Author |
Topic |
fler
Senior Member
Croatia
2041 Posts
Member since 21/10/2003 |
Posted - 12/04/2013 : 00:09:27
|
quote: Originally posted by trolodtroje
sad sam na s01e05. dakle preporučujete da bacim sad sve epizode u3pm?
Pa, prvih par epizoda daje dobar uvid u seriju, i ako ti se sviđa - gledaj dalje. Kakve veze ima što drugi misle? |
Split your lungs with Blood and Thunder
|
|
|
trolodtroje
Advanced Member
3271 Posts
Member since 14/09/2010 |
Posted - 12/04/2013 : 07:40:54
|
pa do sada mi je kolko tolko...dobro de - igra pojedinaca nije baš na nivoju rimejnzofddej, ali priča dosta zanimljiva, pogotovo sada, kad se sve više odvija priča o preživljavanju Olija na ostrvu. ionako pogledaču prvu sezonu do kraja pa onda dalje ako me još drži. |
|
|
Nivox
Senior Member
Croatia
1314 Posts
Member since 01/11/2011 |
Posted - 08/05/2013 : 01:20:42
|
Pogledao upravo 21. epizodu. Kvaliteta serije oscilira od epizode do epizode. Ima epizoda nakon koji najrađe ne bi više pratio seriju i onda se pojavi epizoda ili dvije zbog kojih moram nastaviti. Još 2 u ovoj sezoni pa ćemo vidjeti. |
Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi! |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 08/05/2013 : 17:34:44
|
Očito se slaba ekipa prihvatila pisanja epizoda, meni je to jako prosječno i na momente vrlo infantilno. teško im je napraviti neki zreli plot, uvijek se iznerviram kako su scenaristi ograničeni. A ovaj "Undertaking" koji pokušavaju izvesti kao da su ukrali iz Batmana, pa Ra's al Ghul je slično pokušao napraviti s Gothamom... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Nivox
Senior Member
Croatia
1314 Posts
Posted - 08/05/2013 : 23:17:50
|
quote: Originally posted by DeeCay
Očito se slaba ekipa prihvatila pisanja epizoda, meni je to jako prosječno i na momente vrlo infantilno. teško im je napraviti neki zreli plot, uvijek se iznerviram kako su scenaristi ograničeni. A ovaj "Undertaking" koji pokušavaju izvesti kao da su ukrali iz Batmana, pa Ra's al Ghul je slično pokušao napraviti s Gothamom...
Mogao bi se napraviti popis sličnosti sa Batmanom...milijarder koji živi u dvorcu...noću osvetnik koji spašava grad...svladao borilačke vještine i druge pizdarije dok je bio odsutan iz grada neko vrijeme...ima problema sa curom/curama na sličan način...policija ga želi strpati iza rešetaka iako im pomaže... |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 12/05/2013 : 13:31:36
|
Evo još jedna epizoda, ova prošla je bila donekle u akcijskom djelu; jedino mi onaj ljubavni podzaplet glede trokuta Oliver-Tommy-Laurel ide na jetra. Baš se seljakaju ko djeca, teško ima je prikazati neki odnos između troje žviih ljudi. tommy je živio s Laurel i bila mu je cura jedan dio sezone, no oni kao i da nisu bili u ljubavnoj vezu, nit je bilo nježnosti prikazano, a kamoli seksa. Onda prekidaju jer možda Oliver ima još ljbavi za njom, blabla; i naravno, konačno u ovoj klasična situacija s nekim drugim u krevetu. Još je jedna do kraja, i baš me zanima kako će Zeleni i Crni Hood razrješiti konflikt između sebe.
Očekujem i neku rezoluciju glede otočnih zbivanja, konačno se desilo nešto nakon čega sam ostao šokiran (barem malo). U drugoj sezoni Slade Wilson aka Manu Bennett kao series regular, što mi se osobito dopada (nakon što je Spartacus završio). |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Nivox
Senior Member
Croatia
1314 Posts
Posted - 24/06/2013 : 19:10:32
|
DeeCay nisi prokomentirao zadnju epizodu...
Meni je zadnjih 3, 4 epizode bilo recimo dovoljno ok da ću nastaviti i kad krene druga sezona... |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 30/06/2013 : 22:17:56
|
Pogledao sam prvu epizodu i nisam nešto impresioniran. Nije loše, ali nije ni tako dobro. Mnogo nabacanih klišeja, likovi mi svi do jednog idu na živce, i neki segmenti priče su mi totalno glupi, npr. Oliver se vrati kući nakon pet godina tijekom kojih se mislilo da je mrtav, a njegova majka i sestra se praktički ponašaju kao da je bio odsutan pet dana. U stvarnom životu bi bilo puno više drame, a ovdje se jednom zagrle i kažu "joj, nedostajao si mi, baš mi je drago da si živ" i to je to... Pogledat ću još par epizoda pa ću se odlučiti hoću li nastaviti ili ne. |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik
Croatia
2065 Posts
Member since 18/03/2006 |
Posted - 30/06/2013 : 22:21:17
|
quote: Originally posted by Zagor12
Pogledao sam prvu epizodu i nisam nešto impresioniran. Nije loše, ali nije ni tako dobro. Mnogo nabacanih klišeja, likovi mi svi do jednog idu na živce, i neki segmenti priče su mi totalno glupi, npr. Oliver se vrati kući nakon pet godina tijekom kojih se mislilo da je mrtav, a njegova majka i sestra se praktički ponašaju kao da je bio odsutan pet dana. U stvarnom životu bi bilo puno više drame, a ovdje se jednom zagrle i kažu "joj, nedostajao si mi, baš mi je drago da si živ" i to je to... Pogledat ću još par epizoda pa ću se odlučiti hoću li nastaviti ili ne.
ako ti je prva losa nemoj se ni truditi. Postaje sve gore i gore |
http://matanovogumno.blogspot.com |
|
|
Zlix
Senior Member
Serbia
1854 Posts
Member since 20/03/2006 |
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 28/08/2013 : 21:05:40
|
Nazalost ..serija je otisla u kurac. R.I.P |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7311 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 28/08/2013 : 21:48:36
|
Prva sezona je okončana iznenađujuće kvalitetno. Početak i kraj sezone su izvrsni, sredina se počela malo gubit, ali sve u svemu, serija za preporuku.
Smiješno je kako su priču pokrali i od BB-a i Spidermana, ali svejedno to na kraju funkcionira. |
And like that... he's gone. |
Edited by - vice on 28/08/2013 21:49:54 |
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
|
Zlix
Senior Member
Serbia
1854 Posts
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12921 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 17/09/2013 : 00:04:00
|
Fuck yeah!
Michael Jai White glumi Bronze Tigera!
Što više slušam o novoj sezoni, to mi se više čini da će biti bolja od prethodne.
|
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 17/09/2013 : 00:08:59
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido Što više slušam o novoj sezoni, to mi se više čini da će biti bolja od prethodne.
I bolje im je! Neće opstati ne mrdnu li malo scenaristi. |
|
|
Zlix
Senior Member
Serbia
1854 Posts
|
Zlix
Senior Member
Serbia
1854 Posts
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 02/10/2013 : 00:23:50
|
Još 10 dana... 9.10. back on screen! |
|
|
Andrej
Senior Member
Croatia
1558 Posts
Member since 15/03/2010 |
Posted - 02/10/2013 : 09:22:09
|
Meni je serija odlična,jedva čekam drugu sezonu... Definitivni highlight serije za mene je Jessica De Gouw kao Huntress |
"War will cease when we refuse to fight" |
|
|
Smomo8
Average Member
Croatia
666 Posts
Member since 17/03/2012 |
|
wesskowaz
Advanced Member
Serbia
11506 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
Zlix
Senior Member
Serbia
1854 Posts
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 14/10/2013 : 18:10:23
|
Nova sezona, prva epizoda "City of heroes"...
Na samom početku Olivera nalazimo na otoku, obeshrabrenog i potištenog zbog smrti svog prijatelja; javljaju se stare dileme, je li ispravno što se bavi vigilanstvom, jel obični ubojica ili nije, hoće li stradati nevini ako nastavi, ima li njegova misija smisao i cilj. Uglavnom, regularne dileme "superheroja". Nekako sam imao slutnje da će se oporavljati pola druge sezone, kako je imao fazu u jednom dijelu prve sezone, no evo ga na kraju epizode, spreman i čio za nove podvige. Što se tiče šprance, očito bude ostala ista kao i u prošloj, flashbackovi s otoka i real-time Starling City adventures; plus novi sidekickovi (Black Cannary, Flash?) i novi i stari neprijatelji, što pravi što zamaskirani... Prva epizoda sadrži i niz suptilnih hintova na buduće epizode, no zasad ćemo ih ostaviti sa strane.
Sve u svemu, prosjek, no podnošljivo; funkcionira više kao uvod u sezonu, vidjet ćemo što nosi budućnost. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 18/10/2013 : 00:28:32
|
#2 "Identity"
Michael J. WHite aka Bronze Tiger!
Bezvezni zaplet, trijade Chinae White kradu zalihe lijekova, a Hood ih mora zaustaviti, no China kao pomoć dovodi opakog crnca naoružanog oštricama! vau! trivijalni minikonflikti dostojni pravih sapunica. Tu je i tajanstveni Sebastian Blood koji bi mogao imati nekih skrivenih namjera... hm!
Ukratko što primijetih: možda ima i SPOILERA, pa oprezno! Roy Harper i mala Queenica - blablabla, Roy, pa ti stavljaš svoj život na kocku da pomogneš drugima, daj već jednom odrasti. Izaberi između mene/konobarenja u diskaču i nevinih ljudi u nevolji, duuh!
The Hood i Laurel Lance - želim te privesti pravdi jer mi nisi spasio dragog, nego si morao ići smaknuti malcolma Merlyna (koji je btw. zaslužan za smrt 503 ljudi i devastaciju velikog dijela grada). Prije si mi bio cool vigilant, ali više ne!
Diggles - prekinuo s komadom jer i dalje vidi ubojicu svog brata na slobodi, to mu stoji na putu sreći. ok. barem ćeš se moći više posvetiti vigilantizmu
Felicity Smoak - nezadovoljna što joj cover mora biti mjesto tajnice zgodnom milijunašu, i što dotični ne primjećuje tugu u partnerovim očima
Sebastian Blood - Oliver nabaci donatorsko okupljanje i Blood dobije šansu za obraćanje široj javnosti i skupu bogatih, no radije ide diskreditirati svog potencijalnog dobrotvora. I da, ne treba Oliverovu lovu jer za obnovu razrušenog Gladesa i pomoć ljudima potrebna je samo dobra volja, ha!
Policija i The Hood - zašto baš uvijek moraju upasti kad se stvari zagriju između opakih momaka i cura. fuck the police!
The Hood - heroji ne ubijaju loše momke i ubojice, oni strpaju loše momke u zatvor nakon čega oni pobjegnu i ubiju ponovno
China White & Bronze Tiger vs. The Hood - zašto ih prekidati kad im krene nabolje?!
Oliver Queen i Shado - ljubav na obali rijeke, jel to potencijalni ljubavni trokut na pomolu? Ljubomora, bijes? |
|
|
Topic |
|