Author |
Topic |
Dr. Zistis
Advanced Member
5439 Posts
Member since 06/10/2011 |
Posted - 31/07/2013 : 13:16:15
|
quote: Originally posted by maddox031
quote: Originally posted by lwood
kad več spominješ slavenske jezike poljski je najteži za razumit
mozda
iako poljaci jako lako razumiju hrvatski
imam prijatelje koji su otisli zivjet i u posljeku, cesku, ukrajinu
i svi su kroz god dana naucili te jezike sasvim solidno
i da totalno smo otisli u offtopic
izdanje je super i ta 4 stripa su genijalna :)
Jeste Madooxe kad znas da citas |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47183 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 31/07/2013 : 13:46:01
|
quote: Originally posted by maddox031
kad več spominješ slavenske jezike poljski je najteži za razumit
mozda
iako poljaci jako lako razumiju hrvatski
imam prijatelje koji su otisli zivjet i u posljeku, cesku, ukrajinu
i svi su kroz god dana naucili te jezike sasvim solidno
i da totalno smo otisli u offtopic
izdanje je super i ta 4 stripa su genijalna :)
šta možda? od svih slavenskih šta san ih čuja taj je totalno drukčiji. više se da razumit rumunjski nego poljski
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6225 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 31/07/2013 : 17:12:36
|
quote: Originally posted by stinky vidi ovog malog po-četnika klinci koji misle svojom glavom??! ne dečko, nego klinci koji misle MOJOM glavom. u hrvatskoj ćemo napraviti klince koji misle mojom glavom i pokorit ćemo svijet.
a što se tiče jezika, toliko ste ispod svake razine da je gotovo nemoguć razgovor. još se najviše vinuo onaj mladac noemis, pa je razdvojio problematiku na lingvističko i političko. jasno, zastao je na tom prvom koraku (uobičajeno) ne mogavši uspostaviti hijerarhiju. političko prvo prodire, a onda određuje lingvističko. sve je to vrlo jasno ko granica u bajakovu.
Svako dobro. |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5439 Posts
Posted - 31/07/2013 : 17:59:24
|
quote: Originally posted by Jasko
quote: Originally posted by stinky vidi ovog malog po-četnika klinci koji misle svojom glavom??! ne dečko, nego klinci koji misle MOJOM glavom. u hrvatskoj ćemo napraviti klince koji misle mojom glavom i pokorit ćemo svijet.
a što se tiče jezika, toliko ste ispod svake razine da je gotovo nemoguć razgovor. još se najviše vinuo onaj mladac noemis, pa je razdvojio problematiku na lingvističko i političko. jasno, zastao je na tom prvom koraku (uobičajeno) ne mogavši uspostaviti hijerarhiju. političko prvo prodire, a onda određuje lingvističko. sve je to vrlo jasno ko granica u bajakovu.
Svako dobro.
Mislis ima nade |
|
|
ned_lynx
Senior Member
2340 Posts
Member since 06/08/2005 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5439 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47183 Posts
Posted - 01/08/2013 : 10:38:05
|
evo sad san jednom Slovaku objašnjava di je centar. nit je on šta kužia mene niti ja njega. uspia je neki q skužit kad san prišalta na slovenski. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
Member since 11/05/2010 |
Posted - 01/08/2013 : 10:49:09
|
quote: Originally posted by Dr. Zistis
Svako dobro.
Mislis ima nade
ne bi se ja zezao sa tim, mislim, sve je moguce...
ako je mijadji uspeo usavrsavanjem jednostavnog procesa pranja automobila (tzv. wax on-wax off tehnika) usaditi priglupom americkom klincu vrhunsko znanje borilackih vestina, ne smem ni da zamislim kakva se sve znanja i vestine mogu uliti u talentovane glavice hrvatske mladezi usavrsavanjem duvanja u pistaljku, pumpanja medicinki ili guranja kozlica... |
"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim." |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47183 Posts
Posted - 01/08/2013 : 10:51:43
|
quote: Originally posted by noemis
Svako dobro.
Mislis ima nade
ako je mijadji uspeo usavrsavanjem jednostavnog procesa pranja automobila (tzv. wax on-wax off tehnika) usaditi priglupom americkom klincu vrhunsko znanje borilackih vestina, ne smem ni da zamislim kakva se sve znanja i vestine mogu uliti u talentovane glavice hrvatske mladezi usavrsavanjem duvanja u pistaljku, pumpanja medicinki ili guranja kozlica...
|
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5439 Posts
Posted - 01/08/2013 : 13:01:54
|
Svako dobro.
Mislis ima nade
ako je mijadji uspeo usavrsavanjem jednostavnog procesa pranja automobila (tzv. wax on-wax off tehnika) usaditi priglupom americkom klincu vrhunsko znanje borilackih vestina, ne smem ni da zamislim kakva se sve znanja i vestine mogu uliti u talentovane glavice hrvatske mladezi usavrsavanjem duvanja u pistaljku, pumpanja medicinki ili guranja kozlica...
Legendo |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13466 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 01/08/2013 : 13:02:26
|
Dok nije pokrenuta priča oko "prevoda", nisam uopšte ni primetio na "kom jeziku" će ovo biti. Fascinantno koliko ste u stanju da palamudite na bilo koju temu. |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13165 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 01/08/2013 : 13:14:16
|
pa o tome se radi. naravno da nisi primijetio niti itko od tebe očekuje da išta primijetiš. ti jednostavno puko "postojiš", ko paprat. sve same paprati, vidi ova mrtva puhala elvuda, žistisa... noemis se tu i tamo trgne iznad vegetiranja, ali sve u svemu - i on je paprat. ali da je gurao kozlić, eee |
|
|
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
Posted - 01/08/2013 : 13:15:19
|
quote: Originally posted by Imrahil
Dok nije pokrenuta priča oko "prevoda", nisam uopšte ni primetio na "kom jeziku" će ovo biti. Fascinantno koliko ste u stanju da palamudite na bilo koju temu.
kolicina, da ne kazem doza palamudjenja je u ocekivanim granicama s obzirom na prirodu problema...
a kad smo kod toga, nadam se da face iz komika nece napisati prevod sa hrvatskog ili nesto slicno, jerbo se "intralingvisticko prevodjenje" strucno naziva preredakcija, nikako prevod... dakle, komiko, ovako je pravilno
preredakcija teksta: ivica stevanovic, vlastimir djuza stojiljkovic, nikola simic i nada blam...
a vi kako ocete... |
"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim." |
Edited by - noemis on 01/08/2013 13:27:17 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47183 Posts
Posted - 01/08/2013 : 13:17:30
|
quote: Originally posted by stinky
pa o tome se radi. naravno da nisi primijetio niti itko od tebe očekuje da išta primijetiš. ti jednostavno puko "postojiš", ko paprat. sve same paprati, vidi ova mrtva puhala elvuda, žistisa... noemis se tu i tamo trgne iznad vegetiranja, ali sve u svemu - i on je paprat. ali da je gurao kozlić, eee
ja san jutros otpliva svoju dionicu. koliko si ti otpliva jutros?
|
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13165 Posts
Posted - 01/08/2013 : 13:36:25
|
lwoode, ti si običan zajebant. kada bi plivao zaozbiljno, ne bi bio takvo forumsko puhalo. volio bih da me demantiraš i da u narednim godinama budeš pravi čovjek. tu i tamo, tu i tamo, pokažeš neku iskru, ali onda životinjska priroda u tebi prevagne i prepuštaš se nagonima preživanja, izležavanja i, predljudsko stanje, sprdanje.
|
|
|
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
Posted - 01/08/2013 : 13:39:49
|
pa o tome se radi. naravno da nisi primijetio niti itko od tebe očekuje da išta primijetiš. ti jednostavno puko "postojiš", ko paprat. sve same paprati, vidi ova mrtva puhala elvuda, žistisa... noemis se tu i tamo trgne iznad vegetiranja, ali sve u svemu - i on je paprat. ali da je gurao kozlić, eee
sta se besis ajvude, pa stinki, kao zivo puhalo koje svakodnevno napuha tuce medicinki valjda bolje nego bilo ko zna ko je ovde mrtvo puhalo... ako se uzme u obzir i kolicina puhanja koje doticni svakodnevno utrosi drukajuci decibele u pistaljku, ne smes ni sumljati o kakvoj zivoj legendi puhanja je rijec...
bespogovorno veruj sudu njegovom...
eto ja sam paprat, i u to ne sumnjam ni najmanje...
|
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13165 Posts
Posted - 01/08/2013 : 13:48:11
|
uvijek dođemo do toga, moj noemise... ja a priori ustvrdim, ti se nešto pušeš ali nemaš fućku, pa naposljetku prihvatiš da najbolje pušem i moje se puhanje najdalje čuje. odjekuje. napuhao sam se do vinipuha, al svejedno me volite. u životu ti je najvažnije - puhanje, tj. disanje. |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13466 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
KOMIKO
Senior Member
Serbia
1950 Posts
Member since 05/02/2012 |
|
KOMIKO
Senior Member
Serbia
1950 Posts
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5439 Posts
Posted - 01/08/2013 : 23:49:04
|
Nejasno je to britvo tupa... |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5439 Posts
Posted - 01/08/2013 : 23:50:21
|
quote: Originally posted by KOMIKO
Kako je veći deo jula bio kolektivni godišnji odmor u Komiku zbog čega je i komunikacija s našim čitaocima bila gotovo potpuno onemogućena, pretplatni period za OMNIBUS DANIJELA ŽEŽELJA biće produžen do 31. avgusta 2013.
Sve pohvale za ovo izdanje...samo napred Komiko |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47183 Posts
Posted - 02/08/2013 : 00:08:42
|
lwoode, ti si običan zajebant. kada bi plivao zaozbiljno, ne bi bio takvo forumsko puhalo. volio bih da me demantiraš i da u narednim godinama budeš pravi čovjek. tu i tamo, tu i tamo, pokažeš neku iskru, ali onda životinjska priroda u tebi prevagne i prepuštaš se nagonima preživanja, izležavanja i, predljudsko stanje, sprdanje.
ne brale plivan neozbiljno |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47183 Posts
Posted - 02/08/2013 : 00:09:59
|
sta se besis ajvude, pa stinki, kao zivo puhalo koje svakodnevno napuha tuce medicinki valjda bolje nego bilo ko zna ko je ovde mrtvo puhalo... ako se uzme u obzir i kolicina puhanja koje doticni svakodnevno utrosi drukajuci decibele u pistaljku, ne smes ni sumljati o kakvoj zivoj legendi puhanja je rijec...
bespogovorno veruj sudu njegovom...
eto ja sam paprat, i u to ne sumnjam ni najmanje...
kod nas izraz "mrtvo puhalo" se isključivo upotrebljava za fizički neaktivnu osobu |
|
|
KOMIKO
Senior Member
Serbia
1950 Posts
|
Topic |
|