forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Umjetnost
 Zovite ju Zemlja - Ivan Lutz - objavljena prva
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

Pirgavi
Junior Member

Croatia
453 Posts

Member since 29/12/2010

Posted - 02/07/2013 : 21:05:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Pirgavi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan
Jel dobra knjiga?
Da ne trošim vrijeme ako nije...

Najbolja moja objavljena! To ti garantiram :)

The only thing we know for sure is that he's *not* a vegetarian.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 02/07/2013 : 23:04:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pirgavi

quote:
Jel dobra knjiga?
Da ne trošim vrijeme ako nije...

Najbolja moja objavljena! To ti garantiram :)

Ako je tako, nema mi druge nego nabavit!

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Pirgavi
Junior Member

Croatia
453 Posts

Member since 29/12/2010

Posted - 05/07/2013 : 17:31:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Pirgavi a Private Message  Reply with Quote
Evo i Horakovog članka

http://inverzija.net/?p=6734

Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2968 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 05/07/2013 : 22:38:12  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
Kupljena!!
Čita se čim završim vrlo interesantnu Grass od Sheri S. Tepper.

...
Go to Top of Page

Pirgavi
Junior Member

Croatia
453 Posts

Member since 29/12/2010

Posted - 05/07/2013 : 23:06:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Pirgavi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vope

Kupljena!!

Bez riječi sam! Svaka ti čast.

Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2879 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 05/07/2013 : 23:25:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kupljena!!

Bez spoilanja dok mi ne dođemo u prilku kupiti je i pročitati
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 06/07/2013 : 13:03:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ernie Pike

quote:

Kupljena!!

Ubojica je batler vanzemaljac!

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2879 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 06/07/2013 : 22:25:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Ernie Pike

quote:

Kupljena!!

Ubojica je batler vanzemaljac!

Znao sam!!!
Go to Top of Page

Pirgavi
Junior Member

Croatia
453 Posts

Member since 29/12/2010

Posted - 11/07/2013 : 10:57:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Pirgavi a Private Message  Reply with Quote
Evo susjedi me intervjuirali:

http://www.popboks.com/article/29919

Znam da mrzite bestidnu samopromociju, ali takav smo narod:)

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27175 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 11/07/2013 : 11:21:56  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
jel se pojavila knjiga?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Pirgavi
Junior Member

Croatia
453 Posts

Member since 29/12/2010

Posted - 11/07/2013 : 11:26:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Pirgavi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

jel se pojavila knjiga?

Naši daju inerciji jedan potpuno novi smisao :)))

Dakle, još nije

Kad bude, viknem ovdje da me svi čuju

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27175 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 11/07/2013 : 12:35:27  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
ma ko je vidija liti čitat knjigu?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Pirgavi
Junior Member

Croatia
453 Posts

Member since 29/12/2010

Posted - 13/07/2013 : 11:49:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Pirgavi a Private Message  Reply with Quote
Nek se i to zna:
Društvo Sfera - upravo mi je javio prijatelj jer ja ne idem na njihov forum - neće uzeti u konkurenciju moju knjigu za nagradu Sfera 2014. Rekao bih da mi je žao, ali nije... Oni koji me imalo poznaju znaju i zašto :)

Još mi se ne javlja Superknjižara, ali kontam da bi idući tjedan mogla knjiga doći u Hrvatsku.

Inače, ovaj vikend na stranicama Čarobne knjige u rubrici Leteći start, moja knjiga je 40% jeftinija nego inače, pa je cca 22 kn. Ako imate nekoga u Srbiji, jeftinije mislim da ne možete proći.

Go to Top of Page

Pirgavi
Junior Member

Croatia
453 Posts

Member since 29/12/2010

Posted - 15/07/2013 : 10:50:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Pirgavi a Private Message  Reply with Quote
Stigla u Bosnu

http://www.knjiga.ba/zovite-ju-zemlja-k8811.html

Sad sam pričao sa Superknjižarom, vele ovih dana, ovih dana...

Javim ja na ovom bestidnom samopromotivnom postu :)

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7329 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 17/07/2013 : 21:30:44  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Čestitke! :D

Doda san te jučer na fejs i ne znajući da si član ovog foruma, a vijest san pročita na inverziji. I tek sad vidin i ovaj topic. :)

Samo tako dalje! Respect!

I kako studiram u Mostaru, onda ju odmah nabavljam priko knjiga.ba, da ne čekam povratak u Split. :D

And like that... he's gone.

Edited by - vice on 17/07/2013 21:32:38
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 18/07/2013 : 01:38:32  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nek se i to zna:
Društvo Sfera - upravo mi je javio prijatelj jer ja ne idem na njihov forum - neće uzeti u konkurenciju moju knjigu za nagradu Sfera 2014. Rekao bih da mi je žao, ali nije... Oni koji me imalo poznaju znaju i zašto :)

Još mi se ne javlja Superknjižara, ali kontam da bi idući tjedan mogla knjiga doći u Hrvatsku.

Inače, ovaj vikend na stranicama Čarobne knjige u rubrici Leteći start, moja knjiga je 40% jeftinija nego inače, pa je cca 22 kn. Ako imate nekoga u Srbiji, jeftinije mislim da ne možete proći.

Ovo sa Sferom me razočaralo. Pa ti si hrvatski autor.
Znači, odbili su te jer si izdao knjigu u Srbiji?

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Edited by - mladjo on 18/07/2013 03:52:21
Go to Top of Page

Pirgavi
Junior Member

Croatia
453 Posts

Member since 29/12/2010

Posted - 18/07/2013 : 11:17:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Pirgavi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Da upravo zbog toga... To je po njihovom pravilniku i OK, pravila pravila - što bi rek`o Čorba :)

Go to Top of Page

Pirgavi
Junior Member

Croatia
453 Posts

Member since 29/12/2010

Posted - 18/07/2013 : 11:17:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Pirgavi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vice
I kako studiram u Mostaru, onda ju odmah nabavljam priko knjiga.ba, da ne čekam povratak u Split. :D

:)

Da bi riječ rekao!

Go to Top of Page

kackavalj
Starting Member

3 Posts

Member since 22/07/2013

Posted - 22/07/2013 : 13:37:08  Show Profile Show Extended Profile  Send kackavalj a Private Message  Reply with Quote
Pre neki dan kupio i procitao knjigu i super je :) Laka za citanje, a nije preobimna i zamrsena (sto meni recimo odgovara). Igrom slucaja prosla knjiga koju sam citao je Clarke-ova "Songs of Distant Earth" pa sam uocio donekle slicnost u tematici i kraj je donekle bio predvidiv ali bez obzira moram da preporucim svakome ko voli slicne stvari :) Nadam se uskoro novim naslovima ;) pozzz
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 22/07/2013 : 16:51:29  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by mladjo

Da upravo zbog toga... To je po njihovom pravilniku i OK, pravila pravila - što bi rek`o Čorba :)

Hehe, mogao si birati ili slava i priznanje kritike i nadležnih SF tijela u Hrvatskoj, ili financijska korist van zemlje...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Pirgavi
Junior Member

Croatia
453 Posts

Member since 29/12/2010

Posted - 22/07/2013 : 20:26:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Pirgavi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay
Hehe, mogao si birati ili slava i priznanje kritike i nadležnih SF tijela u Hrvatskoj, ili financijska korist van zemlje...

Odakle ovo izvire?

Go to Top of Page

Pirgavi
Junior Member

Croatia
453 Posts

Member since 29/12/2010

Posted - 22/07/2013 : 20:29:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Pirgavi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kackavalj

Pre neki dan kupio i procitao knjigu i super je :) Laka za citanje, a nije preobimna i zamrsena (sto meni recimo odgovara). Igrom slucaja prosla knjiga koju sam citao je Clarke-ova "Songs of Distant Earth" pa sam uocio donekle slicnost u tematici i kraj je donekle bio predvidiv ali bez obzira moram da preporucim svakome ko voli slicne stvari :) Nadam se uskoro novim naslovima ;) pozzz

Hvala, a budući ti je to prvi i jedini post sad će mislit da sam se prijavio i sam sebe hvalim...:)
Ugl...Pjesme daleke Zemlje nemaju veze s mojom knjigom...ako si mislio da je inspiracija u pitanju...

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 22/07/2013 : 20:42:00  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Odakle ovo izvire?

Kako se rade mala djeca? Ili kako nastaju galaksije?
Ta tvoja situacija s knjigom mi je samo tako izgledala, samo nezlonamjerna opservacija.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."

Edited by - DeeCay on 22/07/2013 20:50:44
Go to Top of Page

Pirgavi
Junior Member

Croatia
453 Posts

Member since 29/12/2010

Posted - 22/07/2013 : 21:50:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Pirgavi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Kako se rade mala djeca? Ili kako nastaju galaksije?
Ta tvoja situacija s knjigom mi je samo tako izgledala, samo nezlonamjerna opservacija.

Može ti se činiti kako hoće, meni je ovo super ispalo. Novaca od pisanja nema, to ti je valjda jasno. A to što je Čarobna knjiga izdala knjigu meni apsolutno ne smeta...Idući rukopis ide prvo njima, ma što god Hrvati mislili o tome...A pazi...nema love!!! Ali ipak ću ponuditi njima...Ne radi se tu o slavi ili novcu, nego o tome da te netko doživljava k`o čovjeka, a netko k`o žvalju koji nešto prosi...
Nadam se da ti je sad jasnije kako se rade djeca...A znam da nije zlonamjerna jer ne znam zašto bi bila zlonamjerna?

Nadležna SF tijela u HRV??? Koji su ti? Ljudi u crnom?

Go to Top of Page

kackavalj
Starting Member

3 Posts

Member since 22/07/2013

Posted - 24/07/2013 : 10:43:34  Show Profile Show Extended Profile  Send kackavalj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hvala, a budući ti je to prvi i jedini post sad će mislit da sam se prijavio i sam sebe hvalim...:)
Ugl...Pjesme daleke Zemlje nemaju veze s mojom knjigom...ako si mislio da je inspiracija u pitanju...

samopromocije nikad dosta, pogotovo danas ma da reko samo me podsetilo po toj postapokalipticnoj pozadini, inace jos jedan detalj koji moram da pohvalim je upotreba Irskog
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000