forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Man of Steel
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 16

King Warrior
stripovi.com suradnik

22318 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 24/06/2013 : 23:38:44  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Najbolji lik u filmu je Zod.
Odlicno je odradio svoju ulogu, pravi je negativac, nije dopadljiv lik kao Joker ili Bane, pa da covjek navija za njega umjesto za heroja, kao sto je bio slucaj u DK filmovima sa ova dva lika.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 24/06/2013 : 23:43:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Najbolji lik u filmu je Zod.
Odlicno je odradio svoju ulogu, pravi je negativac, nije dopadljiv lik kao Joker ili Bane, pa da covjek navija za njega umjesto za heroja, kao sto je bio slucaj u DK filmovima sa ova dva lika.

Bas me interesuje koliko je ljudi zapravo navijalo za Jokera ili Banea umjesto Batmana u Nolanovim filmovima

medjutim...

u ovom novom Supermanu, 'heroj' je toliko drven, pitam se zasto bi ik'o ziv navij'o za njega umjesto Zoda

http://www.acestroke.blogspot.com

Edited by - acestroke on 24/06/2013 23:46:13
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 25/06/2013 : 00:04:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

u ovom novom Supermanu, 'heroj' je toliko drven, pitam se zasto bi ik'o ziv navij'o za njega umjesto Zoda

kak mi se sviđa taj izraz...drven.

gdje je Keanu Reeves kad ga trebaš?

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 25/06/2013 : 01:28:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

quote:

kak mi se sviđa taj izraz...drven.

gdje je Keanu Reeves kad ga trebaš?

Majke mi, Pinocchio ima vise karaktera i duse nego ovaj novi Sups

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 25/06/2013 : 10:21:25  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da dobro si to primjetia..ovaj toliko iritira da ti je na kraju ža sta Zod njemu nije zavrnia vratom..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 25/06/2013 10:23:59
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 25/06/2013 : 10:23:33  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pretpostavljam da ce se mladima svidjeti, njih ionako ne interesuju emotivne scene, vec akcija i efekti.

Pa da djecurlija uglavnom..siguran sam da i ovi sta glasaju za odlican su klapci..mozda bi i meni bija dobar da iman 15..

Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 25/06/2013 : 19:42:24  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Pogledao konacno i ja...Iznenadjujuce plitak i beskrvan film.
S obzirom na trajanje od 2 i pol sata pretpostavljao sam da je tolika minutaza opravdana jer su odlucili napraviti nesto konkretno, ali ne...naglasak je ipak na akcijskim scenama tipa Wile E. Coyote, koji je definitivno falio tamo da zajedno sa Supermanom i Zodom prolazi kroz stotine zidova i zgrada. Kad su pred kraj zavrsili s tucnjavom u svemiru, ocekivao sam da ce prepoloviti mjesec na pola i gadjati se s njegovim komadima, bilo bi u skladu sa svim ranije.

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

Vlaadisha
Advanced Member

USA
3513 Posts

Member since 21/07/2004

Posted - 25/06/2013 : 20:08:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Vlaadisha a Private Message  Reply with Quote
ima i matorih drtina kojima se svideo

<------------------

moji crteži

Edited by - Vlaadisha on 25/06/2013 20:09:04
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22318 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 25/06/2013 : 20:30:55  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja to ne vidim tako. Momak izgleda fin, kulturan i miran, svaka bi ga majka za zeta pozelila.
Mnogo je simpaticniji od Balea, u svakom pogledu.
Jasno je da Cavillu nedostaje harizma, ali bolje i ovako da je odglumio nego da je na jadan nacin pokusao da oponasa Reevea, kao sto je uradio Routh u Returns.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19698 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 25/06/2013 : 21:31:23  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:

Pretpostavljam da ce se mladima svidjeti, njih ionako ne interesuju emotivne scene, vec akcija i efekti.

Pa da djecurlija uglavnom..siguran sam da i ovi sta glasaju za odlican su klapci..mozda bi i meni bija dobar da iman 15..

pa meni je loš, samo sam to i očekivao pa sam glasao za solidan ejr sam očekivao i gore

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Felagund
Average Member

Croatia
872 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 25/06/2013 : 22:19:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message  Reply with Quote
Idem sutra gledati film, pa da samo pitam, jel ima neka post-credit scena?

Sve je relativno (E = mc^2)
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12924 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 25/06/2013 : 22:24:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Felagund

Idem sutra gledati film, pa da samo pitam, jel ima neka post-credit scena?

Nema.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 25/06/2013 : 22:24:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Nema. Nije ovo Marvel.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Felagund
Average Member

Croatia
872 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 25/06/2013 : 22:38:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Nema. Nije ovo Marvel.

Green Lantern je imao ako se dobro sjecam, ona scena kad Sinestro uzme zuti prsten.

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 25/06/2013 : 22:43:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Da, ali se nekako uvriježilo da Marvel uvijek ima scenu na kraju odjavne špice, što drugi ipak rijetko rade.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 25/06/2013 : 22:44:38  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Kad Superman veli KRAJ onda je to kraj, nema više. Osim creditsa.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Felagund
Average Member

Croatia
872 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 26/06/2013 : 04:29:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Da, ali se nekako uvriježilo da Marvel uvijek ima scenu na kraju odjavne špice, što drugi ipak rijetko rade.

Nadao sam se da ce se DC ugledati na njih pa posto su vec na kraju Green Lanterna stavili scenu, staviti i ovdje i poceti povezivati filmove u veliku franshizu koja vodi Justice Leagueu. Vec imamo GL, sad i Supermana, jos napravit Flash i Wonder Woman film, Batman reboot moze i ne mora, moze jos i nastavak GL gdje bi bilo sutanja sa Sinestrom i onda ljepo Justice League.

Go to Top of Page

Felagund
Average Member

Croatia
872 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 27/06/2013 : 00:31:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message  Reply with Quote
Boze sacuvaj koliko CGI-ja, pa cini mi se da ga ima manje u transformersima.

Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 27/06/2013 : 02:32:51  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:
Ima dosta akcije, zavrsetak podsjeca na Avengers, makljaza do bola.

U traileru Steela nije izgledalo tako... Stekao sam dojam da je više dramski orijentiran, a ako bude isto šarenilo akcije, CGI i jeftine spike ko Avengersi, to mi onda i nije nešto.

To je kod mene presudilo da sam ga išao gledat. Dvoumio se između Supermana i World War Z-a i odlučio se za prvog jer mi je trailer obećavao malo više od CGI orgijanja, a i negdje sam pročitao da će to biti više kao neki "first contact story" a manje CGI smash fest. Ispalo je da je više ovo zadnje.

Film je ok za pogledat, ali nije donio ništa novo u superherojski filmski žanr. Vidim da nisu ni fanovi zadovoljni. Najjače scene su flashbackovi za koje mi je žao što nisu bile glavni naglasak filma. Naglasak se, nažalost, ko i obićno sveo na good guy vs bad guy nadmudrivanja i CGI fajtove, koji su mi ionako glavni razlog zašto ne volim superherojske filmove. U tim fajtovima Superman se pokazao kao pravi Hancock. Svaku zgradu koju je mogao zakačit je zakačio i porušio. Vjerojatno je više ljudi umrlo u tim Hancock fajtovima nego od one doomsday mašine.

Henry Cavill je dobro izgledao kao Superman, ali neke teže karizme u njegovoj izvedbi nije bilo. Ni do koljena pokojnom Reeveu. Kod Lois Lane mi je obratno. Istaknula se izvedbom ali mi nema izgled Lois Lane. U biti, Amy Adams mi uopće nema neki izgled. Russel Crowe odličan, ali on bio donio dramu u svaku ulogu. Ne može Maximus bit loš. Kevin Costner? Bio je ok, ali smiješno mi je da je Superman izgubio oca zbog psa mješanca.

Šteta što se je na kraju sve pretvorilo u CGI makljažu. Više me trnci prođu kad gledam ovo ispod... odbije ogledalom Zoda, ohladi dahom spremnik goriva, John Williams u pozadini... puno jači "boss fajt" od probijanja zgrada i zadavanja udaraca koji ništa ne postižu.

Edited by - nagor on 27/06/2013 02:38:40
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 29/06/2013 : 09:10:32  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Eto i ja ga napokon pogledah.

Man of Steel

Moc koncentracije covjeka je sve kraca , a filmovi sve duzi...hmmm paradox.
Ustvari film je u istoj fazi kao i covjek...duzina postaje presudna

Svaki jebeni "Tentpole-movie" od kojeg se ocekuje povratak ulozenog i solidna zarada mora biti silom "napuhan" u Mega-Event da bi se stekao utisak "tezine" i "vaznosti".
Simulacija pravih filmskih vrednosti ispunjena ..samo kolicinom i masom...ahhh.

Henry Cavill i Amy Adams su me ipak dobili svojom performancom i mogu ih zamisliti kao S i Lois.

Stara garda , Russell Crowe: Jor-El
Kevin Costner: Jonathan Kent
Diane Lane: Martha Kent su mi bili odlicni..

Svidio mi se takoder jedan "retro stih" glede kadrova..izbjegnut je onaj visoki sjaj i pribjeglo se "Matt" opciji.

CGI su bili bezukusna orgija podpomognuta 3D i tu sam zaspao...da upravo tako i doslovce...zaspao u kinu..
Sto vise reci..steta.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/06/2013 : 13:15:02  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

CGI su bili bezukusna orgija podpomognuta 3D i tu sam zaspao...da upravo tako i doslovce...zaspao u kinu..

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 29/06/2013 : 13:30:35  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
brni..istina ziva ..sin me budio , valjda sam navodno i hrkao,,
Gdje god se pojavi ime Nolan , ja spavam poslje 90-te minute..jbg-a

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde

Edited by - mr murdoc on 29/06/2013 13:30:56
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/06/2013 : 13:33:42  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne cudim ti se..meni se manifestira na drugaciji nacin..mora sam se usrid filma dignit i otic na wc..

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 29/06/2013 : 13:49:33  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:

Ne cudim ti se..meni se manifestira na drugaciji nacin..mora sam se usrid filma dignit i otic na wc..

Ja sam izgleda jebeno blagoslovljen ..na Nolanovim filmovima jednostavno zaspem..toliko o kritici brace Nolan...nikad se vise ne ponovilo.
Nolan je sjebao sve sto je sjebati mogao, sada mu brat radi sranja na ovom filmu..mislim..stvaaarno?
Zack je OK..Film je ok..
Ocekivao sam vise..no hej..
Sve im mogu oprostiti..no S ne ubija...i to je poanta.
Fuck you braco Nolan..vas kretenizam je unistio DC legacy i Marvelu dao tri gola prednosti...Sramota.

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/06/2013 : 13:56:01  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sve im mogu oprostiti..no S ne ubija...i to je poanta.
Fuck you braco Nolan..vas kretenizam je unistio DC legacy i Marvelu dao tri gola prednosti...Sramota.

Debeli potpis..Marvel ih gazi samo tako..nek se ugledaju na njih kako se snima superheorojski film a da se zadovolju svi kriteriji..

Edited by - brni on 29/06/2013 13:57:06
Go to Top of Page
Page: of 16 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.84 seconds. Snitz Forums 2000