forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Breaking Bad
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 20

Hexen
New Member

Croatia
190 Posts

Member since 22/02/2011

Posted - 17/08/2013 : 22:17:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Hexen a Private Message  Reply with Quote
Odlična epizoda.

SPOILER
Iako sam cijelo ovo vrijeme navijao za Waltera, sad mi je ipak malo počeo ići na živce. Mislim, prvo laže Pinkmanu po stoti put a onda još prijeti i vlastitom šogoru. Ja mislim da je već vrijeme da ga neko kokne. :D
Malo mi je glupo ono na početku kada nađe ricin iza štekera iako je cijela kuća totalno razvaljena. Kako to da nitko nije tamo pogledao? Još jedna stvar koja mi je malo blesava je kada Hank zatvori vrata garaže i udari Walta. Walt je vrlo lagano tamo mogao ubiti Hanka, pogotovo kada sam vidio onaj alat na zidu iza njih (chekhov's gun?).
A što se tiče teorije o napuštenoj kući i njegovim mitraljezima, ja isto mislim da bježi od nekog, vjerojatno policije, ali se postavlja pitanje šta je sa ostalim članovima obitelji?
Smatram da će serijal završiti ili sa masivnim pokoljom (Skyler, Hank, Jesse, možda čak i Walt Jr.) ili će samo Walt biti taj koji umre. Mislim, stvarno bi ostao iznenađen da na kraju serije Walt NE umre.
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 17/08/2013 : 22:52:57  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hexen

Odlična epizoda.

SPOILER
Malo mi je glupo ono na početku kada nađe ricin iza štekera iako je cijela kuća totalno razvaljena. Kako to da nitko nije tamo pogledao?

Pa Walt je i stavio ricin iza stekera, on jedini zna gdje je.
Zasto bi netko tamo gledao ako ni ne zna sto trazi?

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 17/08/2013 : 23:07:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hexen

Odlična epizoda.

SPOILER
Iako sam cijelo ovo vrijeme navijao za Waltera, sad mi je ipak malo počeo ići na živce. Mislim, prvo laže Pinkmanu po stoti put a onda još prijeti i vlastitom šogoru. Ja mislim da je već vrijeme da ga neko kokne. :D
Malo mi je glupo ono na početku kada nađe ricin iza štekera iako je cijela kuća totalno razvaljena. Kako to da nitko nije tamo pogledao? Još jedna stvar koja mi je malo blesava je kada Hank zatvori vrata garaže i udari Walta. Walt je vrlo lagano tamo mogao ubiti Hanka, pogotovo kada sam vidio onaj alat na zidu iza njih (chekhov's gun?).
A što se tiče teorije o napuštenoj kući i njegovim mitraljezima, ja isto mislim da bježi od nekog, vjerojatno policije, ali se postavlja pitanje šta je sa ostalim članovima obitelji?
Smatram da će serijal završiti ili sa masivnim pokoljom (Skyler, Hank, Jesse, možda čak i Walt Jr.) ili će samo Walt biti taj koji umre. Mislim, stvarno bi ostao iznenađen da na kraju serije Walt NE umre.

tek sad? meni ide na živce od treće sezone

što se štekera tiče, jebiga, zidovi nisu bili razvaljeni, a niko ne traži stvari iza štekera osim ako baš ne zna da su tamo

Što se tiče Hanka, možda je i mogao, možda i hoće, samo je pitanje kako. U čistom fizičkom okršaju teško, Walt nije neki fajter. Al to nije bila poanta te scene. Nije Walt išao kod Hanka s namjerom da izravna račune. Još uvijek je na egotripu i još uvijek je, barem u svojoj glavi, nedodirljiv.

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 18/08/2013 : 01:06:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Ma ne bi on imao šanse doći do oružja pored onakvog Hanka. I nije toliko lud da ubije vlastitog šogora. Ne još, ali bit će.

Što se tiče smrti, pokolja i sličnoga, ja mislim da će se od glavnih likova izvući jedino Jesse i možda Marie. A bojim se da bi Walt Jr. mogao postati kolateralna žrtva.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Hexen
New Member

Croatia
190 Posts

Member since 22/02/2011

Posted - 18/08/2013 : 11:22:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Hexen a Private Message  Reply with Quote
Mene Walt nije prije toliko živcirao jer smo uz svo njegovo zlo, ipak potajno navijali za njega, pogotovo u borbi protiv Gusa. Sada kada Walt drži sve konce u rukama, postao je "nedodirljiv" i svo to njegovo laganje i izmotavanje mi polako ide na živce, pogotovo kada laže Jessieu a bar sam mislio da mu je stalo do njega, pa čak i više nego vlastitom sinu.
Ja bi osobno zavirio pod svaki kutak u Waltovoj kući, pa i ispod štekera, pogotovo ako se otkrilo tko je živio u toj kući i ako je policija "očistila" stan da nađe kakvu lovu i/ili drogu.

Jednom mi je bratić dao lijepu viziju kako bi serija mogla završiti:
Prošlo je deset godina od Waltove smrti i Walt Jr i Holly sjede pred televizijom i gledaju obiteljske snimke na kojima je Walter. Holly se okrene Junioru i pita ga:
- Kakav je bio moj tata?
A mali odgovori:
- He was a great man.
I tako završi serija. I to mi je stvarno dalo suzu u oku, jer se onda pitate u kojem je smislu Walter bio great man. Kao otac i muž ili kao najveći proizvođač droge? :)
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 25/08/2013 : 16:49:23  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Nastavak ove "prepolovljene" sezone samo potvrduje da se ovdje radi o najboljoj seriji na malim ekranima i to u zadnjih 15 godina , ako ne i najboljoj uopce.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 25/08/2013 : 17:11:10  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Jos nesto uistinu zanimljivo

http://www.index.hr/black/clanak/kazu-da-je-najomrazenija-zena-na-televiziji-zasto-nitko-ne-voli-skyler-white/696673.aspx

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 25/08/2013 : 18:56:12  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

http://www.index.hr/black/clanak/kazu-da-je-najomrazenija-zena-na-televiziji-zasto-nitko-ne-voli-skyler-white/696673.aspx

"Radi li se možda o tome da ne mogu podnijeti ženu koja odbija šutjeti i tiho patiti uz svog muškarca?"

Ne, nego radi se o tome da ne želimo gledati obiteljsku dramu (dramatičarku) nego Waltera i njegove peripetije u kriminalnom miljeju.

Za Waltera navijam maksimalno, dok mi je Jesse počeo još od prošle sezone ići na živce. Stalno nešto plačipićkara.

Edited by - nagor on 25/08/2013 21:10:20
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 25/08/2013 : 19:28:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

quote:
Originally posted by mr murdoc

"Radi li se možda o tome da ne mogu podnijeti ženu koja odbija šutjeti i tiho patiti uz svog muškarca?"

Ne, nego radi se o tome da ne želimo gledati obiteljsku nego Waltera i njegove peripetije u kriminalnom miljeju.

Za Waltera navijam maksimalno, dok mi je Jesse počeo još od prošle sezone ići na živce. Stalno nešto plačipićkara.

Sve depresije u kojima je bio su potpuno opravdane. Prvo je bio u depri kad je Jane umrla, što je apsolutno razumljivo. Zatim kad je ubio Galea, što je opet razumljivo. Sada je u depresiji zbog onog klinca. I napokon mu je došlo iz guzice u glavu, odrastao je i shvatio da sve to što je zaradio nije moralno. Pun je bijesa i bome samo je pitanje vremena kada će eksplodirati, tj. kada će saznati što je zapravo iza trovanja Brocka i smrti Jane, i kada čuje da je Mike mrtav. A za to sve je kriv jedan čovjek...

Btw. možda nešto od toga svega Jesse dozna već u današnjoj epizodi, sudeći po promo videu.

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 25/08/2013 : 19:56:21  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Naravno Jesse prolazi kroz jednu vrstu bolnog "odrastanja" koje je ostavilo duboke oziljke.
Ako kreativna ekipa ne krene drugim tokom mislim da ono sto sada prozivljava mozemo nazvati "budenjem"

Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 25/08/2013 : 21:13:07  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Ma malo mi je prebrzo klonuo Jesse. "Par mjeseci" unazad je bio praktično desna ruka Gustavu, a sada dijeli milijone beskućnicima. Ali da... kad sazna da je Walter bio iza onog trovanja klinca, mislim, da će Jesse biti taj koji će mu presudit.
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 25/08/2013 : 22:11:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma malo mi je prebrzo klonuo Jesse. "Par mjeseci" unazad je bio praktično desna ruka Gustavu, a sada dijeli milijone beskućnicima. Ali da... kad sazna da je Walter bio iza onog trovanja klinca, mislim, da će Jesse biti taj koji će mu presudit.

Ako sazna za Jane, onda definitivno.

Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 25/08/2013 : 22:19:59  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Nisam siguran da li je Walter uopće mogao spasiti Jane.
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 25/08/2013 : 23:02:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Mogao ju je probuditi, napraviti CPR ili tako nešto. Čitao sam negdje o tome, mogao ju je spasiti, ne sjećam se točno na koji način, probat ću opet iskopati link.

Go to Top of Page

fler
Senior Member

Croatia
2041 Posts

Member since 21/10/2003

Posted - 26/08/2013 : 11:20:47  Show Profile Show Extended Profile  Send fler a Private Message  Reply with Quote
quote:

Poanta je da nije ni pokušao.

Split your lungs with Blood and Thunder
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 26/08/2013 : 13:43:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Reakcije na epizodu emitiranu sinoć su odlične, neki čak odlaze tako daleko da govore da je jedna od najboljih epizoda dosad... Čim izađe naš titl (negdje poslijepodne) skidam....

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 26/08/2013 : 18:20:36  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
[quote]Originally posted by nagor

Niko nije mogao spasiti Jane , ali je netko mogao spasiti jessea

Edited by - mr murdoc on 26/08/2013 18:21:32
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 26/08/2013 : 18:23:55  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

Stavi sebe u identican scenario..pukao bi kao kruska

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7311 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 26/08/2013 : 18:43:44  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Shit hit the break!

Walt je ponovno jebački matira svog rivala, ovog puta Hanka. Genijalno!

No, uvik je Jessu bilo suđeno da bude pravi Waltov downfall. Koliko god ga izmanipulira, Walt ipak u Jesseu vidi svog sina, i ta Ahilova peta će ga koštat svega.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 26/08/2013 : 19:13:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Ljudi jel postoji titl na hrvatskom/srpskom/bosanskom za najnoviju epizodu? Gorim od želje da pogledam, a stari neće gledati ako nema našeg titla .

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7311 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 26/08/2013 : 19:40:57  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

Ljudi jel postoji titl na hrvatskom/srpskom/bosanskom za najnoviju epizodu? Gorim od želje da pogledam, a stari neće gledati ako nema našeg titla .

http://www.prijevodi-online.org/serije/view/275/breaking-bad

samo scrollaj i vidjet ćeš titl za Confessions.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 26/08/2013 : 20:03:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vice

quote:
Originally posted by Zagor12

http://www.prijevodi-online.org/serije/view/275/breaking-bad

samo scrollaj i vidjet ćeš titl za Confessions.

E hvala ti puno! Zadnji put sam pogledao negdje oko šest na istoj stranici i nije bilo, sada ima. Hvala ti!

Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 26/08/2013 : 23:15:53  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Odlična epizoda!

Walterova kontra Hanku maestralna.

Opet mi je zasmetao Jesse. Zar on koristi istu kutijicu cigareta cijelu godinu? Oke, možda ga kutijica samo asocirala da poveže sve, ali iz gledateljskog kuta, ovo mi je bilo malo previše. Ko će se sjetiti svih tih sitnih detalja od prije par godina/sezona. Mogli su njegov "reveleation" bolje izvesti.
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 26/08/2013 : 23:16:12  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 26/08/2013 : 23:58:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Odlična epizoda!

Walterova kontra Hanku maestralna.

Opet mi je zasmetao Jesse. Zar on koristi istu kutijicu cigareta cijelu godinu? Oke, možda ga kutijica samo asocirala da poveže sve, ali iz gledateljskog kuta, ovo mi je bilo malo previše. Ko će se sjetiti svih tih sitnih detalja od prije par godina/sezona. Mogli su njegov "reveleation" bolje izvesti.

Koliko ja znam, prešao je samo na travu i ostavio se cigareta. Valjda mu je ova kutija ostala otprije.

Go to Top of Page
Page: of 20 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.29 seconds. Snitz Forums 2000