Author |
Topic |
Lastsioux
Junior Member
USA
429 Posts
Member since 11/04/2011 |
Posted - 05/08/2013 : 08:36:01
|
quote: Originally posted by dcopic
I meni se sviđa crtež. Samo, šteta što je Zagor ubijen na ovoj zadnjoj vinjeti. Onaj indijanac je mirno nanišanio i nije mogao promašiti čovjeka koji sjedi na tri metra od njega.
Zar ne vidis pljusak od metka u vodi iznad Zagora? To znaci da je promasio |
"What white woman, however lonely, was ever captive or insulted by me? Yet they say I am a bad Indian." -Chief Sitting Bull
|
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7121 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 05/08/2013 : 10:11:56
|
quote: Originally posted by King Warrior
UKOLIKO JE SVE TO TACNO, onda je obican papak i izdajica, takvi tipovi su mi najgori. Eto mu Tex, jebo ga on. Neka sada do kraja zivota crta jednu te istu pricu, nije bolje ni zasluzio. Mozda Verni kopira Ferrija, ali taj covjek je i sam rekao da on nece da crta stripove, vec samo Zagora. Ako nista drugo onda mu je barem srce na pravom mjestu. Nuccio takodje, rekao je da je finansijski osiguran i da mu je crtanje stripova nepotrebno, to radi samo iz ljubavi prema Zagoru. To su ljudi, a ne neke tamo kurve sto se prodaju za par evra vise.
Bome King ne prasta! Nema sredine ili si s nama ili si s njima! Zamjerio bi Rubiniju napustanje, ali zna se sto Talijanima znaci Tex pa vjerovatno i njemu. A i tko ga sljivi ako nece on ima onih koji hoce! Samo da nam ne uzmu i Bisija! A ono za crtanje jedne te iste price! Nisu svi ludi i srcani kao mi. |
www.epicentercomics.com |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7121 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 05/08/2013 : 10:19:36
|
Da, ne znam sto je s Ginosatisom Vec je proslo vise od dvije godine od kad mu je izasla zadnja Texova epizoda. Znam da je bio popis dolazecih epizoda. Ne sjecam se jel i neka njegova bila na njemu. Bilo kako bilo Rubinja cu tesko prezaliti jer je donio inventivnost i svjezinu Zagoru kao ni jedan drugi sadasnji crtac, a opet ctez mu je imao i onog klasicnog smeka, tj. znali smo da citamo Zagora.
|
www.epicentercomics.com |
|
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
Posted - 05/08/2013 : 12:11:38
|
quote: Da, ne znam sto je s Ginosatisom Vec je proslo vise od dvije godine od kad mu je izasla zadnja Texova epizoda. Znam da je bio popis dolazecih epizoda. Ne sjecam se jel i neka njegova bila na njemu.
On radi na Teksu, a sljedeća priča mu izlazi 2014. godine. |
|
|
ddeki
Advanced Member
3435 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
ddeki
Advanced Member
3435 Posts
Posted - 05/08/2013 : 13:47:52
|
quote: Originally posted by Lastsioux
I meni se sviđa crtež. Samo, šteta što je Zagor ubijen na ovoj zadnjoj vinjeti. Onaj indijanac je mirno nanišanio i nije mogao promašiti čovjeka koji sjedi na tri metra od njega.
Zar ne vidis pljusak od metka u vodi iznad Zagora? To znaci da je promasio
Zar ne vidis da je Zagor pogodjen? Pa pomnozi brzinu zrna pri izlazu iz cevi sa otporom vazduha i dobices visinu na koju zrno stize, naravno moras da uzmes u obzir i ugao pri kojem je metak ispaljen. Na izracunatoj visini metak "staje" a onda ulogu preuzima sila zemljine teze. Pocetna brzina metka varira i naravno zavisi i od oruzja iz kog se ispali i od metka (punjenja i oblika zrna, tezine...). Krajnja brzina naravno zavisi direktno od pocetne. Ako se ispali zrno pod uglom od 90 stepeni nije smrtonosno, sto ovde nije slucaj!!! Takodje je ne bitno da li je metak ispaljen u planinama, brdima ili ravnici, pasce kad tad negde (u ovom slucaju na Zagora!!!) i letalnost na krajnjem dometu zavisice od brzine i mase zrna koju poseduje u tom trenutku.
PS. Nadam se da je sada jasno da je Zagor smrtno pogodjen!!!!
|
http://ddeki.deviantart.com/gallery/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100009518400153 |
|
|
Lastsioux
Junior Member
USA
429 Posts
Posted - 05/08/2013 : 14:13:37
|
quote: Originally posted by ddeki
Zar ne vidis da je Zagor pogodjen? Pa pomnozi brzinu zrna pri izlazu iz cevi sa otporom vazduha i dobices visinu na koju zrno stize, naravno moras da uzmes u obzir i ugao pri kojem je metak ispaljen. Na izracunatoj visini metak "staje" a onda ulogu preuzima sila zemljine teze. Pocetna brzina metka varira i naravno zavisi i od oruzja iz kog se ispali i od metka (punjenja i oblika zrna, tezine...). Krajnja brzina naravno zavisi direktno od pocetne. Ako se ispali zrno pod uglom od 90 stepeni nije smrtonosno, sto ovde nije slucaj!!! Takodje je ne bitno da li je metak ispaljen u planinama, brdima ili ravnici, pasce kad tad negde (u ovom slucaju na Zagora!!!) i letalnost na krajnjem dometu zavisice od brzine i mase zrna koju poseduje u tom trenutku.
Kad sam razgovaro sa Gospodinom Burattiniom on mi je osiguro da ce Zagor izlaziti za narednih 10 godina sto znaci da tvoja teorija nema smisla.
|
"What white woman, however lonely, was ever captive or insulted by me? Yet they say I am a bad Indian." -Chief Sitting Bull
|
Edited by - Lastsioux on 05/08/2013 14:14:42 |
|
|
ddeki
Advanced Member
3435 Posts
Posted - 05/08/2013 : 14:22:09
|
Kad sam razgovaro sa Gospodinom Burattiniom on mi je osiguro da ce Zagor izlaziti za narednih 10 godina sto znaci da tvoja teorija nema smisla.
Ovo nije moja teorija, ovo je naucno dokazano!!! |
http://ddeki.deviantart.com/gallery/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100009518400153 |
|
|
Lastsioux
Junior Member
USA
429 Posts
Posted - 05/08/2013 : 14:32:23
|
Ovo nije moja teorija, ovo je naucno dokazano!!!
Kako moze biti pogodjen kad je ga Ciko upozorio na opasnost. Osim toga tvoja naucna teorija ne objasnjaje kako Zagor nije bio u mogucnosti da vidi covjeka koji je samo bio tri metra od njega |
|
|
|
ddeki
Advanced Member
3435 Posts
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17011 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 05/08/2013 : 15:27:17
|
quote: Originally posted by Zagor12
Ne znam zašto, ali Ginosatis me jako podsjeća na crtače koji su radili na YU Blekovima. Jednostavno ima taj neki stil.
Good point, sad kad malo bolje pogledam, vuče na Kerca No meni je sličniji Tarzanu, nego Bleku. |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17011 Posts
Posted - 05/08/2013 : 15:28:46
|
quote: Originally posted by Kojot
quote: Originally posted by velka031
Neka se vrate Piccinelli ili Andreucci, pa će već biti nekako... Ovo je stvarno frustrirajuće, čim se pojavi neki mlad i dobar crtač, ode na Texa
TEX je LEGENDA!!!
Ne na ovim prostorima, odnosno jest i ovdje, ali ima jedna veća legenda od njega |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17011 Posts
Posted - 05/08/2013 : 15:33:47
|
quote: Originally posted by D.J.
quote: Originally posted by King Warrior
UKOLIKO JE SVE TO TACNO, onda je obican papak i izdajica, takvi tipovi su mi najgori. Eto mu Tex, jebo ga on. Neka sada do kraja zivota crta jednu te istu pricu, nije bolje ni zasluzio. Mozda Verni kopira Ferrija, ali taj covjek je i sam rekao da on nece da crta stripove, vec samo Zagora. Ako nista drugo onda mu je barem srce na pravom mjestu. Nuccio takodje, rekao je da je finansijski osiguran i da mu je crtanje stripova nepotrebno, to radi samo iz ljubavi prema Zagoru. To su ljudi, a ne neke tamo kurve sto se prodaju za par evra vise.
Bome King ne prasta! Nema sredine ili si s nama ili si s njima! Zamjerio bi Rubiniju napustanje, ali zna se sto Talijanima znaci Tex pa vjerovatno i njemu. A i tko ga sljivi ako nece on ima onih koji hoce! Samo da nam ne uzmu i Bisija! A ono za crtanje jedne te iste price! Nisu svi ludi i srcani kao mi.
Ma znaš šta, neka uzmu i Bisija... Ako su Ferri i Donatelli mogli crtati sve epizode jedno vrijeme + pomoć Bignottija, kasnije su upali Pepe i Torricelli, neka sada to isto rade Verni, Torricelli, Della Monica, Nuccio, Esposito Bros... Ima crtača na Zagoru koliko hoćeš, a mi plačemo za nekim komu je Tex draži ili se bojimo da će otići netko tko crta jedan strip 3 godine, ma neka idu brate mili, meni je bitno da je kralj Verni naš |
|
|
Brdar
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2770 Posts
Member since 22/10/2003 |
Posted - 05/08/2013 : 16:39:36
|
quote: Originally posted by solar
"Službeno" mogu reći da je ovaj Brdarov kolor oborio rekord u lajkovima na face stranici (trenutačno 70 komada)!
A ja koristim ovu priliku da se zahvalim solaru i Patku za promociju na fb-u, kao i svima koji ovdje, na fb-u i bilo gdje drugo prate, podrzavaju isl. moj rad. |
|
|
Lastsioux
Junior Member
USA
429 Posts
Posted - 05/08/2013 : 17:58:18
|
Ovo nije moja teorija, ovo je naucno dokazano!!!
Kako moze biti pogodjen kad je ga Ciko upozorio na opasnost. Osim toga tvoja naucna teorija ne objasnjaje kako Zagor nije bio u mogucnosti da vidi covjeka koji je samo bio tri metra od njega
Odgovor je veoma jednostavan...izgubio je kontaktna sociva!!!
|
|
|
|
Lastsioux
Junior Member
USA
429 Posts
Posted - 05/08/2013 : 18:53:48
|
Nemogu nikako da odlucim kako mi se boje dopadaju ovde. Sta vi mislite? Da li su uradili dobar posao?
|
|
|
|
senokute
Senior Member
Germany
1367 Posts
Member since 08/01/2011 |
|
Lastsioux
Junior Member
USA
429 Posts
Posted - 05/08/2013 : 19:38:59
|
Fino je crtano. Nije lose, dopada mi se. |
|
|
|
ddeki
Advanced Member
3435 Posts
|
senokute
Senior Member
Germany
1367 Posts
Posted - 05/08/2013 : 19:44:15
|
Fino je crtano. Nije lose, dopada mi se.
druze hvala,,,ali nije bitan toliko crtez, vazno je da ovo bosseli vidi i da se prepozna |
|
|
|
senokute
Senior Member
Germany
1367 Posts
Posted - 05/08/2013 : 19:46:44
|
A kome to Ciko nosi cvece??? Nije valjda Zagoru?
ma Ddeki, mi teksovcima darujemo cvece a oni se ponasaju ko ...arci |
|
|
|
ddeki
Advanced Member
3435 Posts
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts