@velka 031: Hvala, onda cu to morati procitati (kao i Demone ludila koje do sada nisam procitao). Kao sto rekoh, sve poslije Tropske sume (ZS) pa do Ludensovog Karnevala je period kad sam bio prestao citati stripove.
Pa dobro, mnogo sam i nadoknadio, ali eto ostala je rupa izmedju aktualnog Zagora extra i redovnog od Ludensa (Lov na vuka), a to su te epizode poput Povratka Supermajka, i ostalo.
Drugim rečima, ovde je gori nego ikada. Jedino mu na ruku ide da su ovaj strip i njegovi slavni nastavci najveće sranje koje je Bure ikada napisalo.
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Otkud vam tačni datumi izdavanja? Sad gledam VČ Martija (br. 301) i piše da je sledeći broj "za tri meseca". Je'l u stvari rade na 12 nedelja?
Upravo tako, na 12 nedelja. Mora uvek da bude četvrtak :) Tako je i sa ostalim izdanjima, Texom i Mnoom, a "mesečna" Zagor i Dilan praktično izlaze na svakih 28 dana (4 nedelje).
Originally posted by Jasko Međutim, kako se prodaje Marti u Nišu, trebao bi mesečno da izlazi :)
To svakako raduje, bilo bi lepo da se neko od tih tromesečnih pomeri na dvomesečni ritam :)
Drugim rečima, ovde je gori nego ikada. Jedino mu na ruku ide da su ovaj strip i njegovi slavni nastavci najveće sranje koje je Bure ikada napisalo.
Da, čuo sam već da je ovo malo teži podbačaj... Vidjet ćemo, budući da više ne uzimam VČ Zagora, za nekih 8-9 mjeseci... Srećom, bliži se JA saga, istrpit ćemo pokoju lošu priču do tada...
Veseljaci sjajno napreduju s ovim specijalima. Ostala su jos dva i stigosmo Italijane,a onda ce se,pretpostavljam,objavljivati jedan godisnje,uporedo s Italijanima.
To znaci da ostaju 3 slobodna termina. Mozda prilika za pokretanje neke nove edicije: Maksi, Almanah, Gigant ili ova nova Kolor verzija...
Veseljaci sjajno napreduju s ovim specijalima. Ostala su jos dva i stigosmo Italijane,a onda ce se,pretpostavljam,objavljivati jedan godisnje,uporedo s Italijanima.
To znaci da ostaju 3 slobodna termina. Mozda prilika za pokretanje neke nove edicije: Maksi, Almanah, Gigant ili ova nova Kolor verzija...