film, odlicna atmosfera i napetost da ne moze vise. U vrijeme kada sam ga gledao (kada je tek izasao) nisam znao ko je Vin Diesel, tako da nisam ni znao u kojem se pravcu radnja odvija, tj. da je on taj koji ispada glavna faca na kraju. Film sam pogledao barem 5-6 puta. O nastavku ne zelim da pisem, zao mi vremena.
Da, za taj znam da je ok makar sam ga gledao kojih desetak minuta... Buraz ima hrpu tih ''instant mozak na pašu'' filmova na dvd-u jer samo takve gleda pa tu i tam pogledam o čemu se radi.
quote: Originally posted by ken2
dobro, možda sam se malo zaletio sad vidim da si ga ti jedini spomenuo, a ne da si se osvrnuo na nekog drugoga a 'zaletio' sam se zato što sam u zadnjih, možda godinu dana, naletio na pet, šest, i više tekstova u kojima je film proglašavan precijenjenim, dosadnim, patetičnim, nikakvim...
Pa i ja mislim da je precjenjen ali to ne znači da mislim da je loš. Jednostavno sam ga stavio na listu jer je naslov topica filmska razočaranja, a taj film za mene nije izdržao test vremena. Tko zna kakvo bi mišljenje imao da nisam godinama slušao hvalospjeve. Očekivao puno, dobio malo al ok, ionak su prerazvikanost i razočaranje stvari na koje utječe puno faktora. |
Bok, kako si.
|
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 28/06/2013 : 19:52:15
|
quote: Originally posted by acestroke
Vidim da se opet rasrpavlja o ukusima, a inace diskusije u vezi slicnih su... bezzzz. Neki ce volit A, neki nece ali ce preferirat B, i tako do iznemoglosti...
:)

koji cirkus talno se čuditi kak se ljudi raspravljaju oko ukusa kad je umjetnost u pitanju. Jebote, fakat smo glupi, ajmo više raspravljat o činjenicama. Evo, tvrdim da u filmu Alamo iz 2004. glume D. Quaid i B. B. Thornton. Kaj vi mislite jel to je tak? |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
swamp thing
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
Posted - 28/06/2013 : 22:37:09
|
Palac gore za rasprave o ukusima ;) Inception - razvučen nenormalno, da je kraći sat vremena bio bi sjajan...one pucačine pred kraj filma, na onom snijegu i tako, beskonačne... Nešto mi Nolan gubi kompas... |
 |
|
rommel
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
7436 Posts
Member since 26/11/2001 |
Posted - 28/06/2013 : 22:44:41
|
quote: Originally posted by dr strangelove
Neki od mojih najboljih filmova su filmovi u boji 
potpisujem sve što je dottore napisao ne samo quotano i ne samo zbog toga da mi istu stvar mi spočitavaju... najveće razočarenje sin city tu sam nešto očekivao dobio upravo to u prvih 5-6 minuta intro priče ostaslo je bilo loše - negdje kao i pixarov up ja bih ga bio završio u prvih 15 minuta otprilike nakon smrti žene i bio bi sjajan |
 |
|
Topic  |
|