forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1208

emirem
Advanced Member

10814 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 15/07/2013 : 00:50:44  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Deki, mozda si oblake trebao malo bolje odraditi, ovo vise lici na dim.

To je gunsmoke

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Lastsioux
Junior Member

USA
429 Posts

Member since 11/04/2011

Posted - 15/07/2013 : 01:04:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastsioux a Private Message  Reply with Quote
Poslao sam poruku D.J. zbog Comic Con 2013 u San Diego. Bas me interesuju hoce li biti prisutan.

"What white woman, however lonely, was ever captive or insulted by me? Yet they say I am a bad Indian." -Chief Sitting Bull

Edited by - Lastsioux on 15/07/2013 01:05:14
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 15/07/2013 : 01:10:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lastsioux

Poslao sam poruku D.J. zbog Comic Con 2013 u San Diego. Bas me interesuju hoce li biti prisutan.

Već je rekao da neće, koliko sam shvatio, bit će na Wonderconu.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Lastsioux
Junior Member

USA
429 Posts

Member since 11/04/2011

Posted - 15/07/2013 : 05:47:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastsioux a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

quote:

Ovo je naj bolji sastanak ljubitelja stripa. Bice isto i nekoliko poznatih glumaca na raznim izlozbama. Stvarno steta sto nije umogucnosti da ode.

"What white woman, however lonely, was ever captive or insulted by me? Yet they say I am a bad Indian." -Chief Sitting Bull
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7118 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 15/07/2013 : 09:10:46  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Zagor12

quote:

Ovo je naj bolji sastanak ljubitelja stripa. Bice isto i nekoliko poznatih glumaca na raznim izlozbama. Stvarno steta sto nije umogucnosti da ode.

Idem na Comic-Con. Jedino sto necu imati svoj stol jer se za njega ceka barem 3 godine. Slijedeca godina ce biti treca za koju se prijavljujem, tako da se nadam.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 15/07/2013 : 10:21:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Ljudi, može pitanje? Koje sve epizode obuhvaća saga s profesorom Richterom i onim arheologom Greeneom? Znam da završava sa onom pričom na Islandu koju je crtao Della Monica, ali ne znam koje su epizode prije, ima neka sa Sumeranima, čini mi se...

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19675 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 15/07/2013 : 10:49:56  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by selanne

Ljudi, može pitanje? Koje sve epizode obuhvaća saga s profesorom Richterom i onim arheologom Greeneom? Znam da završava sa onom pričom na Islandu koju je crtao Della Monica, ali ne znam koje su epizode prije, ima neka sa Sumeranima, čini mi se...

Prva epizoda - Tajna Sumerana
Strava i užas u muzeju
Stupiva i otrov

onda neka< epizoda između koja nema veze s Richterom

Druga epizoda - Podzemlje New Orleansa
Na tragu neprijatelja
U džungli Yucatana
Grad u močvari
Piramida krvi
Treća epizoda (ta koju crta Della Monica) - Posljednja thula
- Spuštanje u maelstrom
- Razbojnici iz skrivene doline
- Tron bogova

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 15/07/2013 : 11:07:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Hvala, druže!

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

aved
Average Member

Bosnia and Herzegovina
633 Posts

Member since 25/12/2012

Posted - 15/07/2013 : 12:35:24  Show Profile Show Extended Profile  Send aved a Private Message  Reply with Quote
Selanne, ne bi bilo lose da se prije toga procitaju price "Sedam gradova Cibole" i "Tajna Jednoroga"

http://www.stripovi.com/recenzije/zagor-zg-sd-19-21-sedam-gradova-cibole/308/

http://www.stripovi.com/recenzije/zagor-zg-sd-56-58-tajna-jednoroga/866/

Mornie utúlië, mornie alantië
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 15/07/2013 : 12:59:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by aved

Selanne, ne bi bilo lose da se prije toga procitaju price "Sedam gradova Cibole" i "Tajna Jednoroga"

http://www.stripovi.com/recenzije/zagor-zg-sd-19-21-sedam-gradova-cibole/308/

http://www.stripovi.com/recenzije/zagor-zg-sd-56-58-tajna-jednoroga/866/

Sedam gradova Cibole mi je jedan od prvih i najdražih Zagora, Tajna jednoroga mi je slab strip.
Hvala, u svakom slučaju!

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 15/07/2013 : 13:27:57  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Da i slobodno preskoči ovaj strip koji je između Sumerana i Yukatana jer je teški krš

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

Brdar
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2770 Posts

Member since 22/10/2003

Posted - 15/07/2013 : 16:43:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Brdar a Private Message  Reply with Quote

[/quote]

Meni ovdje jedini problem predstavljaju dugine boje na Snejkovom licu i perima jer on nema takve boje. Ostalo mi je ok, to je tvoj stil, takav je kakav je, sad je sve stvar razlicitosti ukusa.
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 15/07/2013 : 16:54:36  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by selanne
Sedam gradova Cibole mi je jedan od prvih i najdražih Zagora, Tajna jednoroga mi je slab strip.
Hvala, u svakom slučaju!

meni je tajna jednoroga među top 5 bureta...znam nije neka referenca...

"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
Go to Top of Page

ddeki
Advanced Member

3435 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 15/07/2013 : 19:53:53  Show Profile Show Extended Profile  Send ddeki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Brdar

Meni ovdje jedini problem predstavljaju dugine boje na Snejkovom licu i perima jer on nema takve boje. Ostalo mi je ok, to je tvoj stil, takav je kakav je, sad je sve stvar razlicitosti ukusa.
[/quote]

To si u pravu. Ukusi su razliciti. U principu sve moze da se promeni, i svakave kerefeke da se izvode.

http://ddeki.deviantart.com/gallery/
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009518400153

Edited by - ddeki on 15/07/2013 20:10:19
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 15/07/2013 : 19:58:54  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Opa! Bravo majstore! Cista desetka!
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10814 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 15/07/2013 : 20:05:40  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
background je dobar +5...

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

ddeki
Advanced Member

3435 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 15/07/2013 : 20:17:53  Show Profile Show Extended Profile  Send ddeki a Private Message  Reply with Quote
Drago mi je da vam se svidja ova verzija. Dok se ne proba vise kombinacija ne mozes znati sta je dobro. Pa cak i jedan background moze da izvadi ili upropasti crtez...

Go to Top of Page

Brdar
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2770 Posts

Member since 22/10/2003

Posted - 15/07/2013 : 20:39:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Brdar a Private Message  Reply with Quote
Nadahnut ddekijevim odlicnim izvedbama uradih i ja svoju verziju prije planiranog.

Edited by - Brdar on 15/07/2013 20:39:48
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 15/07/2013 : 20:48:03  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Strava! Boja koze mi se jos vise svidja nego kod Dekija.
Samo, zasto su ti ovi ljudi u pozadini svi sivi?
Go to Top of Page

Brdar
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2770 Posts

Member since 22/10/2003

Posted - 15/07/2013 : 21:11:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Brdar a Private Message  Reply with Quote
@ King, zahvaljujem.

A sto se ljudi tice - osim sto nisam imao reference za njih, a nisam htio 'maznjavati' ddekijeve iz postovanja prema njegovom trudu, smatram da je Nuccio komponirao ovaj plakat na sljedeci nacin:

a) pored pozadine, plakat se sastoji iz tri dijela:
- Snejk
- Zagor i Frida
- ostali

b) u prvi plan Nuccio svjesno baca Snejka, Zagora i Fridu, zeleci naglasiti ko su zapravo glavni akteri po njemu u ovoj prici, dok ostale izdvaja u pozadinu (da, stavio ih je skoro sve, ali ipak su u pozadini, vide se samo njihove siluete), a da je zelio da ih se vidi u prvom planu, mogao ih je komotno poredati iza Zagora i Fride, bas kao sto je povodom 500 broja Zagora poredao glavne protagoniste i antagoniste serijala

c) sljedeci njegovu misao, odlucio sam ih obojati u jednom tonu, odnosno kao treci dio kompozicije ovog plakata (samo sto su na mom racunaru raja iz pozadine u ljubicasto-sivkastim tonovima).

Slican primjer ovakvog pristupa mozemo vidjeti na ovoj naslovnici:

Edited by - Brdar on 15/07/2013 21:15:15
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 15/07/2013 : 21:19:27  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
ok, tvoj je rad.
Meni tako sivi izgledaju kao statue, spomenik palim borcima ili pionirima Divljeg zapada.
Nisam siguran da li je Markova prastara naslovnica dobra referenca. Znas i sam da su na starijim naslovnicama cesto neke kolorne nebuloze, bilo Zagor, Mark, Tex ili neko treci.
Deki je odlicno obojio ljude u pozadini, svi su kolorisani, a nemaju neke napasne ili drecave boje koje skrecu paznju sa glavnih likova.
Go to Top of Page

ddeki
Advanced Member

3435 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 15/07/2013 : 21:21:37  Show Profile Show Extended Profile  Send ddeki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nadahnut ddekijevim odlicnim izvedbama uradih i ja svoju verziju prije planiranog.

Meni se svidja, a i drago mi je sto su nam razliciti kolori.

Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 15/07/2013 : 21:48:36  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Čast ddekiju, ali ovo što Brdar stvara je perfekcija. Baš mi je drago da se potpisao na kolor jer je zaslužio da ga netko profesionalno angažira (po mogućnosi ovi u SBE-u). Naježio sam se koliko je ovo dobro. Pogodio je u sridu sride and then some. Dođe ti da pročitaš cijelu Zagorovu kolekciju iz početka. Naklon do poda.

O tome pričamo kad se spominje da Ferri više ne može sa naslovnicama. Nuccio i vrhunski kolor dižu dojam do maksimuma.
Go to Top of Page

Brdar
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2770 Posts

Member since 22/10/2003

Posted - 15/07/2013 : 21:49:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Brdar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ddeki

quote:

Meni se svidja, a i drago mi je sto su nam razliciti kolori.

Hvala kolega. Upravo o tome sam i vodio racuna, da budu urađene dvije razlicite a jednako kvalitetne verzije.
Go to Top of Page

Brdar
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2770 Posts

Member since 22/10/2003

Posted - 15/07/2013 : 21:52:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Brdar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

quote:

Čast ddekiju, ali ovo što Brdar stvara je perfekcija. Baš mi je drago da se potpisao na kolor jer je zaslužio da ga netko profesionalno angažira (po mogućnosi ovi u SBE-u). Naježio sam se koliko je ovo dobro. Pogodio je u sridu sride and then some. Dođe ti da pročitaš cijelu Zagorovu kolekciju iz početka. Naklon do poda.

O tome pričamo kad se spominje da Ferri više ne može sa naslovnicama. Nuccio i vrhunski kolor dižu dojam do maksimuma.

Hvala nagor, ali smatram da i ddeki radi perfektno, samo drugacijim pristupom. Sad kome se vise sviđa ciji pristup, kako rekoh nesto ranije, stvar je ukusa.
Go to Top of Page
Page: of 1208 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.15 seconds. Snitz Forums 2000