Author |
Topic |
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 15/07/2013 : 22:09:27
|
quote: Originally posted by Brdar
quote: Originally posted by nagor
Čast ddekiju, ali ovo što Brdar stvara je perfekcija. Baš mi je drago da se potpisao na kolor jer je zaslužio da ga netko profesionalno angažira (po mogućnosi ovi u SBE-u). Naježio sam se koliko je ovo dobro. Pogodio je u sridu sride and then some. Dođe ti da pročitaš cijelu Zagorovu kolekciju iz početka. Naklon do poda.
O tome pričamo kad se spominje da Ferri više ne može sa naslovnicama. Nuccio i vrhunski kolor dižu dojam do maksimuma.
Hvala nagor, ali smatram da i ddeki radi perfektno, samo drugacijim pristupom. Sad kome se vise sviđa ciji pristup, kako rekoh nesto ranije, stvar je ukusa.
Rekoh, respekt za ddekija. On ima svoj stil, koji naginje nekako akvarelu sa tim svijetlijim bojama.
Ali tvoji radovi me pogađaju u sridu. Vidi samo ovog Zagora. Kolor samog Zagora je baš po mom štihu, masna crvena, teška plava i žarka žuta... ko iz neke naslovnice iz 80-ih, a te su mi najdraže. Da si sve ostalo zabrljo (a nisi), sam Zagor mi je dovoljan za gušt. Imaš talent. Sam si kriv što te hvalimo. : )
|
|
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
|
ddeki
Advanced Member
3435 Posts
Member since 30/08/2009 |
Posted - 15/07/2013 : 22:48:25
|
Čast ddekiju, ali ovo što Brdar stvara je perfekcija. Baš mi je drago da se potpisao na kolor jer je zaslužio da ga netko profesionalno angažira (po mogućnosi ovi u SBE-u). Naježio sam se koliko je ovo dobro. Pogodio je u sridu sride and then some. Dođe ti da pročitaš cijelu Zagorovu kolekciju iz početka. Naklon do poda.
O tome pričamo kad se spominje da Ferri više ne može sa naslovnicama. Nuccio i vrhunski kolor dižu dojam do maksimuma.
Hvala nagor, ali smatram da i ddeki radi perfektno, samo drugacijim pristupom. Sad kome se vise sviđa ciji pristup, kako rekoh nesto ranije, stvar je ukusa.
Rekoh, respekt za ddekija. On ima svoj stil, koji naginje nekako akvarelu sa tim svijetlijim bojama.
Ali tvoji radovi me pogađaju u sridu. Vidi samo ovog Zagora. Kolor samog Zagora je baš po mom štihu, masna crvena, teška plava i žarka žuta... ko iz neke naslovnice iz 80-ih, a te su mi najdraže. Da si sve ostalo zabrljo (a nisi), sam Zagor mi je dovoljan za gušt. Imaš talent. Sam si kriv što te hvalimo. : )
Da dobro si to primetio da naginjem akvarelu. Znam da se mnogima nece svideti, ali ja recimo volim nesto ovako, ali to je neki moj ukus....
|
http://ddeki.deviantart.com/gallery/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100009518400153 |
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Posted - 15/07/2013 : 22:58:24
|
quote: Originally posted by ddeki
Da dobro si to primetio da naginjem akvarelu. Znam da se mnogima nece svideti, ali ja recimo volim nesto ovako, ali to je neki moj ukus....
Tako i treba. Svaki ima svoj stil i to je u redu. Ovako sa ovim zabluranim stilom ti je ispalo baš kako treba, prava avangarda.
|
|
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
|
Brdar
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2770 Posts
Member since 22/10/2003 |
Posted - 15/07/2013 : 23:41:24
|
@ nagor - hvala od srca, sviđa mi se nacin na koji dozivljavas moj koloring.
Attila - do yaya!
@ ddeki - ova zadnja 'akvarel avangarda' ti je super, najbolja od svih verzija. |
Edited by - Brdar on 15/07/2013 23:43:27 |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 16/07/2013 : 00:50:59
|
Samo jos da kazem, ja ako kazem da se moze nesto popraviti, to je moje misljenje sa ciljem da vam radovi ispadnu jos bolji. Da ne bude svi vas hvale, samo ja kritikujem |
|
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
|
Brdar
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2770 Posts
Posted - 16/07/2013 : 16:40:27
|
@ King, nikakav problem, samo ti i dalje kritikuj (a ne bi ni bilo dobro da nas bas svi hvale).
@solar - uradicu koloring do kraja sedmice. |
Edited by - Brdar on 16/07/2013 16:41:32 |
|
|
ddeki
Advanced Member
3435 Posts
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
|
Brdar
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2770 Posts
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 17/07/2013 : 00:27:03
|
Koje je sve epizode Kasteli napisao za ovaj serijal? Ovaj Supermajk mu je blaga katastrofa, Zavera nešto blaža... No, vampir mu je dobar. U kojim još pričama je traćio svoj talenat? (: |
|
|
aved
Average Member
Bosnia and Herzegovina
633 Posts
Member since 25/12/2012 |
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
|
Lastsioux
Junior Member
USA
429 Posts
Member since 11/04/2011 |
Posted - 17/07/2013 : 14:28:25
|
quote: Originally posted by ddeki
Nije lose ali je malo previse maglovito. |
"What white woman, however lonely, was ever captive or insulted by me? Yet they say I am a bad Indian." -Chief Sitting Bull
|
|
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Posted - 17/07/2013 : 15:54:20
|
quote: Originally posted by Jasko
Koje je sve epizode Kasteli napisao za ovaj serijal? U kojim još pričama je traćio svoj talenat? (:
Kako kome :) Fala Avede, znao sam da sa se na Martijevca mogu oslonim za razliku od Patrikovaca (:
Šmrc, šmrc... Zašto nas ne voliš jasko, ili još bolje, zašto ne voliš Zagora? Uvijek je zanimljivo čuti drukčija mišljenja (iako se radi samo o tvom mišljenju)? |
|
|
Brdar
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2770 Posts
|
emirem
Advanced Member
10814 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 17/07/2013 : 18:32:06
|
Pa uvijek hvalim radove clanova ali ovaj akvarel malo vrijedja oci zbog efekta kao da sliku gledas kroz zamuceno staklo. Mutno je i zamagljeno lagano ipak treba vratiti na izvornu "dioptriju" |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
ddeki
Advanced Member
3435 Posts
|
Brdar
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2770 Posts
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5705 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Posted - 17/07/2013 : 23:32:53
|
Koje je sve epizode Kasteli napisao za ovaj serijal? U kojim još pričama je traćio svoj talenat? (:
Kako kome :) Fala Avede, znao sam da sa se na Martijevca mogu oslonim za razliku od Patrikovaca (:
Šmrc, šmrc... Zašto nas ne voliš jasko, ili još bolje, zašto ne voliš Zagora? Uvijek je zanimljivo čuti drukčija mišljenja (iako se radi samo o tvom mišljenju)?
Ranije sam bio i oštriji (: Sad sam se navikao na štivo i strip zna da bude baš zabavan (ponekad) (: Uostalom, pohvalio sam prošle OP Nestalog istraživača, ali ove su mi komične (proverio skenom) (: Ništa lično, nekad bude dobra zabava, više ne bude, ali dobro...
|
|
|
Topic |
|