forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Man of Steel
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 16

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 29/06/2013 : 14:10:01  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Zao mi je jer sam DC dijete i sto moram gledati ovakve debakle ..
Ipak..GO DC

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Vlaadisha
Advanced Member

USA
3513 Posts

Member since 21/07/2004

Posted - 29/06/2013 : 15:37:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Vlaadisha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

Nolan je sjebao sve sto je sjebati mogao, sada mu brat radi sranja na ovom filmu..mislim..stvaaarno?
Zack je OK..Film je ok..
Ocekivao sam vise..no hej..
Sve im mogu oprostiti..no S ne ubija...i to je poanta.

Zapravo, Nolan je bio protiv ubijanja Zoda ali su ga Snyder i Goyer (jedva) ubedili.

A Superman naravno ubija, i na filmu i u stripu: u Supermanu 2 je bacio Zoda u provaliju, dok je u Byrnovom runu takodje ubio generala i ekipu... u oba slucaja kad nisu imali super-moci.

moji crteži
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/06/2013 : 15:49:40  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Bas ta Byrneova prica je dokaz zasto Superman nesmi ubijati..i sve nakon te price sta je usljedilo je svojevrsno iskupljivanje za to..i to je jedini put kad je ubija u regulranom serijalu od golden agea..upravo je ta prica iznimka koja potvrduje pravilo: SUPERMAN NE UBIJA!!

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 29/06/2013 15:49:57
Go to Top of Page

Vlaadisha
Advanced Member

USA
3513 Posts

Member since 21/07/2004

Posted - 29/06/2013 : 16:21:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Vlaadisha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

Bas ta Byrneova prica je dokaz zasto Superman nesmi ubijati..i sve nakon te price sta je usljedilo je svojevrsno iskupljivanje za to..i to je jedini put kad je ubija u regulranom serijalu od golden agea..upravo je ta prica iznimka koja potvrduje pravilo: SUPERMAN NE UBIJA!!

Man of Steel je bas takva prica: gledamo Supermana u prvoj borbi u njegovom zivotu, i to sa obucenim vojnicima, koji uz to sticu super-moci a prete da uniste njegov svet. Ovo nije Morrisonov All Star Superman, na vrhuncu svoje moci, koji uvek ima plan ("uvek postoji nacin"). Autori filma kazu da scena sa Zodom predstavlja objasnjenje njegovog moralnog koda, koji sad ima i dodatnu tezinu.

moji crteži
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/06/2013 : 16:54:01  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vlaadisha

Autori filma kazu da scena sa Zodom predstavlja objasnjenje njegovog moralnog koda, koji sad ima i dodatnu tezinu.

Kad oni to kazu onda to stvarno ima tezinu..nema šta..

A Morrisonov All-Star je ipak alternativna verzija Supermana tako da mi je glupo sta si ga uopce spomenia u ovom kontekstu..

Edited by - brni on 29/06/2013 16:54:21
Go to Top of Page

Vlaadisha
Advanced Member

USA
3513 Posts

Member since 21/07/2004

Posted - 29/06/2013 : 17:28:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Vlaadisha a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kad oni to kazu onda to stvarno ima tezinu..nema šta..
Ima tezinu jer je sad osetio bespomocnost koja ce ga terati da uvek ima plan i spasi sve koga moze. Negde sam citao da ce se u buducim filmovima vracati na njegovu grizu savesti (ne ocekujem sad neki Exile, doduse).
quote:
A Morrisonov All-Star je ipak alternativna verzija Supermana tako da mi je glupo sta si ga uopce spomenia u ovom kontekstu..

Spomenuo sam ga u kontekstu raznih inkarnacija Supermana; ne verujem da su autori filma optereceni kontinuitetom u stripu. Drugim recima, mogli su se opredeliti za bilo koju verziju Coveka od celika, a All Star je jedna od najblizih tom nekom idealnom Supermanu. Jednostavno, ovo je njihovo citanje izvora i legitimno je kao i bilo koje drugo. Kanon je za nas fanove.

moji crteži

Edited by - Vlaadisha on 29/06/2013 18:00:29
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 29/06/2013 : 17:30:37  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Nemojte mi molim vas krenuti sa obrazlozenjima kako je prezime Nolan dobro utjecalo na ovaj ili bilo koji drugi Superherojski strip..

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde

Edited by - mr murdoc on 29/06/2013 17:31:18
Go to Top of Page

Vlaadisha
Advanced Member

USA
3513 Posts

Member since 21/07/2004

Posted - 29/06/2013 : 17:37:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Vlaadisha a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nemojte mi molim vas krenuti sa obrazlozenjima kako je prezime Nolan dobro utjecalo na ovaj ili bilo koji drugi Superherojski strip..

Na strip ili na film? Pa, preporodio je filmskog Batmana, svidjalo se to nekom ili ne. Licno nisam Nolanov fan, ali cini mi se da mnogi kriticari MoS preferijaju ruzicaste naocari u odnosu na grej filter.

moji crteži

Edited by - Vlaadisha on 29/06/2013 17:39:28
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/06/2013 : 17:42:19  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jednostavno, ovo je njihovo citanje izvora i legitimno je kao i bilo koje drugo. Kanon je za nas fanove.

Ne slazem se..Marvel je dokaza da se moze snimit superherojski film koji moze zadovoljit svu publiku..a ovi Nolani nek samo nastave unistavat sve sta je dobro u DC-u..

Edited by - brni on 29/06/2013 17:42:37
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 29/06/2013 : 18:24:41  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Na strip ili na film? Pa, preporodio je filmskog Batmana, svidjalo se to nekom ili ne. Licno nisam Nolanov fan, ali cini mi se da mnogi kriticari MoS preferijaju ruzicaste naocari u odnosu na grej filter.

Yeep..Nista donosi nista....nolanologija

Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 29/06/2013 : 18:57:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Sve Nolanovo je vrh osim Inceptiona.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 29/06/2013 : 19:08:55  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker

Sve Nolanovo je vrh osim Inceptiona.

Dobra ti udica frende..,no ne grize..jebiga ..heh.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22318 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 30/06/2013 : 18:49:32  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne slazem se..Marvel je dokaza da se moze snimit superherojski film koji moze zadovoljit svu publiku..

Na koji to film mislis?
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 30/06/2013 : 19:05:11  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

Ne slazem se..Marvel je dokaza da se moze snimit superherojski film koji moze zadovoljit svu publiku..

Na koji to film mislis?

Zelis primjer..evo Iron Man 3..

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22318 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 30/06/2013 : 19:17:26  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Uh, ne znam koga je Iron-man 3 sve zadovoljio (), ali MOS, pored svih nedostataka, je remek-djelo za taj film.

Stvar je u tome da MOS nije nasa ocekivanja ispunio, to je jasno, ali je mi je jos uvijek bolji od Amazing S-M, Iron-mana, Avengers i ostalih Marvelovih filmova.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 30/06/2013 : 21:09:54  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Uh, ne znam koga je Iron-man 3 sve zadovoljio (), ali MOS, pored svih nedostataka, je remek-djelo za taj film.

Stvar je u tome da MOS nije nasa ocekivanja ispunio, to je jasno, ali je mi je jos uvijek bolji od Amazing S-M, Iron-mana, Avengers i ostalih Marvelovih filmova.

Ne slazem se..Marvel je to na velikom platnu puno unosnije i bolje odradio..

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 30/06/2013 : 21:47:45  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
@King Warrior

Nemoj se ljutit ali vidim da nisi ni ti imun na shit of the year izjave..

Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 30/06/2013 : 21:54:21  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Meni se cini da se MOS urusio pod tezinom vlastite umisljene velicine i ozbiljnosti, i opizdio na tlo kao umiruci mamut. Whedon je po tom pitanju ostavio Snydera iza sebe u prasini, a ovaj ce, bojim se, jos dugo kasljati.

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 30/06/2013 : 21:56:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Bilo koji od Raimijevih Spideya, čak i najslabiji treći, kao i The Amazing Spidey, pa i prvi Iron Man, su puno bolji od MoS.
O dvama Singerovim X-Men, kao i o X-Men: First Class, ne treba ni trošiti riječi.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22318 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 30/06/2013 : 22:26:33  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

@King Warrior

Nemoj se ljutit ali vidim da nisi ni ti imun na shit of the year izjave..

Nemoj da zezas, Iron-Man 1-3 je smece nevidjeno, to kazem kao covjek koji voli akcione filmove i superherojske stripove.
A sto se tice MOS, pa mozda ga akceptiramo malo vise s vremenom, mislim na nas hardcore Supie fanove. Ja sam vec poceo pomalo da popustam.
Nolanov Batman mi isto je na pocetku bio odbojan, sav taj realizam mi nije nekako pasao u njegov svijet. Onda sam s vremenom popustio i najkasnije poslije TDK cak zavolio novu verziju.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 30/06/2013 : 23:48:21  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Stan'te drugovi, da nitko nije bacio neki spoiler dok ja u srijedu ne pogledam film!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 01/07/2013 : 00:41:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Nisam još gledao MoS, ali teško da će biti gori od ASM-a, Thora, Captain Americe, Incredible Hulka i Iron Mana 2 i 3 (a da ne govorim o onim Electrama i sličnim ispljuvcima).

Ne očekujem da će premašiti Avengerse, niti da će se približiti X-Menima ili Dark Knightovima, ali svejedno očekujem vrlo dobar film.

Evo nekakvog poretka:

1st tier: X-Men 1, 2, First Class, Dark Knight Trilogy, Spider-Man 1, 2, Iron Man 1, Avengers, Watchmen.

2nd tier: Iron Man 2, 3, Thor, Spider-Man 3, X-Men: The Last Stand, Hulk, Daredevil (Damn right!), Superman 1, 2 (njih bi morao opet pogledat, možda ipak zaslužuju klasu više), Blade 1, 2, Hellboy.

3rd tier: Thor, X-Men Origins: Wolverine, Batman, Batman Returns, Incredible Hulk, Amazing Spider-Man, Fantastic Four 1, 2, Punisher, Superman 3, Spawn, Blade: Trinity.

Shit tier: Captain America, Electra, Catwoman, Batman Forever, Batman&Robin, Punisher: War Zone, Superman 4, Ghost Rider 1 (a vrlo, vrlo vjerojatno i drugi), Hellboy 2: Golden Army.

Vjerojatno sam neke filmove zaboravio (ili možda nisam gledao).

Za Man of Steel očekujem solidan Tier 2.

Edited by - Windwalker on 01/07/2013 00:58:45
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 01/07/2013 : 15:45:32  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Man of Steel je mnogo bolji od Iron-mana 2, 3 nisam gledao. 2 je toliko dosadna i razvucena da ti ubije zelju da ga ikada vise pogledas. Ali ipak sam ga pogledao i drugi put, tada mi je bio jos gori!

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 01/07/2013 : 15:53:52  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

Man of Steel je mnogo bolji od Iron-mana 2, 3 nisam gledao. 2 je toliko dosadna i razvucena da ti ubije zelju da ga ikada vise pogledas. Ali ipak sam ga pogledao i drugi put, tada mi je bio jos gori!

Slazem se Iron Man 2 je totalno bzvz i dosadan..jedinica je solidna no nista vise od toga..ali ode nije rijec o 1 i 2 vec Iron Man 3 koji je daleko najbolji dio..Man of Steel je smece neviđeno prema njemu..

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 01/07/2013 : 22:22:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
kao što sam rekao, ništa bez Christophera Reevea

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page
Page: of 16 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000