Author |
Topic |
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
Posted - 29/08/2013 : 00:45:38
|
quote: Originally posted by D.J.
quote: Originally posted by solar
Došla je i službena potvrda da Ferri crta novog Hellingena!
U 9 mjesecu u Italiji izlazi broj 578. Znaci za manje od dvije godine pocinje epizoda s Hellingenom! Tesko da ce Ferri nacrtati cijelu pricu. bas me zanima tko ce je nastaviti. Vjerovatno Verni, posto je stilski najblizi, a Nuccio ne stigne.
Nacrtaće je Ferri celu sasvim sigurno...Taj naš dragi čiča ne odustaje tek tako. To je zagorovac do koske! |
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Posted - 29/08/2013 : 00:58:09
|
quote: Originally posted by PijaniPatak
Sumnjam da može gore od "Spektra prošlosti" (Hellingen II)
Može, nažalost...
Polažem nade u dobar scenarij, tj. da će Bure uspjeti izvući svoj maksimum. |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Posted - 29/08/2013 : 01:05:13
|
Ja sam otišao malo dalje od nadanja...Verujem da će biti odličan scenario. Razloga su dva:
1. Bure dugo dugo tu priču već ima u ladici. Čekao je samo zeleno svetlo. Napisao ju je dok je još bio svež, pun inspiracije 2. Imao je vremena da popunjava eventualne greške ili rupe..."Čovek koji je pobedio smrt" je rezultat dugog rada. Dakle, i od Hellija na scenarističkom nivou možemo očekivati emotivni snošaj |
|
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Posted - 29/08/2013 : 01:09:25
|
Ajde da i to vidim... Nadam se da će nekako produbiti simboliku cijelog Hellingenovog lika i djela... On je ima najviše od svih Zagorovih neprijatelja, zato je, bogami, i tako značajan... |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
Posted - 29/08/2013 : 08:13:25
|
Logički je za očekivati da sada se prebaci na drevnu mistiku jer prethodna priča je imala izvanzemaljsku tehnologiju pa nije mogao ići klasični horror. Nadam se da će biti puno simbola iz indijanske mitologije po najprije iz irokeške, a ako bude na tragu ovog giganta |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
|
|
djukak
Senior Member
2932 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 29/08/2013 : 10:35:17
|
Da li se zna, makar okvirno, kada bi trebao u Italiji ici taj novi Helingen? |
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 29/08/2013 : 15:14:17
|
Trebat će dati dobar razlog vraćanja u život... I ja tipujem na mistično, religijsko uskrsnuće; tehnološko-futuristički će biti plan kojim će se htjeti osvetiti Zagoru. također, rado bih da Hellingena upari s još nekim moćnim neprijateljima. Nekako bi rado i Zagor bok uz bok Supermikeu u istoj toj priči! Dva (ne)prijatelja koja se baš i ne podnose bore se za istu stvar. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 29/08/2013 : 15:17:38
|
Dokaz da Zagor ima (ili: imao je) muške nagone...
No niti blizu šarma ili libida poput starog gentlemana Chica...
|
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
markotamara
Senior Member
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
Posted - 29/08/2013 : 15:58:28
|
Moga bih Patka citati satima kako sve objasnjava ali buduci da sam novi tu jos nisam skuzio ili procitao kako sve on to zna sto se desava sa zagorom pa ga molim da mi kaze jeli on mozda radi u boneliju?!!! Inace sve pohvale |
GALLIENO FERRI
|
|
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17011 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 29/08/2013 : 19:57:55
|
quote: Originally posted by Zagor12
Znači sada znamo koja će epizoda s Hellingenom biti najlošije nacrtana.
Šališ se, gori od Donatellijevog ne može biti da ga crta lijevom nogom. |
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 29/08/2013 : 21:03:34
|
quote: Originally posted by markotamara
Moga bih Patka citati satima kako sve objasnjava ali buduci da sam novi tu jos nisam skuzio ili procitao kako sve on to zna sto se desava sa zagorom pa ga molim da mi kaze jeli on mozda radi u boneliju?!!!Inace sve pohvale
Pa da, njegovo pravo ime je Moreno Burattini, patak mu je samo pseudonim na forumu...
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19681 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 29/08/2013 : 21:08:46
|
quote: Originally posted by DeeCay
Moga bih Patka citati satima kako sve objasnjava ali buduci da sam novi tu jos nisam skuzio ili procitao kako sve on to zna sto se desava sa zagorom pa ga molim da mi kaze jeli on mozda radi u boneliju?!!!Inace sve pohvale
Pa da, njegovo pravo ime je Moreno Burattini, patak mu je samo pseudonim na forumu...
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7122 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 29/08/2013 : 22:02:00
|
Trebat će dati dobar razlog vraćanja u život... I ja tipujem na mistično, religijsko uskrsnuće; tehnološko-futuristički će biti plan kojim će se htjeti osvetiti Zagoru. također, rado bih da Hellingena upari s još nekim moćnim neprijateljima. Nekako bi rado i Zagor bok uz bok Supermikeu u istoj toj priči! Dva (ne)prijatelja koja se baš i ne podnose bore se za istu stvar.
Ideja ti je super Dee! Samo sto su sanse da se to dogodi nikakve posto je Burattini vjerovatno napisao ovu pricu davno, kad se jos nije ni smjelo sanjati o povratku vragolana u zutoj majici. |
www.epicentercomics.com |
|
|
Lastsioux
Junior Member
USA
429 Posts
Member since 11/04/2011 |
Posted - 30/08/2013 : 12:46:51
|
quote: Originally posted by PijaniPatak
Ja sam otišao malo dalje od nadanja...Verujem da će biti odličan scenario. Razloga su dva:
1. Bure dugo dugo tu priču već ima u ladici. Čekao je samo zeleno svetlo. Napisao ju je dok je još bio svež, pun inspiracije 2. Imao je vremena da popunjava eventualne greške ili rupe..."Čovek koji je pobedio smrt" je rezultat dugog rada. Dakle, i od Hellija na scenarističkom nivou možemo očekivati emotivni snošaj
Slazem se sa ovim i vjerujem da ce epizoda biti sjajna. Jedva cekam! |
"What white woman, however lonely, was ever captive or insulted by me? Yet they say I am a bad Indian." -Chief Sitting Bull
|
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Posted - 30/08/2013 : 13:16:49
|
Moga bih Patka citati satima kako sve objasnjava ali buduci da sam novi tu jos nisam skuzio ili procitao kako sve on to zna sto se desava sa zagorom pa ga molim da mi kaze jeli on mozda radi u boneliju?!!! Inace sve pohvale
[Dobro je da mozes sve citati satima, otprilike toliko ce ti trebati da procitas recenziju za giganta(ciji primitak ovaj DeeCay nikako da potvrdi!)
Ne, nisam Moreno Burattini nego poznajem u dusu serijal kao i mnogi drugi zg geekovi ovde, ljude koji ga rade (nacin razmisljanja, metode koje preferiraju i koriste, jer mi je knjizevnost struka) i inace same italijane u zivotu i knjizevnosti (jer mi je i italijanska knjizevnost struka). Ostale statistike i informacije je lako naci po italijanskim forumima, a i na ovom nasem (solarov topic "neobjavljene table" je veoma vredan po tom pitanju). Uglavnom, ovo sta pisem ovde, uglavnom ima jake podloge tako da se mozes uzdati u to.
Naravno, gornji postovi nisu prenesena informacija nego cista dedukcija na osnovu dojave ko ce raditi sledeceg Hellingena, kako se moze i videti. Burattinijev naginjanje ka sclavijanskim vodama je i vise nego ocigledno u ovom novom gigantu i epizodi "Ponekad se vracaju" koja kod nas treba izaci kroz godinu dana.
Inace, hvala ti na spontanom komplimentu |
|
Edited by - PijaniPatak on 30/08/2013 13:17:54 |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 30/08/2013 : 13:29:15
|
quote: Originally posted by PijaniPatak [Dobro je da mozes sve citati satima, otprilike toliko ce ti trebati da procitas recenziju za giganta(ciji primitak ovaj DeeCay nikako da potvrdi!)
Pa potvrdio jučer! Nisi ni ti bome ažuran... |
|
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
Posted - 30/08/2013 : 13:33:53
|
quote: Originally posted by PijaniPatak [Dobro je da mozes sve citati satima, otprilike toliko ce ti trebati da procitas recenziju za giganta(ciji primitak ovaj DeeCay nikako da potvrdi!)
Pa potvrdio jučer! Nisi ni ti bome ažuran...
A kad bi se ta recenzija mogla naći na sajtu? |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany