Author |
Topic |
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 27/06/2013 : 23:12:45
|
quote: Originally posted by acestroke
quote: Originally posted by solar
Najnovije vijesti iz Italije govore da je Repubblica ipak "postavila sljedeću granicu" u vezi kolorca, a to je 107. broj što po većini proračuna odgovara kompletiranju Sclavijevog Hellingena!
Sto se mene tice, to i jeste 'kraj' Zagora, epizoda ostavlja dojam da je sve vec receno i zakljuceno, sve ostalo posle toga je suvisno.
Classic Ace! |
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Posted - 27/06/2013 : 23:16:18
|
quote: Granica se mora negdje postaviti, ali ako prodaja bude zadovoljavajuća za očekivati je da će se nastaviti i nakon toga broja. Da ne govorim kako je 107 poprilično neokrugla brojka
Slažem se.
+1
Ionako ima dosta dobrih epizoda odmah nakon Demona. Mogla bi ta edicija povuć daleko. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 29/06/2013 : 14:06:47
|
NOVO SA SAJTA! Čovjek iz Mavericka Zagor ZG LUSP 31 | 160 str. by ćarlito de las Vegas Nakon dugog izbivanja i pritajenosti, Peter Jolt zvani Nizozemac, bivši pljačkaš i ubojica vraća se u igru, ali traži zlato čije mjesto zna samo jedan od članova njegove davno raspuštene bande. Nakon jednog okršaja u kojem je uspio spasiti šerifa koji progoni Nizozemca, Zagor kreće u lov na bandu koja je u međuvremenu u svom pohodu otela jednu ženu koju namjerava prodati u obližnjem „ghost-townu“ Avernu, koji je postao prava zločinačka jazbina. No tu nije kraj jer će se posljednji dvoboj odigrati u mjestašcu zvanom Maverick...
Crni osvetnik Zagor ZG MX 13 | 320 str. by titnon Tajanstveni Black Axe hara Darkwoodom s ciljem osvete nad bijelim vojnicima zbog jednog davnog događaja. Zbog jako dobrog načina baratanja sjekirom, Zagor je optužen da se njegovo lice nalazi iza crne osvetničke maske. Kako bi dokazao suprotno Duh Sa Sjekirom se baca u potragu za pravim ubojicom...
|
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
djukak
Senior Member
2932 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 30/06/2013 : 10:37:51
|
Novi Maxi
|
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
Edited by - djukak on 30/06/2013 10:39:02 |
|
|
dzoni
Advanced Member
Serbia
4338 Posts
Member since 11/09/2006 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 30/06/2013 : 11:51:16
|
Malo mi je neobično čuti da je nekima ovo najbolji maxi, i to jednog outsidera - Mignacca! No ne bih se čudio, zna Mignacco iznenaditi i to jako, nakon niza prosječnih stripova. A i Laurenti je tu, a on je ziher dobar. Da se razumijemo, nisam čitao strip, pa se samo pitam... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
piquet
Senior Member
Croatia
1592 Posts
Member since 15/03/2003 |
Posted - 30/06/2013 : 12:38:34
|
nije najbolji...ali je jako solidan...i naravno crta kralj laurenti... |
"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?" |
|
|
djukak
Senior Member
2932 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 30/06/2013 : 12:44:05
|
quote: Originally posted by dzoni
odavno vidjeno
Ja prvi put danas |
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 30/06/2013 : 12:59:17
|
quote: Originally posted by DeeCay
Malo mi je neobično čuti da je nekima ovo najbolji maxi, i to jednog outsidera - Mignacca! No ne bih se čudio, zna Mignacco iznenaditi i to jako, nakon niza prosječnih stripova. A i Laurenti je tu, a on je ziher dobar. Da se razumijemo, nisam čitao strip, pa se samo pitam...
Pretpostavljam da se komentar odnosi na maxi "Crni osvetnik". Da, odlican strip, i vise nego prijatno iznenadjenje. Ne gotivim Laurentija, ali ovdje je zaista ocajan, ostavio je utisak kao da mu je preko k.... crtanje Zagora, pa je sve smandrljao samo da sto prije zavrsi. Strip bi bio jos mnogo bolji da je neko drugi crtao, neko iz gornje garde, Prisco ili Rubini, na primjer. Bilo bi ok da se i Laurenti malo vise potrudio, ali mislim da je to pjesma koju kod njega vise necemo slusati. Dobro si rekao za Mignacca, on je totalno neuracunljiv. Ono sto je najvaznije je da je on dokazao da moze, ima potencijal, tako da se uvijek moze ocekivati dobar strip iz njegovog pera. Savjetujem ti da prije citanja izbjegnes spoiler oko B.Axe. Ja sam doslovno progutao strip, najvise zbog autorove perfektne igre oko tajnog identiteta. |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19672 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 30/06/2013 : 13:07:49
|
Baš suprotno - ovdje se Laurenti (osim u posljednjih nekoliko stranica) baš potrudio, za promjenu ODLIČNO! |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Posted - 30/06/2013 : 13:15:25
|
quote: Originally posted by tinton
Baš suprotno - ovdje se Laurenti (osim u posljednjih nekoliko stranica) baš potrudio, za promjenu ODLIČNO!
Ne vidim da se potrudio, cak naprotiv, likovi mu sve manje lice na normalna ljudska bica, vise na neke degenerisane majmunolike mutante. Meni je crtez izgledao kao da je bio na spidu dok je crtao.
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19672 Posts
|
spiritoconlascure
New Member
Croatia
288 Posts
Member since 24/11/2010 |
Posted - 30/06/2013 : 15:57:22
|
Najnovije vijesti iz Italije govore da je Repubblica ipak "postavila sljedeću granicu" u vezi kolorca, a to je 107. broj što po većini proračuna odgovara kompletiranju Sclavijevog Hellingena!
krivo skroz...to su stavili samo zato šta su morali nešto napisat,sve zavisi do prodaje,može prestat odmah sada na 73. broju a može i ić skroz do kraja |
|
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 30/06/2013 : 23:36:43
|
quote: Originally posted by King Warrior Pretpostavljam da se komentar odnosi na maxi "Crni osvetnik". Da, odlican strip, i vise nego prijatno iznenadjenje. Ne gotivim Laurentija, ali ovdje je zaista ocajan, ostavio je utisak
Da, na novu recku Osvetnik sam mislio, nisam ni shvatio da je upala u međuvremenu i naslovnica novog maxija na topicu! prema sličicama što je tinton stavio u recki, mislio sam da su isječci iz stripa, ali su ti očito pin-upovi oko kojih se malo više potrudio. Šteta, bio mi je odličan ranije. Što se tiče edicije Maxi, nije niti neka konkurencija pa da je teško napraviti neki koji iskače. Jedino me se izrazito dojmio samo Dugo putovanje, svi ostali tako-tako. |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19672 Posts
Posted - 30/06/2013 : 23:39:00
|
quote: Originally posted by King Warrior Pretpostavljam da se komentar odnosi na maxi "Crni osvetnik". Da, odlican strip, i vise nego prijatno iznenadjenje. Ne gotivim Laurentija, ali ovdje je zaista ocajan, ostavio je utisak
Da, na novu recku Osvetnik sam mislio, nisam ni shvatio da je upala u međuvremenu i naslovnica novog maxija na topicu! prema sličicama što je tinton stavio u recki, mislio sam da su isječci iz stripa, ali su ti očito pin-upovi oko kojih se malo više potrudio. Šteta, bio mi je odličan ranije. Što se tiče edicije Maxi, nije niti neka konkurencija pa da je teško napraviti neki koji iskače. Jedino me se izrazito dojmio samo Dugo putovanje, svi ostali tako-tako.
nisam našao kadrove, inače bi njih stavio, ali ove slike izgledaju jako dobro pa sam ih stavio no možda samo malo iznad crteža stripa |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Posted - 01/07/2013 : 00:12:53
|
mislio sam da su isječci iz stripa, ali su ti očito pin-upovi oko kojih se malo više potrudio.
Da, ta dva pin-upa zaista dobro izgledaju. |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 01/07/2013 : 00:15:54
|
Čini mi se da je Ferri na ovoj naslovnici za Kolor ediciju samo nacrtao skicu ili tako nešto a da je netko drugi (tipa Torricelli) to dovršio, a zatim kolorist dobro zakamuflirao da se ne skuži. |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
|
dzoni
Advanced Member
Serbia
4338 Posts
Member since 11/09/2006 |
|
Brdar
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2770 Posts
Member since 22/10/2003 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Posted - 02/07/2013 : 02:01:15
|
quote: Originally posted by PijaniPatak
Mala zanimljivost:
malo sam bacio pogled po cb naslovnicama na HD-u i zapazio momenat na vrhu "Morske strave": Izgleda da je radni naslov ove epizode bio "Luka strave" ili "Luka straha" ("Il porto dell'orrore")...vidimo ga precrtanog gore levo
Pa ne zvuči ni "Luka strave" loše, iako je, istina, taj naslov malo previše lokaliziran. Priča se ne događa samo u Port Whale-u.
Najgore mi je kad priča nema neki naslov, koji bi nekako najviše pogodio srž priče. Recimo ovi planinari u izvedbi Burattini&Rubini. Glupo mi je zvati tu priču "Prerijski indijanci", kad srž priče nisu oni nego alpinizam odnosno planinari. Ime "Kameni div" mi se također ne sviđa. Zar nije Bure mogao nešto bolje izmisliti. Boselli je tu spretan. Naslov prve sveske je nekako najbolji i za ime cijele priče. |
|
|
Koresh
stripovi.com suradnik
2992 Posts
Member since 18/09/2004 |
|
zagor fan
New Member
Croatia
163 Posts
Member since 09/03/2011 |
Posted - 02/07/2013 : 13:44:05
|
quote: Originally posted by Koresh
ima li novosti oko Zagor giganta, kada bi mogao ugledati svjetlo dana?
Treba bi se sad negdje pojaviti na kioscima |
|
|
Topic |
|