forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 KHL MEDVEŠČAK- Nova sezona počela
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 26

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/09/2013 : 15:28:36  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

quote:
Nemoj srat, stvarno je?
A ti si bio jedini koji je 80-tih isao u Ledenu? Imao sam godisnju kartu za Medvescak Gortan i isao kao klinac na svaku domacu tekmu s tatom. I sta sad?
Ako ne smatras Medvescak vise zagrebackim/hrvatskim klubom, tim bolje, barem se neces zivcirati kad ce gubiti.
Ali klubovi nisu reprezentacije pa da ovise iskljucivo o domacim snagama. Ciji su onda neki klubovi iz lige petice, gdje ih kupi stranac, trenira ih stranac, vecina igraca su stranci, i sta onda? Klub je skup profesionalaca s raznih strana, a ne mjesto za brojanje istih crvenih krvnih zrnaca.

1.Slažem se sa svakom riječi. Ako tako žarko želite domaće dečke, odite gledati Mladost na Velesajam. A za naše u Medveščaku ćete se još načekati.

2.Ne vidite napredak za hrvatski hokej? Moj bratić u Sisku trenira već par godina i često čujem priče kako više nemaju termina za treninge koliko puno djece želi trenirati, pa ako to nije dobro, ja stvarno ne znam što je.

3.Vi ste mi totalno pokvarili ovu fenomenalnu pobjedu, stvarno mi je više pun kurac likova koji samo zbog ega i tzv. nacionalnog (ili lokalnog, nije bitno) ponosa (kojeg btw. stalno ismijavaju u raznim drugim topicima) pljuju po uspješnoj i prelijepoj sportskoj priči koja traje i trajat će. I da, zaboravili ste. Svi ljudi koji su ovo započeli i koji su ovo ostvarili su HRVATI, ako vam je već to tako bitno. Pa onda krivite upravo njih jer je naš hokej, što se vas tiče, propao. Prestanite biti seljačine.

1. kakve su to gluposi? zašto bih navijao za Mladost - ko da kažeš nekome Dinamovcu koji ne voli Mamića da počne navijati za Hajduk

2. ma nemoj! naravno da ima više ainteresiranih, ali koja korist od toga ako će ih se dok dođu do seniora maknut, a na njihvo mjesto dovesti Amere kojima Medveščak ne znači ama baš ništa

3. prva stvar - ne vrijeđaj, druga stvar - o kojem ponosu pričaš - meni se ne sviđa šta je Medveščak posto umjetan klub, to me znači čini seljačinom? Naš Hokej nije propao niti će, ali ga ovo ne čini uspješnijim - nadam se da će bar reprezentacija ostat kakva je, a ne da će biti ono što su najavljivali i ono što je prošle godine već počelo

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/09/2013 : 15:29:11  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

quote:
Originally posted by dante
... a ne mjesto za brojanje istih crvenih krvnih zrnaca.

jebale te krvna zrnca. Ovime samo pokazuješ da ti nije jasno o čemu ja pišem! Zakaj mi ne bi imali situaciju kao slovenski klubovi i s njima igrali u ligi!? Vidi di je slovenska repka a gdje je naša, ali glavno da nama Medvjedi igraju najajču ligu svijeta a mali Slovenci samo EBEL!

+1

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29660 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 07/09/2013 : 15:38:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
meni uzasno smeta sto je fizioterapeutkinja poljakinja
takve klubove treba zabraniti
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/09/2013 : 15:47:50  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

meni uzasno smeta sto je fizioterapeutkinja poljakinja
takve klubove treba zabraniti

EDIT: ali glupa ti je usporedba, nisam ja u princip protiv stranaca nego protiv stranaca koji su em u velikoj većini, em su isluženi igrači

Edited by - tinton on 07/09/2013 16:18:30
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 07/09/2013 : 16:29:29  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton
EDIT: ali glupa ti je usporedba, nisam ja u princip protiv stranaca nego protiv stranaca koji su em u velikoj većini, em su isluženi igrači

badava objašnjavaš kad je to nekim nemoguće za shvatiti (:
ja razmem da netko nekaj nemre sam shvatit, ali kak nemre shvatiti ni nakon objašnjenje!? E to ne razmem, takvu ograničenost nemrem shvatiti. Zar je tak teške razmeti da je Tristan bili domači dečko bez obzira kaj je Slovenec, a da to Sertich ne bu nigdar bez obzira na naše korijenje.

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/09/2013 : 16:34:54  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

quote:
Originally posted by tinton

badava objašnjavaš kad je to nekim nemoguće za shvatiti (:
ja razmem da netko nekaj nemre sam shvatit, ali kak nemre shvatiti ni nakon objašnjenje!? E to ne razmem, takvu ograničenost nemrem shvatiti. Zar je tak teške razmeti da je Tristan bili domači dečko bez obzira kaj je Slovenec, a da to Sertich ne bu nigdar bez obzira na naše korijenje.

Tristan?

Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 07/09/2013 : 17:05:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
hrvatski hokej je u kurcu je savez ne mrda prstom

ostali klubovi isto ne mrdaju prstom

pa sta bi medvescak trebao placati i ostale klubove da igraju ?

medvascak ima svoju skolu sa oko 200 klinaca, i 2 ekipe im igraju juniorski ebel (zajedno s igracima drugih zg klubova)

e sad ako iz toga ne vidis napredak, jebem sebe

takodjer u planu je i mlada ekipa koja bi za koju god ako sve bude super trebala igrati mhl

There can be only one, me!
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 07/09/2013 : 17:12:53  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
sve dok u prvom sastavu medveda ne igraju naši reprezentativci nema pomaka za repku. A sve ostalo su šuplje priče jer mi smo premali da bi jedni ljudi vodili Medveščak a drugi savez, sve to treba biti jedna ekipa kak je bila prije 10-15 godina. Samo eto uletili su dolari pa neki vide priliku da dobro zarade, a ostalo bumo razbjebali...

Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 07/09/2013 : 18:08:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
ne nego ekipa iz saveza vj pizdi jer medvescak ima pare, a oni ne

tako je to uvijek kod nas

a tvoj model - je doveo do stanja u kosarci, nogometu di sve isti ljudi drze - ogroman uspjeh jel da

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 07/09/2013 : 18:12:56  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
do stanja u nogometu?
Kao prvo stanje u nogometu nije loše, Liga svake godine sve jača, repka uvijek tu negdje, mladi se i dalje razvijaju. Ima slabog selektora, ali ni prvi ni zadnji put.
Drugo, nema nikakvih razloga da uspoređuješ nogomet i hokej jer je razlika ogromna a počni od broja klubova, preko sponzora i svega ostalog.

ali da završimo jer tebi je očito bitno da Medveščak igra protiv jakih klubova koje ti onda možeš pratit, a inače ne bi mogel.
Repka ti nije na prvom mjestu, kao ni da u klubu na prvom mjestu budu domači dečki (ponavljam još jednom nema veze Hrvati, Srbi ili Slovenci, glavno da su iz Zagreba i okolice i da su u klubu od malih nogu)!
Jebiga, ja bi više volio da nam repka danas sutra igra na OI od prolaza Medveščaka u play off neke ruske lige!

Edited by - dosada on 07/09/2013 18:19:10
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5453 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 07/09/2013 : 18:44:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
...i na ovom topicu mlačenje prazne slame! Ne vidim kako bi sve ovo što se događa sa Medveščakom loše utjecalo na hrvatski hokej? Postoje mnoga pravila koja se moraju poštivati,pa tako postoji i pravilo po kojem je klub u svakom trenu obavezan imati određeni broj Hrvata u ekipi,a naravno da to neće biti igrači koji nemaju pojma o hokeju jer to će biti domaći igrači koji će imati priliku učiti od starih i prepedenih lisaca iz svijeta hokeja što može značiti jedino napredak za hrvatski hokej! Žišku?
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 07/09/2013 : 18:55:36  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
kak buš skužil kad vi stalno o broju Hrvata, jebali vas Hrvati. A s druge strane ja pišem o repki, repka je napradovala iz godine u godinu dok se nije počelo s velikim projektom zvanim Medveščak. Već pet godina repka stagnira a Medveščak raste, žišku?
U međuvremenu nijedan slovenksi klub nije porasel ali je repka napredovala, žišku?

Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5453 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 07/09/2013 : 19:01:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Pa ako pričamo o reprezentaciji,onda pričamo i o Hrvatima?
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 07/09/2013 : 19:11:00  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

Pa ako pričamo o reprezentaciji,onda pričamo i o Hrvatima?

zakaj bi pričali o Hrvatima? Pa u repki mogu igrati svi oni koji imaju državljanstvo, zar ne? Znači jebe se meni kaj je ono po narodnosti, bitno mi je da je poniknul v zagrebačkoj ili sisačkoj hokejaškoj momčadi i da kasnije napreduje kroz naš najjači klub (Medveščak). Jedan "Kristan" mi je stoput draži od hiljadu "Serticha"! Repka je izgubila jer se više domači dečki ne mogu natjecati u prvoj momčadi Medvjeda. To je pokazalo ovih proteklih nekoliko sezona već dosada, a sam buš se uvjeril da bu tak i dalje...

Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 07/09/2013 : 20:01:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
moj boze :D stanje u nogometu je dobro ?

s tobom nakon takvih izjeva, nemam potrebu o bilo cemu raspravljat, kad zivis u nekom imaginarnom svijetu gdje je zdravko mamic vj bog

uostalom u zadnjih 8 godina smo stalno isli gore dolje, i prije ebela i nakon ebela, tako da pricas totalno nepotkrijepljeno

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 07/09/2013 : 20:05:59  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by maddox031
s tobom nakon takvih izjeva, nemam potrebu o bilo cemu raspravljat, kad zivis u nekom imaginarnom svijetu gdje je zdravko mamic vj bog

pa ni nemoj...pogotovo ukoliko ne vidiš da je stanje u nogometu dobro jer očito onda slabo uviđaš (:

p.s. a nemoj ni pretpostavljati kaj ja mislim o Mamiću jer totalno si u krivu.

Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 07/09/2013 : 20:09:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
po cemu je stanje u hr nogometu dobro ?

liga je valjda jadnija da nemoze bit

imamo dva kluba potkovana dobrom lovom koja nesto i mogu napravit, + jos jedan koje eto sada ide nekako i dobili kes od prodaje, + jos jedan koji je filijala jednog od ona prva dva

repka igra nikad gore, navijaca nikad manje

no tu trebamo raspravljat o velikom uspjehu Medvecsaka , a ne ostalim temama

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 07/09/2013 : 20:25:42  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by maddox031
no tu trebamo raspravljat o velikom uspjehu Medvecsaka , a ne ostalim temama

nek tak i ostane, jer nema puno smisla opravdavat situaciju u našem nogometu jer položaj i koeficijenti klubova i repke govore sami za sebe! Jasno je vidljivo kakva je situacija bila prije deset godina a kakva je danas, samo izgleda da neki brzo zaboravljaju (:

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 07/09/2013 : 22:26:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Au, sad videh! 7:1!!!
Morozov, Koylov, Radulov... ne mogu da verujem.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/09/2013 : 23:37:40  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

...i na ovom topicu mlačenje prazne slame! Ne vidim kako bi sve ovo što se događa sa Medveščakom loše utjecalo na hrvatski hokej? Postoje mnoga pravila koja se moraju poštivati,pa tako postoji i pravilo po kojem je klub u svakom trenu obavezan imati određeni broj Hrvata u ekipi,a naravno da to neće biti igrači koji nemaju pojma o hokeju jer to će biti domaći igrači koji će imati priliku učiti od starih i prepedenih lisaca iz svijeta hokeja što može značiti jedino napredak za hrvatski hokej! Žišku?

šta to vrijedi akd njih poal onda uzmu Hrvatske potovnice i eto ti Hrvata na ledu a ne znaju riječ Hrvatskog

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33515 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 08/09/2013 : 12:14:01  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Ekipa Medveščaka je vrhunska, sa vjerojatno najmanjim budžetom u KHL, doveli su prave igrače, golman Dekanich vrhunski, obrana na čelu sa Montadorom (571 utakmica u NHL) i Fosterom (puno NHL utakmica), napad sve super, po broju NHL utakmica u nogama, na drugom smo mjestu u ligi, odmah iza SKA St. Petersburga, u napadu na Cheechoo u sezoni 2005/06 u San Joseu i najbolji strijelac NHL lige, sad sa 35 godina dao odmah CSKA-u 2 gola, cijela ekipa je takva baš sjevrnoamerička, tko voli Canadu uživat će u igrama Medvjeda ove sezone, po meni i Play off ne bi smjeo izostati, a svaka čast skautima, pogođen roster u svakom slučaju!

quote:
Originally posted by Caleb

Au, sad videh! 7:1!!!
Morozov, Koylov, Radulov... ne mogu da verujem.

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/09/2013 : 22:09:22  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
čini se da je umor bio glavni faktor one pobjede Medvjeda - izgubili od Dinama (Rige) 5 1

Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 09/09/2013 : 08:15:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
ne pricajte gluposti, morozov (kapetan CSKA) je rekao da nema govora o umoru, jer da su imali jednak broj suteva (30:28) i sasvim su solidni igrali, samo nisu dali golove, dok je medvescak iskoristio sve prilike svoje

isto kao jucer medvescak nakon 1:1, onaj drugi gol Rige je totalno bio jeftin i nije setreba primit, a nakon 3 gola je krenuo raspad, broj udaraca je bio 32:33, riga je iskoristila svoje sanse, mi smo u powerplayu bili losi i to je to

Hokej je jednostavno takav sport, gdje jako jako tesko netko ima super nizove nepobjedivosti

A riga je klub, koji bazira igru slicno kao i mi, i zato nam nece odgovarat, a i poprilicno su jaki i uigrani (samo jedne sezone nisu usli u playoff)

Go to Top of Page

Lorda
Average Member

Croatia
696 Posts

Member since 07/11/2002

Posted - 09/09/2013 : 08:30:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Lorda a Private Message  Reply with Quote
Tako je, Dinamo je klub koji stalno igra u play off-u. Što se dobro vidjelo i na ovoj utakmici. Koliko god rezultat bio nerealan protiv CSKA isto tako je i ovaj jučer nerealan iako se mora priznati da je Dinamova pobjeda zaslužena. Mi smo imali previše greški i niti jedan iskorišten PP za razliku od petka... A opet da je ona prva greda ušla pa da smo mi u naletu poveli 1:0 tko zna što bi bilo. Zato je hokej fenomenalan sport, sve je moguće!

U svakom slučaju će biti zanimljive slijedeće dvije utakmice da vidimo gdje smo...
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 25/09/2013 : 08:22:24  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
zakaj ovaj međunarodni medveščak prosipa tolike bodove u zadnjim četvrtina i produžecima?
čera su opet imeli dva razlike u zadnjoj a na kraju dobili tek na penale...uglvnom su bodova i bodova prokockali u zadnjim delovima tekmi (:

Go to Top of Page
Page: of 26 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000