Author |
Topic |
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 19/06/2013 : 13:34:42
|
Meni je najjače ono kad ga je izjeba portir na parkingu da triba vikat ime, prezime, broj dresa i poziciju da bi uša unutra |
Trljam ruke. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 28/06/2013 : 16:00:30
|
Naravno kontra toga, tek smo se konsolidirali pa da nam sad netko opet razjebe klub..nego mislim da je ovo neka patka ka sa onom familijom Luksic (ili kako se vec zovu) doli iz Cilea.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 28/06/2013 16:00:48 |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10233 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 28/06/2013 : 16:19:31
|
quote: Originally posted by brni
Naravno kontra toga, tek smo se konsolidirali pa da nam sad netko opet razjebe klub..nego mislim da je ovo neka patka ka sa onom familijom Luksic (ili kako se vec zovu) doli iz Cilea..
Ne virujen da je patka ka sa Lukšićima jer se Lukšići nisu nikad ni pojavili niti potvrdili interes. Ovi su se pojavili, pokazali interes, i obavili nekakve razgovore.
Inače, da su se pojavili prije 2-3 godine, pozdravija bi prodaju jer je druga opcija bila stečaj. Sad, kad mi se čini da su postavljeni nekakvi zdravi temelji,i kad je poprilično jasno da je bez lopina i kriminalaca koji su ga isisavali Hajduk samoodrživ, apsolutno protiv prodaje.
Ako su ljudima bitne titule nek se slobodno pribace na HAŠK/Kroaciju/GNK ili kako li se već zovu. Ako in je bitno navijat za klub koji ima identitet, čisto poslovanje, vjerne navijače, ponos je svoga grada/regije i forsira svoju omladinsku školu Hajduk je klub koji bi ako se sada ne proda moga bit takav klub. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
Edited by - NESVRSTANI on 28/06/2013 16:20:09 |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 28/06/2013 : 17:10:33
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Sad, kad mi se čini da su postavljeni nekakvi zdravi temelji,i kad je poprilično jasno da je bez lopina i kriminalaca koji su ga isisavali Hajduk samoodrživ, apsolutno protiv prodaje.
Ako su ljudima bitne titule nek se slobodno pribace na HAŠK/Kroaciju/GNK ili kako li se već zovu. Ako in je bitno navijat za klub koji ima identitet, čisto poslovanje, vjerne navijače, ponos je svoga grada/regije i forsira svoju omladinsku školu Hajduk je klub koji bi ako se sada ne proda moga bit takav klub.
Potpis.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 28/06/2013 : 18:15:33
|
Ameri, Afganistanci ili Hrvati nema veze, samo nek klub napokon preuzmu ljudi a ne raznorazni lopovi kao u ovih proteklih 20+ godina. Koji su se kleli u ime Hajduka i lovu trpali u svoj džep, takvi su najgori. I navijači moraju imati mogućnost veta kad se donose odluke o budućnosti kluba. |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10233 Posts
Posted - 28/06/2013 : 21:26:24
|
quote: Originally posted by dosada
Ameri, Afganistanci ili Hrvati nema veze, samo nek klub napokon preuzmu ljudi a ne raznorazni lopovi kao u ovih proteklih 20+ godina. Koji su se kleli u ime Hajduka i lovu trpali u svoj džep, takvi su najgori. I navijači moraju imati mogućnost veta kad se donose odluke o budućnosti kluba.
Meni se čini, mada još uvik nisan 100% siguran da ovo boldano konačno imamo. Generalno, neman ni ja ništa protiv prodaje, ali čin vidin da amere po gradu vozika famozni FF to mi je dovoljno da znan da iza ovakve vrste financiranja stoje upravo ovi iz drugog dijela boldane rečenice. Ljudima koji blebeću o nužnosti privatizacije na ovaj način bi poručija da malo bolje prouče materiju. Hajduk nije City ili Chelsea s kojin će se rus ili arap igrat Football managera uživo i ulupavat brdo love s kojon ionako u principu nezna šta će. Hajduka će na ovi način kupit neko ko je nanjušija korist za vlastiti džep i neće ga bit puno briga za eventualnu štetu, pa ako nekakav amer vidi potencijal(koji po meni definitivno postoji), zašto mu prepustit zlatnu koku?
Rangersi su recimo privatizirani a di su sad? Malaga je skoro krahirala. U Unitedu su navijači oduševljeni novin vlasnicima. O Liverpoolu da ne pričan. Navijači upravo rade veliki mural vlasnicima. Brdo je "manjih" klubova po evropi upropastila privatizacija . Istovremeno, najuspješniji evropski klubovi više ili manje funkcioniraju na nekoj vrsti socios modela. Ako već imaju želju ulagat neka ulože u KK Split.
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10233 Posts
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
Torghal
Senior Member
Croatia
1981 Posts
Member since 27/09/2004 |
Posted - 28/06/2013 : 21:40:11
|
Ne slazem se sa tobom Jere,ovako ili onako Hajduk ce kad tad morat bit privatiziran.ne moze se vjecno iz gradske blagajne krpat rupe u Hajduku.Svako par miseci ekipa iz Hajduka ucijeni grad,dignite za nas kredit od 30tak milijuna kuna ili cemo morat u stecaj.Cim cuju ric stecaj navijaci se upute prid banovinu i nasi vrli gradski vjecnici se useru i odma dignu kredit.I tako stalno u krug.Koliko je novaca grad utuka u Hajduk moglo se napravit stotine vrtica i skola,sredit istocna obala itd.Ok,sadasnja uprava se cini u redu i cini se da su napokon u Hajduku na celu neki sposobniji ljudi od onih prije ali kad tad ce neko i njih maknit i vratit ce se sve na staro. |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10233 Posts
Posted - 28/06/2013 : 21:41:20
|
I navijači moraju imati mogućnost veta kad se donose odluke o budućnosti kluba.
Ovo mi je promaklo. To je nemoguće. Ne postoji čovik koji će nešto kupit, pogotovo za velike novce a da mu neko drugi određuje šta smi a šta ne smi.
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 28/06/2013 : 21:45:36
|
Ovo mi je promaklo. To je nemoguće. Ne postoji čovik koji će nešto kupit, pogotovo za velike novce a da mu neko drugi određuje šta smi a šta ne smi.
hoce, hoce isto kak bu i kupil kucu u središtu starog grada i od nje ne bum napravil tvornici. Sve se to može srediti u ugovor ako je kome do toga stalo! |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47177 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 28/06/2013 : 21:48:09
|
Zaboravija san najvažnije. Skuplja li ko slije?
brat skupija album. skuplja bi i ja al neman para |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10233 Posts
Posted - 28/06/2013 : 21:57:09
|
quote: Originally posted by Torghal
Ne slazem se sa tobom Jere,ovako ili onako Hajduk ce kad tad morat bit privatiziran.ne moze se vjecno iz gradske blagajne krpat rupe u Hajduku.Svako par miseci ekipa iz Hajduka ucijeni grad,dignite za nas kredit od 30tak milijuna kuna ili cemo morat u stecaj.Cim cuju ric stecaj navijaci se upute prid banovinu i nasi vrli gradski vjecnici se useru i odma dignu kredit.I tako stalno u krug.Koliko je novaca grad utuka u Hajduk moglo se napravit stotine vrtica i skola,sredit istocna obala itd.Ok,sadasnja uprava se cini u redu i cini se da su napokon u Hajduku na celu neki sposobniji ljudi od onih prije ali kad tad ce neko i njih maknit i vratit ce se sve na staro.
Prije svega ja nisan nikakav hard core torcidaš opijen magijon i veličinon Hajduka. Dapače, i ja san ka i ti spada u ovu ekipu kojoj je ono u šta se Hajduk pritvorija ogadilo klub.
Ovo o gradskon proračunu je prazna floskula jer Hajduk od grada zadnjih par godina nije dobija niti lipe niti to traži. Čak niti kroz održavanje stadiona koji je u gradskom vlasništvu. Apropo stadiona, znaš li priču oko organizacije koncerta Marka Perkovića na poljudu?
Grad diga kredit za Hajduk??? Hajduk je diga kredit, a grad mu je jamac. Ali jamac sa 100% sigurnon naplaton. Da ne pišen ovde lancune, ako te interesira pronjuškaj malo.
Uostalon ja san napisa da generalno nisan protiv prodaje. Al ne ovakvin ljudima.
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10233 Posts
Posted - 28/06/2013 : 22:00:58
|
quote: Originally posted by lwood
brat skupija album. skuplja bi i ja al neman para
Je malo skupo, jer ti da sve slije dobiješ iz prve triba 400 Kn. Ja san to lukavo kupija malome, pa su se uključile babe/dide/tete/barbe |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10233 Posts
Posted - 28/06/2013 : 22:10:38
|
hoce, hoce isto kak bu i kupil kucu u središtu starog grada i od nje ne bum napravil tvornici. Sve se to može srediti u ugovor ako je kome do toga stalo!
Pa slušaj, onaj koji prodaje tu kuću godinama a predstavlja mu teret i oće je se riješit neće pravit problem čak i da oćeš napravit odlagalište nuklearnog otpada |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19702 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 28/06/2013 : 22:36:35
|
Ne znam meni se svaka uprava Hajduka u zadnjih nekoliko godian čini istom (ok nema više Fiorentiniaj i to je plus), tu je sad kao stranac (Anderson) i sad će kao procvat, je možeš misliti, što uopće znamo o tom Anderseno, koliko ja znam može se pokazati i nesposobniji odo svih ovih dosadašnjih. Po meni bi vam svaka promjena (pprivatizacija pogotovo) trebala biti dobrodošla, ali možda sam u krivu. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Rico
Advanced Member
Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
Posted - 29/06/2013 : 10:52:51
|
nekad sam bio protiv, a sada posli 20 i vise godina domaćih "ulagača" sam apsolutno ZA PRODAJU. Ne kažem baš ovim prvima, to nek odluči struka ( ako je uopće ima ?)ali zašto ne i njima ako se u nekakav statut uvede da se ne smije mijenjati ime, grb, grad... uz naravno definirane ciljeve i ulaganja. Priča da smo sada stali na noge je vise nego smiješna?
PS Jedino sto bih ja uveo u zakonik je to da klub ne smiju kupiti Hrvati, Srbi, Bošnjaci, Crnogorci, Slovenci ni Makedoci... amo reč do 4 kolina bi gleda, a onima kojima se nezna porijeklo isli bi na dna provjeru. |
https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10233 Posts
Posted - 29/06/2013 : 11:16:45
|
quote: Originally posted by Rico
nekad sam bio protiv, a sada posli 20 i vise godina domaćih "ulagača" sam apsolutno ZA PRODAJU. Ne kažem baš ovim prvima, to nek odluči struka ( ako je uopće ima ?)ali zašto ne i njima ako se u nekakav statut uvede da se ne smije mijenjati ime, grb, grad... uz naravno definirane ciljeve i ulaganja. Priča da smo sada stali na noge je vise nego smiješna?
PS Jedino sto bih ja uveo u zakonik je to da klub ne smiju kupiti Hrvati, Srbi, Bošnjaci, Crnogorci, Slovenci ni Makedoci... amo reč do 4 kolina bi gleda, a onima kojima se nezna porijeklo isli bi na dna provjeru.
Očito si još jedan koji ovo sve površno prati. tinton je recimo mlad, za njega mi je jasno da ne razumi |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47177 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 29/06/2013 : 11:22:57
|
quote: Originally posted by lwood
brat skupija album. skuplja bi i ja al neman para
Je malo skupo, jer ti da sve slije dobiješ iz prve triba 400 Kn. Ja san to lukavo kupija malome, pa su se uključile babe/dide/tete/barbe
lako je tako |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Rico
Advanced Member
Croatia
3955 Posts
Posted - 29/06/2013 : 11:47:45
|
quote: Originally posted by Rico
PS Jedino sto bih ja uveo u zakonik je to da klub ne smiju kupiti Hrvati, Srbi, Bošnjaci, Crnogorci, Slovenci ni Makedoci... amo reč do 4 kolina bi gleda, a onima kojima se nezna porijeklo isli bi na dna provjeru.
Očito si još jedan koji ovo sve površno prati. tinton je recimo mlad, za njega mi je jasno da ne razumi
Glavno da si ti meni sve argumentirao. |
https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign |
|
|
Rico
Advanced Member
Croatia
3955 Posts
|
Rico
Advanced Member
Croatia
3955 Posts
Posted - 29/06/2013 : 12:00:08
|
Aj pokušat cu ukratko...
-Mi bi tili velikog hajduka sa Splitom i navijacima kao vlasnicima upravljacima ne ide. Split je siromasan za to. -Omladinska skola kao temelj. Ne ide! jer sve sto vridi sa 16 godina je vec prodano. -Vlasničko upravljacka struktura? Sto je to trenutno? ko jebeno odlučuje? - Kult imena Hajduk- blijedi-pitas dicu na ulici za koga navijaju reci ce ti za barcelonu, real, .... sve to ide s rezultatima
S druge strane prodaja je veliki RIZIK, tu trebamo struku, a imamo li je za tu odluku?
Naravno, ja nemam pojma, ali ovako kao promatrac sam samo iznio misljenje :) |
|
|
Topic |
|