forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 KHL MEDVEŠČAK- Nova sezona počela
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 26

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 06/09/2013 : 20:00:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

kao i nastavak, ali...

Ma šta ali, sravnili smo ih sa zemljom!

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 06/09/2013 : 20:06:08  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

quote:

kao i nastavak, ali...

Ma šta ali, sravnili smo ih sa zemljom!

"ali" se ne odnosi na rezultat, vec na nekaj deseto kaj se meni ne sviđa. Volio bi da je Medvescak ostal zagrebački/hrvatski klub koji igra u svom rangu: ne volim ovakve napuhane projekte (:

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 06/09/2013 : 20:07:25  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Mocno

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 06/09/2013 : 20:14:53  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
quote:
"ali" se ne odnosi na rezultat, vec na nekaj deseto kaj se meni ne sviđa. Volio bi da je Medvescak ostal zagrebački/hrvatski klub koji igra u svom rangu: ne volim ovakve napuhane projekte (:

Znaci vratio bi ih u domace hrvatsko prvenstvo? Bas bi se usrecili s tobom
Ako nema ambicije u sportu za uvijek gurat naprijed onda za sto se natjeces? Haklat za pivu mozes i s ekipom u kvartu.

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33512 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 06/09/2013 : 20:26:36  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Kakva fantazija,

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 06/09/2013 : 20:28:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
fasicantan sam s vama koji samo serete :)

ugl odlicna utakmica, fantazija prava

There can be only one, me!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 06/09/2013 : 22:19:37  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dante

quote:

Znaci vratio bi ih u domace hrvatsko prvenstvo?

prije poečtka ovog projekta Medveščak niej igrao u "hrvatskom prvenstvu" koje u biti ni ne postoji - nego normalno u Slovenskoj ligi - a igrači koji su ulazak u EBEL na neki način i izborili maknulo se u drugi plan. No dobro još je i bilo nekoliko naših igača - s vremenom - malde i naše igrače se totalno maklo na stranu a put strancima se otvorio i u reprezentaciji. Time se klub Medveščak pretvorio u nešto što nema smisla, 90 posto ovih igrača boli briga za sam Medveščak a vejrojatno do maloprije nisu ni čuli za njega. Naravno da bi rađe klub u Slovenskoj ligi (ako treba može i u Panonskoj) koji igra sa svojim ili barem hrvatskim igračima - uz naravno nekoliko stranaca nego ovaj cirkus da igra u KHL-u. Ja za njih navijat ne mogu.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 06/09/2013 : 22:21:18  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ako nema ambicije u sportu za uvijek gurat naprijed onda za sto se natjeces? Haklat za pivu mozes i s ekipom u kvartu.

više će ambicija imati neki maldi domaći hokejaši nego stranci koji su došli još malo igrati i okončati karijeru

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17120 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 06/09/2013 : 22:27:28  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Bravo dečki, bolje jednostavno ne može!!!
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 06/09/2013 : 22:56:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Dajte ne serite. Trebali bi biti ponosni, bolje da je ovako nego da nam se hokej još uvijek nije spustio s drveta što bi i bilo da se sve odigrava kako vi želite...

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 06/09/2013 : 23:34:33  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dajte ne serite. Trebali bi biti ponosni, bolje da je ovako nego da nam se hokej još uvijek nije spustio s drveta što bi i bilo da se sve odigrava kako vi želite...

ja ovdje ne vidim anpredak za Hrvatski hokej...

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 06/09/2013 : 23:40:31  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
ne raspravlja mi se s ljudima koji su jučer otkrili hokej, samo par crtica da znate kak je hokej u Zagrebu vec desetljecima;
prije 15 godina sam odlazil na tekme Medvjeda, igrali su domaci dečki i repka se budila. Danas je repka na istoj razini a ne igraju domaci dečki, hokej u RH nije nimalo omasovljen po broju mladih igrača i sl.
Druga stvar da to pridonosi broju klubova i sl., ali to se ne događa (:

uživajte!

Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 07/09/2013 : 11:48:38  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
quote:

ne raspravlja mi se s ljudima koji su jučer otkrili hokej, samo par crtica da znate kak je hokej u Zagrebu vec desetljecima;
prije 15 godina sam odlazil na tekme Medvjeda, igrali su domaci dečki i repka se budila. Danas je repka na istoj razini a ne igraju domaci dečki, hokej u RH nije nimalo omasovljen po broju mladih igrača i sl.
Druga stvar da to pridonosi broju klubova i sl., ali to se ne događa (:

uživajte!

Nemoj srat, stvarno je?
A ti si bio jedini koji je 80-tih isao u Ledenu? Imao sam godisnju kartu za Medvescak Gortan i isao kao klinac na svaku domacu tekmu s tatom. I sta sad?
Ako ne smatras Medvescak vise zagrebackim/hrvatskim klubom, tim bolje, barem se neces zivcirati kad ce gubiti.
Ali klubovi nisu reprezentacije pa da ovise iskljucivo o domacim snagama. Ciji su onda neki klubovi iz lige petice, gdje ih kupi stranac, trenira ih stranac, vecina igraca su stranci, i sta onda? Klub je skup profesionalaca s raznih strana, a ne mjesto za brojanje istih crvenih krvnih zrnaca.

Edited by - dante on 07/09/2013 11:50:11
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 07/09/2013 : 12:08:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton
Ja za njih navijat ne mogu.

Pa po pravilu ti i ne trebaš navijat za Medveščak,to je zagrebački klub.
To je projekt koji je stvoren da bi se oni mogli fino zabavit i ispuhat tijekom vikenda....ne znam što im fali.
Generacija hrvatskih hokejaša će doći,ponovo su ga popularizirali prije 3-4 godine,nedovoljno vremena da se odgoje novi naraštaji.

Bar nek su negdje tribine pune

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/09/2013 : 12:29:18  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Leonid

quote:

To je projekt koji je stvoren da bi se oni mogli fino zabavit i ispuhat tijekom vikenda....ne znam što im fali.
Generacija hrvatskih hokejaša će doći,ponovo su ga popularizirali prije 3-4 godine,nedovoljno vremena da se odgoje novi naraštaji.

o kakvom pravilu pričaš? ne razumijem te...

Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 07/09/2013 : 12:45:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Pa ti si iz Splita jel tako?
Medveščak je klub iz Zagreba,dakle zašto bi navijao za njih....sve se svodi jesu li ti simpatični.
Kažeš da nisu jer je previše stranaca ali najbitnije je što oni iz grada misle a ne ja ili ti
Njima ne smeta.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/09/2013 : 12:49:00  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Pa ti si iz Splita jel tako?
Medveščak je klub iz Zagreba,dakle zašto bi navijao za njih....sve se svodi jesu li ti simpatični.
Kažeš da nisu jer je previše stranaca ali najbitnije je što oni iz grada misle a ne ja ili ti
Njima ne smeta.

pomiješo si lončiće rođen i živim u Zg, podrijetlo iz Splita, a dalje iz Cetinske krajine

Dalje ću ti reći na PM

Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5452 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 07/09/2013 : 12:54:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Ne znam kada će Medveščak opet nekog dobiti 7:1 (a jedva i ovaj 1),ali ovo je bilo fantastično! Kada već ne znaju nogometaši,bar su nas hokejaši dignuli na noge;)
Moramo imati na umu i to da je Obama zajebao hokejaše CSKA...ekipa je bila spremna za putovanje u Zagreb,a onda je zbog američkog predsjednika nastupila zabrana za sve letove iznad Rusije,pa su isti čekali avion i bili budni ohohohoho vremena...umor je bio vidljiv iz aviona;)
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/09/2013 : 12:56:35  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
E da, nadovezo bih se i anto da su dresovi nikad ružniji

Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 07/09/2013 : 13:38:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dresovi su prelijepi. Ovi prošli su bili natrpani reklamama.

quote:
Nemoj srat, stvarno je?
A ti si bio jedini koji je 80-tih isao u Ledenu? Imao sam godisnju kartu za Medvescak Gortan i isao kao klinac na svaku domacu tekmu s tatom. I sta sad?
Ako ne smatras Medvescak vise zagrebackim/hrvatskim klubom, tim bolje, barem se neces zivcirati kad ce gubiti.
Ali klubovi nisu reprezentacije pa da ovise iskljucivo o domacim snagama. Ciji su onda neki klubovi iz lige petice, gdje ih kupi stranac, trenira ih stranac, vecina igraca su stranci, i sta onda? Klub je skup profesionalaca s raznih strana, a ne mjesto za brojanje istih crvenih krvnih zrnaca.

Slažem se sa svakom riječi. Ako tako žarko želite domaće dečke, odite gledati Mladost na Velesajam. A za naše u Medveščaku ćete se još načekati.

Ne vidite napredak za hrvatski hokej? Moj bratić u Sisku trenira već par godina i često čujem priče kako više nemaju termina za treninge koliko puno djece želi trenirati, pa ako to nije dobro, ja stvarno ne znam što je.

Vi ste mi totalno pokvarili ovu fenomenalnu pobjedu, stvarno mi je više pun kurac likova koji samo zbog ega i tzv. nacionalnog (ili lokalnog, nije bitno) ponosa (kojeg btw. stalno ismijavaju u raznim drugim topicima) pljuju po uspješnoj i prelijepoj sportskoj priči koja traje i trajat će. I da, zaboravili ste. Svi ljudi koji su ovo započeli i koji su ovo ostvarili su HRVATI, ako vam je već to tako bitno. Pa onda krivite upravo njih jer je naš hokej, što se vas tiče, propao. Prestanite biti seljačine.

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 07/09/2013 : 13:39:59  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
... a ne mjesto za brojanje istih crvenih krvnih zrnaca.

jebale te krvna zrnca. Ovime samo pokazuješ da ti nije jasno o čemu ja pišem! Zakaj mi ne bi imali situaciju kao slovenski klubovi i s njima igrali u ligi!? Vidi di je slovenska repka a gdje je naša, ali glavno da nama Medvjedi igraju najajču ligu svijeta a mali Slovenci samo EBEL!

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 07/09/2013 : 13:57:18  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
vidim da ljudi ne shvaćaju izraz "domači dečki"...e pa onda objašnjenje da se on ne odnosi samo na Hrvate, već i Slovence, Srbe, Bbošnjake, Mađare i dr. I svu su oni igrali u Medveščaku jer su u njemu (a neki u Mladosti ili Sisku) i ponikli, a ne zato da bi zarađivali neke velike pare...

s druge strane neki ne vide da prije 15 godina nije bilo 80-tih, već početak ovog tisućljeća kad smo u Zagrebu imali:
http://www.index.hr/sport/clanak/hokej-na-ledu-pocelo-svjetsko-prvenstvo-u-zagrebu/131661.aspx

a isto smo imali i o.g.
http://www.sveulaznice.com/event/iihf-svjetsko-prvenstvo-u-hokeju-na-ledu-divizija-ii-u-zagrebu-od-14-do-20-04-2013/

znači u deset godina mi nismo napredovali ništa, a mlade igrače zamjenili su neki "starci" koji to odrađuju zbog dolara (:

Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 07/09/2013 : 14:00:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Naravno da u deset godina ništa nismo napredovali kad interesa za hokej uopće nije bilo. Sada ga ima, ali promjene ne dolaze preko noći...

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 07/09/2013 : 14:15:46  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

Naravno da u deset godina ništa nismo napredovali kad interesa za hokej uopće nije bilo. Sada ga ima, ali promjene ne dolaze preko noći...

e vidiš, to ti nije baš tak...nakon pauze uzrokovane ratom i raspadom bivše lige 90-tih je trajala stagnacija. Početkom novog tisućljeća repka se ponovo budi zahvaljujući Medveščaku (i pokojem talentu koji nastupaju u Finskoj ili Češkoj, Švicarskoj). Da bi sve ovo ponovo propalo jer Medvjedi kreću u megalomaniju i nije im interes repka koja ne donosi lovu već KHL i dolari (:
Interes za hokej je postojal kad su igrači u pitanju, samo nije bil toliko interesa ovih koji se vole slikati na važnim sportskim događajima!

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/09/2013 : 15:18:56  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

[quote]Originally posted by tinton

Dresovi su prelijepi. Ovi prošli su bili natrpani reklamama.

[quote]

ej! dresovi su skoro pa crni! C R N I! I još imaju onus tupidnu vegetu dole, uvijek je bilo sponzora, ali meni su bili najljepši dresovi prve godine

Go to Top of Page
Page: of 26 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000