Tek sam sad skužio - 11.09.! Jel mi to nešto slavimo?
Neznan kako vi, ali ja slavin(ajde, nije baš da slavin) godišnjicu braka.
Inače, kakve su ovo priče o maženju po guzici? Šta su stvarno istinite one priče da je tvoja guza na izvolte svakom kome dođe da je dira?
cija guza? gdje guza? ja sam ta koja gladi guze. Golmanu na produzecima bolivija- nikaragva medicinskim tehnicarima..i inima.. kako mi je ovdje promakla guza koja se da gladiti?
Originally posted by fikus A sinoć se nekaj mladjo raspitival za tebe.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Fikus mi je posle izgubil ključ od ovog katanca pa sad moram po gradu šetati s njim... Fikuse daj se skoncentriraj - di je ključ?
Mislim da svi znamo di je stavio ključ...
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Ti bi opet igrao toplo-hladno ha? Moram priznat vrlo suptilno.
Evo, i ja dođoh prvi put na tulum. Bili su još i mladjo,fikus,Spiderman,DeeCay i Zlotvor. Iza nas je svirao neki bend srednjevjekovnu glazbu. Samo sam čekao da odnekud izleti Princ Valiant . Uglavnom, pričali smo o trivijalnim temama poput rasta hrvatskog duga,štrajka liječnika,odlasku mladih iz države... Druženje smo završili ozbiljnom raspravom o tome da li je Zagor gay ili samo voli živjeti s tipom u maloj kolibi usred močvare .
---------- Trenutačno se sluša: Israel Kamakawiwo 'ole - Somewhere Over The Rainbow
To smo ja i fikus isprobavali kostime za CRŠ 2013. Nadamo se glavnoj nagradi od 1000 kuna koju ćemo potrošiti na najskuplje lubrikante iz onog malog dučanćića pokraj Skaba612. Inače, ja sam onaj iza. Kako sam se naivno izlanuo da nisam pročitao nijednog Zagora već tjedan dana,kazna je bila očekivana : kaiš oko vrata .
---------- Trenutačno se sluša: Foreigner- I Want To Know What Love Is
Ma glavno da si dobro podnio fikusovu inicijaciju... Ja se preselio u Split
Paro, a kaj, ono, ti i globinjo ha? Zato si zbrisal?
Nema do splitskih galeba, mornarska maja na plave pruge, japanke u jarkim bojama, čačkalica u zubima
Pa začudo, večeras sam posve trijezan i pri sebi..za razliku od tebe