There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Eh, ja mislio neka mlada, naivna, simpatična, sisata djelatnica
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
aha , misliš da će me kao Jere dočekat..ma joj, nema problema, takve rješavam prije doručka
Budući si reka oko 7, na štandu san bija od 6:40 do negdi 7:20. Najsmišnije mi je bilo šta čin san se pojavija, jaki pita "Šta je, al si doša zbog pare?)
Pa logično, okršaj u Marmontovoj kod štanda sa stripovima...stari Ilija će da sudi. Nego lwoode, ti radiš tamo danas?
Eto, ja bio i danas, donio pivu, a od Jereta ni traga ni glasa
Ja sam za sve vezano za strip kultutu u Splitu, ali mislin da je prerano za otvaranje striparnice! po meni bi bilo najbolje otvorit udrugu ( nekošta ništa i može svaka punoljetna osoba i vrlo je jednostavno) i ta udruga bi tribala par godina promovirat strip u splitu, pokušat organizirat neke izložbe da se vidi da je to i umjetnost ili na danima knjige u Dioklecijanovoj palači izlagat... i nakon par goina kada se vidi jeli split prihvatio šta od toga tada otvorit striparnicu, mislin da ce i kroz 5 godina split još više sazorit za nešto tako zbog trenutnog booma marvel i dc universe filmova